Homepagina » Chemtrails » Worden we besproeid? Deze regenmonsters bevestigen het bestaan van chemtrails
Worden we besproeid? Deze regenmonsters bevestigen het bestaan van chemtrails

Worden we besproeid? Deze regenmonsters bevestigen het bestaan van chemtrails

Veel mensen maken zich zorgen om chemtrails. Worden er moedwillig chemicaliën in de atmosfeer gebracht in een poging het klimaat te beïnvloeden?

In het noorden van Californië zijn regenmonsters verzameld die aantonen dat er metalen in de lucht worden gepompt, schrijft Markab Algedi voor Natural Blaze.

De monsters zijn geanalyseerd door McCampbell Analytical, een laboratorium in Pittsburg in Californië.

Aluminium

Uit de analyse bleek dat de regen die op 13 maart was verzameld in San Francisco 42 microgram per liter aluminium, vier microgram per liter barium, 4,4 microgram per liter strontium en aanzienlijke hoeveelheden ijzer en titanium bevatte.

De onderzoeksresultaten zijn hier terug te lezen.

Een monster dat op 20 maart was verzameld, bleek 57 microgram per liter aluminium, 5,3 microgram per liter barium en 360 microgram per liter zwavel te bevatten. Het volledige rapport lees je hier.

Voorstanders van geo-engineering, het op grote schaal ingrijpen in het klimaat, noemen vooral zwavel vaak als stof waar ze de lucht mee willen vullen.

Volksgezondheid

Twee jaar geleden lagen de waardes nog een stuk hoger. In maart dat jaar werd in regenmonsters uit Sacramento liefst 4700 microgram per liter aluminium aangetroffen.

We hoeven onszelf dus niet langer af te vragen óf we worden besproeid, maar wel waarom we worden besproeid en wat de gevolgen hiervan zijn voor de volksgezondheid.

[Natural Blaze]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bewust schreef:

  Chemtrails zijn een uitvinding van de Cabal om ons als mensheid massaal te kunnen beïnvloeden . De nanodeeltjes aluminium zitten al volop in de neurotransmitters van onze hersenen . Voeg daar straling aan toe van de 5G zendmasten , die straks over NL worden uitgerold ( we kunnen in NL toch niet achterblijven ) , via HAARP aangestuurd met hologrammen , en je hebt een fantastische greep op de mens om hem te kunnen laten doen en geloven wat zij willen . De Cabal kan daarmee ongebreideld de mens tot zombie maken . Er is geen ontsnappen meer mogelijk .
  Ik vind deze ontwikkeling één van de meest zorgwekkende die er zijn . Het past helemaal binnen de strategie van “A silent war with quiet weapons “

  23 likes
  • Hawks schreef:

   Wat een sukkels bij de Cabal. In plaats van een veel goedkopere en meer trefzekere manier, zoals bijvoorbeeld drinkwater, om de lading, nanodeeltjes en zo, te bezorgen kiezen Ze voor een absurd dure en vooral meer zichtbare manier van deze bezorgen.

   Ik ben ineens veel minder bang voor De Cabal…

   0 likes
  • Ruben schreef:

   We zitten in de eindtijd mensen, de bijbel is daar duidelijk over. Ik hoop ook zo dat er meer mensen gaan inzien dat Jezus je rust kan geven en dat er een opname komt voordat het hele plan van de Cabal in werking treedt. Er gaat een grote misleiding plaatsvinden door de Cabal door middel van een invasie geprojecteerd door een hologram, daar ben ik bijna wel zeker van. Project Blue Beam. Gelukkig kan ik het wel loslaten nu Jezus mij wel rust geeft.

   0 likes
 • pleiadian schreef:

  De titel van dit artikel is natuurlijk misleidend. Er is altijd verontreiniging, het regent nu eenmaal geen gedestilleerd water. Ik vind de genoemde concentraties in microgrammen behoorlijk laag en verre van “bewijs” dat er gesproeid wordt.

  Ter vergelijking… een liter water staat gelijk aan 1 kilogram. Een microgram is één miljoenste gram en dus één miljardste van een kilogram.

  4,4 microgram per liter strontium betekent dus een concentratie van 0,00000044%

  Bewijs? Nah…

  13 likes
  • Sceptic schreef:

   Hier Nah, nog twee psychopaten aan het woord op 1.44 in de link.

