CoronaMens en Dier

Zorgmedewerker Jacques: ‘Mijn grote zorg is dat er ontzettend veel mensen zijn die vaccinatieschade hebben opgelopen’

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Jacques is de afgelopen 22 jaar werkzaam geweest in de zorg. Na 20 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt, verloor hij zijn baan omdat hij zonder mondkapje op het werk verscheen.

Zijn moeder, een gezonde vrouw van 72 jaar, kwam direct na haar eerste coronavaccinatie in een vasculaire dementie terecht. “Ik merkte dat er geen ruimte was om het over prikschade te hebben tijdens de familiegesprekken,” laat Jacques weten aan Zorgmedewerkers Verenigd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ook vanuit de oudergeneeskunde werd daar inhoudelijk niet op gereageerd. “Als familie word je aangekeken alsof je compleet van het padje af bent. Er komt geen reactie.”

Schokkend genoeg werd de melding niet meegenomen

“Mijn grote zorg is dat er ontzettend veel mensen zijn die vaccinatieschade hebben opgelopen en artsen nergens in een computersysteem vaccinatieschade kunnen registreren, alleen covid,” zegt de zorgmedewerker.

“De maatschappij krijgt een vertekend beeld voorgeschoteld waardoor het nu lijkt alsof vaccinatieschade helemaal niet voorkomt,” voegt hij toe.

Jacques maakte bij het Lareb melding van vaccinatieschade bij zijn moeder. Schokkend genoeg werd de melding niet meegenomen. ‘Te gecompliceerd’. “Je wordt in de kou gezet en volledig genegeerd,” verzucht de zorgmedewerker.

Alleen maar ellende

Hij besloot een steunpunt op te zetten voor mensen die schade hebben opgelopen door de coronavaccins. Op de website van het steunpunt zijn persoonlijke verhalen te vinden.

Enkele citaten: ‘De aanvallen komen nu om de paar weken. Ik word misselijk, dan weet ik dat er mogelijk een aanval komt’. ‘Vanaf die tijd alleen maar ellende met het jochie; dokters, ziekenhuizen, bloedonderzoeken, urinetesten, echo’s en als laatste, scan’. ‘Eén dag nadat ik de Pfizer heb gekregen, kwamen de eerste symptomen: tintelingen in mijn lichaam (vooral benen) en moeheid. De overige symptomen begonnen twee weken later’.

“Het is nodig dat covid-vaccinatieschade meer onder de aandacht wordt gebracht. Daarnaast hoop ik dat steeds meer mensen op gaan staan door iets op te zetten waardoor taboes worden doorbroken en er weer ruimte ontstaat voor een gesprek zonder oordeel,” stelt Jacques.

Het steunpunt vind je hier.

Ook in Groot-Brittannië worden slachtoffers volledig genegeerd:

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 jaar geleden

Iedereen komt aan de beurt die hier hebben aan meegewerkt.
Ze zullen hun straf niet ontlopen.
Mensen Schrijf de namen op wie hier heeft aan meewerkt. Dokters,verpleegkundige, ggd, specialisten enz…..
Ken je deze wezens praat er niet meer mee,en als ze vragen waarom je niet meer met hun praat vertel gewoon de waarheid.
Misschien worden ze wakker.

Jan
Jan
1 jaar geleden

Kortgeleden gebeld met een familielid vanwege verjaardag. Ik had haar al eerder gewaarschuwd voor de coronaleugen en de gevaren van de gifprik, maar ze gelooft de leugen nog steeds. Op mijn vraag “of ze medicijnen slikt als ze niet ziek is” was het antwoord: “nee”. Op mijn vervolgvraag “waarom ze dan wel zomaar chemische troep in haar lijf laat spuiten zonder dat ze weet wat het is en wat het doet” werd het stil. Mocht er wat met haar gebeuren dan is dat triest, maar wie niet horen wil moet dan maar voelen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

La Fini
La Fini
1 jaar geleden

Ik merkte dat er geen ruimte was om het over prikschade te hebben tijdens de familiegesprekken.
precies dit.
heb het vooral niet over de olifant in de kamer.
zelfs waterdicht bewijs is niet voldoende.
de mensen worden liever voor dom verkocht.
schijnbaar leeft dat gemakkelijker.

Elise
Elise
1 jaar geleden

De EU is nog maar bezig met dit: belangenverstrengelingen:

https://www.ed.nl/politiek/eu-ombudsman-boos-von-der-leyen-is-pfizer-smsjes-kwijt~a74c8bab/

Dit was al jaren bekend bij de SP/wetenschappelijk onderzoeksbureau. Lobby’s bij ministers etc. (ik zit daar sinds de eerste lockdown niet meer bij als lid)

Omdat hier dus ook niks mee gedaan is/wordt(regering/overheid) Heeft de overheid miljoenen mensen onnodig ziek gemaakt. Het bedrijfsleven vertrouwen is oer dom. En bewust zo handelen is strafbaar. En in dit geval: genocide.

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x