Homepagina » Buitenaards » Buitenaards contact: een wereldwijd fenomeen (video)
Buitenaards contact: een wereldwijd fenomeen

Buitenaards contact: een wereldwijd fenomeen (video)

Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat mensen van over de hele wereld zijn meegenomen aan boord van buitenaardse toestellen.

Onderzoekers reisden af naar tien verschillende landen om de waarheid te achterhalen. Getuigen en onderzoekers doen een boekje open over het fenomeen.

Uit het lichaam van een getuige worden vreemde implantaten verwijderd. Een Britse politieagent wordt meegenomen door twee buitenaardsen. Hij wist één van de wezens te fotograferen. Op de plaats waar een schip is gezien worden vreemde markeringen en magnetische anomalieën opgemerkt.

De waarnemingen van UFO’s en buitenaardsen in onderstaande video hebben betrekking op de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk, Finland, Hongarije, Israël, Australië en Brazilië.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 Vind je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Tja…ben vorig jaar bij een mannetje geweest die via mijn enkels mijn lichaam heeft doorgemeten en die beweerde dat ik 93 keer zou zijn ontvoerd door Grey’s en dat dat bij bijna iedere vrouw gebeurde. Mannen iets minder. Vreemd genoeg heb ik toch geen buitenaards techniek in mijn lijf zitten. Ik geloof er in ieder geval geen ruk van. Ondanks dat ik nu 2 maal heb gedroomd dat ik in 1 of ander vliegend voertuig (Zag er niet aards uit) zat en betrokken was bij 1 of andere oorlog. Gedróómd ja. Ik blijf lekker met mijn beide beentjes op de grond staan. Waar ze horen. Ik beweer hierbij overigens niet dat er geen (intelligent) buitenaards leven bestaat. Ik geloof alleen niet dat ze hier zijn en ons rond de oren vliegen en ontvoeren.

  0 likes
 2. waarom worden mensen meegenomen? zo uniek zijn we toch niet, eerder primitief en waarom niet open en bloot? zoals wij proeven op dieren uitvoeren, voeren hun proeven op ons uit,, toch vreemd allemaal !! als de buitenaardse zo machtig en slim zijn waarom helpen ze de mens niet vooruit, vrede in de wereld en de verdere wereld problematiek, of zouden ze net zo wreed als de mens zelf zijn?

  0 likes
 3. Denkt iemand nog wel eens aan de vampieren en de weerwolven en de klopgeesten? Zij hebben ook rechten! Nou? Lieve kijkbuiskindertjes?

  0 likes
 4. Het zijn gevallen engelen.
  Zij proberen een hybride ras te maken zoals in de tijd van Noach.
  Dit doen ze d.m.v. eicellen weg te halen en sperma.Vaak krijgen de ontvoerden ook ‘hun’ kind te zien.Dit zijn lege biologische ‘pakken’ waar een demoon/gevallen engel zich in onze wereld mee kan verplaatsen voor een langere tijd dan zonder ‘lichaam’.Ze hebben geen goede intenties maar corrumperen de mensheid genetisch en spiritueel.
  Het bijbelboek Daniel en Ezechiel vertellen over onze tijd.Ook de boeken Enoch laten ons goed zien met wie we te maken hebben.Laat je niet misleiden zou ik zeggen en onderzoek een en ander om jezelf te wapenen tegen deze zeer slimme, sluwe en machtige gevallen engelen.

  Goed weekend.

  0 likes
 5. [quote name=”lauke”]waarom worden mensen meegenomen? zo uniek zijn we toch niet, eerder primitief en waarom niet open en bloot? zoals wij proeven op dieren uitvoeren, voeren hun proeven op ons uit,, toch vreemd allemaal !! als de buitenaardse zo machtig en slim zijn waarom helpen ze de mens niet vooruit, vrede in de wereld en de verdere wereld problematiek, of zouden ze net zo wreed als de mens zelf zijn?[/quote]

