Paranormaal

VIDEO: Vrouw geneest van staar nadat ze vorig leven herinnert

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Amy Weiss is de dochter van regressietherapeut dr. Brian Weiss. Onlangs was dr. Weiss, van huis uit psychiater, te gast bij Oprah Winfrey. Hoewel haar vader al veel patiënten heeft teruggeleid naar vorige levens, had Amy zelf nog nooit herinneringen gehad aan een vorig leven.

Ze besloot tijdens een workshop in het ziekenhuis waar ze werkte onder hypnose te gaan. Amy had te horen gekregen dat ze blind zou kunnen worden vanwege staar. Ze vroeg zich af waarom ze de ogen van een oude man had.

Amy ging in een ruimte in het ziekenhuis liggen en sloot haar ogen. Haar vader vroeg haar terug in de tijd te gaan naar het moment waarop de symptomen zich voor het eerst manifesteerden.

“Ik zag mezelf gelijk in het lichaam van een oude man met lang, wit haar die in de middeleeuwen leefde,” zei Amy. “Ik leefde in de zestiende of vijftiende eeuw in een hut als kluizenaar. Ik ontmoette nooit andere mensen. De dorpsbewoners dachten dat ik een kwade tovenaar was. Ze kwamen op een avond met fakkels en staken alles wat ik had in brand. Het vuur verblindde me.”

“Het voelde alsof mijn hart verbonden was met het hart van deze man,” legde Amy uit. “Ik voelde zijn pijn. De man raakte in een diepe depressie.” Haar vader vroeg haar naar het einde van het leven te gaan en te voelen wat ze ervan had kunnen leren. Ze hoorde: “Droefheid vertroebelt de ogen.”

Kort na de sessie was Amy genezen van staar. “Er kunnen verklaringen worden aangedragen voor de genezing waar ze zich niet bewust van is geweest, maar dat is voor mij niet belangrijk,” aldus dr. Weiss. “Het belangrijkste is dat het weg is.” Amy zei dat de relatie met haar vader was versterkt en ook begon ze zijn werk beter te begrijpen.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eNdEmiOn
eNdEmiOn
8 jaren geleden

Ik zou dat ook wel eens willen doen maja jammer genoeg dat er doorgaans nogal flinke prijskaartjes aan een regressie sessie hangen. En die zelfhypnose opnames, tja daar ben ik een zekere mate immuun voor.

Chrissie van Eijk
Chrissie van Eijk
8 jaren geleden

Ook gek daar heb ik van gedroomd vannacht over terug gaan

Rudolf Rudolph
Rudolf Rudolph
8 jaren geleden

Een boek dus. Wat ze zich nu vast nog herinnert was haar lege geldbuidel. Door naïeve mensjes nu geheel vol gelezen.

Wendy van der Kamp-iedema
Wendy van der Kamp-iedema
8 jaren geleden

Heb bijna het boek uit van haar en der vader.. Heel interessant!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x