Homepagina » Mens en Dier » De anti-Zwarte Piet beweging, de migrantenkaravaan en… George Soros. O, kom er eens kijken
De anti-Zwarte Piet beweging, de migrantenkaravaan en... George Soros. O, kom er eens kijken

De anti-Zwarte Piet beweging, de migrantenkaravaan en… George Soros. O, kom er eens kijken

In binnen- en buitenland zijn radicale, extreemlinkse groeperingen actief die als doel hebben om de iconen van onze cultuur te laten verdwijnen. Ze worden gefinancierd door niemand minder dan George Soros.

We beginnen in eigen land, waar extreemlinkse activisten willen dat Zwarte Piet verdwijnt en dat museum-collecties worden ‘gedekoloniseerd’.

Neem bijvoorbeeld het jongeren- en studentennetwerk New Urban Collective, dat wordt gefinancierd door onder andere de Open Society van de schimmige miljardair.

Ophef en tweedracht

In 2014 kreeg het NUC volgens de website van Open Society 10.000 dollar en in 2015 zelfs 24.750 dollar van de organisatie van Soros, schrijven Telegraaf-journalisten Wierd Duk en Marcel Vink.

Hun doel: zoveel mogelijk ophef en tweedracht zaaien.

Een aanhanger van NUC schreef op Facebook: “Ik houd van vechten, vooral tegen de witte man.”

Mitchell Esajas, oprichter van New Urban Collective en één van de gezichten van de anti-Zwarte Piet beweging, reageerde daarop: “Ik hoop dat jullie dit jaar iets doen, vreedzaam of niet!”

Oorlog

Een ander gezicht van de anti-Zwarte Piet beweging is Jerry Afriyie van Kick Out Zwarte Piet (KOZP).

“Het is oorlog,” riep hij vorig jaar tijdens een betoging van de radicaal-linkse beweging Antifa.

Hij zei verder dat je de ruimte moet krijgen om met een knuppel naar een intocht te gaan. Vanwege zijn uitspraken werd KOZP opgenomen in het Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland.

Migrantenkaravaan

Dan naar het buitenland. Het geld van Soros stroomt ook naar het moederbedrijf achter Pueblo Sin Fronteras, de officiële organisator van de migrantenkaravaan die op weg is naar de Verenigde Staten.

Soros financiert de werkgever van de woordvoerster van Pueblo Sin Fronteras, zo blijkt uit documenten die zijn ingezien door Big League Politics.

Het moederbedrijf, Centro Sin Fronteras, wordt gefinancierd door het National Immigration Forum. Dat wordt weer gesponsord door Soros.

Verbergen

Viridiana Vidal, woordvoerster van Pueblo Sin Fronteras, is ook directeur van America’s Voice in Nevada, een netwerk dat wordt betaald uit het door Soros gefinancierde Immigrant Voters Win PAC.

Soros doet goed zijn best het geldspoor te verbergen, maar toch is het vrij gemakkelijk te vinden als je goed zoekt, aldus Big League Politics.

[Telegraaf, Big League Politics]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johanna
Johanna
2 jaren geleden

Soros is agenda 2030 !

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
2 jaren geleden

Zware promotie van het marxistische communisme ter bevordering van het socialistische nazisme.

ze volgen allemaal een blinde met hun ogen dicht, de heidense blinde demoon justitia.

Louise
Louise
2 jaren geleden

Het is zo langzamerhand te treurig voor worden, als je die zombische leeghoofden al ziet, ze staan nergens voor hebben geen idealen, voegen niks toe.. Het enige wat ze willen is aandacht , en omdat ze zelf nergens toe in staat zijn, maken ze misbruik van alle middelen die ze maar kunnen pakken…. En ja er is natuurlijk altijd wel een idioot die dat wil betalen, ……zielige figuren…….

