Great ResetBuitenland

World Economic Forum gaat globalistische Agenda 2030 ‘versnellen’ na ‘onvoorziene tegenslagen’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Wereldleiders komen later dit jaar bijeen om ‘de implementatie van Agenda 2030 te versnellen’, kondigt het World Economic Forum (WEF) aan.

De VN en het WEF lijken gefrustreerd te zijn over het gebrek aan vooruitgang ten aanzien van de Great Reset. Het WEF, dat geleid wordt door Klaus Schwab, heeft aangegeven dat ze te kampen hebben gehad met ‘onvoorziene tegenslagen als gevolg van de coronapandemie, de impact van klimaatverandering en de stijgende kosten van voedsel en brandstof door het conflict in Oekraïne’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Wereldleiders worden om die reden opgetrommeld om strategieën te bespreken. Het WEF spreekt in dit geval over ‘mogelijk de grootste menselijke onderneming ooit om vreedzame, rechtvaardige, gelijkwaardige en duurzame samenlevingen te creëren’.

Voortgang versnellen

De VN pleit ondertussen voor ‘praktische oplossingen’ die de voortgang van de SDG’s, de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen, kunnen versnellen.

De 17 SDG’s waar Agenda 2030 uit bestaat, werden in 2015 opgesteld en de 191 VN-lidstaten hebben zich eraan gecommitteerd.

Sinds Davos 2021 bespreekt het WEF openlijk hoe deze doelen kunnen worden gebruikt om de Great Reset te bespoedigen, waarbij het gewone volk ‘niets bezit en gelukkig is’.

Beter terugbouwen

Om ‘beter terug te bouwen’ worden nieuwe manieren voorgesteld ‘om de SDG’s te realiseren en een betere post-pandemische wereld te creëren’. Dit komt in feite neer op communisme.

Het WEF is van plan om wereldleiders bij elkaar te brengen na de publicatie van het jaarlijkse Sustainable Development Goals Progress Report later dit jaar.

Volgens het WEF is dat rapport dit jaar ‘van cruciaal belang’ voor Agenda 2030 aangezien ‘we ongeveer op de helft zijn’.

[The National Pulse]

4.6 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

192 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
11 maanden geleden

Ophoepelen clowns van het WEF, we hebben het gehad met jullie onzin.

deze
deze
11 maanden geleden

bom er op

Rakker
Rakker
11 maanden geleden

Locatie al bekend.

Mar
Mar
11 maanden geleden

Laat ze maar mooi hiermee ophouden. Mensen zitten hier niet op te wachten.

Back to top button
192
0
We lezen graag je reactie!x