Buitenaards

Buitenaards contact: een wereldwijd fenomeen (video)

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat mensen van over de hele wereld zijn meegenomen aan boord van buitenaardse toestellen.

Onderzoekers reisden af naar tien verschillende landen om de waarheid te achterhalen. Getuigen en onderzoekers doen een boekje open over het fenomeen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Uit het lichaam van een getuige worden vreemde implantaten verwijderd. Een Britse politieagent wordt meegenomen door twee buitenaardsen. Hij wist één van de wezens te fotograferen. Op de plaats waar een schip is gezien worden vreemde markeringen en magnetische anomalieën opgemerkt.

De waarnemingen van UFO’s en buitenaardsen in onderstaande video hebben betrekking op de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk, Finland, Hongarije, Israël, Australië en Brazilië.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
11 jaren geleden

Tja…ben vorig jaar bij een mannetje geweest die via mijn enkels mijn lichaam heeft doorgemeten en die beweerde dat ik 93 keer zou zijn ontvoerd door Grey’s en dat dat bij bijna iedere vrouw gebeurde. Mannen iets minder. Vreemd genoeg heb ik toch geen buitenaards techniek in mijn lijf zitten. Ik geloof er in ieder geval geen ruk van. Ondanks dat ik nu 2 maal heb gedroomd dat ik in 1 of ander vliegend voertuig (Zag er niet aards uit) zat en betrokken was bij 1 of andere oorlog. Gedróómd ja. Ik blijf lekker met mijn beide beentjes op de grond staan. Waar ze horen. Ik beweer hierbij overigens niet dat er geen (intelligent) buitenaards leven bestaat. Ik geloof alleen niet dat ze hier zijn en ons rond de oren vliegen en ontvoeren.

lauke
lauke
11 jaren geleden

waarom worden mensen meegenomen? zo uniek zijn we toch niet, eerder primitief en waarom niet open en bloot? zoals wij proeven op dieren uitvoeren, voeren hun proeven op ons uit,, toch vreemd allemaal !! als de buitenaardse zo machtig en slim zijn waarom helpen ze de mens niet vooruit, vrede in de wereld en de verdere wereld problematiek, of zouden ze net zo wreed als de mens zelf zijn?

adriaan
adriaan
11 jaren geleden

Denkt iemand nog wel eens aan de vampieren en de weerwolven en de klopgeesten? Zij hebben ook rechten! Nou? Lieve kijkbuiskindertjes?

Frankie
Frankie
11 jaren geleden

Het zijn gevallen engelen.
Zij proberen een hybride ras te maken zoals in de tijd van Noach.
Dit doen ze d.m.v. eicellen weg te halen en sperma.Vaak krijgen de ontvoerden ook ‘hun’ kind te zien.Dit zijn lege biologische ‘pakken’ waar een demoon/gevallen engel zich in onze wereld mee kan verplaatsen voor een langere tijd dan zonder ‘lichaam’.Ze hebben geen goede intenties maar corrumperen de mensheid genetisch en spiritueel.
Het bijbelboek Daniel en Ezechiel vertellen over onze tijd.Ook de boeken Enoch laten ons goed zien met wie we te maken hebben.Laat je niet misleiden zou ik zeggen en onderzoek een en ander om jezelf te wapenen tegen deze zeer slimme, sluwe en machtige gevallen engelen.

Goed weekend.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x