Universum

Zijn er al mensen op de rode planeet geweest? ‘Gelekte video van NASA’ toont bemande Marsmissie in 1973

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zijn er kort na de maanlandingen in het geheim al mensen naar Mars gestuurd? Beelden die zouden zijn gelekt door NASA tonen een bemande missie naar Mars in 1973. Volgens complottheoretici is dit hét ‘bewijs’ dat we al op Mars zijn geweest, zo melden Britse media.

Volgens critici wordt in het filmpje het verkeerde NASA-logo gebruikt, terwijl anderen suggereren dat de beelden zijn gemaakt met behulp van foto’s die het ruimtevaartagentschap van de rode planeet heeft gemaakt.

Project Redsun

Sommigen geloven dat er een ‘geheim ruimteprogramma’ was, Project Redsun geheten. Tijdens dat project zouden in de jaren zestig en zeventig mensen op Mars zijn geland. Er zijn ook mensen die geloven dat Marsrover Curiosity één grote hoax is. Zo zouden de zonnepanelen van de ruimtejeep worden opgepoetst door mensen die al op de planeet aanwezig zijn.

Schrijver Nigel Watson zei: “Ik denk dat we gefascineerd zijn geraakt door het idee dat er in het geheim mensen onder het Marsoppervlak leven en dat ze deel uitmaken van een geheim ruimteprogramma.”

“Er zou veel geld nodig zijn voor een dergelijk project en bovendien zou het moeilijk onder de pet kunnen worden gehouden,” ging hij verder. “Toch denken velen dat dit echt gebeurt, in samenwerking met één of meerdere buitenaardse soorten.”

[Yahoo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x