Homepagina » Chemtrails » Worden we besproeid? Deze regenmonsters bevestigen het bestaan van chemtrails
Worden we besproeid? Deze regenmonsters bevestigen het bestaan van chemtrails

Worden we besproeid? Deze regenmonsters bevestigen het bestaan van chemtrails

Veel mensen maken zich zorgen om chemtrails. Worden er moedwillig chemicaliën in de atmosfeer gebracht in een poging het klimaat te beïnvloeden?

In het noorden van Californië zijn regenmonsters verzameld die aantonen dat er metalen in de lucht worden gepompt, schrijft Markab Algedi voor Natural Blaze.

De monsters zijn geanalyseerd door McCampbell Analytical, een laboratorium in Pittsburg in Californië.

Aluminium

Uit de analyse bleek dat de regen die op 13 maart was verzameld in San Francisco 42 microgram per liter aluminium, vier microgram per liter barium, 4,4 microgram per liter strontium en aanzienlijke hoeveelheden ijzer en titanium bevatte.

De onderzoeksresultaten zijn hier terug te lezen.

Een monster dat op 20 maart was verzameld, bleek 57 microgram per liter aluminium, 5,3 microgram per liter barium en 360 microgram per liter zwavel te bevatten. Het volledige rapport lees je hier.

Voorstanders van geo-engineering, het op grote schaal ingrijpen in het klimaat, noemen vooral zwavel vaak als stof waar ze de lucht mee willen vullen.

Volksgezondheid

Twee jaar geleden lagen de waardes nog een stuk hoger. In maart dat jaar werd in regenmonsters uit Sacramento liefst 4700 microgram per liter aluminium aangetroffen.

We hoeven onszelf dus niet langer af te vragen óf we worden besproeid, maar wel waarom we worden besproeid en wat de gevolgen hiervan zijn voor de volksgezondheid.

[Natural Blaze]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sceptic
Sceptic
2 jaren geleden

Diepgaand onderzoek Fred Teunissen naar chemtrails | Hemel onder vuur
https://www.youtube.com/watch?v=Lt_r2xi2qhM

Iets wat te weinig mensen al weten dat we langzaam vergiftigt en vernietigt worden.
Wat is de oplossing om het te stoppen, de meeste mensen vinden het te eng om erover te praten en dit is hun mening.
WAT KAN IK ERAAN DOEN, IK KAN HET NIET VERANDEREN.

Wat mensen met ballen hebben we nodig voor een confrontatie met bewijs wat er gewoon is om een goede toekomst voor ons allen te bewerkstelligen.

SP Tweede Kamer erkent dat Geo-Engineering / Chemtrails plaatsvindt en weigert onderzoek 22-06-2016
https://www.youtube.com/watch?v=YAftK_scBdY

eksegese
eksegese
Reactie op  Sceptic
2 jaren geleden

@Sceptic, wat mij opvalt dat ze in het filmpje wel toegeven dat er gesproeid wordt maar dat het absoluut allemaal geen kwaad kan. Dat is op zich al een stap in de goede richting. Ze geven dus toe dat ze op deze manier doen aan geo-engineering. Dat is al heel wat anders dat het allemaal grote kolder is.
Nu nog een dappere onderzoeker die het aan gaat tonen zonder dat ze hem ombrengen of kaltstellen.

Sceptic
Sceptic
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Het meest opvallende is dat ze zogenaamd weet waar ze over praat en weet dat er gesproeid wordt en HET IS HAAR NOG NOOIT OPGEVALLEN?!
10 min in vid . Geen aanleiding toe voor onderzoek ? ik snap het je wilt het bewust niet zien .

