Buitenaards

Film over buitenaardse implantaten in de maak

Help ons door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt op dit moment gewerkt aan een film over het werk van de Amerikaanse voetkundige Roger Leir, die op 14 maart jongstleden is komen te overlijden. De film, getiteld Alien Scalpel, gaat over mysterieuze voorwerpen die door buitenaardse wezens bij mensen zouden zijn ingebracht.

De arts claimde geavanceerde implantaten in de vorm van nanotechnologie en microchips in lichamen te hebben gevonden. Deze objecten zouden zijn ingebracht door niet-menselijke wezens die de aarde in de gaten houden. Gedurende zijn onderzoek kwam dr. Leir achter het bestaan van een programma om het menselijk ras te bestuderen of te manipuleren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dr. Leir, een pionier op het gebied van onderzoek naar buitenaardse implantaten, raakte al op jonge leeftijd geïnteresseerd in buitenaards leven. De voetspecialist had meer dan 40 jaar een praktijk in de Amerikaanse staat Californië. In 1995 verwijderde hij een vreemd voorwerp uit de voet van één van zijn patiënten. Hij richtte vervolgens een organisatie op om deze objecten te kunnen bestuderen. Leir opereerde met zijn medische team 15 mensen die naar eigen zeggen waren bezocht door buitenaardse wezens. Het team verwijderde 16 objecten die zijn geclassificeerd als ‘buitenaardse implantaten’.

Bekijk hieronder alvast een trailer van de film:

De voorwerpen zijn geanalyseerd door enkele van de meest prestigieuze laboratoria ter wereld, waaronder Los Alamos National Laboratory, New Mexico Tech, Seal Laboratories, Southwest Labs, de Universiteit van Toronto, York University en de Universiteit van Californië in San Diego. In sommige gevallen deden de implantaten denken aan meteorietfragmenten.

Sommige onderzoeksresultaten waren verrassend. Zo werd ijzer aangetroffen zonder kristallijne vorm. Ook trof men combinaties van kristallijne materialen aan die waren gecombineerd met metalen. Daarnaast groeide er weefsel in of uit metalen substanties. Tot besluit zagen de wetenschappers isotopische gehaltes die op aarde nog nooit zijn aangetroffen.

Dr. Leir deed ook onderzoek naar UFO-waarnemingen, waaronder de vermeende verschijning van buitenaardse wezens in 1996 in de Braziliaanse gemeente Varginha en de UFO-meldingen tussen 2007 en 2009 in de Turkse gemeente Kumburgaz.

Tijdens de Citizen Hearing on Disclosure afgelopen jaar werd hij gehoord als getuige in de National Press Club in Washington DC. De officiële doodsoorzaak van Leir is nog onbekend. Hij werd op 14 maart in het ziekenhuis opgenomen in afwachting van een operatie aan zijn voet. Hij zou op een bepaald moment naar het toilet zijn gegaan, maar kwam niet meer naar buiten.

[OpenMinds]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Voor wat betreft UFO-disclosure maakten we voetjes-maat vooruitgang met Dr. Leir.

Dru79
Dru79
10 jaren geleden

Een voetkundige die zelf geopereerd moet worden aan zijn voet .. en dan overlijd ?!! Isn’t it ironic ?

simpel
simpel
10 jaren geleden

Er vindt een buitenaardse Interventie plaats in de wereld en die is al een aantal decennia gaande. Diens intentie is controle over de wereld en de mensen over de wereld te verkrijgen.

ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ Marshall Vian Summers FREE Download
http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf
Extraterrestrial Intruders: The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World
http://www.youtube.com/watch?v=5QEqPZpbA5g&list=PLxgfBwG_5wUBlqkSKTgfC3XK4Z1R1vN4S

Nona
Nona
10 jaren geleden

Waarom maken ze ook geen film over Billy Meier ? Dit is ook boeiend , of het nu een hoax was of niet , het zou een mooie film worden.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x