Mens en DierCorona

Prinses Michael van Kent (76) ziek door bloedproppen na coronavaccinatie: ‘Verontrustend’

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Prinses Michael van Kent is al een maand ziek. Na haar twee doses van het AstraZeneca-vaccin kreeg ze bloedproppen, schrijft The Sun, die zich baseert op een ingewijde. De prinses voelt zich niet lekker en heeft medische hulp ingeschakeld. Voor de mensen om haar heen is het een verontrustende tijd. Het is voor naasten zwaar om haar te zien lijden, zei de ingewijde.

De prinses (76) is getrouwd met prins Michael van Kent, een neef van koningin Elizabeth. Eind vorig jaar raakte ze besmet met het coronavirus. Zij en haar man verbleven daarna in zelfisolatie in Kensington Palace. De prinses voelde zich ‘extreem moe’ en had hoge koorts. Haar woordvoerder zei dat de huishoudster van de prinses ziek was geworden. Eerder testten prins William en prins Charles positief op corona.

Alternatieve coronaprik

Sinds afgelopen maand krijgen mensen onder de 30 jaar in Groot-Brittannië een alternatieve coronaprik aangeboden voor het AstraZeneca-vaccin. De autoriteiten reageerden daarmee op het toenemende bewijs dat er een verband is tussen het vaccin en bloedstolsels.

Afgelopen week kwam prins Michael nog onder vuur te liggen. Volgens de media zou hij zich bereid hebben getoond om zijn koninklijke status tegen een royale vergoeding in te zetten om een buitenlands bedrijf via zijn vermeende connecties bij de Russische president Poetin te promoten. De prins ontkende de aantijgingen. Eerder werd de naam van prins Andrew in verband gebracht met pedofiel Jeffrey Epstein.

[Sputnik]

4.6 30 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Naomi
Naomi
1 jaar geleden

Krijgen zij daadwerkelijk een vaccin toegediend?

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
1 jaar geleden

Je zou toch verwachten dat zo iemand zich eerst goed laat informeren voor dat ze een experimentele medicatie van Astra Zenica in zich laat spuiten… de domheid is in alle lagen van de bevolking blijkt weer hieruit… dit experiment op de mensheid met het doel ons uit te roeien moet zo snel mogelijk gestopt worden

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 jaar geleden

Was ie zo stom om de echte injectie te nemen? Of hoorde niet bij de inner circle van de corona death cult dat ze hem de echte covid injectie maar hebben gegeven?

Ivo
Ivo
1 jaar geleden

Geen Medelijden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

34
0
We lezen graag je reactie!x