Binnenland

‘Worden al deze luchthavens geleid door incapabele idioten of is dit een draaiboek van de Great Reset?’

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

De afgelopen tijd zijn er zeer lange rijen met wachtende passagiers ontstaan op luchthaven Schiphol. Dit leidde zelfs tot enkele incidenten en agressie. Vanwege de grote drukte wil Schiphol vluchten verplaatsen naar regionale luchthavens.

De wachtrijen zijn zo lang dat sommigen zelfs hun vlucht missen, wat voor teleurstelling zorgt. Schiphol-topman Dick Benschop zal zich in de Tweede Kamer moeten verantwoorden voor de chaos, die ‘mede als gevolg van personeelstekorten ontstond’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hoogleraar Bert Jan Lietaert Peerbolte zette beelden op social media waarop te zien is hoe mensen buiten in de regen en kou staan te wachten. “Als het aan mij ligt, is dit mijn allerlaatste keer op Schiphol,” schrijft hij erbij.

Dit is krankzinnig

Is dat wellicht het doel? Ook op andere luchthavens is het chaos. De Ierse senator Gerard Craughwell plaatste op social media een foto van Dublin Airport waarop te zien is dat veel reizigers buiten de luchthaven in de rij staan.

“Dit is krankzinnig,” schrijft Craughwell. “Dit moet stoppen. We zijn het lachertje van de reiswereld.”

Vraagje aan WEF-lid Benschot

Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols reageert: “Ierland precies hetzelfde als Schiphol. Worden al deze luchthavens geleid door incapabele idioten of is dit een draaiboek van de Great Reset? Zomaar een vraagje aan WEF-lid Dick Benschot.”

Kamerlid Wybren van Haga vindt het onbegrijpelijk dat Benschop de afgelopen weken meerdere keren het land verliet, terwijl het chaos troef is op de luchthaven. “Wel luxe dineren op een gala-avond in Washington, het World Economic Forum in Davos en de jaarlijkse meeting van VNO-NCW, maar niets doen aan de enorme rijen en de gevaarlijke situaties op Schiphol. Dat kan natuurlijk niet,” zegt Van Haga, die vindt dat de Schiphol-directeur per direct de laan uitgestuurd moet worden.

4.8 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hollewijn
Hollewijn
1 jaar geleden

Deze man zit op de juiste plaats!
Politici lossen geen problemen op , maar zoeken problemen waar ze problemen kunnen maken. Om dan met oplossingen te komen die niet werken.
“ waar de politicus zijn voet zet verdort het gras!”

Speelman .lj
Speelman .lj
1 jaar geleden

Ik heb al meer gezegd dit is gewoon moet willig en we kunnen dit gerucht zeker toeschrijven aan de GREAT RESET en dit is zeker geen wappie verhaaltje .

Marco
Marco
1 jaar geleden

Zo probeert het WEF ons klein te krijgen.

BTO
BTO
1 jaar geleden

Sorry, ik ga niet vliegen i.v.m. Vaccinatie piloten. Als je naar de vaccinatie schade kijkt en de zorgen die je op deze site kunt lezen van deskundigen, ik kom het land zonder vaccinatie al niet in maar ik zoek het gevaar niet op. Het WEF ziet je graag gaan!

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x