Homepagina » Natuur en Milieu » Witte Huis over onderzoek naar klimaatverandering: “We steken daar geen geld meer in. Dat is geldverspilling”

Witte Huis over onderzoek naar klimaatverandering: “We steken daar geen geld meer in. Dat is geldverspilling”

Het Witte Huis gaat geen geld meer steken in klimaatonderzoek omdat dat ‘geldverspilling is’. Dat schrijft The Hill.

“Ik denk dat de president daar vrij duidelijk over was: We investeren daar geen geld meer in,” zei begrotingsdirecteur Mick Mulvaney donderdag tijdens een persconferentie.

“Wij vinden dat verspilling van jullie geld,” voegde hij toe.

Flink snoeien

President Trump snoeit in de nieuwe begroting flink in de uitgaven voor milieu. De milieudienst EPA moet het met 30 procent minder doen: van 8,1 miljard dollar nu tot 5,6 miljard in de toekomst.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken krijgt geen geld meer voor programma’s die betrekking hebben op klimaatverandering.

Trump benoemde klimaatscepticus en tegenstander van de EPA Scott Pruitt tot nieuwe directeur van de organisatie.

Teruggedraaid

Die twijfelt openlijk aan de invloed van de mens op de verandering van het klimaat en spande als openbaar aanklager in de staat Oklahoma minstens 13 rechtszaken aan tegen de EPA.

Als het aan Pruitt ligt, worden veel van Obama’s klimaatmaatregelen snel teruggedraaid. Hij heeft vooral kritiek op het feit dat Obama besluiten nam buiten het Congres om.

Afgelopen

Dat moet afgelopen zijn, vindt de nieuwe EPA-baas.

Milieuactivisten en groenen zijn niet blij met de nieuwe begroting. Zij vinden dat beleidsmakers de financiering voor onderzoek naar klimaatverandering niet moeten stopzetten in een periode waarin ‘de temperaturen en concentraties broeikasgas stijgen’.

[The Hill]


Vond je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Arwijn ,Helemaal met je eens als je naar boven kijkt zie je elke dag gemtails ben op het ogenblik in De UK
  en je gelooft je ogen niet 2 , 3 , 4 jets naast elkaar trekken strepen door de lucht die gewoon 2 a 3 uur blijven hangen en en uitwaaieren en het blijft maar doorgaan met het zogenaamde geo engineering
  Al de gene die dit veroorzaken en opdracht voor geven moeten ze nu nog oppakken en aanklagen voor volkenmoord ,stelletje hypocrieten door op een pakje sigaretten te ver melden dat roken slecht is voor je gezondheid ja dat klopt, maar wat ze in de atmosfeer sproeien is duizend keer meer gevaarlijker dan roken , maar zo zie je maar hoe ze de zaak verbloemen en de sigaretten de schuld geven dat mensen longkanker krijgen

  18 likes
  • Het kunnen ook medicijnen zijn hè, wat er in de chemtrails zit. Of iets waardoor ons 12-strengs DNA zich kan ontwikkelen tot een soort superariër.

   2 likes
   • Hoop maakt z n eigen magie

    Nou…ga er maar vanuit dat het alleen maar negatief is, die chemtrails. De fondsen voor agenda 21/nwo raken op nu, volgens Thomas Williams van de Truth, honor and integrityshow.
    Dus dat is positief.

    3 likes
 2. Onderzoek naar klimaatverandering en dan niet vertellen dat Nibiru de oorzaak is is inderdaad geldverspilling.

  9 likes
  • Idd. zie bordje eerste plaatje: een winged planet nibiru/zwarte zon/stier teken verwerkt in logo.

   3 likes
   • Als men er geen geld meer wil insteken, dan betekent het, dat we het einde naderen van huidig tijdperk.
    De wereld militaire machtsvertoning heeft hier ook mee te maken. Niet alleen voor einde geld/macht landensysteem. Zie oude reclame filmpjes om mensen bij het leger te krijgen. Daar komen beelden voorbij over natuurrampen.

    2 likes
    • Laat dat maar aan reclamemakers over.
     Maar wat je zegt, het zijn maar reclame filmpjes en reclames zijn leugens.
     Hoewel het een een gerespecteerd vak schijnt te zijn vind ik het toch verbazingwekkend dat jij reclame als belezen intellectueel serieus neemt.