   Contrails or Chemtrails? here’s the answer.
   https://www.youtube.com/watch?v=gJOWNfiGdHY

   1 likes
   • pleiadian schreef:

    Geen idee wat je bedoelt. Misschien kun je zelf een antwoord formuleren in plaats van verwijzen naar een filmpje.

    Ik probeer op basis van feiten aan te geven dat deze concentraties zeer laag zijn. Dit is geen bewijs voor chemtrails. En dat is wel de stelling in dit artikel.

    2 likes
    • vladi schreef:

     trol ben jij frenske 2?
     nog te lam om een link aan te klikken?

     nee het moet verwoord worden zodat je woorden uit de context kan halen.
     als je de link bekijkt weet je precies waar het over gaat,maar dat interesseerd een trol niet.

     een trol wil debunken.

     fff

     5 likes
     • pleiadian schreef:

      Jammer dat het op de man moet Vladi. Dat is meestal een teken dat het inhoudelijk niet lukt. Met feiten bedoel ik uiteraard de meetgegevens die in dit artikel worden gebruikt als bewijs.

      4 likes
     • vladi schreef:

      bij een trol ga ik op de man,de rest respecteer ik,ookal zijn ze het niet met me eens.

      het is de achterbakse manier waarop.
      je hoeft maar een paar aangereikte linken te bekijken.

      ‘meetgegevens’? van wie?

      Experts?Wetenschappers?

      fff

      3 likes
    • vladi schreef:

     op basis van welke ‘feiten’ dan?

     fff

     5 likes
 • Richard schreef:

  Ik denk dat dat voor een deel is om ons in een constante psychose te houden en misschien om vroegtijdige sterfte te stimuleren. We worden immers almaar ouder.
  In de VS is ergens eind jaren 70 een onderzoek gedaan naar het verband tussen loodhoudende benzine en de steeds maar stijgende misdaadcijfers. Uit het onderzoek bleek dat voor iedere ton lood in de atmosfeer, het aantal gewelddadige misdrijven doet stijgen met een half procent over een periode van 22 jaar. Dus het is maar de vraag wat deze metalen aanrichten op ons centrale zenuwstelsel. Het erge aan een psychose is dat je vaak zelf niet eens in de gaten hebt dat je in een psychose verkeerd. Daar heeft men vaak een buitenstaander voor nodig om daar bewust van te worden. Maar wie gaat het u vertellen als de hele wereld in een psychose verkeerd?

  Zo Frits, nu jij weer. ; p

  9 likes
  • salvar schreef:

   we worden niet steeds ouder we worden volgestouwd met chemische rotzooi door farma anders waren we allang eerder gestorven.
   we worden in leven gehouden omdat ze geld willen innen.
   de generatie na ons (als de wereld nog bestaat tenminste ) die krijgen het voor de kiezen wij (ik althans het zal mijn tijd wel duren) hebben nog niet genoeg gif in geademd.
   ze maken zich liever druk dat iemand een sigaret rookt of een biertje drinkt dan over het sproeien boven ons hoofd.

   10 likes
   • Richard schreef:

    Dat conserveert zo lekker, die pharma. Ook na het sterven blijft het lichaam nog lang goed. Onze lichamen vergaan bijna niet.
    En van sigaretten, bier tot chemtrails, Allemaal manmade om ons dom en eronder te houden.

    0 likes
 • Sceptic schreef:

  Verre van bewijs dat er gesproeid wordt mr Pleidian?!
  Daarom noemt Coen vermeeren het ook code oranje en hij is helaas voor jou, een eerlijke echte wetenschapper van de TU in Delft.
  Ben soms geneigd om te bellen dat er een vliegtuig is neergestort als een zogenaamde VETTE chemtrail gewoon spontaan ophoud midden in de lucht, jij hebt hier vast een verklaring voor.

  Voor jou zal bewijs wel nooit bewijs zijn, Nah en zal deze vrouw die daar geen belang bij heeft wel gewoon liegen.

  SHOCKING NEW INTERVIEW! CHEMTRAILS Kristen Meghan USAF Air Force Whistle Blower! USAF
  https://www.youtube.com/watch?v=779sKttuJr4

  1 likes
  • pleiadian schreef:

   Veel emotie, maar laten we het gewoon bij de feiten houden die in dit artikel genoemd worden. Op basis daarvan zie ik absoluut geen bewijs.