  Ieder mens is uniek. Er is geen mens gelijk, maar stel dat we van hen komen, dan vind ik het helemaal niet zo raar, dat zij ons willen onderzoeken, hoever wij inmiddels zijn. Het kan ook met DNA te maken hebben bijvoorbeeld of iets met onze geest. Met onze hersenen bijvoorbeeld. Dat mensen worden meegenomen, kan zijn omdat ze vantevoren zijn uitgekozen misschien. Anderen juist weer niet. Waarom dit zo zou kunnen zijn, weten we natuurlijk niet. Het kan zijn dat het gaat om dingen die wij niet eens kunnen bevatten of dat we dat niet eens aan zouden kunnen. Misschien dat het daarom zo weinig mogelijk in de openbaarheid moet komen ? Er zijn plenty mogelijkheden te bedenken, maar het blijft natuurlijk gissen. Waarom zij ons niet vooruit helpen. Ik denk zelf dat dit iets is wat aan ons zelf zoveel mogelijk wordt overgelaten. Anders zouden wij er zelf niets van leren. Pas wanneer er rampen e.d. gebeuren, zoals nu net weer met die komeet, dan geloof ik best dat ze wel degelijk in de buurt zijn, om ons te helpen. Wie weet is de baan van die komeet tevoren door hen wel afgebogen, zonder dat wij daar ook maar iets van weten. Ik bedoel daarmee. Misschien helpen zij veel meer dan wij zelf in de gaten hebben.

  0 likes
 6. Ik heb het al een keer vermeld: ik ben er van overtuigd dat de ervaring die ik had in Pau in Frankrijk echt was, en nog steeds. Het meeste herinner ik me niet meer maar wel dat ik door 3 buitenaardsen, heel mooie wezens, ben uitgezwaaid na het vergeten deel, en hoe blij en gelukkig ik me voelde. Overweldigend..
  En ik heb 2 ‘dromen’ gehad over hoe we in grote getale werden opgehaald met enorme buitenaardse voertuigen. Heel indrukwekkend.

  0 likes
 7. Ik ben zelf het slachtoffer geweest van een ontvoering van een fluoriserend wezen in de jaren zestig in alkmaar,ik was nog maar zeven jaar oud.(non lokaal)ik heb zeer angstige momenten meegemaakt,ook andere wezens waren aanwezig(het leken wel duitse soldaten uit de tweede wereld oorlog)duistere figuren met helmen op.Ik heb tot op de dag van vandaag nog steeds last van deze ervaring niemand wil mij geloven,ik heb ook een soort geslachts onderzoek moeten ondergaan,ik ben nu 53jaar maar zal het nooit meer vergeten.

  0 likes
 8. Te lezen aan de verschillende aanvaringen van mensen zie je dat er een hele strijd gaande is tussen de goedaardige en kwaadaardige buitenaardse rassen.

  En Frankie, Lang geleden werden buitenaardse vaak gezien als goden en demomen terwijl ze dat niet zijn. In de meeste gevallen gingen ze zichzelf voorstellen als goden en/of demonen.

  0 likes
 9. Stel er zou echt iets zijn buiten de aarde kwa leven. Ooit al wel eens stil gestaan dat dat meschien wel de ark is, zoals het ons veteld is.????
  Wie kan mij vertellen wat er gebeurd, als de helft,nog niet eens de helft, van al het water op Aarde zo warm wordt, dat het niet eens de kans krijgt om af te koelen binnen de dampking zoals wij die kennen.?????????

  0 likes
 10. [quote name=”henk”]Ik ben zelf het slachtoffer geweest van een ontvoering van een fluoriserend wezen in de jaren zestig in alkmaar,ik was nog maar zeven jaar oud.(non lokaal)ik heb zeer angstige momenten meegemaakt,ook andere wezens waren aanwezig(het leken wel duitse soldaten uit de tweede wereld oorlog)duistere figuren met helmen op.Ik heb tot op de dag van vandaag nog steeds last van deze ervaring niemand wil mij geloven,ik heb ook een soort geslachts onderzoek moeten ondergaan,ik ben nu 53jaar maar zal het nooit meer vergeten.[/quote]