     2 likes
     • Militairen zijn wereldwijd ingezet om de psychopaten te arresteren. Nancy Pelosi dacht ook dat ze ongestoord door kon gaan, dat zijn ze zo gewend.
      Daar is goed over nagedacht hoe die gekken handelen als ze zich de situatie weer de baas wanen.
      Mooi dat ze haar uit haar kantoor geplukt hebben en is ze gearresteerd.
      Die hebben ze nog even stilletjes haar gang laten gaan om op een goed moment, toen ze zich weer helemaal opgepeptalkt zelfverzekerd voelde, toe te slaan.

      1 likes
     • * Rob, geen idee of het een satirische website is, ik had er nog niet over nagedacht wat de bron was maar het kan.
      Mij leek het een logisch gevolg van- aangezien ze dezelfde kant op gaat als Hillary, dat mens spoort echt niet.
      Het is echt, nog leuker dan een avondje televisiekijken, hoe het zich als een maffe soap ontvouwt, maar dit is echt!

      1 likes
     • De website waar jij dat “nieuws” over Nancy Pelosi vandaan haalt, is een satirische website…

      0 likes
     • ” Rob, geen idee of het een satirische website is, ik had er nog niet over nagedacht wat de bron was maar het kan.”

      Dat had jij simpelweg met een klein beetje onderzoek wél kunnen weten.

      Jouw link: “Faye
      17 maart 2017 13:30 at 13:30

      De link vergeten:
      http://thelastlineofdefense.org/breaking-nancy-pelosi-was-just-taken-from-her-office-in-handcuffs/

      About us: DISCLAIMER: The Resistance may include information from sources that may or may not be reliable and facts that don’t necessarily exist. All articles should be considered satirical and any and all quotes attributed to actual people complete and total baloney. Pictures that represent actual people should be considered altered and not in any way real.

      Sorry, maar dat feitje van jouw was wel héél makkelijk naar het rijk der fabelen te verwijzen. Er is dus helemaal niks begonnen!

      0 likes
    • Lees Planet X news en dagelijkse updates van de komst van Nibiru. De politieke leiders kunnen er straks niet meer om heen als in de zomer deze planeet zich zal laten zien aan de hemel. Lees Revalation 12 in de KJV.
     Het wordt met het sproeien per dag erger, onze zon schijnt niet de werkelijke zon te zijn, hoor de you tubes van Planet X news.
     We worden met z’n allen besodemietert. Lees de NYT times van juni 1983, waarin ook The Netherlands wel degelijk zijn geïnformeerd over Nibiru.

     1 likes
  • Er is geen klimaatverandering met de oorzaak de “mens”. Er is wel een milieuverandering door de mens die overal zijn afval laat slingeren.
   Aan de klimaatverandering kunnen we helemaal niets doen, want het is universeel. Alle planeten in ons zonnestelsel warmen op, dat is wetenschappelijk aangetoond, zelfs door het leugenachtige NASA.
   De oorzaak wordt nog steeds geheim gehouden, maar het is wel degelijk mogelijk dat het komt door het binaire zonnestelsel waartoe Nibiru/PlanetX behoort.

   Er gebeuren hele gekke zaken die door de MSM worden genegeerd. Kijk hier dan maar eens even naar.

   https://www.youtube.com/watch?v=0tveL3o4pY8

   1 likes
   • Wie probeer jij nu in de maling te nemen, met deze zogenaamde opnames van Niburu.
    Dit zijn overduidelijk opnames van de overbelichte maan, want tussen de stop (f3.5) en de iso (3200) staat de belichtingstijd (30s). Dus vandaar dat het lijkt alsof het dag wordt, maar als de de belichtingstijd zo lang open laat staan, wordt het zelfs met de maan dag!

    FAKE LOKI!

    0 likes
 3. Net als met alle geld die je aan het Kanker fonds geeft de hoeveelheid Kanker in de wereld vergroot, zorgt Carbon Tax tegen Climate Change…. by uitstek dat er Climate Change gaat komen, doordat we onder valse aannames en ideëen zelf het klimaat actief laten manipuleren door onze machthebbers dat straks alles DANKZIJ onze belasting precies zo naar de kl*te gaat zoals we juist proberen te voorkomen!

