Chemtrails

Worden we besproeid? Deze regenmonsters bevestigen het bestaan van chemtrails

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel mensen maken zich zorgen om chemtrails. Worden er moedwillig chemicaliën in de atmosfeer gebracht in een poging het klimaat te beïnvloeden?

In het noorden van Californië zijn regenmonsters verzameld die aantonen dat er metalen in de lucht worden gepompt, schrijft Markab Algedi voor Natural Blaze.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De monsters zijn geanalyseerd door McCampbell Analytical, een laboratorium in Pittsburg in Californië.

Aluminium

Uit de analyse bleek dat de regen die op 13 maart was verzameld in San Francisco 42 microgram per liter aluminium, vier microgram per liter barium, 4,4 microgram per liter strontium en aanzienlijke hoeveelheden ijzer en titanium bevatte.

De onderzoeksresultaten zijn hier terug te lezen.

Een monster dat op 20 maart was verzameld, bleek 57 microgram per liter aluminium, 5,3 microgram per liter barium en 360 microgram per liter zwavel te bevatten. Het volledige rapport lees je hier.

Voorstanders van geo-engineering, het op grote schaal ingrijpen in het klimaat, noemen vooral zwavel vaak als stof waar ze de lucht mee willen vullen.

Volksgezondheid

Twee jaar geleden lagen de waardes nog een stuk hoger. In maart dat jaar werd in regenmonsters uit Sacramento liefst 4700 microgram per liter aluminium aangetroffen.

We hoeven onszelf dus niet langer af te vragen óf we worden besproeid, maar wel waarom we worden besproeid en wat de gevolgen hiervan zijn voor de volksgezondheid.

[Natural Blaze]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sceptic
Sceptic
5 jaren geleden

Diepgaand onderzoek Fred Teunissen naar chemtrails | Hemel onder vuur
https://www.youtube.com/watch?v=Lt_r2xi2qhM

Iets wat te weinig mensen al weten dat we langzaam vergiftigt en vernietigt worden.
Wat is de oplossing om het te stoppen, de meeste mensen vinden het te eng om erover te praten en dit is hun mening.
WAT KAN IK ERAAN DOEN, IK KAN HET NIET VERANDEREN.

Wat mensen met ballen hebben we nodig voor een confrontatie met bewijs wat er gewoon is om een goede toekomst voor ons allen te bewerkstelligen.

SP Tweede Kamer erkent dat Geo-Engineering / Chemtrails plaatsvindt en weigert onderzoek 22-06-2016
https://www.youtube.com/watch?v=YAftK_scBdY

Richard
Richard
5 jaren geleden

Ik denk dat dat voor een deel is om ons in een constante psychose te houden en misschien om vroegtijdige sterfte te stimuleren. We worden immers almaar ouder.
In de VS is ergens eind jaren 70 een onderzoek gedaan naar het verband tussen loodhoudende benzine en de steeds maar stijgende misdaadcijfers. Uit het onderzoek bleek dat voor iedere ton lood in de atmosfeer, het aantal gewelddadige misdrijven doet stijgen met een half procent over een periode van 22 jaar. Dus het is maar de vraag wat deze metalen aanrichten op ons centrale zenuwstelsel. Het erge aan een psychose is dat je vaak zelf niet eens in de gaten hebt dat je in een psychose verkeerd. Daar heeft men vaak een buitenstaander voor nodig om daar bewust van te worden. Maar wie gaat het u vertellen als de hele wereld in een psychose verkeerd?

Zo Frits, nu jij weer. ; p

Azrael
Azrael
5 jaren geleden

Als meneer nou eerst informatie had opgevraagd bij een deskundige, of iemand met basiskennis van natuur,- scheikunde dan had hij te weten gekomen dat de genoemde zware metalen uitgestoten worden door de katalysatoren van al het verkeer wat in San Francisco rondrijd. De echte zware metalen zoals goud, zilver en platinum dwarrelen vrij snel naar de grond en liggen op en rond de snelwegen (ja je kan goud en andere waardevolle metalen halen uit het stof wat op de snelwegen ligt) de rest blijft wat langer in de lucht hangen. Dus concluderend, een dag met lekker veel smog en een flinke regenbui waardoor de smog sneller dan normaal neerslaat en je hebt je resultaten. Goed is het niet voor je maar echt bijzonder ook niet, als je een uurtje in de file staat met je raam open krijg je al die metalen ook al binnen.

Bewust
Bewust
5 jaren geleden

Chemtrails zijn een uitvinding van de Cabal om ons als mensheid massaal te kunnen beïnvloeden . De nanodeeltjes aluminium zitten al volop in de neurotransmitters van onze hersenen . Voeg daar straling aan toe van de 5G zendmasten , die straks over NL worden uitgerold ( we kunnen in NL toch niet achterblijven ) , via HAARP aangestuurd met hologrammen , en je hebt een fantastische greep op de mens om hem te kunnen laten doen en geloven wat zij willen . De Cabal kan daarmee ongebreideld de mens tot zombie maken . Er is geen ontsnappen meer mogelijk .
Ik vind deze ontwikkeling één van de meest zorgwekkende die er zijn . Het past helemaal binnen de strategie van “A silent war with quiet weapons “

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x