Mens en Dier

Rutte is de langstzittende premier ooit, maar niemand wil hem nog: ‘De sloper van Nederland’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Mark Rutte is de langstzittende premier. Hij is vandaag 4311 dagen premier van Nederland (11 jaar en ruim negen maanden). Dat is een dag langer dan CDA-premier Ruud Lubbers toen die op 22 augustus 1994 stopte.

Nederland geeft Rutte een dikke onvoldoende, blijkt uit een representatief onderzoek van Hart van Nederland. Gemiddeld krijgt hij een 3,8 op zijn rapport. “In de 12 jaar dat Rutte minister-president is, is Nederland zo ongeveer afgebroken,” zegt een respondent.

Ook veel anderen reageren zeer kritisch. PVV-leider Geert Wilders spreekt van een ‘gitzwarte dag’. “Niemand vertrouwt hem nog, niemand gelooft hem nog. Niemand wil hem nog als premier. De sloper van Nederland. Snel nieuwe verkiezingen,” schrijft hij.

Gecondoleerd, Nederland

“Je bent niet alleen langstzittende premier, je bent ook de eerste premier die ons land eigenhandig naar de kloten heeft geholpen,” reageert gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

Forum voor Democratie zegt over zijn erfenis: “Woningtekort van 400.000, massaal vrijheden afgepakt tijdens ‘corona’, 2,5 miljoen immigranten binnengelaten, onbetaalbare boodschappen, benzine en energierekening. Nederland is klaar met hem. Rutte moet opstappen.”

“Gecondoleerd, Nederland. Met de langstzittende premier ooit,” zegt oud-journalist Evert Davelaar. “Het record van meest leugenachtige politicus aller tijden staat overigens al sinds jaar en dag op zijn naam,” twittert K. Vlaardingerbroek.

Giftigste cocktail

Voormalig Tweede Kamerlid Chris Jansen (PVV) denkt dat Wilders het beter zou doen als premier. “Volgens mij zijn Rutte en Kaag zelf de giftigste cocktail voor Nederland.”

Er was ook nog een positieve reactie. D66-fractievoorzitter Jan Paternotte is helemaal in zijn nopjes: “Wat een dag. 216 voor Christus: Hannibal en zijn olifanten versloegen de Romeinen in de slag bij Cannae. 1961: het eerste optreden van de Beatles in de Liverpoolse Cavern Club. 2022: Mark Rutte wordt de langstzittende premier van Nederland. Alle betrokkenen gefeliciteerd!”

4.9 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
137 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ernst gluipers
Ernst gluipers
3 maanden geleden

Het malafide neefje van Bob de Bouwer: Mark de Sloper….

nou en!
nou en!
3 maanden geleden

nexit!!!NU

Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 maanden geleden

Ik beloof die Landverrader Führer Rüttler nu alvast één ding:

Hij wordt niet alleen de Langstzittende Premier, die Nederland ooit gekend heeft….maar ook de Langstvastzittende Ex-Premier die Nederland ooit gehad heeft….

Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

En welke Schwab-slaaf wordt op zijn stoeltje gezet?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

137
0
We lezen graag je reactie!x