UFO

Zwart object en knipperende lichten boven Pennsylvania (video)

Help door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op eerste kerstdag werd in de lucht boven Chester County in de Amerikaanse staat Pennsylvania een zwarte stip opgemerkt.

De getuige bleef samen met haar man en moeder een half uur naar het verschijnsel kijken, maar kon niet vaststellen wat het was.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Plotseling viel de stroom uit, hoewel het niet stormde of hard waaide. De moeder van de getuige zag vervolgens knipperende lichten aan de hemel.

De lichten leken willekeurig te knipperen of mogelijk draaide het object rond, aldus de getuige. De lichten bleven achter de laaghangende bewolking zweven. Na verloop van tijd verdwenen zowel de zwarte stip als de knipperende lichten uit het zicht.

Vooral het zwarte object trok de aandacht van de getuige. Er komen in het gebied geregeld vogels en vliegtuigen over, maar dit was volgens haar iets heel anders. Het object bleef twee uur hangen voordat de lichten verschenen. “Mijn hart ging tekeer en we konden niet geloven wat we zagen,” zei ze.

Bron: Mufon.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Waarom schreeuwt mevrouw zo om God??Die bestaat niet, dus die hoort dan ook niets.Beide filmpjes even in fhotoshop gegooid om de bewering, dat het donkere object, volgens de getuige de zwarte stip zoals zij die noemt goed te kunnen bewonderen.Leuke kerststunt om met een radiografische Helikopter, waarbij de hefschroef vleugels zijn voorzien van een ledlampje met een reflector, voor de lichtversterking,om mensen bij de neus te nemen.Dat is wat er van deze UFO in FHOTOSHOP BEKEKEN overblijft. UFO is IFO.

TIM
TIM
11 jaren geleden

Das geen UFO maar een OMG

pommetje
pommetje
11 jaren geleden

Hunting wolf,
post die fimpjes effe dan. Kunnen we met zn allen zeker stellen dat je gelijk hebt.
Na al je posts over debunken van bepaalde berichten en gezien je aanwezigheid hier op de site geloof ik je niet zo goed meer.

FFHK
FFHK
11 jaren geleden

verdwaalde ufo

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x