Binnenland

‘Worden al deze luchthavens geleid door incapabele idioten of is dit een draaiboek van de Great Reset?’

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

De afgelopen tijd zijn er zeer lange rijen met wachtende passagiers ontstaan op luchthaven Schiphol. Dit leidde zelfs tot enkele incidenten en agressie. Vanwege de grote drukte wil Schiphol vluchten verplaatsen naar regionale luchthavens.

De wachtrijen zijn zo lang dat sommigen zelfs hun vlucht missen, wat voor teleurstelling zorgt. Schiphol-topman Dick Benschop zal zich in de Tweede Kamer moeten verantwoorden voor de chaos, die ‘mede als gevolg van personeelstekorten ontstond’.

Hoogleraar Bert Jan Lietaert Peerbolte zette beelden op social media waarop te zien is hoe mensen buiten in de regen en kou staan te wachten. “Als het aan mij ligt, is dit mijn allerlaatste keer op Schiphol,” schrijft hij erbij.

Dit is krankzinnig

Is dat wellicht het doel? Ook op andere luchthavens is het chaos. De Ierse senator Gerard Craughwell plaatste op social media een foto van Dublin Airport waarop te zien is dat veel reizigers buiten de luchthaven in de rij staan.

“Dit is krankzinnig,” schrijft Craughwell. “Dit moet stoppen. We zijn het lachertje van de reiswereld.”

Vraagje aan WEF-lid Benschot

Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols reageert: “Ierland precies hetzelfde als Schiphol. Worden al deze luchthavens geleid door incapabele idioten of is dit een draaiboek van de Great Reset? Zomaar een vraagje aan WEF-lid Dick Benschot.”

Kamerlid Wybren van Haga vindt het onbegrijpelijk dat Benschop de afgelopen weken meerdere keren het land verliet, terwijl het chaos troef is op de luchthaven. “Wel luxe dineren op een gala-avond in Washington, het World Economic Forum in Davos en de jaarlijkse meeting van VNO-NCW, maar niets doen aan de enorme rijen en de gevaarlijke situaties op Schiphol. Dat kan natuurlijk niet,” zegt Van Haga, die vindt dat de Schiphol-directeur per direct de laan uitgestuurd moet worden.

4.8 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hollewijn
Hollewijn
6 maanden geleden

Deze man zit op de juiste plaats!
Politici lossen geen problemen op , maar zoeken problemen waar ze problemen kunnen maken. Om dan met oplossingen te komen die niet werken.
“ waar de politicus zijn voet zet verdort het gras!”

Speelman .lj
Speelman .lj
6 maanden geleden

Ik heb al meer gezegd dit is gewoon moet willig en we kunnen dit gerucht zeker toeschrijven aan de GREAT RESET en dit is zeker geen wappie verhaaltje .

Marco
Marco
6 maanden geleden

Zo probeert het WEF ons klein te krijgen.

BTO
BTO
6 maanden geleden

Sorry, ik ga niet vliegen i.v.m. Vaccinatie piloten. Als je naar de vaccinatie schade kijkt en de zorgen die je op deze site kunt lezen van deskundigen, ik kom het land zonder vaccinatie al niet in maar ik zoek het gevaar niet op. Het WEF ziet je graag gaan!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

132
0
We lezen graag je reactie!x