Homepagina » Buitenland » Klaus Schwab & globalistische elite ‘plannen aanval waarbij corona in het niet valt’
corona
Foto: Klaus Schwab (Foundations World Economic Forum CC BY 2.0)

Klaus Schwab & globalistische elite ‘plannen aanval waarbij corona in het niet valt’

Vlak voor de ‘coronapandemie’ vond Event 201 plaats, waarbij de uitbraak van een coronavirus werd gesimuleerd. Dezelfde spelers achter Event 201 – Klaus Schwab, Bill Gates en de elites – organiseerden afgelopen week Cyber Polygon, een simulatie van een cyberpandemie. De impact van de cyberaanval die ze simuleerden was 10 keer zo groot als die van corona, claimde bestsellerauteur DeAnna Lorraine in de Stew Peters Show.

Lorraine verwacht binnenkort cyberaanvallen die aanvoersystemen en voedselindustrieën gaan lamleggen om mensen uit te hongeren en te dwingen kweekvlees van Bill Gates te eten. “Ze bereiden dit al enige tijd voor.”

Ze werken toe naar een hele grote cyberaanval

Zo werden de systemen van JBS, de grootste vleesverwerker ter wereld, vorige maand platgelegd door een hack. Vanwege de hack moesten slachterijen in onder meer Noord-Amerika en Australië worden stilgelegd.

“Mensen denken dat de Russen achter deze cyberaanvallen zitten,” zei Lorraine. Dat is volgens haar niet het geval: “Dit is waar ze naartoe hebben gewerkt. Dezelfde mensen die achter het coronavirus zitten, werken toe naar een hele grote cyberaanval.”

Niet langer gehoorzamen

Als mensen zonder stroom, internet en voedsel zitten, zijn ze volledig afhankelijk van de overheid en kan de Great Reset sneller worden doorgevoerd, stelde ze.

Simulaties zoals Event 201 en Cyber Polygon zijn een voorbode van wat de wereld te wachten staat, aldus Lorraine. “Ze liegen tegen ons. Wij zijn allemaal pionnen in de oorlogsspelletjes van Schwab en Gates. We kunnen een einde maken aan de hongerspelen als we niet langer gehoorzamen en wakker worden,” benadrukte ze.

4.7 78 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
2 maanden geleden

Dan maar gou icp tokens kopen. Die zijn van wef blockchain.

Rakker
Rakker
2 maanden geleden

Damn ik ben veganist, hen een eigen groentetuin waar ik bijna het hele jaar uit eet, bak al jaren mijn eigen brood, en heb geen televisie. Hoe moet dat dan?

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
2 maanden geleden

Als ze die cyberterreur echt gaan doodrukken is het klaar met de mensheid. Als je dit het muilkorfdragende en braaf in de rij voor een genocideprik staande deel van het volk vertelt wordt je al helemaal voor complotgek en gevaarlijke mafkees uitgemaakt. Ze vinden ons nu al achterlijk als we zeggen dat ze zich niet moeten laten inspuiten en normaal moeten doen. Laat staan als we met deze verhalen komen. Nee, ik houd mijn mond wel, heeft toch geen nut die mensen te waarschuwen. Ik probeer me een beetje voor te bereiden en ze kijken maar.

Vlinder
Vlinder
2 maanden geleden

Er moet ook iets gaan gebeuren,want hoe krijg je mensen uit hun hypnose! Wereldwijd is 20 procent wel wakker dat zou genoeg moeten zijn voor een revolutie denk ik.

x

Check Also

baudet

Baudet zorgt voor vuurwerk in Kamer: ‘Het hele verhaal klopt van geen kant’

Er kan maar één conclusie zijn: het ...

vragen

Nieuwe Kamervragen over relatie kabinet met World Economic Forum: ‘Onderste steen moet boven’

Forum voor Democratie heeft in augustus Kamervragen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

78
0
We lezen graag je reactie!x