   1 likes
   • vladi schreef:

    nee het zijn dan ook maar 20 zinnen.

    docu’s

    what in the world are they spraying

    why in the world are they spraying

    hoor maar eens wat keith zegt.

    maar ik ga ervan uit dat jij niets bekijkt,en jazeker emotie als er een trol in het spel zit.

    fff

    4 likes
    • pleiadian schreef:

     Oh ik ben prima op de hoogte van de chemtrail theorie. Ik loop al meer dan 25 jaar mee in het alternatieve circuit en heb vele docu’s, filmpjes en verhalen gezien. Ik gelóóf er alleen niet in.

     2 likes
     • vladi schreef:

      dat jij niet te overtuigen bent van de waarheid kan meerdere redenen hebben.

      cognitieve dissonantie?,
      laag iq?
      betaalde trol?
      vervelende etter?

      gelukkig heb ik hier geen last van.

      zoals david keith,de meest vooraanstaande geo-engineer zelf stelt,dat ze tonnen over ons uitstrooien en nul onderzoek hiernaar gedaan hebben.

      jullie trollen zijn uitgescheten op internet,misschien is gangstalking iets voor jou.

      fff

      3 likes
     • pleiadian schreef:

      Ach Vladi,

      Je kan het alleen maar op de man spelen, dat is wel jammer hoor. Je mag me beledigen, gelukkig doet me dat niks. Kom met inhoudelijke argumenten en ik zal er op reageren.

      2 likes
   • Christgalactic schreef:

    Beste,

    Als belforter ( Belfortgroep = een burgerinitiatief olv Peter Vereecke) hebben wij naar dergelijk fenomeen chemtrails grondig onderzoek gedaan, symposium gehouden en een case samengesteld, die we bij de onderzoeksrechter ingediend hebben. Een case van meer dan 500 bladzijden; waar onder andere getuigenissen van ex piloten in staan.

    Eindconclusie was dat de onderzoeksrechter geen bevoegdheid heeft op het internationaal militaire vliegtuigveld in Chévre. De zaak werd dus gewoon geseponeerd.

    Op het symposium werden er ook sceptici uitgenodigd om te spreken. Ze hadden totaal geen weerlegging.

    Namaste

    2 likes
    • vladi schreef:

     op deze reactie zal trol pleyadian geen reactie plaatsen,buite de zin,ik geloof het gewoon niet want 25 jaar alt. media.

     fff

     2 likes
    • Hawks schreef:

     Christgalactic,

     Ik kan geen website vinden van de Belfort Groep (verwijst naar een Duitse website over zwemmen of zo). Toch wil ik graag de case van meer dan 500 bladzijden lezen. War kan ik deze vinden?

     1 likes
   • vladi schreef:

    laten we het hebben over de feiten van deze docu’s,oh nee wacht je bekijk geen linken en docu’s.
    meer dan 2 minuten lezen/kijken teveel voor je?

    kijk dan en reageer.

    fff

    1 likes
 • Sceptic schreef:

  Diepgaand onderzoek Fred Teunissen naar chemtrails | Hemel onder vuur
  https://www.youtube.com/watch?v=Lt_r2xi2qhM

  Iets wat te weinig mensen al weten dat we langzaam vergiftigt en vernietigt worden.
  Wat is de oplossing om het te stoppen, de meeste mensen vinden het te eng om erover te praten en dit is hun mening.
  WAT KAN IK ERAAN DOEN, IK KAN HET NIET VERANDEREN.

  Wat mensen met ballen hebben we nodig voor een confrontatie met bewijs wat er gewoon is om een goede toekomst voor ons allen te bewerkstelligen.

  SP Tweede Kamer erkent dat Geo-Engineering / Chemtrails plaatsvindt en weigert onderzoek 22-06-2016
  https://www.youtube.com/watch?v=YAftK_scBdY

  9 likes
  • eksegese schreef:

   @Sceptic, wat mij opvalt dat ze in het filmpje wel toegeven dat er gesproeid wordt maar dat het absoluut allemaal geen kwaad kan. Dat is op zich al een stap in de goede richting. Ze geven dus toe dat ze op deze manier doen aan geo-engineering. Dat is al heel wat anders dat het allemaal grote kolder is.
   Nu nog een dappere onderzoeker die het aan gaat tonen zonder dat ze hem ombrengen of kaltstellen.

