Homepagina » Gezondheid » Journaliste krijgt coronavaccin: ‘Ik verloor alle gevoel in mijn vingers’
coronavaccin
Foto: SELF Magazine CC BY 2.0

Journaliste krijgt coronavaccin: ‘Ik verloor alle gevoel in mijn vingers’

We zijn pas veilig wanneer er een coronavaccin is, herhaalde minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid afgelopen week nog maar eens. Hij voegde toe dat er met meerdere partijen afspraken zijn gemaakt om vaccins in te kunnen kopen, vaccins waarmee we ons volgens hem kunnen wapenen tegen het coronavirus.

Binnenkort zal een groep Nederlandse proefpersonen worden geïnjecteerd met een nieuw coronavaccin. Hoe veilig zijn deze vaccins? Bij onze zuiderburen zijn ze al aan het testen op mensen.

Een journaliste van De Tijd en de Franstalige krant L’Echo probeerde als vrijwilliger het coronavaccin van het UZ Gent uit. Ze vertelde: “Na de injectie moest ik nog 4 uur in het ziekenhuis blijven. De kans op een allergische reactie is één op een miljoen. Miniem dus, maar de gevolgen kunnen wel fataal zijn. Voor de zekerheid stond er een defibrillator naast mijn bed.”

Mijn benen voelden gloeiend heet aan

De problemen begonnen pas toen de journaliste naar huis mocht. “Mijn benen voelden gloeiend heet aan, het zweet liep van mijn voorhoofd. Mijn hart bonsde, mijn keel en hoofd deden pijn en ik verloor alle gevoel in mijn vingers. De koorts liep op tot 39 graden en het leek alsof er iemand constant op mijn ribbenkast drukte.”

Hoewel de kwalen na een dag weer verdwenen waren, weet niemand wat de gevolgen op de lange termijn zullen zijn.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • ben schreef:

  laat alle cojona gelovigen maar gauw een spuit halen, dan is de wakkere wereld uiteindelijk van ze verlost…

  0 likes
  • Ineke schreef:

   Dat denk ik ook Ben. Ik ben klaar met mensen vertellen hoe link het is. Wie niet critisch wil zijn moet maar voelen en ondervinden hoe geweldig dit vaccain Is

   0 likes
 • Chip schreef:

  Quote: “Hoewel de kwalen na een dag weer verdwenen waren, weet niemand wat de gevolgen op de lange termijn zullen zijn.”

  Klopt, je voelt gewoon dat het iets ernstigs is.
  Je lichaam reageert niet zomaar.
  Volgens mij richt het inderdaad permanente schade aan, welke later hoogstwaarschijnlijk terug de kop komt opsteken.
  Mijn vermoeden is dat alle vaccinatie’s opgeteld bij elkaar, langzaam maar zeker uw leven aan het beëindigen zijn.

  0 likes
  • Rob schreef:

   Quote: “We zijn pas veilig wanneer er een coronavaccin is, herhaalde minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid afgelopen week nog maar eens”.

   Dit moet je perspectief zien en wel in de machtsverhoudingen. Zij zijn pas veilig als het volk gevaccineerd is. “We” zijn in dit geval de kapitalisten en globalisten, de top die van de rest van de mensheid af wil. ZIJ zijn pas veilig als de mensheid uitgeroeid is. Dus zijn ze bang voor ons anders hoefden ze de mensheid niet uit te roeien.

   0 likes
  • Sananda schreef:

   Mensen daarmee vaccineren betekend ook dat ze het wekenlang uitwasemen richting de omgeving, dus weer een nieuwe bron van besmettingen die zij bewust creëren!

   0 likes
 • Joyce Ramgatie schreef:

  Onze IMMUUNSYSTEEM is het wapen tegen een virus

  0 likes
  • sterntaler schreef:

   De farmaceutische industrie knutselt kunstmatig aan het menselijk immuunsysteem, dat is hun werkwijze. Gezondheid staat hier los van. Zo nu en dan denken ze een som opgelost te hebben in medische vaktermen, maar het zijn al zeker geen genezers. Je immuunsysteem kun je versterken met o.a. vlierbessap.

