Financieel

Aanpak Occupy gecoördineerd door FBI en grote banken

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit nieuwe documenten blijkt dat de aanpak van de Occupy-beweging afgelopen herfst niet alleen werd gecoördineerd door de FBI, het ministerie van Binnenlandse Veiligheid en de politie, maar ook door de banken zelf.

De stukken zijn opgevraagd door het Partnership for Civil Justice Fund (PCJF) en kunnen de media ernstig in verlegenheid brengen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het wordt al snel duidelijk dat de FBI, de politie en de private sector samen één monsterachtig groot netwerk vormen. In sommige gevallen draagt dit netwerk de naam Domestic Security Alliance Council. Deze entiteit kan van bovenaf worden bestuurd en missies kunnen op lokaal niveau worden uitgevoerd.

Monddood

De documenten laten zien dat politieagenten en medewerkers van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid werken voor de banken om vredige burgers op te sporen, te arresteren en monddood te maken.

De stukken die in de week tussen kerst en Oud en Nieuw zijn vrijgegeven laten zien hoe zich stad na stad een duister plot ontvouwde in een Orwelliaanse wereld. Op zes Amerikaanse universiteiten werd met medeweten van het bestuur informatie over aanhangers van de Occupy-beweging door de politie doorgespeeld aan de FBI.

Topje van de ijsberg

Vervolgens vergaderden de banken en FBI-agenten hoe ze de kampen het beste konden afbreken en hoe ze samenkomsten die al ver van tevoren waren gepland het beste konden verstoren.

Directeur van het PCJF Mara Verheyden-Hilliard denkt dat de stukken over de nauwe samenwerking tussen de banken, de New York Stock Exchange, de Federal Reserve, de FBI en het ministerie van Binnenlandse Veiligheid slechts het topje van de ijsberg zijn. Deze federale agentschappen zijn het de facto inlichtingenapparaat van Wall Street en andere grote corporaties, aldus Verheyden-Hilliard.

Bron: Guardian.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tomaat
Tomaat
11 jaren geleden

Dat zal wel … Ze worden eindelijk bang en ga zoiets doen he …Maar op houden met liegen en verdraaien kunnen ze nog .

Eden
Eden
11 jaren geleden

Ik wacht op de reactie om het hele zooitje te kielhalen!

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Tuurlijk willen de FBI en de banken je monddood hebben.Maar laten wij ons monddood maken??Nu niet, en nooit niet. We hebben al een mooi zootje graaiers en ellendelingen zien vallen door de occupy beweging die sinds 21/12/2012 groeit als geen ander.Wij Occupyers gaan door tot de 1% monddood is, en onze voeten kust,en zalft.De wereld zal nog op straat de FBI en de Bankiers weg joelen.En NESARA doet haar werk.Blijf lachen mensen en kijk die gabbers met de nek aan, en negeer ze!!

Iep
Iep
11 jaren geleden

[quote name=”Eden”]Ik wacht op de reactie om het hele zooitje te kielhalen![/quote]
Bij deze! KIELHALEN die ratten! Maar je had Biff verwacht

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x