  15 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Wat denk je van een Dinosaurus in de prehistorie als die een scheet liet… Over uitstoot gesproken. Wat denk je van de periode dat de aardoppervlakte vergeven was van vulkanen met een bijna permanente uitstoot van zwavelzuur. Over uitstoot gesproken ! De zon was nauwelijks te zien en de lucht zo zuur dat je longen verschrompelden.

   In die tijd waren er nog geen milieu idioten die de goegemeente schuldcomplexen aanpraatte en ondertussen de zakken vulde. In die tijd reden er nog geen idioten rond in elektrische autootjes die dachten dat de kaboutertjes voor de elektriciteit zorgden. Natuurlijk is er milieuvervuiling op krankzinnige schaal door verspilling en schofterige nalatigheid van zowel de industrie, de overheid en de luie en niet geïnteresseerde mensheid. Diezelfde mensheid die niet in staat is Rutte te stoppen met Joris Demmink, Monsanto, Vaccinaties, Chemtrails, De Gas Misdaden in Groningen, De alles vervuilende oorlogen etc. etc.

   Wat er gebeurt zijn de gevolgen van de eeuwig durende cycli van het komen en gaan van planeetstelsels, de stand en invloed van de zon etc.

   Wij nietige en stompzinnige mensjes hebben daar helemaal niets over te vertellen !

   4 likes
 4. We hebben inderdaad geen onderzoek meer nodig. We weten al dat we voorzichter met ons huisplaneet om moeten gaan Zoveel duurzame machtig innovaties aanwezig tegenwoordig dat tot nu toe langdurig onderzoeken hebbben het integratieproces vlink vertraagt. Zouden we vandaag de dag niet allemaal zonnepanelen op ons dak moeten hebben? Juist.

  6 likes
 5. En ondertussen geeft het Amerikaanse ministerie van defensie wél kapitalen uit aan onderzoek naar de gevolgen van de klimaatopwarming. Want als de ruskies gewoon met een bootje over de ijsvrije Noordpool komen varen is het opeens different cook. En als de droogte in het (nabije) oosten de rivieren laat opdrogen, dan gaat de poep de ventilator slaan.
  Het leger twijfelt niet eens aan de opwarming en dat klopt ook wel want daar zitten mensen die elk gevaar serieus nemen.

  4 likes
 6. Punt is dat de uitstoot van fabrieken het klimaat nog veel meer zal beïnvloeden de komende jaren maar daar praten ze niet graag over. Of ze praten er wel over maar het levert weinig op. Dat het anders moet, en kan, weten we al lang. We zijn geloof ik al lang in staat dat iedereen zijn eigen energie kan opwekken zoals bijvoorbeeld astronaut Wubbo Ockels al eerder poogde duidelijk te maken.

  Het schijnt technisch nogal ingewikkeld te zijn om bij iedereen zonnepanelen te plaatsen en als je er dan geen geld? of er niet de ruimte voor hebt zijn daar wel oplossingen voor te vinden zou je denken, echter wil de gevestigde orde er niet aan met Mark Rutte voorop.

  Zo werd onder zijn bewind de elektrische auto het bos in gestuurd. Alexander Pechtold die onlangs tijdens een verkiezingsdebat opmerkte dat we niet terug willen naar het kolen en staal tijdperk, had een sterk punt, maar vergat er bij te vermelden dat het olie en gas vandaag de dag deze rol heeft overgenomen die zijn partij ook ondersteund. Het is de drijfveer waarop vele oorlogen werden gevoerd waar D66 en de rest van het nieuw te vormen kabinet volledig support aangaf.

  Een agenda waarvoor iedereen op de wereld voor van alles en nog wat word wijs gemaakt. Wat dat aangaat verschild het westen niet veel van China. Zie bijvoorbeeld deze link vanaf minuut 11.

  https://www.npo.nl/reizen-waes/17-03-2017/VPWON_1267283

  2 likes
 7. Er wordt geen geld meer ingepompt, maar toch gaat er nog 5.6 miljard heen.
  Geef mij op die manier maar eens geen loon 🙂

  0 likes
 8. tenminste verstandig, is een extra belasting en tax voor de burger

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wereldgezondheidsorganisatie

‘We moeten per direct uit corrupte Wereldgezondheidsorganisatie stappen’

We moeten ons per direct terugtrekken uit ...

corona

Waarom big farma niets wil weten van ‘hét middel tegen corona’

Medicijnmakers zullen een fortuin verdienen aan corona, ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.