Mens en Dier

Professor: We moeten het virus gewoon z’n gang laten gaan

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Professor en Nobelprijswinnaar Michael Levitt gaat in een nieuw interview dieper in op de voorspellingen die hij in de afgelopen maanden deed over corona. Er wordt nu vooral veel getest, wat volgens Levitt een enorme geldverspilling is. “We kunnen al dat geld beter gebruiken om mensen te helpen die werk- of dakloos zijn geraakt. Het is geweldig voor de farmaceutische bedrijven die testkits verkopen, maar wij hebben er geen baat bij.”

Professor Levitt benadrukt in de studio van UnHerd nog maar eens dat de griep gevaarlijker is dan het coronavirus. “Je kunt de griep minder makkelijk bedwingen. Het virus muteert sneller. Coronavirussen hebben een relatief groot genoom, drie keer groter dan de griep. Het vormt één geheel, terwijl het genoom van de griep uit 7 stukken bestaat. Het griepvirus zorgt jaar in jaar uit voor een enorme oversterfte. Ik denk niet dat er aankomende winter een coronagolf van betekenis zal zijn.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Paniek verkort het leven

Wel verwacht Levitt dat de oversterfte 10 keer hoger zal uitvallen omdat we de samenleving op z’n kop hebben gezet. “Mensen sterven aan de gevolgen van armoede, wanhoop en alcoholisme. We zien in de afgelopen maand al oversterfte door alcoholgebruik.”

Over de paniek die de overheid en media aanwakkeren, zei de professor: “Paniek is gevaarlijk en verkort het leven met minstens een maand. Ik schreef eerder: ‘Wat kunnen we doen om de vrijwillige zelfmoord van de westerse beschaving te stoppen?’ Als ze het aantal coronagevallen willen terugdringen naar nul, kun je er zeker van zijn dat het verval van de westerse samenleving aanzienlijk zal versnellen.”

[UnHerd]

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Op 9 september gaan ze de Nood/Spoedwet invoeren..
https://www.youtube.com/watch?v=jyI5VfFPmpQ
ONZE LAATSTE KANS: LOCKOUT-PROTEST OP 9-9

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
3 jaren geleden

LS…

Mijn overtuiging wordt elke dag groter dat de Cabal hier met een langgeleden opgestart plan bezig is. Het vernietigen van de mens opdat de monsters vrij spel hebben !

Albert
Albert
3 jaren geleden

Wanneer zullen de arrogante linkse onwetende, godloze pundits en fakemedia ooit luisteren? HUGE! Noted Yale Epidemiologist: Dr. Fauci and FDA Have Caused the ‘Deaths of Hundreds of Thousands of Americans’ that Could Have been Saved by HCQ‼️53 global studies that show positive results with HCQ on COVID-19
‼️1 of the studies used by Dr. Fauci from a Brazilian outlet was debunked
‼️ The last study be Lancet was later found fraudulent and retracted. FAKE!
We hope all covid-conspiracy liars will shut up soon; like the bureaucrat arrogant, ? anti science Pedros of Spain and Tedros of Ethiopia:
“Can the Ethiopian change his skin or the leopard his spots? Then also can you do good who are accustomed and taught [even trained] to do evil”, Jer13:23

The Same Ones Selling You The Virus Are The Same Ones Selling You The Vaccines!

kareltje
kareltje
3 jaren geleden

Als de school meester Hugo en de man van Unilever Rutte
als die nu zeiden we nemen afscheid van de WHO en gaan
over stappen naar het echte nieuws, wat de Professor vertelt, dan komen we er misschien
weer boven op ,anders kunnen we alle maal naar de voedsel bank

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x