   3 likes
   • Sceptic schreef:

    Het meest opvallende is dat ze zogenaamd weet waar ze over praat en weet dat er gesproeid wordt en HET IS HAAR NOG NOOIT OPGEVALLEN?!
    10 min in vid . Geen aanleiding toe voor onderzoek ? ik snap het je wilt het bewust niet zien .

    0 likes
 • Azrael schreef:

  Als meneer nou eerst informatie had opgevraagd bij een deskundige, of iemand met basiskennis van natuur,- scheikunde dan had hij te weten gekomen dat de genoemde zware metalen uitgestoten worden door de katalysatoren van al het verkeer wat in San Francisco rondrijd. De echte zware metalen zoals goud, zilver en platinum dwarrelen vrij snel naar de grond en liggen op en rond de snelwegen (ja je kan goud en andere waardevolle metalen halen uit het stof wat op de snelwegen ligt) de rest blijft wat langer in de lucht hangen. Dus concluderend, een dag met lekker veel smog en een flinke regenbui waardoor de smog sneller dan normaal neerslaat en je hebt je resultaten. Goed is het niet voor je maar echt bijzonder ook niet, als je een uurtje in de file staat met je raam open krijg je al die metalen ook al binnen.

  8 likes
  • vladi schreef:

   bekijk de documentaire ‘Overcast’.

   de interpretatie van de ‘engel des doods’,zal in de schaduw staan van de patenten en uitslagen.

   fff

   3 likes
 • eksegese schreef:

  De leugens over klimaatverandering moeten ons in de nabije toekomst laten accepteren dat ze onze lucht openlijk kunnen vol sproeien met rotzooi zodat wij onvoorwaardelijk accepteren dat ze ons in werkelijkheid langzaam maar zeker vergiftigen met hun rotzooi.

  https://www.naturalblaze.com/2018/01/evidence-climate-change-geoengineering-strategy-justify.html

  8 likes
  • Hawks schreef:

   eksegese, Zojuist met veel interesse het artikel gelezen, dank voor het delen. Toch snap ik iets niet. Het artikel stelt, onder andere, ‘The theory of climate change is pushed in the media, by governments, by the UN, by academic institutions and scientists, because it’s a key to unlock many doors.

   They want to openly spray the skies every day, and convince everyone we need that as a part of everyday life.

   They want to normalize it to the point where hazed-out skies are regarded as a necessary public safety measure. They want hazed-out skies to be about as normal as vaccines.’.

   Wat ik niet snap is dit. Geen enkele overheid, of overheidsinstantie, geeft toe dat ‘ze aan chemtrailing doen’. Hoe verhoudt zich dat tot de stelling ‘they want to openly spray the skies every day’?

   0 likes
 • deze schreef:

  daarom is Prince dus om zeep geholpen is mijn denken, luister zijn nummer Dreamer !!

  voorts is het wel opvallend dat er de laatste weken meer blauwe luchten zijn geweest als in de zomer van 2017.. ” ze ” hebben dus d o o r dat we Het d o o r gaan hebben ..
  eng, verontrustend en bovendien zeer veel ” verwarde ” mensen die n.a.w. last krijgen van de teringzooi die in hun koppie doorwerkt. Daarom is het van uiterst GROOT belang ten allen tijden ZELF te blijven denken en waar te nemen zonder je te laten beinvloeden door de zogenaamde ( veelal ingehuurde acteurs ) die allemaal wetenschappers zogenaamd zijn en allerlei hoogleraren.. geloof je het zelf nog ?! ?
  George van Houts, lange Frans en Coen Vermeeren durven gelukkig de dingen bij hun naam te benoemen.. hadden we maar meer van deze mensen in de politiek die ons bijna allemaal voorliegen, ik ben er in ieder geval klaar mee!
  Morgen nog even een regendag en daarna komt de lente.. ( wat wel opvielafgelopen dag, is dat het hier ( randstad) binnen 10 minuten van diepgrijs met regen en wind, opeens omsloeg met blauwe geklaarde lucht en dat was echt heel bizar, ik denk dat we met hemelvaart wel een rare grote storm gaan hebben, staat op de agenda van de cabalia maffia

  4 likes
 • Hawks schreef:

  Nou, nu nog even deze resultaten vergelijken met regenmonsters van voor de tijd dat we bestookt werden met chemtrails (en er zijn deskundigen genoeg zo te zien aan de reacties; iemand moet vast wel een jaartal weten) en we weten precies wat er in welke hoeveelheden over de monsterplek gechemtraild wordt.

