Universum

Zijn er al mensen op de rode planeet geweest? ‘Gelekte video van NASA’ toont bemande Marsmissie in 1973

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zijn er kort na de maanlandingen in het geheim al mensen naar Mars gestuurd? Beelden die zouden zijn gelekt door NASA tonen een bemande missie naar Mars in 1973. Volgens complottheoretici is dit hét ‘bewijs’ dat we al op Mars zijn geweest, zo melden Britse media.

Volgens critici wordt in het filmpje het verkeerde NASA-logo gebruikt, terwijl anderen suggereren dat de beelden zijn gemaakt met behulp van foto’s die het ruimtevaartagentschap van de rode planeet heeft gemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Project Redsun

Sommigen geloven dat er een ‘geheim ruimteprogramma’ was, Project Redsun geheten. Tijdens dat project zouden in de jaren zestig en zeventig mensen op Mars zijn geland. Er zijn ook mensen die geloven dat Marsrover Curiosity één grote hoax is. Zo zouden de zonnepanelen van de ruimtejeep worden opgepoetst door mensen die al op de planeet aanwezig zijn.

Schrijver Nigel Watson zei: “Ik denk dat we gefascineerd zijn geraakt door het idee dat er in het geheim mensen onder het Marsoppervlak leven en dat ze deel uitmaken van een geheim ruimteprogramma.”

“Er zou veel geld nodig zijn voor een dergelijk project en bovendien zou het moeilijk onder de pet kunnen worden gehouden,” ging hij verder. “Toch denken velen dat dit echt gebeurt, in samenwerking met één of meerdere buitenaardse soorten.”

[Yahoo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x