   0 likes
  • J. Groot schreef:

   En dat is ook mijn ervaring!!
   In 2014 werd mij door de Huisarts aangeraden mij te laten vaccineren i.v.m. geconstateerde prostaat- en botkanker….dus ik was een kwetsbaar persoon zo werd mij verteld.
   Nog nooit was ik voor griep eerder gevaccineerd en werd ook nooit ziek.
   Ja, ik voelde wel eens dat ik “waarschijnlijk” besmet was i.v.m. de koorts en loopneus die ik kreeg maar dat was altijd na een paar dagen binnenblijven weer over.
   Ik heb na 2014 alle griepgolven overleeft zon der benoemenswaardig ziek te zijn geweest.
   Dus voor mij NOOIT meer een vaccin!!
   Mijn lijf is, ondanks de kanker, goed in staat zelf virussen te elimineren en mijn immuunsysteem te versterken.

   0 likes
 • Petrus schreef:

  Dom,dom,dom.

  0 likes
 • Ome jaap schreef:

  Laten de schapen die zo graag w8en op het vaccin en mauwen over die 1.5 meter en ons mondkapjes graag zien dragen als eerste getest worden , ik denk dat 90% ineens ontwaken

  0 likes
 • salvar schreef:

  vaccins waarmee we ons volgens hem kunnen wapenen tegen het coronavirus zegt de jonge.

  de jonge anders gaat het virus nooit weg????
  ik vind het best laat maar komen het virus , laat komen laat komen.
  AUB de jonge kan jij er voor zorgen dat ik het virus krijg , ik zit er al zes maanden op te wachten , evenals tig mensen in de wijk en andere wijken.
  we willen het maar het komt maar niet?
  we sjouwen overal , houden geen 1,5 meter afstand, we houden niet van muilkorven en desinfecteren niets en nergens.
  de jonge en trouwens rutte het wil maar niet lukken , hou kan dat nou en we zijn toch echt mensen , al kan ik dat van jullie niet zeggen , stelletje lapzwansen.

  0 likes
  • Veterans_Resistance schreef:

   Haha! Hier hetzelfde. Mijn hoogbejaarde ouders van ver in de 80 lukt het ook maar niet om ziek te worden. Geen 1.5m, geen karretjes van de supermarkt schoonmaken en geen extra handen wassen na het boodschappen doen (en daarna gewoon eten).
   Ik heb ze gezegd dat als ze niet heel snel ziek worden ik ze over het balkon heen kieper 😉

   P.s. Ook van het personeel van 2 grote supermarkten hier om de hoek en een apotheek zijn al die tijd geen ziekmeldingen geweest.

   0 likes
  • Ontkenner schreef:

   Hoezo het gaat niet lukken?
   Heb jij wel laten testen dan?
   Nee?
   Hoe kun je dan weten dat je het niet gehad hebt?

   0 likes
   • sterntaler schreef:

    @Ontkenner

    De PCR-Test is niet betrouwbaar. Ga a.u.b. die informatie opzoeken van bijv. moleculair geneticus Mario Ortiz of moleculair analist Merel Boogaard, of slaap anders dan maar gewoon verder.

    0 likes
   • kuus schreef:

    Bij hoesten hoofdpijn snotneus pijn in de borst of koorst blijf je thuis?? Als je dat niet hebt heb je ook geen covid 19 .

    0 likes
 • Vos schreef:

  Kunnen Rutte De Jonge en van Dissel zich aanmelden als proefkonijn? zijn we waarschijnlijk van de leugenaars verlost!!

  0 likes
 • Veterans_Resistance schreef:

  Allereerst: als je wil dat mensen zonder enig wantrouwen een vaccinatie accepteren, ga je ze juist níet bang maken, lijkt mij. Maar dat is wat wél iedere keer gebeurt.