Richard
Richard
2 jaren geleden

Ik denk dat dat voor een deel is om ons in een constante psychose te houden en misschien om vroegtijdige sterfte te stimuleren. We worden immers almaar ouder.
In de VS is ergens eind jaren 70 een onderzoek gedaan naar het verband tussen loodhoudende benzine en de steeds maar stijgende misdaadcijfers. Uit het onderzoek bleek dat voor iedere ton lood in de atmosfeer, het aantal gewelddadige misdrijven doet stijgen met een half procent over een periode van 22 jaar. Dus het is maar de vraag wat deze metalen aanrichten op ons centrale zenuwstelsel. Het erge aan een psychose is dat je vaak zelf niet eens in de gaten hebt dat je in een psychose verkeerd. Daar heeft men vaak een buitenstaander voor nodig om daar bewust van te worden. Maar wie gaat het u vertellen als de hele wereld in een psychose verkeerd?

Zo Frits, nu jij weer. ; p

salvar
salvar
Reactie op  Richard
2 jaren geleden

we worden niet steeds ouder we worden volgestouwd met chemische rotzooi door farma anders waren we allang eerder gestorven.
we worden in leven gehouden omdat ze geld willen innen.
de generatie na ons (als de wereld nog bestaat tenminste ) die krijgen het voor de kiezen wij (ik althans het zal mijn tijd wel duren) hebben nog niet genoeg gif in geademd.
ze maken zich liever druk dat iemand een sigaret rookt of een biertje drinkt dan over het sproeien boven ons hoofd.

Richard
Richard
Reactie op  salvar
2 jaren geleden

Dat conserveert zo lekker, die pharma. Ook na het sterven blijft het lichaam nog lang goed. Onze lichamen vergaan bijna niet.
En van sigaretten, bier tot chemtrails, Allemaal manmade om ons dom en eronder te houden.

Azrael
Azrael
2 jaren geleden

Als meneer nou eerst informatie had opgevraagd bij een deskundige, of iemand met basiskennis van natuur,- scheikunde dan had hij te weten gekomen dat de genoemde zware metalen uitgestoten worden door de katalysatoren van al het verkeer wat in San Francisco rondrijd. De echte zware metalen zoals goud, zilver en platinum dwarrelen vrij snel naar de grond en liggen op en rond de snelwegen (ja je kan goud en andere waardevolle metalen halen uit het stof wat op de snelwegen ligt) de rest blijft wat langer in de lucht hangen. Dus concluderend, een dag met lekker veel smog en een flinke regenbui waardoor de smog sneller dan normaal neerslaat en je hebt je resultaten. Goed is het niet voor je maar echt bijzonder ook niet, als je een uurtje in de file staat met je raam open krijg je al die metalen ook al binnen.

vladi
vladi
Reactie op  Azrael
2 jaren geleden

bekijk de documentaire ‘Overcast’.

de interpretatie van de ‘engel des doods’,zal in de schaduw staan van de patenten en uitslagen.

fff

Bewust
Bewust
2 jaren geleden

Chemtrails zijn een uitvinding van de Cabal om ons als mensheid massaal te kunnen beïnvloeden . De nanodeeltjes aluminium zitten al volop in de neurotransmitters van onze hersenen . Voeg daar straling aan toe van de 5G zendmasten , die straks over NL worden uitgerold ( we kunnen in NL toch niet achterblijven ) , via HAARP aangestuurd met hologrammen , en je hebt een fantastische greep op de mens om hem te kunnen laten doen en geloven wat zij willen . De Cabal kan daarmee ongebreideld de mens tot zombie maken . Er is geen ontsnappen meer mogelijk .
Ik vind deze ontwikkeling één van de meest zorgwekkende die er zijn . Het past helemaal binnen de strategie van “A silent war with quiet weapons “

Hawks
Hawks
Reactie op  Bewust
2 jaren geleden

Wat een sukkels bij de Cabal. In plaats van een veel goedkopere en meer trefzekere manier, zoals bijvoorbeeld drinkwater, om de lading, nanodeeltjes en zo, te bezorgen kiezen Ze voor een absurd dure en vooral meer zichtbare manier van deze bezorgen.

