BuitenlandCorona

Corona-klokkenluider vertelt over huiveringwekkende ervaring in het ziekenhuis

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

De Britse begrafenisondernemer John O’Looney werd op 16 december met coronaklachten opgenomen in het ziekenhuis. Daar werd hem gevraagd experimentele behandelingen te ondergaan. O’Looney weigerde remdesivir te nemen, een middel dat kan leiden tot acuut nierfalen.

Vrienden en familieleden hebben de begrafenisondernemer uiteindelijk uit het ziekenhuis weten te bevrijden. De Canadese arts Sam Dubé vertelt daarover in deze video.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

O’Looney is inmiddels weer thuis en laat weten dat er in 2020 geen sprake was van oversterfte en dat de sterftecijfers omhoog schoten op het moment dat men in 2021 begon met het toedienen van coronavaccins.

Sadistisch

De begrafenisondernemer schrijft verder dat hij in eerste instantie te horen kreeg dat hij negatief was getest op corona. Later beweerde men dat hij wel corona had. Hij zegt dat er bij zijn bed iemand van de Oxford-universiteit verscheen die hem smeekte om nieuwe medicijnen te proberen. Hij weigerde.

“Ik kreeg te horen dat ik zou sterven en dat deze medicijnen mijn laatste kans waren,” schrijft O’Looney. Hij bleef weigeren. “De tactieken die ze gebruikten, waren op zijn zachtst gezegd sadistisch. Het was zeer schokkend en traumatiserend.”

Proefkonijnen voor de Gates Foundation

Volgens hem waren alle patiënten op de afdeling gevaccineerd. “Ik was de enige ongevaccineerde. Zij zijn waarschijnlijk inmiddels allemaal gestorven. “Ik kreeg te horen dat ik egoïstisch was, zelfs in de ambulance.”

“Gelukkig kon ik dankzij de hulp van vrienden en familie ontsnappen uit het ziekenhuis,” benadrukt O’Looney, die stelt dat corona door mensen is gemaakt. “Het is een biowapen.”

Hij waarschuwt mensen zoveel mogelijk uit de buurt te blijven van ziekenhuizen. “Ik vermoed dat veel van de arme zielen die ik daar zag er nooit meer uitkomen.” Ze zijn proefkonijnen geworden voor de Gates Foundation, aldus O’Looney.

[RAIR Foundation USA]

4.8 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Geachte heer T.H.P. Baudet,

BOYCOT IS DUIDELIJK DE MEEST VREEDZAME VORM VAN VERZET!

De indicaties waren al aanwezig, Nederland zegt Massaal NEE tegen Herr Doktor Hugo Mengele’s Booster-Vaxxi-Nazi-Campagne…de AFVLAKKING is bij 14,1% al begonnen …ja u leest het goed: Veertien-Komma-Één Procent…Daarom heeft het Koninklijke RIVM zo lang gewacht met het doorgeven van recente Prik-Statistieken…al vanaf 18 December die waren die gegevens niet meer doorgegeven…De nieuwste gegevens (slechts t/m 25 December) van Our World in Data laten een scherpe afbuiging van de Curve zien…Deze tendens zal zich alleen maar verder doorzetten is mijn Guesstimate…Nederland komt op deze manier niet verder dan 20% Booster-Vaxxi-Nazis op VRIJWILLIGE Basis (zoals ik eerder al hoopte & voorspelde)…De Haagse Nazi-Landverraders & Oorlogsmisdadigers zijn KLAARRR, Finito, finished…einde oefening!!! Bring it on…..hahahahaha….De QR-COVID-1984-Paspoorten komen ook nog eens te Vervallen per 1 Februari 2022 dat betekent dus dat WIJ zéér Binnenkort zeker met zo’n 80% Ongevaccineerde Nederlanders zijn….

Met vriendelijke groet M. Hugens

Stephan
Stephan
2 jaren geleden

Je moet niet alle ziekenhuizen over één kam scheren. Ik vind dit verhaal erg angstaanjagend, exact hetzelfde hugo Mengele doet. Blijf even realistisch..

Rose
Rose
2 jaren geleden

Niet in een ziekenhuis geraken wist ik al van het begin van de pandemie, zeker ook niet met onderliggende chronische ziektes, je bent er nog wat vroeger aan

rrr
rrr
2 jaren geleden

Vele ziekenhuizen lijken getransformeerd naar slachthuizen.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x