Mens en Dier

CDA-bestuurder stopt vanwege covidbeleid De Jonge: ‘We worden geregeerd door Big Pharma’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

CDA-burgerraadslid en -bestuurder in Dronten Wilfried Groot Koerkamp heeft aangekondigd dat hij zijn werkzaamheden stopt. Dit besluit heeft vooral te maken met het landelijke coronabeleid van CDA-minister Hugo de Jonge, schrijft Omroep Flevoland.

“De tolerantie van jouw leugens komt echt een eind aan. Met je vaccinatiepaspoort,” zegt Groot Koerkamp op social media tegen De Jonge. In een interview met De Stentor zegt hij er ‘schijtziek van te worden’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Hugo heeft zo vaak gezegd dat er geen onderscheid komt, dat we geen splitsing willen van de maatschappij, dat er geen voorkeurspositie komt voor gevaccineerden en nu dit. Hij heeft al last van hetzelfde ‘actief geheugenverlies’ als die foute premier,” schrijft hij in een mail aan het bestuur en de fractie van het CDA in Dronten.

“Het aantal overledenen met onderliggend lijden werd een half jaar geleden allemaal onder covid-slachtoffer geschaard. Als er nu een slachtoffer is, dan is ineens duidelijk dat hij/zij niet gevaccineerd is. Dit terwijl de zorg deze privacygegevens helemaal niet standaard mag registreren,” aldus Groot Koerkamp.

Ernstige twijfels

“Dus of er gevaccineerd is, laat staan dat Hugo kan roepen dat hij weet dat 95 procent niet gevaccineerd is, heb ik ernstig mijn twijfels over,” schrijft hij.

“Mijns inziens worden we geregeerd door Big Pharma en komt er straks een derde, vierde en waarschijnlijk een voortzetting van prikken,” zegt de CDA-bestuurder. “Hebben ze te veel vaccin gekocht wat er nog even gefundeerd doorgedrukt moet worden?” vraagt hij.

Wat is de dubbele agenda die hier speelt?

Hij wijst erop dat er steeds meer bekend wordt over bijwerkingen die niet worden onderzocht. Groot Koerkamp noemt als voorbeeld vrouwen die onregelmatige menstruatie krijgen. “En daar komt bij, mensen die binnen 14 dagen na vaccinatie overlijden, vallen in de categorie ‘niet gevaccineerd’.”

“Wat is de dubbele agenda die hier speelt?” vraagt hij. “Dit beleid is gestoeld op angst, angst zaaien en doen alsof het virus voor iedereen die het krijgt meteen dodelijk of non-actief betekent.”

Groot Koerkamp sluit af: “Mijn CDA Dronten is me veel waard, maar niet tegen elke prijs.”

4.9 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kundalini
Kundalini
2 jaren geleden

Nu pas? Kijk maar uit dat Maarten van Rossem, de betweter, je geen wappie gaat noemen of een hopeloos geval.

TothePoint
TothePoint
2 jaren geleden

“Hebben ze te veel vaccin gekocht wat er nog even gefundeerd doorgedrukt moet worden?”

Daar kan ik op antwoorden : JA.
Europa heeft voor elke inwoner vanaf 0 jaar 5 ‘vaccins’ besteld.

Hesa
Hesa
2 jaren geleden

Wow, eindelijk een tegengeluid. Steeds meer landen stoppen met vaccineren. In Nederland moeten Kamerleden nog wakker worden, dan stopt het moorden.

Bentwood
Bentwood
2 jaren geleden

???

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x