Mens en Dier

De anti-Zwarte Piet beweging, de migrantenkaravaan en… George Soros. O, kom er eens kijken

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In binnen- en buitenland zijn radicale, extreemlinkse groeperingen actief die als doel hebben om de iconen van onze cultuur te laten verdwijnen. Ze worden gefinancierd door niemand minder dan George Soros.

We beginnen in eigen land, waar extreemlinkse activisten willen dat Zwarte Piet verdwijnt en dat museum-collecties worden ‘gedekoloniseerd’.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Neem bijvoorbeeld het jongeren- en studentennetwerk New Urban Collective, dat wordt gefinancierd door onder andere de Open Society van de schimmige miljardair.

Ophef en tweedracht

In 2014 kreeg het NUC volgens de website van Open Society 10.000 dollar en in 2015 zelfs 24.750 dollar van de organisatie van Soros, schrijven Telegraaf-journalisten Wierd Duk en Marcel Vink.

Hun doel: zoveel mogelijk ophef en tweedracht zaaien.

Een aanhanger van NUC schreef op Facebook: “Ik houd van vechten, vooral tegen de witte man.”

Mitchell Esajas, oprichter van New Urban Collective en één van de gezichten van de anti-Zwarte Piet beweging, reageerde daarop: “Ik hoop dat jullie dit jaar iets doen, vreedzaam of niet!”

Oorlog

Een ander gezicht van de anti-Zwarte Piet beweging is Jerry Afriyie van Kick Out Zwarte Piet (KOZP).

“Het is oorlog,” riep hij vorig jaar tijdens een betoging van de radicaal-linkse beweging Antifa.

Hij zei verder dat je de ruimte moet krijgen om met een knuppel naar een intocht te gaan. Vanwege zijn uitspraken werd KOZP opgenomen in het Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland.

Migrantenkaravaan

Dan naar het buitenland. Het geld van Soros stroomt ook naar het moederbedrijf achter Pueblo Sin Fronteras, de officiële organisator van de migrantenkaravaan die op weg is naar de Verenigde Staten.

Soros financiert de werkgever van de woordvoerster van Pueblo Sin Fronteras, zo blijkt uit documenten die zijn ingezien door Big League Politics.

Het moederbedrijf, Centro Sin Fronteras, wordt gefinancierd door het National Immigration Forum. Dat wordt weer gesponsord door Soros.

Verbergen

Viridiana Vidal, woordvoerster van Pueblo Sin Fronteras, is ook directeur van America’s Voice in Nevada, een netwerk dat wordt betaald uit het door Soros gefinancierde Immigrant Voters Win PAC.

Soros doet goed zijn best het geldspoor te verbergen, maar toch is het vrij gemakkelijk te vinden als je goed zoekt, aldus Big League Politics.

[Telegraaf, Big League Politics]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johanna
Johanna
5 jaren geleden

Soros is agenda 2030 !

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
5 jaren geleden

Zware promotie van het marxistische communisme ter bevordering van het socialistische nazisme.

ze volgen allemaal een blinde met hun ogen dicht, de heidense blinde demoon justitia.

Louise
Louise
5 jaren geleden

Het is zo langzamerhand te treurig voor worden, als je die zombische leeghoofden al ziet, ze staan nergens voor hebben geen idealen, voegen niks toe.. Het enige wat ze willen is aandacht , en omdat ze zelf nergens toe in staat zijn, maken ze misbruik van alle middelen die ze maar kunnen pakken…. En ja er is natuurlijk altijd wel een idioot die dat wil betalen, ……zielige figuren…….

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
5 jaren geleden

De oervraag had moeten zijn, welke belang zat erachter om sowieso een zwart kindje als drager van zware zakken vol cadeaus van een gezette bisschop die zichzelf lekker te paard verplaatst en het kindje laat lopen met een zware last, te ronselen? En waarom mag deze onrecht niet recht getrokken worden?
We vinden wel dat kinderen in Bangladesh onze kleding niet mogen maken, maar we vieren een zwart kindje als symbool van oude en moderne slavernij.
Ooit op deze manier gekeken hiernaar?
De huichel Rutte veroordeelt kinderarbeid, tenzij het een zwart kindje is in dienst van een vette bisschop. Ook al is het slechts symbolisch.

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x