Binnenland

Wat in hemelsnaam is er aan de hand in dit land?

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!

De politie is dinsdag binnengevallen bij cabaretier Hans Teeuwen nadat hij een filmpje had gedeeld waarin hij de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema imiteert.

Teeuwen draagt in het filmpje een pruik en spreekt op dezelfde manier als Halsema over hoe ‘ongelofelijk belangrijk’ het is om in Amsterdam de verbinding met elkaar te blijven zoeken. Op de tafel naast hem ligt iets wat op een pistool lijkt. In 2019 werd de destijds 15-jarige zoon van Halsema betrapt met een onklaar gemaakt wapen dat in haar ambtswoning gelegen had.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Even later stonden er zes agenten bij hem op de stoep. De cabaretier stak de draak met de situatie en zei met zijn Halsema-accent dat het ‘ongelofelijk goed’ is dat de politie ‘streng optreedt om te zorgen dat de burgers in Amsterdam veilig blijven’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hans Teeuwen (@therealhansteeuwen)

Zou Poetin eens moeten flikken

“Schamen jullie je niet een beetje voor deze flauwekul?” beet hij de toegesnelde politiemacht toe. Halsema reageert onder het filmpje op Instagram dat haar haar (meestal) echt beter zit.

Voor de tweede keer in korte tijd krijgt Halsema een stortvloed aan kritiek over zich heen. “Heerlijk, hoe een doorgeslagen woke burgemeester, die niet tegen een grapje kan, zichzelf compleet belachelijk kan maken,” zegt oud-Kamerlid Wybren van Haga.

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix merkt op: “Zou Poetin eens moeten flikken, de politie afsturen op een comedian die hem persifleert. Dan zijn de Halsema-types er als eerste bij om schande te spreken.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hans Teeuwen (@therealhansteeuwen)

Dit is de ‘rechtsstaat’ in Nederland

“Wat in hemelsnaam is er aan de hand in dit land?” vraagt auteur en spreker Hans van Tellingen zich hardop af.

“Dit is de ‘rechtsstaat’ in Nederland,” benadrukt neuroloog Jan Bonte. “Onklaar gemaakte revolvers zijn alleen toegestaan als u de echtgenoot van Femke Halsema bent. En natuurlijk komt de politie dan met zes man aan de deur. Het was nogal een zwaar wapen, dus dat moesten ze om de beurt dragen om het bij de auto te krijgen. Ze moesten namelijk wat verder weg parkeren.”

“Zes man sterk vanwege een nepwapen? En de zoon van Halsema ging destijds vrijuit? Dit mag allemaal in Nederland. Maar kom bij mij nooit meer aan met het verhaal dat we in een rechtsstaat leven,” aldus huisarts Els van Veen.

Anarchotirannie

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn vindt dit ‘totalitarisme ten top’. “Wat een dood- en doodeng land is dit geworden.”

Europarlementariër Rob Roos wijst erop dat dit anarchotirannie heet. De échte criminelen hebben vrij spel (anarchie) en de mensen die daar wat van zeggen, worden met alle macht van het systeem aangepakt (tirannie).

“Wat is er in vredesnaam met Nederland gebeurd?”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 235 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

160 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Doe es normaal!
Doe es normaal!
2 maanden geleden

Dit is mijn land niet meer, het is 1 open inrichting geworden! Vroeger had je Jiskefet, humor, maar ja da mag nie meer dom woke volk ga maar lekker zo door…

Paul
Paul
2 maanden geleden

Wie slaapt in een democratie wordt wakker in een dictatuur.

Andre Breems
Andre Breems
2 maanden geleden

Goeie zet van Hans om zo zijn films af te sluiten met die gratis figuranten.👍

Vrijheidstrijder
Vrijheidstrijder
2 maanden geleden

Die juten staan compleet voor lul….. Dat liedje van Teeuwen snel geanticipeerd…… kom.. kom bij de politie…………geen opleiding of ambitie kom…… hahaha geweldig terug gebouncet in the face of evil

Back to top button
160
0
We lezen graag je reactie!x