Homepagina » Paranormaal » VIDEO: Vrouw geneest van staar nadat ze vorig leven herinnert
VIDEO: Vrouw geneest van staar nadat ze vorig leven herinnert

VIDEO: Vrouw geneest van staar nadat ze vorig leven herinnert

Amy Weiss is de dochter van regressietherapeut dr. Brian Weiss. Onlangs was dr. Weiss, van huis uit psychiater, te gast bij Oprah Winfrey. Hoewel haar vader al veel patiënten heeft teruggeleid naar vorige levens, had Amy zelf nog nooit herinneringen gehad aan een vorig leven.

Ze besloot tijdens een workshop in het ziekenhuis waar ze werkte onder hypnose te gaan. Amy had te horen gekregen dat ze blind zou kunnen worden vanwege staar. Ze vroeg zich af waarom ze de ogen van een oude man had.

Amy ging in een ruimte in het ziekenhuis liggen en sloot haar ogen. Haar vader vroeg haar terug in de tijd te gaan naar het moment waarop de symptomen zich voor het eerst manifesteerden.

“Ik zag mezelf gelijk in het lichaam van een oude man met lang, wit haar die in de middeleeuwen leefde,” zei Amy. “Ik leefde in de zestiende of vijftiende eeuw in een hut als kluizenaar. Ik ontmoette nooit andere mensen. De dorpsbewoners dachten dat ik een kwade tovenaar was. Ze kwamen op een avond met fakkels en staken alles wat ik had in brand. Het vuur verblindde me.”

“Het voelde alsof mijn hart verbonden was met het hart van deze man,” legde Amy uit. “Ik voelde zijn pijn. De man raakte in een diepe depressie.” Haar vader vroeg haar naar het einde van het leven te gaan en te voelen wat ze ervan had kunnen leren. Ze hoorde: “Droefheid vertroebelt de ogen.”

Kort na de sessie was Amy genezen van staar. “Er kunnen verklaringen worden aangedragen voor de genezing waar ze zich niet bewust van is geweest, maar dat is voor mij niet belangrijk,” aldus dr. Weiss. “Het belangrijkste is dat het weg is.” Amy zei dat de relatie met haar vader was versterkt en ook begon ze zijn werk beter te begrijpen.

[Epoch Times]


Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

4 reacties

 1. Een boek dus. Wat ze zich nu vast nog herinnert was haar lege geldbuidel. Door naïeve mensjes nu geheel vol gelezen.

  3 likes
 2. Ook gek daar heb ik van gedroomd vannacht over terug gaan

  0 likes
 3. Heb bijna het boek uit van haar en der vader.. Heel interessant!

  0 likes
 4. Ik zou dat ook wel eens willen doen maja jammer genoeg dat er doorgaans nogal flinke prijskaartjes aan een regressie sessie hangen. En die zelfhypnose opnames, tja daar ben ik een zekere mate immuun voor.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Aliens 'werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden'. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

Aliens ‘werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden’. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

Een kandidaat-parlementslid voor de Britse Brexit Party ...

De moderne geneeskunde is overstag. Hoe hypnose je gezondheid kan verbeteren

De moderne geneeskunde is overstag. Hoe hypnose je gezondheid kan verbeteren

Hypnotherapie blijkt heilzame gezondheidseffecten te hebben, van ...