  Ten tweede: tot nu toe is de MSM compleet onbetrouwbaar gebleken en ik zou niet weten waarom het deze keer anders zou zijn. HLN is b.v. van DPG, net als de Telegraaf. L’Echo wordt gedrukt door de drukkerij van DPG.

  En als laatste: waarom zou ik geloven dat deze journaliste zomaar even haar gezondheid en zelfs haar leven op het spel zet!?

  Er is niets dat niet stinkt!

  0 likes
  • Marc schreef:

   @Veterans_Resistance: misschien een vorm van omgekeerde psychologie? De schaapjes bibberen zo fel dat ze hun eigen moeder zouden verkopen om gevaccineerd te kunnen worden. Veel collega’s van mij zijn tegen vaccinatie maar wanneer ze te horen krijgen dat ze het stadion van hun favoriete voetbalclubje niet meer binnen mogen dan lopen ze om een spuitje te kunnen krijgen…

   0 likes
 • Tony schreef:

  Ik heb een paar keer in mijn leven een voedselvergiftiging opgelopen. De laatste keer was dat door het eten van paddestoelen. Wanneer je dat overkomt begin je eerst te zweten als een gek en een heel vreemd gevoel valt je dan te deel. De details zal ik jullie besparen. Je weet niet hoe en waar je het zoeken moet, met dagenlange hoofdpijn. Dat is waar ik aan moet denken. Een vergiftiging dus!

  0 likes
 • het leugentijdperk schreef:

  Niets aan de hand en de bijwerking de dood of de mildere bijwerking kanker is tegenwoordig prima te genezen, daar hebben ze chemotherapie voor bedacht. Dus, alles bij elkaar niets aan de hand, daarom gewoon verder geen vragen stellen en doorlopen, mensen.

  De politici, overheid en farmaceutische industrie waken over uw gezondheid en kunt u ze blindelings vertrouwen (gaat allen rustig slapen), zolang de zoete schaapjes zich maar aan hun nazi regels en wetten houden komt alles vanzelf weer goed.

  Dag kanker, dag leven, hallo heerlijke dood!…En wat is uiteindelijk je leven tegenwoordig nog waard? Alleen een “wappie” ( uitspraak van omgekochte site, Geenstijl) of muggenzifter die daar moeilijk over doet.

  0 likes
 • Albert schreef:

  Vandaag in een luxueuze Aziatische gallerij/store geweest (waar ik woon, in Verweggistan). Werd er omgeroepen d.m.v. zo’n zeven punten waaraan we ons moesten houden. Het eerste punt was natuurlijk; mondkapje op. Het eindigde als laatste punt dat je sokken moest dragen. Nou ook daar zondigde ik mee (w.s. was ik een oorzaak, want droeg ook geen mondmasker). Ik werd nu echt nijdig.

  Heb via omwegen, excuses, andere lokaliteiten, wachten eindelijk die arme manager (ik vroeg om DE boss, anders de hoogste manager!) mijn protest mogen spuwen. Op zun Hollands, dus niet zoals zij gewend zijn – wel een beetje zielig. Heb gezegd dat ik niet boos ben op hen, maar op diegene die boven deze mensen staan. Maar dat ik nog weiger ooit hier te winkelen, of ze dat willen doorgeven. Als hun baas zich gaat bemoeien met wat ik moet aantrekken (HEB niet eens sokken), dit is MIJN lichaam, sorry! Enz.

  Maar heb meer uitgelegd, van corruptie, WHO, UN, etc. We gingen lachend uit elkaar, zonder rotgevoelens.

  Ach, wat een lieve mensen. Altijd buigend, glimlachen en… volgzaam he? En ze krijgen niet als NL vaccintesters €4700,- maar slechts €300,- omgerekend. Het leven is hier een stuk ‘minder waard’.

  0 likes
  • ronald dolleman schreef:

   Wat betaal jij daar aan huur, en wat betalen wij in NL aan huur? Hier is het gemiddeld €500 per maand (p/m). Overige kosten, zorg €120 (p/m) met eigen risico van €350 (per jaar), dan komt er gas, licht, water erbij (€140 p/m), internet/tv/bellen (€100 p/m), met andere woorden, hoeveel kun jij met €300 doen, en ik met €4.700? En die €4.700 sla ik lekker af!