Ik ben ineens veel minder bang voor De Cabal…

Chesterfield
Chesterfield
Reactie op  Hawks
2 jaren geleden

Volgens mij is onze drinkwater al aardig vervuild

vladi
vladi
Reactie op  Hawks
2 jaren geleden

jij bent de sukkel,als je onderzoek doet zul je ontdekken dat dit mes meer dan 2 snijkanten heeft.

ik geef je er eentje…voor een holografie heb je barium nodig (project blue beam)

fff

Pascal
Pascal
Reactie op  vladi
2 jaren geleden

En wat dacht je van de veranderingen bij de zon ! Want daar sproeien ze het meest

vladi
vladi
Reactie op  Pascal
2 jaren geleden

zeer opvallend ja,wat ook zeer opvallend is,is dat de zgn. contrailvliegtuigen hun motor kunnen laten stotteren en pruttelen,zelfs aan en uit kunnen zetten naar believen.

fff

Hawks
Hawks
Reactie op  Pascal
2 jaren geleden

Bij de zon sproeien? Waarmee dan? Toch niet met KC 135’s of KC10’s, mag ik hopen.

Hawks
Hawks
Reactie op  vladi
2 jaren geleden

Kan je me op weg helpen? Wat moet ik lezen?

Ruben
Ruben
Reactie op  Bewust
2 jaren geleden

We zitten in de eindtijd mensen, de bijbel is daar duidelijk over. Ik hoop ook zo dat er meer mensen gaan inzien dat Jezus je rust kan geven en dat er een opname komt voordat het hele plan van de Cabal in werking treedt. Er gaat een grote misleiding plaatsvinden door de Cabal door middel van een invasie geprojecteerd door een hologram, daar ben ik bijna wel zeker van. Project Blue Beam. Gelukkig kan ik het wel loslaten nu Jezus mij wel rust geeft.

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

De leugens over klimaatverandering moeten ons in de nabije toekomst laten accepteren dat ze onze lucht openlijk kunnen vol sproeien met rotzooi zodat wij onvoorwaardelijk accepteren dat ze ons in werkelijkheid langzaam maar zeker vergiftigen met hun rotzooi.

https://www.naturalblaze.com/2018/01/evidence-climate-change-geoengineering-strategy-justify.html

Hawks
Hawks
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

eksegese, Zojuist met veel interesse het artikel gelezen, dank voor het delen. Toch snap ik iets niet. Het artikel stelt, onder andere, ‘The theory of climate change is pushed in the media, by governments, by the UN, by academic institutions and scientists, because it’s a key to unlock many doors.

They want to openly spray the skies every day, and convince everyone we need that as a part of everyday life.

They want to normalize it to the point where hazed-out skies are regarded as a necessary public safety measure. They want hazed-out skies to be about as normal as vaccines.’.

Wat ik niet snap is dit. Geen enkele overheid, of overheidsinstantie, geeft toe dat ‘ze aan chemtrailing doen’. Hoe verhoudt zich dat tot de stelling ‘they want to openly spray the skies every day’?

vladi
vladi
Reactie op  Hawks
2 jaren geleden

predictive programming gaat langzaam.
boiling the frog.

fff

pleiadian
pleiadian
2 jaren geleden

De titel van dit artikel is natuurlijk misleidend. Er is altijd verontreiniging, het regent nu eenmaal geen gedestilleerd water. Ik vind de genoemde concentraties in microgrammen behoorlijk laag en verre van “bewijs” dat er gesproeid wordt.

Ter vergelijking… een liter water staat gelijk aan 1 kilogram. Een microgram is één miljoenste gram en dus één miljardste van een kilogram.

4,4 microgram per liter strontium betekent dus een concentratie van 0,00000044%

Bewijs? Nah…

Sceptic
Sceptic
Reactie op  pleiadian
2 jaren geleden

Hier Nah, nog twee psychopaten aan het woord op 1.44 in de link.

Contrails or Chemtrails? here’s the answer.
https://www.youtube.com/watch?v=gJOWNfiGdHY

pleiadian
pleiadian
Reactie op  Sceptic
2 jaren geleden

Geen idee wat je bedoelt. Misschien kun je zelf een antwoord formuleren in plaats van verwijzen naar een filmpje.

