CoronaMens en Dier

Gideon van Meijeren in 2 minuten: dit zijn de leugens die we de afgelopen 2 jaar kregen voorgeschoteld

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Wat zou ik graag ongelijk hebben gehad; wat zou ik hier vandaag graag mijn ongelijk hebben toegegeven in een vrij land. Maar helaas. Helaas heb ik wel gelijk gekregen en sta ik hier vandaag in een onvrij land om een debat te voeren over de zoveelste verlenging van de vrijheidsbeperkende coronamaatregelen, zei Gideon van Meijeren (FVD) dinsdag in de Tweede Kamer.

“Niet ik of de vele deskundigen die mij voeden met hun informatie, maar de minister van Volksgezondheid was al die tijd degene die desinformatie verspreidde. We worden aan de lopende band belogen en bedrogen,” aldus Van Meijeren.

Niet stiekem alsnog verplicht

Over het vaccinatiebewijs werd bijvoorbeeld beweerd: vrijwillig is vrijwillig, dus vrijwillig is niet stiekem alsnog verplicht. Aldus Hugo de Jonge op 22 april 2020 bij EenVandaag. Ook werd beweerd dat het een misverstand was dat er voordelen zouden komen voor mensen die gevaccineerd zijn. Wederom Hugo de Jonge, op 11 november 2020, in Het Parool. Er werd gezegd dat mensen zich nooit gedwongen zouden moeten voelen om te bewijzen dat ze gevaccineerd zijn. Wederom Hugo de Jonge, op 21 maart vorig jaar, tegen de NOS, somde Van Meijeren op.

“Er werd beweerd dat vaccinatie de sleutel tot onze vrijheid zou zijn. Hugo de Jonge, op 13 september vorig jaar, op Twitter. Er werd beweerd dat de QR-code ervoor zou zorgen dat we van de anderhalvemeterregel verlost zouden zijn; dat was de reden dat we die QR-code kregen. Hugo de Jonge, tijdens de persconferentie van 14 september 2021. Er werd beweerd dat het wel of niet nemen van de boostervaccinatie geen gevolgen zou hebben voor de geldigheid van het coronatoegangsbewijs. Hugo de Jonge, op 22 november vorig jaar, op Twitter.”

Leugen na leugen na leugen

“Wij van FVD, die ervoor waarschuwden dat we straks iedere drie, zes of negen maanden aan de beurt zouden zijn voor een nieuwe prik om maar dat groene vinkje te behouden, werden natuurlijk niet inhoudelijk weersproken, maar gemakzuchtig weggezet als complotdenkers,” zei Van Meijeren.

“Ik zou nog lang door kunnen gaan, maar het punt is duidelijk: leugen na leugen na leugen,” benadrukte hij.

4.9 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roadie
Roadie
1 jaar geleden

Twee van hem erbij en de rest kan vertrekken.

Marie
Marie
1 jaar geleden

16 maart stem FvD

Annette
Annette
1 jaar geleden

Gideon van Meijeren staat wat mij betreft op de allereerste plaats in de top tien van politici.

Je zou natuurlijk kunnen zeggen: In het land der blinden is één oog Koning, maar daarmee zou ik de rol, die Gideon met verve speelt, degraderen. En dat is het laatste wat ik wil.

Wat ik vooral héél bijzonder aan Gideon vind, is dat hij, terwijl hij (zeker in mijn ogen) nog jong is, zich niet heeft laten indoctrineren door het onderwijs, dat hij genoten heeft.

Dat is precies de reden, waarom ik al die kritische jonge mensen, zoals bijvoorbeeld Raisa van Blommestijn, zo geweldig vind.

Gideon is in staat om in een paar minuten de ECHTE waarheid feilloos bloot te leggen.

Er zijn er maar weinig, die dat kunnen evenaren.

Pim Fortuyn kon dat natuurlijk ook héél goed. Ik moet dan meteen denken aan zijn gevleugelde uitspraak: Mens ga toch koken!

Het gaat in de politiek vooral om charisma. En dat heeft Gideon in overvloed.

Ik vind het zonder meer een pracht prestatie, als je ziet hoe hij, ogenschijnlijk, kalm zijn verhaal houdt te midden daar in die slangenkuil.

Want zó kan je de Tweede Kamer inmiddels wel noemen.

Dingerydoo
Dingerydoo
1 jaar geleden

Lijkt wel dat een fabel 8n een feit veranderd zodra de meeste mensen dit geloven.

1+1=4

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

92
0
We lezen graag je reactie!x