  2 likes
 • Bas2 schreef:

  In 2002 vrijgegeven geheime documenten onthullen dat het Britse leger in opdracht van het Ministerie van Defensie grote gebieden van Engeland omtoverde tot gigantische laboratoria. Om de effecten van een eventuele biologische oorlog te kunnen bestuderen, werden tussen 1940 en 1979 grote gebieden besproeid zonder medeweten van de bevolking. Het ging hier in totaal om meer dan 100 verschillende geheime operaties.

  Operatie Fluorescent Particle Trials (1955-1963)
  Dit document beschrijft hoe tussen 1955 en 1963 vliegtuigen van Noordoost-Engeland naar het puntje van Cornwall langs de zuidelijke en oostelijke kust vlogen, terwijl ze grote hoeveelheden zink en cadmiumsulfide op de bevolking dumpten. De chemicaliën dreven kilometers landinwaarts, een fluoriserend spoor achterlatend. In een andere test werd een generator achter een voertuig gesleept die urenlang zink en cadmiumsulfide uitspuwde boven een weg bij het plaatsje Frome in Somerset.

  Operatie Large Area Coverage Trials (1961-1968)
  Deze operatie beschrijft hoe miljoenen mensen langs de zuidelijke kust van Engeland, van Torquay tot New Forest, werden blootgesteld aan bacteriën zoals e.coli en bacillus globigii (het gedrag van de laatste lijkt op dat van antrax). Deze bacteriën werden over een gebied van 8 tot 16 kilometer gesproeid vanaf het oorlogsschip de Icewhale, die voor anker lag bij het plaatsje Dorset.

  https://youtu.be/xFQ2_0QNiks

  https://youtu.be/mEfJO0-cTis

  https://chemtrailsinourskies.wordpress.com/chemtrails-documents/

  2 likes
 • Dolex schreef:

  Wat ik niet goed kan achterhalen is of er ook samples van leidingwater zijn genomen (of op een andere manier zuiver regenwater), ter vergelijking.

  1 likes
 • Chantal schreef:

  Misschien zijn aliens hier de atmosfeer aan het veranderen voor hun betere leefomstandigheden wat geleerden op mars willlen doen?

  0 likes
 • Chantal schreef:

  Die stoffen worden volgens mij ook door auto,s uitgescheiden. De concentratie,s waren ook heel klein je kan er alles voor verzinnen. Aliens, regering, pharma. Opwarming aarde.

  0 likes
 • Chantal schreef:

  Misschien is het echt om straling tegen te houden probertde link maar werkte niet google eens op zwavel atmosfeer.

  0 likes
 • Chantal schreef:

  Wat ik zei Aliens Ufo,s die hadden dan wel al contact gezocht je ziet de objecten die zijn waarschijnlijk van aarde.Wat je allemaal lees. Atmosfeer Aliens, maakte grapjezijn alles is te verzinnen zou best kunnen gewoon tegen de opwarming de professor van CFK wil zwavel in de lucht brengen om zonnestralen te temperen.
  Zou een team van experts onafhankelijk moeten onderzoeken maar ja moeilijk.

  0 likes
 • carina schreef:

  links boven in het filmpje zie je op een gegeven ogenblik een blauwe planeet in beeld.. iemand enig idee wat dat is.. geen lensflare want hij zit achter de chemtrails namelijk?

  0 likes
 • x

  Check Also

  gebeuren

  Er gebeuren overal ter wereld hele bizarre dingen

  Er gebeuren allerlei bizarre dingen op aarde. ...

  artsen

  Artsen: Meer doden door zelfmoord dan coronavirus sinds lockdowns. ‘Ongekende aantallen’

  Artsen uit het noorden van Californië zeggen ...

  >