Homepagina » Financieel » Aanpak Occupy gecoördineerd door FBI en grote banken
Aanpak Occupy gecoördineerd door FBI en grote banken

Aanpak Occupy gecoördineerd door FBI en grote banken

Uit nieuwe documenten blijkt dat de aanpak van de Occupy-beweging afgelopen herfst niet alleen werd gecoördineerd door de FBI, het ministerie van Binnenlandse Veiligheid en de politie, maar ook door de banken zelf.

De stukken zijn opgevraagd door het Partnership for Civil Justice Fund (PCJF) en kunnen de media ernstig in verlegenheid brengen.

Het wordt al snel duidelijk dat de FBI, de politie en de private sector samen één monsterachtig groot netwerk vormen. In sommige gevallen draagt dit netwerk de naam Domestic Security Alliance Council. Deze entiteit kan van bovenaf worden bestuurd en missies kunnen op lokaal niveau worden uitgevoerd.

Monddood

De documenten laten zien dat politieagenten en medewerkers van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid werken voor de banken om vredige burgers op te sporen, te arresteren en monddood te maken.

De stukken die in de week tussen kerst en Oud en Nieuw zijn vrijgegeven laten zien hoe zich stad na stad een duister plot ontvouwde in een Orwelliaanse wereld. Op zes Amerikaanse universiteiten werd met medeweten van het bestuur informatie over aanhangers van de Occupy-beweging door de politie doorgespeeld aan de FBI.

Topje van de ijsberg

Vervolgens vergaderden de banken en FBI-agenten hoe ze de kampen het beste konden afbreken en hoe ze samenkomsten die al ver van tevoren waren gepland het beste konden verstoren.

Directeur van het PCJF Mara Verheyden-Hilliard denkt dat de stukken over de nauwe samenwerking tussen de banken, de New York Stock Exchange, de Federal Reserve, de FBI en het ministerie van Binnenlandse Veiligheid slechts het topje van de ijsberg zijn. Deze federale agentschappen zijn het de facto inlichtingenapparaat van Wall Street en andere grote corporaties, aldus Verheyden-Hilliard.

Bron: Guardian.co.uk

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Dat zal wel … Ze worden eindelijk bang en ga zoiets doen he …Maar op houden met liegen en verdraaien kunnen ze nog .

  0 likes
 2. Ik wacht op de reactie om het hele zooitje te kielhalen!

  0 likes
 3. Tuurlijk willen de FBI en de banken je monddood hebben.Maar laten wij ons monddood maken??Nu niet, en nooit niet. We hebben al een mooi zootje graaiers en ellendelingen zien vallen door de occupy beweging die sinds 21/12/2012 groeit als geen ander.Wij Occupyers gaan door tot de 1% monddood is, en onze voeten kust,en zalft.De wereld zal nog op straat de FBI en de Bankiers weg joelen.En NESARA doet haar werk.Blijf lachen mensen en kijk die gabbers met de nek aan, en negeer ze!!

  0 likes
 4. [quote name=”Eden”]Ik wacht op de reactie om het hele zooitje te kielhalen![/quote]
  Bij deze! KIELHALEN die ratten! Maar je had Biff verwacht

  0 likes
 5. wees maar niet bang alles is al geregeld alles is om ons in de zeik te nemen, ze zijn ons nog een stap of tig voor, gewoon een moord oplossen met dna en morgen schreeuwen wij erom om iedereen dna af te laten geven de politiestaat is hier overal op de film waar je ook gaat, je o v kaart opladen met je pin pas, weten ze nog waar je gaat, en waar blijft de tegenstand/ IN IEDER GEVAL KOMT DIE NIET VAN NIBURU WANT DAT IS OOK overheid agenda om wakker geworden mensen op te vangen en bezig te houden.

  0 likes
 6. Sja de occupybeweging werd al snel gekaapt door mensen die de taal spraken van de Fabian Society (zoals Ronald Jan Heijn; zoon van zijn ontvoerde en vermoorde vader van die grote supermarktmultinational). De Fabian society die een soort dictatoriaal groen wereldcommunisme van de NWO wil neer zetten. Dit was niet de bedoeling van velen van de occupybeweging die baalde van de graaierij aan de top van de machtspiramide. En bij communistische systemen is het zo dat de “werkers” allemaal voor een hongerloontje moeten werken maar voor de partijtop (elite) gelden er heel andere regels. Die elite vrat en vreet zich vol over de ruggen van de werkers zoals nu nog in Noord Korea.

  0 likes
 7. [quote name=”robert”]wees maar niet bang alles is al geregeld alles is om ons in de zeik te nemen, ze zijn ons nog een stap of tig voor, gewoon een moord oplossen met dna en morgen schreeuwen wij erom om iedereen dna af te laten geven de politiestaat is hier overal op de film waar je ook gaat, je o v kaart opladen met je pin pas, weten ze nog waar je gaat, en waar blijft de tegenstand/ IN IEDER GEVAL KOMT DIE NIET VAN NIBURU WANT DAT IS OOK overheid agenda om wakker geworden mensen op te vangen en bezig te houden.[/quote]
  Merk op het Alziend oog dat hen belangrijk symbol is,staat ook op de top van piramide op 1 dollarbiljet,dit oog ZIET ALLES ,de hele wereld is door hen onder control,zelfs de ratten kunnen ze controleren,en zeker Niburu ook onder hen controle hebben,nergens is buiten hen control,het is zo onze wereld ,wij kunnen eraan niks aan doen ,beste kan doen is, er mee te leven.