Ik probeer op basis van feiten aan te geven dat deze concentraties zeer laag zijn. Dit is geen bewijs voor chemtrails. En dat is wel de stelling in dit artikel.

vladi
vladi
Reactie op  pleiadian
2 jaren geleden

trol ben jij frenske 2?
nog te lam om een link aan te klikken?

nee het moet verwoord worden zodat je woorden uit de context kan halen.
als je de link bekijkt weet je precies waar het over gaat,maar dat interesseerd een trol niet.

een trol wil debunken.

fff

pleiadian
pleiadian
Reactie op  vladi
2 jaren geleden

Jammer dat het op de man moet Vladi. Dat is meestal een teken dat het inhoudelijk niet lukt. Met feiten bedoel ik uiteraard de meetgegevens die in dit artikel worden gebruikt als bewijs.

vladi
vladi
Reactie op  vladi
2 jaren geleden

bij een trol ga ik op de man,de rest respecteer ik,ookal zijn ze het niet met me eens.

het is de achterbakse manier waarop.
je hoeft maar een paar aangereikte linken te bekijken.

‘meetgegevens’? van wie?

Experts?Wetenschappers?

fff

vladi
vladi
Reactie op  pleiadian
2 jaren geleden

op basis van welke ‘feiten’ dan?

fff

Sceptic
Sceptic
2 jaren geleden

Verre van bewijs dat er gesproeid wordt mr Pleidian?!
Daarom noemt Coen vermeeren het ook code oranje en hij is helaas voor jou, een eerlijke echte wetenschapper van de TU in Delft.
Ben soms geneigd om te bellen dat er een vliegtuig is neergestort als een zogenaamde VETTE chemtrail gewoon spontaan ophoud midden in de lucht, jij hebt hier vast een verklaring voor.

Voor jou zal bewijs wel nooit bewijs zijn, Nah en zal deze vrouw die daar geen belang bij heeft wel gewoon liegen.

SHOCKING NEW INTERVIEW! CHEMTRAILS Kristen Meghan USAF Air Force Whistle Blower! USAF
https://www.youtube.com/watch?v=779sKttuJr4

pleiadian
pleiadian
Reactie op  Sceptic
2 jaren geleden

Veel emotie, maar laten we het gewoon bij de feiten houden die in dit artikel genoemd worden. Op basis daarvan zie ik absoluut geen bewijs.

vladi
vladi
Reactie op  pleiadian
2 jaren geleden

nee het zijn dan ook maar 20 zinnen.

docu’s

what in the world are they spraying

why in the world are they spraying

hoor maar eens wat keith zegt.

maar ik ga ervan uit dat jij niets bekijkt,en jazeker emotie als er een trol in het spel zit.

fff

pleiadian
pleiadian
Reactie op  vladi
2 jaren geleden

Oh ik ben prima op de hoogte van de chemtrail theorie. Ik loop al meer dan 25 jaar mee in het alternatieve circuit en heb vele docu’s, filmpjes en verhalen gezien. Ik gelóóf er alleen niet in.

vladi
vladi
Reactie op  pleiadian
2 jaren geleden

dat jij niet te overtuigen bent van de waarheid kan meerdere redenen hebben.

cognitieve dissonantie?,
laag iq?
betaalde trol?
vervelende etter?

gelukkig heb ik hier geen last van.

zoals david keith,de meest vooraanstaande geo-engineer zelf stelt,dat ze tonnen over ons uitstrooien en nul onderzoek hiernaar gedaan hebben.

jullie trollen zijn uitgescheten op internet,misschien is gangstalking iets voor jou.

fff

pleiadian
pleiadian
Reactie op  pleiadian
2 jaren geleden

Ach Vladi,

Je kan het alleen maar op de man spelen, dat is wel jammer hoor. Je mag me beledigen, gelukkig doet me dat niks. Kom met inhoudelijke argumenten en ik zal er op reageren.