   0 likes
 • Gea Breuker schreef:

  Dus voor zover ik het me goed herinner:

  als een gif je lichaam binnen dringt, zal het immuun systeem proberen dat er uit te werken. de symptomen zijn dan koorts en hoe sterker het gif hoe minder niet-vitale functies ondersteund worden om het verwijderen van het gif te helpen bespoedigen.

  Lijkt me duidelijk.

  Wat dan niet duidelijk is, is waarom een dag later er hoegenaamd geen ‘kwalen’ meer zijn. Hierbij een analyse, een metafoor.

  ‘Het menselijk lijf is een prachtig stuk architectuur, een groot gebouw met vele systemen. Om die systemen te onderhouden loopt er een concierge rond.
  Het gebouw bestaat uit vaste bouwstenen, elementen die samen werken. Dat kan DNA worden genoemd.
  De concierge kent al die bouwstenen, daar heeft hij voor geleerd. De concierge weet waar hij welk DNA moet plaatsen, of vervangen. Hij is het auto-immuun systeem. Hij is het RNA.

  Opeens, er mist een bouwsteen, wordt niet meer geleverd, is uit de handel! De concierge is in paniek, probeert met een andere bouwsteen te lappen, maar het wordt van kwaad tot erger. Het RNA is in de war, en dientengevolge gaat het DNA ten onder’.

  En het zgn. corona vaccin is zodanig ingericht en gekweekt, dat het de concierge aanstuurt om het gebouw te laten instorten. Maar let op mensen, de eerste prik is om de concierge in de war te brengen. De tweede maakt hem blind, de derde maakt hem moe, en uiteindelijk bezwijkt de concierge, en dus uw auto-immuun systeem, en dus uw lijf.

  Nu ik er aan denk, wat bedoelde die con-op Baudet eigenlijk met lelijke architectuur en schade aan uw psyche….?

  0 likes
  • ronald dolleman schreef:

   Een mens heeft geen vaccin nodig, alleen een goed immuunsysteem. Als je dit systeem goed onderhoudt (gezond eten (dus geen McDeath etc), veel vitamine D (zon), niet op je huid smeren wat je nooit op zou eten, etc.), zul je weinig ziek worden. De laatste keer dat ik een arts heb gezien, was in de vorige eeuw (hooikoortstest). Ben nu gelukkig van af, maar als ik me zou laten testen, zou ik toch positief bevonden worden, ondanks dat ik verder geen enkele klachten heb! Die testen zijn alleen bedoeld voor verkoudheden (ook al ben je jaren niet ziek geweest), niet voor virussen!

   0 likes
  • Chip schreef:

   Prachtig. 😉

   0 likes
 • uknowewho schreef:

  There is officially NO Pandemic!!! – John MacArthur

  https://www.youtube.com/watch?v=gwDnIjYCxdc

  0 likes
 • Martin schreef:

  Laat de Jonge dan eerst zijn eigen kinderen laten inenten als het allemaal zo geweldig is!
  Ik vertrouw die gast voor geen mtr.

  0 likes
 • Jan V schreef:

  Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  0 likes
 • Audrey schreef:

  Eigen schuld dikke bult. Wie laat zich nu inenten als je de bijwerkingen niet kent. En ook als die bekend zijn er komt GEEN NAALD in mijn lijf met GIF.

  0 likes
 • ronald dolleman schreef:

  Kan iemand mij op de hoogte houden, hoe het verder met deze testpersoon gaat? Ik heb het vermoeden, dat deze persoon, binnenkort mogelijk zal overlijden, en als coronadode wordt genoteerd!

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  roel coutinho

  Roel Coutinho over coronavaccin: ‘Succes beslist niet gegarandeerd’

  Robert Redfield, directeur van het Amerikaanse Centrum ...

  >