Homepagina » Universum » Zijn er al mensen op de rode planeet geweest? ‘Gelekte video van NASA’ toont bemande Marsmissie in 1973
Zijn er al mensen op de rode planeet geweest? 'Gelekte video van NASA' toont bemande Marsmissie in 1973

Zijn er al mensen op de rode planeet geweest? ‘Gelekte video van NASA’ toont bemande Marsmissie in 1973

Zijn er kort na de maanlandingen in het geheim al mensen naar Mars gestuurd? Beelden die zouden zijn gelekt door NASA tonen een bemande missie naar Mars in 1973. Volgens complottheoretici is dit hét ‘bewijs’ dat we al op Mars zijn geweest, zo melden Britse media.

Volgens critici wordt in het filmpje het verkeerde NASA-logo gebruikt, terwijl anderen suggereren dat de beelden zijn gemaakt met behulp van foto’s die het ruimtevaartagentschap van de rode planeet heeft gemaakt.

Project Redsun

Sommigen geloven dat er een ‘geheim ruimteprogramma’ was, Project Redsun geheten. Tijdens dat project zouden in de jaren zestig en zeventig mensen op Mars zijn geland. Er zijn ook mensen die geloven dat Marsrover Curiosity één grote hoax is. Zo zouden de zonnepanelen van de ruimtejeep worden opgepoetst door mensen die al op de planeet aanwezig zijn.

Schrijver Nigel Watson zei: “Ik denk dat we gefascineerd zijn geraakt door het idee dat er in het geheim mensen onder het Marsoppervlak leven en dat ze deel uitmaken van een geheim ruimteprogramma.”

“Er zou veel geld nodig zijn voor een dergelijk project en bovendien zou het moeilijk onder de pet kunnen worden gehouden,” ging hij verder. “Toch denken velen dat dit echt gebeurt, in samenwerking met één of meerdere buitenaardse soorten.”

[Yahoo]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x