Paranormaal

Stemmen in het hoofd stellen juiste diagnose

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1997 deed psychiater I.O. Azuonye in het British Medical Journal melding van A.B., een Engelse huisvrouw van rond de 40 jaar oud.

Toen ze op een avond een boek zat te lezen hoorde A.B. een duidelijke stem in haar hoofd. De stem begon op een vriendelijke manier tegen haar te praten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Wees alsjeblieft niet bang. Het moet een schok voor je zijn om me zo tegen je te horen spreken, maar dit is voor mij de eenvoudigste manier. Mijn vriend en ik werkten ooit voor het kinderziekenhuis aan Great Ormond Street en we willen je helpen,” klonk het.

Hallucinaties

Hoewel A.B. het ziekenhuis kende was ze er nog nooit geweest en wist ze niet waar het was. De vrouw was bang dat ze een mentale aandoening ontwikkelde. Ze ging naar Dr. Azuonye die vaststelde dat ze last had van psychotische hallucinaties.

A.B. begon antipsychotica te slikken en de stemmen verdwenen enige tijd. Toen ze op vakantie ging kwamen ze plotseling terug.

De vrouw kreeg te horen dat ze direct naar het ziekenhuis moest gaan. Ze keerde terug naar Engeland en de stemmen gaven haar het adres van het ziekenhuis. De stemmen vertelden haar bovendien dat ze een hersentumor had.

Meningioom

Na een CT-scan troffen artsen een meningioom aan in haar hersenen. Neurologen adviseerden A.B. om een operatie te ondergaan. De stemmen stemden daarmee in. Artsen verwijderden uiteindelijk een tumor ter grootte van een ei.

Toen A.B. na de operatie ontwaakte kwamen de stemmen nog één keer terug: “We zijn blij dat we je hebben mogen helpen. Tot ziens.”

Bron: Bmj.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cc
cc
11 jaren geleden

Wauw.geweldig,(ben benieuwd naar de commentaren..)

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Intuïtie of stemmen,liggen zeer dicht bijelkaar.Intuïtie praat ook tegen je.

Aardebewoner
Aardebewoner
11 jaren geleden

Stemmen in je hoofd is niet altijd OK. Soms worden ze ook verzonden naar zogenoemde target individuals (TI’s die “lastposten” waren of zijn voor de machthebbers. Dat gebeurt dan via een telecommunicatie- netwerken.

legaal
legaal
11 jaren geleden

hoi allemaal,ik kan voor mij zelf niet defineren waar het vandaan komt,er was een keer dat er een mannen stem achter mij stond en nee zei toen ik een kleding stuk kocht en bij de kassa stond,het was inderdaad een miskoop.en soms een andwoord of dat diegene mij zegt dit is het andwoord.maar wat het is,heb ik nooit bij stil gestaan,het is er gewoon.soms praat ik wel bijv,om iets te zeggen tegen iemand en lijkt het wel of ik dat moet zeggen en dan ben ik zo vlug dat ik dan denk,he zeg ik dat,ik kan het inieder geval niet uit leggen hoe dat allemaal zit,en waar het vandaan komt,de intuitie is bij mij ook vebazing wekkend.Maar nogmaals ik heb het en sta er niet bij stil hoe of wat.dat is een punt, dan is er nog helder weten enz idem dito.ook zoiets denkt iemand aan mij dan krijg ik een nam of ik denk dan an die persoon dan ga ik of bel dan,en meestal is het zo dat die persoon mij nodig heeft mischien telepatie?Dus aan mij heb je niet veel om uitleg hier over tegeven.Veel liefs allemaal Tineke

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x