Mens en Dier

Ralf Dekker over Oekraïne-oorlog: ‘Veel van die dingen zijn gestaged’

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Wij zijn hier in West-Europa nog half bezet door de Verenigde Staten, Duitsland zeker. Dat zei FVD-Kamerlid Ralf Dekker in Forum Inside.

Er wordt vreselijk veel lawaai gemaakt over het feit dat Rusland Oekraïne binnen is gevallen, maar per saldo gebeuren daar geen hele grote dingen, aldus Dekker.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Gestaged

“Het geweld is onvergelijkbaar met wat de Amerikanen in Irak hebben gedaan,” voegde FVD-voorman Thierry Baudet eraan toe. “Het hele land platbombarderen.”

Dekker merkte op dat veel van de aanvallen in Oekraïne, bijvoorbeeld in de Donbas-regio, zijn gestaged. “Heel veel van die steden die dan plat zijn, dat is voor een deel door de Oekraïense strijdkrachten zelf gedaan.”

Dat wil hij en that’s it

“Heel veel klopt er gewoon niet van die verhalen,” benadrukte Dekker. “Mijn taxatie is dat de Russen zich relatief inhouden in vergelijking met wat de Amerikanen doen. Die rubblelizen gewoon de hele boel. Dat hebben de Russen tot nu toe niet gedaan.”

Baudet zei dat Poetin Kiev niet eens wil hebben. “Hij wil gewoon dat Oekraïne gedemilitariseerd is en dat er een soort staakt-het-vuren komt, en dat ze niet verder oprukken richting Moskou. Dat wil hij en that’s it. En de rest wordt erbij verzonnen.”

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
1 jaar geleden

“Every war in the past 50 years is a result of media lies.” – Julian Assange

Jojo
Jojo
1 jaar geleden

Schei nou ’s uit met dat kloteoekraiene! niet onze oorlog.

noh
noh
1 jaar geleden

Zeg maar alles hahahaha

Simon
Simon
1 jaar geleden

Niet verstandig om deze waarheid nu te zeggen vlak voor de verkiezingen, nu kunnen ze FvD weer Poetin-lovers noemen. Er zijn nog heel veel mensen die denken dat Poetin de kwade is en Biden de goede, die zullen dan nooit FvD stemmen. Laat Oekraine gewoon even buiten de discussies FvD, daarover komt de waarheid vanzelf wel naar boven. Je kunt het beter hebben over de dodelijke prikjes en de grondrechten schendingen van de afgelopen jaren.

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x