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  pleiadian
2 jaren geleden

Beste,

Als belforter ( Belfortgroep = een burgerinitiatief olv Peter Vereecke) hebben wij naar dergelijk fenomeen chemtrails grondig onderzoek gedaan, symposium gehouden en een case samengesteld, die we bij de onderzoeksrechter ingediend hebben. Een case van meer dan 500 bladzijden; waar onder andere getuigenissen van ex piloten in staan.

Eindconclusie was dat de onderzoeksrechter geen bevoegdheid heeft op het internationaal militaire vliegtuigveld in Chévre. De zaak werd dus gewoon geseponeerd.

Op het symposium werden er ook sceptici uitgenodigd om te spreken. Ze hadden totaal geen weerlegging.

Namaste

vladi
vladi
Reactie op  Christgalactic
2 jaren geleden

op deze reactie zal trol pleyadian geen reactie plaatsen,buite de zin,ik geloof het gewoon niet want 25 jaar alt. media.

fff

Hawks
Hawks
Reactie op  Christgalactic
2 jaren geleden

Christgalactic,

Ik kan geen website vinden van de Belfort Groep (verwijst naar een Duitse website over zwemmen of zo). Toch wil ik graag de case van meer dan 500 bladzijden lezen. War kan ik deze vinden?

vladi
vladi
Reactie op  pleiadian
2 jaren geleden

laten we het hebben over de feiten van deze docu’s,oh nee wacht je bekijk geen linken en docu’s.
meer dan 2 minuten lezen/kijken teveel voor je?

kijk dan en reageer.

fff

deze
deze
2 jaren geleden

daarom is Prince dus om zeep geholpen is mijn denken, luister zijn nummer Dreamer !!

voorts is het wel opvallend dat er de laatste weken meer blauwe luchten zijn geweest als in de zomer van 2017.. ” ze ” hebben dus d o o r dat we Het d o o r gaan hebben ..
eng, verontrustend en bovendien zeer veel ” verwarde ” mensen die n.a.w. last krijgen van de teringzooi die in hun koppie doorwerkt. Daarom is het van uiterst GROOT belang ten allen tijden ZELF te blijven denken en waar te nemen zonder je te laten beinvloeden door de zogenaamde ( veelal ingehuurde acteurs ) die allemaal wetenschappers zogenaamd zijn en allerlei hoogleraren.. geloof je het zelf nog ?! ?
George van Houts, lange Frans en Coen Vermeeren durven gelukkig de dingen bij hun naam te benoemen.. hadden we maar meer van deze mensen in de politiek die ons bijna allemaal voorliegen, ik ben er in ieder geval klaar mee!
Morgen nog even een regendag en daarna komt de lente.. ( wat wel opvielafgelopen dag, is dat het hier ( randstad) binnen 10 minuten van diepgrijs met regen en wind, opeens omsloeg met blauwe geklaarde lucht en dat was echt heel bizar, ik denk dat we met hemelvaart wel een rare grote storm gaan hebben, staat op de agenda van de cabalia maffia

Dolex
Dolex
2 jaren geleden

Wat ik niet goed kan achterhalen is of er ook samples van leidingwater zijn genomen (of op een andere manier zuiver regenwater), ter vergelijking.

Hawks
Hawks
2 jaren geleden

Nou, nu nog even deze resultaten vergelijken met regenmonsters van voor de tijd dat we bestookt werden met chemtrails (en er zijn deskundigen genoeg zo te zien aan de reacties; iemand moet vast wel een jaartal weten) en we weten precies wat er in welke hoeveelheden over de monsterplek gechemtraild wordt.

x

Check Also

gates

Bill Gates krijgt groen licht om de zon te blokkeren

Miljardair Bill Gates wil mensen niet alleen ...

monolieten

Wat zit er achter de mysterieuze monolieten die overal opduiken?

Toen er een enorme metalen monoliet verscheen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

46
0
We lezen graag je reactie!x