Mens en Dier

D66-Kamerlid Sjoerdsma beweert dat Ongehoord Nederland aanzet tot terrorisme, D66-voorzitter grijpt niet in

Help mee door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Er mag op onze publieke omroep geen plaats zijn voor racisme, het aanzetten tot haat of het uitlokken van het plegen van terroristische misdrijven. Ongehoord Nederland heeft herhaaldelijk laten zien hier lak aan te hebben, ondanks waarschuwingen en een sanctie, zei D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma in de Kamer.

D66-Kamervoorzitter Vera Bergkamp greep weer niet in. “Ik schrik ervan wat nu weer allemaal gebazeld wordt,” zei PVV-Kamerlid Martin Bosma bij de interruptiemicrofoon. Op Twitter voegt hij eraan toe: “Het criminaliseren van andersdenkenden. De core business van D66.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Raisa Blommestijn, presentatrice van Ongehoord Nieuws, zegt: “Ongelofelijk, Sjoerdsma zegt het echt: ON! lokt terroristische misdaden uit. Ik herhaal: terroristische misdaden. What’s next, beweren dat we deze misdaden zelf plegen? Dit kan echt niet.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Levensgevaarlijk

Kamerlid Wybren van Haga reageerde in de studio van Ongehoord Nieuws op de beschuldiging dat ON! aanzet tot terrorisme: “Je activeert een militante achterban, die heeft D66, en dat is gewoon levensgevaarlijk.”

“Je mag natuurlijk best veel zeggen. Maar dit? Zonder toelichting?” vraagt journalist Joost Niemoller.

De NOS schreef op Twitter dat de Kamer sneller wil ingrijpen bij omroepen die ‘over de schreef gaan’. Sjoerdsma: “Omdat er op de publieke omroep geen ruimte mag zijn voor nepnieuws, racisme en discriminatie.”

Maar ach, feiten

Ironisch genoeg verspreidde het D66-Kamerlid gisteren nog nepnieuws in de Kamer. Hij zei tijdens een debat met FVD-voorman Thierry Baudet dat de Russen vullingen uit de kaken van Oekraïners kraken.

De ‘folterkamer van de Russen’ waar hij op doelde, bleek een tandartswoning, geplunderd door de Oekraïners. “Maar ach, feiten,” aldus Niemoller.

4.8 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boink
Boink
1 jaar geleden

Die trol heeft zich daar helemaal niet mee te bemoeien, wat een mafklapper

Ron
Ron
1 jaar geleden

Alle kartel partijen en nos,npo die geven Desinformatie. Het zijn zelf terroristen steunen een Nazi land als Oekraïne.
Omdat Oost Oekraïne heel belangrijk is er zitten daar heel belangrijke grondstoffen in de bodem.
Eenmaal bezet door Rusland einde green deal.

Naam*
Naam*
1 jaar geleden

Demonen666… is er nog iemand verbaast? Heeft er al iemand geopperd dat deze criminele psychopaten, die aansturen op de apocalypse, moeten worden verwijderd?

Rinus
Rinus
1 jaar geleden

Deze man is een gevaar voor de samenleving, een fervent aanhanger van de nazi filosofie hoe je een volk met leugens kan regeren. Opsluiten is het beste voor Nederland, 20 meter onder de grond zonder uitgang.

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x