CoronaBuitenland

Zelfreplicerende nanobots gevonden bij zowel gevaccineerden als ongevaccineerden

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Ray Kurzweil is al decennia de onofficiële woordvoerder van de transhumanistische beweging. In 2008 zei hij dat mensen nanorobots toegediend zouden krijgen die het menselijk lichaam aanzienlijk zouden verbeteren.

In 2010 interviewde hij Robert Freitas over de toekomst van nanotechnologie. Die zei dat nanorobots veroudering zouden kunnen voorkomen. Ook zei dat hij dat deze technologie naar verwachting rond 2020 ingezet zou worden en dat er wetgeving zou komen die mensen zou moeten beschermen tegen misbruik.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Die wetgeving kwam er niet, maar de technologie werd in 2020 wel ingezet. Miljarden nietsvermoedende mensen werden eraan blootgesteld. Diverse laboratoria hebben inmiddels bevestigd dat deze nanotechnologie in de COVID-vaccins zit. Bill Gates zei onlangs dat hij aan het knoeien is met zelfassemblerende nanodeeltjes voor mRNA-vaccins.

Grootste gevaar

Zelfassemblage of zelfreplicatie werd gezien als het grootste gevaar van nanorobots. Zelfreplicatie veroorzaakt ziekte, waarschuwde Freitas. “Je wilt geen zelfreplicerende nanobots in het menselijk lichaam stoppen,” zei hij. “Als de nanorobots zich in het lichaam kunnen repliceren, houdt dat in dat ze een deel van het menselijk lichaam als voedsel gebruiken.”

In 1986 schreef Kim Eric Drexler een boek over wat hij het ‘Gray Goo Scenario’ noemde, een catastrofale gebeurtenis veroorzaakt door zelfreplicerende nanotechnologie die de biomassa van de gastheer consumeert.

Tweede ronde

Dit is precies wat onafhankelijke onderzoekers zien. Het kan de zogenaamde bloedproppen verklaren die worden gevonden in lichamen van overledenen. En het verspreidt zich. Aangetoond is dat de geprikten het overdragen op de ongevaccineerden door middel van shedding.

Dit gebeurt wereldwijd en niemand kan het vuurtje blussen. Onze overheden kijken de andere kant op. Ondertussen maken de daders zich op voor de tweede ronde met een volgende neppandemie.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 164 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
18 dagen geleden

We are the Borg!
You will be assimilated!
Resistance is futile!

Waarom moet ik nu opeens hieraan denken?

Sjefke
Sjefke
18 dagen geleden

Heerlijk he al die nieuwe techniek

Nomen nescio
Nomen nescio
18 dagen geleden

De mensheid is al aardig op weg naar totale zelfvernietiging, waaraan de idioten die dit veroorzaakt hebben zelf ook niet aan kunnen ontkomen, tenzij ……….

Overlevering van toen..
Overlevering van toen..
18 dagen geleden

Ze, die superrijke misdadigers, zijn daar al heel lang mee bezig!
Josef Mengelen deed toch al proeven op de niets vermoedende joodse gevangene!
Die slachtoffers werden door zijn injecties levende tijdbommen en dat is/was dan ook de reden dat men ze in de gaskamers stopte ter voorkoming dat zij het ongecontroleerd zouden overdragen aan hen die dat alles bedachten!

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x