CoronaMens en Dier

YouTube verwijdert onthullend gesprek met Theo Schetters en Robert Malone: ‘De bom staat op het punt om te barsten’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

YouTube heeft een video van De Nieuwe Wereld verwijderd waarin Marlies Dekkers in gesprek gaat met vaccinatiedeskundige Theo Schetters en viroloog Robert Malone over mRNA-vaccins en de stijgende sterftecijfers.

Schetters toont hoe het patroon van oversterfte lijkt te correleren met vaccinaties, met behulp van data van het RIVM en CBS. Malone ziet deze signalen ook in de Verenigde Staten, onder meer vanuit de verzekeringsbranche.

Trok te veel aandacht

“Geweldig dat Dekkers deze twee bij elkaar brengt,” schrijft data-analist Wouter Aukema. “YouTube heeft de prachtige conversatie verwijderd.” Hij richt zich vervolgens tot de NCTV en het Strategic Communications Centre of Excellence van de NAVO. “Ik snap het: dit gesprek trok te veel aandacht, nietwaar?”

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen schreef na het bekijken van het gesprek op Twitter: “De bom staat op het punt om te barsten. De waarheid gaat naar buiten komen. De ‘vaccins’ beschadigen ons natuurlijke immuunsysteem en zijn wel degelijk een vorm van gentherapie.”

Ongelooflijk

Tijdens het gesprek legt Malone uit dat in documenten die door de makers van de mRNA-vaccins zelf zijn ingediend, wordt gesproken van gentherapie.

Van Houwelingen vindt het ‘ongelooflijk’ dat de video met de twee ‘eminente en vooral dappere geleerden’ door de ‘globalisten van YouTube’ is verwijderd. “Zo gaat dat met ongemakkelijke waarheden,” aldus het Kamerlid.

Ook neuroloog Jan Bonte is verbolgen over het feit dat de video is verwijderd. “De censuur op YouTube heeft weer eens toegeslagen.”

De video is nog op Rumble te bekijken of te beluisteren via Spotify.


4.8 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
3 maanden geleden

You tube zo weinig mogelijk gebruiken, dat ontrekt hun de macht.

De alternatieve kanalen gebruiken.

Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Dat had ik verwacht, mensen die de waarheid vertellen en hun medemensen in bescherming willen nemen horen niet thuis in het plaatje van de massamoordenaars van deze wereld…

rvanapeldoorn
rvanapeldoorn
3 maanden geleden

Ach over een week zal YT wel gaan buigen of ze het eens zijn met hun bezwaar…

Ron
Ron
3 maanden geleden

Laat de bom maar barsten. 👍👍👍💣💣💣

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

86
0
We lezen graag je reactie!x