  Sterkte! ♥

  0 likes
 11. Ik ben blij dat er steeds meer en meer over dit onderwerp gesproken wordt.
  Ik ben de laatste jaren veel aan het luisteren naar wat de natives zeggen over dit onderwerp.
  Wij zijn energie & eternal. De dood bestaat niet.Ons lichaam is een ‘jas’.
  Als we ons lichaam verlaten zitten we in een andere dimensie.(hogere energie).Daarom kunnen sommige mensen (paragnosten) contact maken met ‘overleden’ mensen.
  Volgens de natives zijn ‘aliens’ relatives (family).Onze relatives werken met telephatie.Omdat hun frequentie zo hoog is,zie we ze af en toe.
  De energie op onze planeet neemt toe.Wij veranderen ook door deze energie.
  (zie vele aardbevingen).
  Op dit moment komen de elders (natives) naar buiten met hun kennis.
  Het is de hoogste tijd volgens de natives,zie vele filmpjes.
  We gaan uiteindelijk positief contact maken met deze relatives.Ze zijn er altijd al geweest, maar wij waren er nog niet aan toe. Dit wordt dus een prachtige ervaring volgens de natives

  Ancestral Knowledge
  We gaan contact maken met de sky people
  Zuni Elder- Our Future With the Star People
  http://www.youtube.com/watch?v=TPex0t1NbVA&feature=share&list=UUIDAR17OSvJ1dtvQw1bQh4Q

  Rainbow eagle over > we moeten ons gereed maken omdat we contact gaan maken met onze kosmische family
  http://youtu.be/fuXdwJVM4Xc

  Chief golden light eagle over contact maken met deze relatives
  http://www.youtube.com/watch?v=JLYW2RC8LIY&feature=share&list=PLF32761EDB2A12C8E

  Veel liefde en licht

  0 likes
 12. Ik ben een student radio uit Brussel en wil graag een reportage maken hierond. En een verhaal zoals dat van jouw Henk vind ik heel intrigeren/interessant. Zou er een mogelijkheid zijn om eens contact te kunnen opnemen met jouw? (Of anderen met een verhaal als Henk)

  [quote name=”henk”]Ik ben zelf het slachtoffer geweest van een ontvoering van een fluoriserend wezen in de jaren zestig in alkmaar,ik was nog maar zeven jaar oud.(non lokaal)ik heb zeer angstige momenten meegemaakt,ook andere wezens waren aanwezig(het leken wel duitse soldaten uit de tweede wereld oorlog)duistere figuren met helmen op.Ik heb tot op de dag van vandaag nog steeds last van deze ervaring niemand wil mij geloven,ik heb ook een soort geslachts onderzoek moeten ondergaan,ik ben nu 53jaar maar zal het nooit meer vergeten.[/quote]

  0 likes
 13. Ik ben ook eens ontvoerd door buitenaardse wezens. Voor mijn gevoel had ik gewoon lang geslapen en gedroomd. Ik werd pas 4uur in de middag wakker met een vreemd gevoel. M’n armen waren aan de onderkant ijskoud alsof ik op een ijzeren tafel had gelegen.

  Twee weken later ontdekte ik rare plekjes in mijn bovenbenen en schouders. Na een bezoek aan de dokter bleken er dus kleine bolletjes alluminium in te zitten. Onverklaarbaar hoe het daar terrecht kwam. Ik weet gewoon dat die buitenaardse wezens iets met mij hebben uitgespookt. Niemand gelooft mij, en m’n dokter zei dat ik misschien in het verleden wonden heb gehad waardoor dat onder mn uit is gekomen, BULLSHIT natuurlijk.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

duitse

Duitse journalist filmt in ‘overvol coronaziekenhuis’. Dit is wat hij ontdekte

In de Virchow-kliniek van het Charité-ziekenhuis in ...

coronamaatregelen

Hoogleraar legt uit waarom onze coronamaatregelen echt levensgevaarlijk zijn

De coronamaatregelen kosten meer levens dan ze ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.