JanB
JanB
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

Over wie heb je het nu Louise? Over je medemens?

kees
kees
Reactie op  JanB
2 jaren geleden

Hear hear, een linkse rat…

guido
guido
Reactie op  kees
2 jaren geleden

kees. er bestaat helemaal geen linkse,rechtse en midden partij en al zeker geen rat. Politieke partijen dienen niet de bevolking maar onderdrukken de bevolking en dat in opdracht van de hogere slechte machten. Mensen laat je niet verleiden om ons Nederlanders en alle andere nationaliteiten tegen elkaar op te zetten is juist hun doel op dit moment. Deze hele sinterklaas discussie is daar een onderdeel van, Stop met deze onzinnige discussie en geef ze geen voetstuk. Beter is Op het moment dat je beseft dat het totaal niet uitmaakt wie je bent, hoe je eruit ziet of wat je gelooft, maar dat we allemaal mensen zijn die veel meer met elkaar gemeen hebben dan dat we verschillen, dan ben je op de goede weg.

guido
guido
Reactie op  guido
2 jaren geleden

PS Sinterklaas en zijn pieten komen vandaag voorbij in mijn straat. Veel kinderen gekleed als piet, NIET gekleed als zwarte piet. Het kudde volk sluit zich HELAAS aan bij de agressor en heeft geen eigen ik.

Louise
Louise
Reactie op  JanB
2 jaren geleden

@ Jan B
Inderdaad , er zijn mensen onder ons die weigeren om verantwoording te nemen over hun eigen leven..Nog niet erg maar ga dan geen kinderfeestje verpesten bv…..

Dolex
Dolex
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

Bedoel je nou die voetbalhooligans?

Dolex
Dolex
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

Mooie foto in de krant zaterdag.
https://www.nrc.nl/nieuws/2018/11/17/sinterklaas-en-sjaak-sjoer-rond-1900-a2755546

Iedereen die zich beroept op traditie: Sjaak Sjoer moet terug! De schoorsteenveger met hoge hoed, of Trappedoelie, de boeman die de tegenpool van de goedheiligman voorstelde. Inclusief ketting om kinderen bang te maken, de roe om te straffen en de zak om ze mee te nemen.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

LS…

Het meest schrijnende aan dit doorgedraaide feest is dat er jaarlijks miljoenen kindertje zijn die nog geen pepernoot van sinterklaas krijgen en zich voor de zoveelste keer moeten afvragen of ze er niet toe doen en waarom dat is?!

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

@Caesar Lion Cachet

Dat hoeft niet alleen met het feest van Sinterklaas en zwarte piet zo te zijn, het zal het hele jaar door voor veel mensen en kinderen afzien zijn. En erg is dat dit tegenwoordig zo commercieel uitgebuite volksfeest, dramatisch wordt afgemaakt, alsof er geen veel belangrijkere toestanden in de wereld zijn. Bijv. dat Nederlands Rijksoverheid geld rooft van de burgers en met dit geld oorlog, geweld, pedofielen, verkrachters, kopschoppers, (ex huur)moordenaars enz financiert en het land binnen laat als waren het Sinterklaaskado’s

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

@Louise

Ook treurig dat ene donker gepigmenteerde dame met de nep jiddische slavennaam “Simons” en haar laagontwikkelde tamtam rimboe club, met hardcore links-fascisten, zich door nep jood George Soros laat financieren op het niveau prostituee. Als dit soort werkelijk met het hart spraken i.p.v. met de portemonnee, dan had ik voor dergelijk uitgewoonde, cokesnuivende en zichzelf overschattende zielig hoopje drek op niveau prostituee, nog een klein beetje sympathie kunnen opbrengen.

Dan te bedenken dat deze links-fascisten zo vreselijk tegen nazi cabal globalisten protesteren, maar zich graag laten betalen en hoereren door Soros, Rothschild’s en Bilderberg & Co.

De huichelarij en landverraad is de anti black face (anti zwarte koppen???) schreeuwers van de meel- en roetbekken af te lezen.

