Financieel

Ziehier de verborgen waarheid achter de nieuwe pensioenwet

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!

De pensioenhervorming gaat om ‘macht, maximale macht’, stelt financieel expert Ab Flipse.

Dit overstijgt de Nederlandse grenzen. Een land met een pot van 1500 miljard, ondanks het feit dat er honderden miljarden zijn verdwenen, dan ben je één van de machtigste landen ter wereld, zei Flipse in de studio van Blckbx.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“En dat geld heeft invloed, bij de Big Techs en Big Pharma en de Big Foods en Big Finance. Als je gaat kijken naar de BlackRocks en Vanguards van deze wereld, dan kom je uit bij de absolute macht in deze wereld,” benadrukte Flipse.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is het bizarre

Dan kom je bij voedselprogramma’s uit, dan kom je bij Oekraïne uit, bij oorlogen, dan kom je uit bij corona. “Alles is aan elkaar verbonden. Big Finance is leidend en dan heb je Big Military, Big Food, Big Energy, zei hij.

Die pot geld vormt dus een absolute machtsbasis. Het is ons geld. Wij hebben daar jarenlang voor gespaard. De gepensioneerden krijgen daar geld uit, maar we krijgen maar een fractie van wat we hebben gespaard, lichtte de financieel expert toe. “Dat is het bizarre.”

We zijn sitting ducks

Je hebt er geen inzage in. Niemand kan die dossiers meer controleren. Je hebt er niets over te vertellen. Je moet betalen. Dat geld is voor een groot deel van een ander. Je krijgt een fooi. Het geld is niet meer van ons, het staat bij derden, vertelde Flipse. “Het staat bij machtige instituten en dat geld moet terug!”

“Nu zijn we overgeleverd aan reuzen als BlackRock en Vanguard. We zijn sitting ducks. En dat laat die Tweede Kamer gebeuren.”

4.8 212 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
1 jaar geleden

Dus dank zij de 1ste kamer. Maar hun pensioen blijft hetzelfde. Oneerlijk, allemaal hetzelfde of bij het oude laten. Ik sta compleet over te geven.

Happy with nothing
Happy with nothing
1 jaar geleden

De nederlander moet gaan beseffen dat de door de elite geselecteerde
mensen in de eerste en tweede kamer , die dan door de nederlanders, gekozen worden,waarvan Maxima zegt de nederlander bestaat niet, er niet voor de nederlander daar zitten.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

De verborgen Waarheid achter die nieuwe Pensioenwet is dat de Pensioenpotten inmiddels al helemaal zijn leeggeroofd. Vandaar een lekker Flexibel pensioentje voor iedere Bottomfeeder op zijn of haar oude dag…maar gelukkig heeft u altijd nog uw vaste maandelijkse Social-Credit-System-Basisinkomen zolang u uw Satanische Puppetmasters blijft gehoorzamen, anders wordt uw QR-Bankpas geblokkeerd en kunt u eenzaam en alleen een langzame dood sterven in de goot, als een door de samenleving uitgekotste Paria….

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Mensies sta op het is klaar met deze ROVERSBENDE ,VAN MIJ MAG ER EEN COUP GEPLEEGD WORDEN ALS DIE RATTEN OP VAKANTIE ZIJN ,HET VOLK MOET DIT LAND GAAN REGEREN VOOR HET TE LAAT IS DOE HET VOOR JE KINDEREN EN KLEINKINDEREN

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x