  0 likes
 8. [quote name=”Iep”][quote name=”Eden”]Ik wacht op de reactie om het hele zooitje te kielhalen![/quote]
  Bij deze! KIELHALEN die ratten! Maar je had Biff verwacht[/quote]

  Ik denk dat Biff even materiaalpech heeft.
  maar het komt goed.

  0 likes
 9. Er is niks mis met deze beweging maar met die 1 procent

  Dit stond in de tekst.
  De stukken die in de week tussen kerst en Oud en Nieuw zijn vrijgegeven laten zien hoe zich stad na stad een duister plot ontvouwde in een Orwelliaanse wereld. Op zes Amerikaanse universiteiten werd met medeweten van het bestuur informatie over aanhangers van de Occupy-beweging door de politie doorgespeeld aan de FBI.

  Dit bericht weerhoud nou mensen om op te staan. Terwijl wij nou net wel moeten opstaan om die 1 procent te laten stoppen.

  Onze naam claimen is een mooi begin om uit het systeem te stappen.

  0 likes
 10. Ja, maar wacht eens even – toen Occupy nog actief was, beweerden alle conspiracy-lui juist dat deze beweging georganiseerd was door de bankwereld c.q. geheime diensten!

  Misschien moeten degenen die destijds deze beschuldigingen maakten, eens goed nadenken aan wiens kant zij eigenlijk staan.

  0 likes
 11. hulde aan de redactie dat ze mijn reactie eerder plaatste, dat maakt al veel goed.
  maar we doen niks tegen de elite we wachten op Nesara en ufo landingen en op engeltjes in een droomwereld, dat is ons verteld met disinfo en we trapten erin en de cabal heeft vrij spel,

  0 likes
 12. [quote name=”robert”]hulde aan de redactie dat ze mijn reactie eerder plaatste, dat maakt al veel goed.
  maar we doen niks tegen de elite we wachten op Nesara en ufo landingen en op engeltjes in een droomwereld, dat is ons verteld met disinfo en we trapten erin en de cabal heeft vrij spel,[/quote]

  Er is een verschil tussen bewustzijn en para zijn… Op Niburu worden toch goede dingen geplaatst en je kan toch zelf nadenken. Wat bedoel je precies?

  0 likes
 13. [quote name=”dymphna”]Er is niks mis met deze beweging maar met die 1 procent

  Dit stond in de tekst.
  De stukken die in de week tussen kerst en Oud en Nieuw zijn vrijgegeven laten zien hoe zich stad na stad een duister plot ontvouwde in een Orwelliaanse wereld. Op zes Amerikaanse universiteiten werd met medeweten van het bestuur informatie over aanhangers van de Occupy-beweging door de politie doorgespeeld aan de FBI.

  Dit bericht weerhoud nou mensen om op te staan. Terwijl wij nou net wel moeten opstaan om die 1 procent te laten stoppen.

  Onze naam claimen is een mooi begin om uit het systeem te stappen.[/quote]

  Misschien wordt die informatie wel door wordt gegeven omdat de informatie over degene achter Occupy wel wordt doorgegeven, en in Nederland verzwegen. Lees de websites een van de twee grootste organisaties achter occupy, in de media in zweren zij geweld af, via de website wordt je allesgeleerd om geweldadig te kunnen handelen, men roept zelfs op om knuppels en taser mee te nemen bij de demonstraties, complete uileg hoe geweld te gebruiken tegen ordehandhavers(hoe leggen jullie dat uit?) Daarbij laatst twee kopstukken van occupy aangehouden en een arsenaal aan wapens, granten, en poeder gevonden om hele blokken weg te vagen! Maa blijf vooral achter deze smerige terroisten staan, die geweld en criminaliteit niet uit de weg gaan.

  Enkel de lijst met misdrijven die plaatsvinden/vonden op de diverse Occupy plaatsen, van verkrachting tot moord, van geweldadige intimidatie tot gewapende overvallen. Maar wat verwacht je anders van mensen die alles willen, maar een ander ervoor willen laten betalen.

  Daarbij lijkt het mij normaal dat banken worden betrokken in het bestrijden van gewapende ordeverstoringen tegen hen gericht. Iets dat ook duidelijk uit de stukken blijkt die in het artikel worden aangedragen, ik denk alleen dat de meeste de orginele stukken niet hebben gelezen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Faalangst

Faalangst! Hoe kom je er vanaf?

Ben je ooit zo bang of onzeker ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

elektrische

‘Woekerprijs’ voor oplaadbeurt elektrische auto: van 8 naar minstens 47 euro!

Een elektrische auto opladen wordt fors duurder ...

kraanwater

Kraanwater niet zo veilig als gedacht: vele duizenden kankergevallen in de EU. Loopt u gevaar?

Een chemische stof in kraanwater veroorzaakt in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.