CoronaBuitenland

Aantal overleden artsen na coronavaccinatie gaat richting 100: ‘Buitengewoon alarmerend’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Sinds de uitrol van de coronavaccins zijn in Canada 93 artsen plotseling en onverwacht gestorven, liet arts William Makis weten in een interview met Laura-Lynn Tyler Thompson.

Hij wees erop dat Canadese artsen volledig gevaccineerd moeten zijn om te mogen werken en dat de meeste artsen inmiddels vier prikken hebben gehaald. Sommige artsen hebben zich zelfs al vijf keer laten injecteren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hit piece

Makis vindt het ‘buitengewoon alarmerend’ dat zoveel artsen op relatief jonge leeftijd sterven. De media berichten niet over zijn bevindingen, maar proberen hem zwart te maken. Zo publiceerde de Toronto Star een hit piece over hem. Volgens de krant verspreidt hij een ‘gedebunkte complottheorie’.

De krant vraagt zich af waarom dit verhaal niet overwaait. “Dat is een hele makkelijke vraag. Het waait niet over omdat het echt gebeurt. Dit zijn echte mensen, ze sterven plotseling, ze hebben geen onderliggend lijden,” zei Makis, die toelichtte dat het hier gaat om twintigers, dertigers, veertigers en vijftigers.

Olievlek

Het waait niet over, maar verspreidt zich als een olievlek, benadrukte de arts. “En helaas blijft het aantal maar stijgen.”

4.8 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikke
Ikke
1 jaar geleden

Die moeten toch weten dat ze dat niet kunnen verplichten. Nergens niet namelijk. En toch doen. Ja zo houd je een corrupt systeem in stand.

Marie
Marie
1 jaar geleden

En binnenkort komt de crimineel Kuipers, voorheen Hufter de Jonge, en zijn hufterige helpers aan de deur.
“Van wijk tot wijk, van deur tot deur, van arm tot arm.”

De hooivork staat klaar.

rop
rop
1 jaar geleden

Die kunnen in ieder geval niet meer mee doen aan het doden van mensen, want ze zijn nu zelf gedood door die gifspuit

Vrijheid!!
Vrijheid!!
1 jaar geleden

Met de dag raak ik meer verbijsterd, ik kan met de beste wil van de wereld niet begrijpen,met mijn gezonde verstand,dat dit alles maar blijft voortduren. Een arts zou toch beter moeten weten? Ik vind het al zeer bedroevend dat een arts of ander prikgraag individu de euvele moed heeft om onschuldige kinderen en zwangere vrouwen te injecteren met dit experimentele goedje. ieder volwassen persoon met een normaal denkvermogen zou toch moeten weten dat alles wat nu al jaren gaande is helemaal niets met de volksgezondheid te maken heeft!! Zijn wij nu zo slim of is een verschrikkelijk groot deel van de wereldbevolking nou zo dom??

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x