BuitenlandCorona

Klaus Schwab & globalistische elite ‘plannen aanval waarbij corona in het niet valt’

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vlak voor de ‘coronapandemie’ vond Event 201 plaats, waarbij de uitbraak van een coronavirus werd gesimuleerd. Dezelfde spelers achter Event 201 – Klaus Schwab, Bill Gates en de elites – organiseerden afgelopen week Cyber Polygon, een simulatie van een cyberpandemie. De impact van de cyberaanval die ze simuleerden was 10 keer zo groot als die van corona, claimde bestsellerauteur DeAnna Lorraine in de Stew Peters Show.

Lorraine verwacht binnenkort cyberaanvallen die aanvoersystemen en voedselindustrieën gaan lamleggen om mensen uit te hongeren en te dwingen kweekvlees van Bill Gates te eten. “Ze bereiden dit al enige tijd voor.”

Ze werken toe naar een hele grote cyberaanval

Zo werden de systemen van JBS, de grootste vleesverwerker ter wereld, vorige maand platgelegd door een hack. Vanwege de hack moesten slachterijen in onder meer Noord-Amerika en Australië worden stilgelegd.

“Mensen denken dat de Russen achter deze cyberaanvallen zitten,” zei Lorraine. Dat is volgens haar niet het geval: “Dit is waar ze naartoe hebben gewerkt. Dezelfde mensen die achter het coronavirus zitten, werken toe naar een hele grote cyberaanval.”

Niet langer gehoorzamen

Als mensen zonder stroom, internet en voedsel zitten, zijn ze volledig afhankelijk van de overheid en kan de Great Reset sneller worden doorgevoerd, stelde ze.

Simulaties zoals Event 201 en Cyber Polygon zijn een voorbode van wat de wereld te wachten staat, aldus Lorraine. “Ze liegen tegen ons. Wij zijn allemaal pionnen in de oorlogsspelletjes van Schwab en Gates. We kunnen een einde maken aan de hongerspelen als we niet langer gehoorzamen en wakker worden,” benadrukte ze.

4.7 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
1 jaar geleden

Dan maar gou icp tokens kopen. Die zijn van wef blockchain.

Rakker
Rakker
1 jaar geleden

Damn ik ben veganist, hen een eigen groentetuin waar ik bijna het hele jaar uit eet, bak al jaren mijn eigen brood, en heb geen televisie. Hoe moet dat dan?

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
1 jaar geleden

Als ze die cyberterreur echt gaan doodrukken is het klaar met de mensheid. Als je dit het muilkorfdragende en braaf in de rij voor een genocideprik staande deel van het volk vertelt wordt je al helemaal voor complotgek en gevaarlijke mafkees uitgemaakt. Ze vinden ons nu al achterlijk als we zeggen dat ze zich niet moeten laten inspuiten en normaal moeten doen. Laat staan als we met deze verhalen komen. Nee, ik houd mijn mond wel, heeft toch geen nut die mensen te waarschuwen. Ik probeer me een beetje voor te bereiden en ze kijken maar.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Er moet ook iets gaan gebeuren,want hoe krijg je mensen uit hun hypnose! Wereldwijd is 20 procent wel wakker dat zou genoeg moeten zijn voor een revolutie denk ik.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x