Louise
Louise
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Hallo @ weg met ons
Elke keer denk ik ik reageer niet meer, want ooooooh wat een domme hypocriete zooi hier, in t tulpen landje , allemaal oneigenlijke argumenten die je om je heen hoort….. Het is een kinderfeest einde verhaal, je frustratie ga je maar op een andere manier uiten…….We staan als land ook weer in de belangstelling , bravo jongens wat een niveau… Nee dan de Fransen die zetten de auto route af om de demonstreren , iedereen balen natuurlijk , maar er gebeurt wat.. Ons hoogtepunt is Sinterklaas en vooral zwarte Piet… Waar een land toch klein in kan zijn…..Wedden dat we meer gepind hebben na 5 Dec………

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

….Een zwarte piet wil gezien worden als slaaf en ervaart het junk en niksnut volk als discriminatie en een witte piet is dat niet? Raar volk, de kansloze gesubsidieerde links volkeren die de muil vol hebben over discriminatie vinden een witte slaaf prima?

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

….De boodschap en het gedreig van links-fascisten met -botsplinters over kinderen- laat zien hoe smerig en laag dit volk is en vooral hoe geestesziek ze zijn. Dit volk deinst zelf niet terug voor dergelijk geweld. Pim Fortuyn en de kogel van links was al een duidelijk bewijs daarvoor.

michel de la rie
michel de la rie
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@weg met ons; Ben het met je eens, maar de vraag die direct bij mij opkomt bij botsplinteruitspraken is, zijn deze flinke jongens en meisjes ook zo dapper deze uitspraken te doen als ze zonder politie(ke) bescherming zouden staan? Ik denk namelijk dat diegene dan de botsplinters van zijn of haar eigen kaken kunnen doorslikken,, hetgeen niet verkeerd zou zijn. Helaas, krijgt dit tuig teveel podium.
Btw, zou ik als burger deze figuur kunnen aanklagen voor opruiing en aanzetten tot geweld tegen andersdenkenden of dit alleen voorbehouden aan de groep?

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

In feite trapt bijna iedereen in deze discriminatieval. Het gaat hier niet om zwarte piet, het gaat hier niet om kleur van het leer, het gaat de cabal om het uitschakelen van de verbinding met de traditionele wortels, het is het loskappen van het verleden en Europa richting één slaafse en homogene samenleving te dirigeren, waarin geen plaats meer is voor individualiteit of de nationale culturele binding. Nu nog één volk, één wereldvaluta, één wereldregering.

Afschaffen van cash geld bijv. is daar ook een onderdeel van. Ook de Arabische lente ligt in het verlengde van de wereld klaarstomen richting ZIONISTISCHE 1 wereldregering.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Het wereldwijd optuigen van een zio nazi NWO en de mens als eenheidsworst is altijd nog actueel….”Ein Volk, ein Reich, ein Führer”…Deze quote is niet eerder zo up-to-date geweest sinds het optuigen van een Derde Rijk richting een vierde Rijk.

Harco
Harco
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

wmo. Volgens mij praat jij enkel conspiracy maloten na. Jij loopt in hun val. Heb je daar wel eens over nagedacht ? Wat is je volgende overtuiging ? platte aarde ? Jij leest wat en denkt dat je alles begrijpt ? lekker arrogant.

Foppe
Foppe
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

De spijker op zijn kop Harco. Dit probeer ik weg met ons ook al jaren uit te leggen. Als 1 iemand van linkse signatuur een domme uitspraak doet of zelfs een ronduit schandalige is dat voor weg met ons genoeg om de hele linkse kliek uit te maken en in de gevangenis te wensen. En maar schelden op linkse mensen en ze demoniseren.
Dit merk ik overigens op dit forum/deze site wel vaker op. Al dat gescheld op linkse mensen. Ik ben links en er blij mee. Maar mij zul je niet zo zien schelden op rechtse mensen.

Behalve dan op mensen die arrogant zijn zoals weg met ons.

michel de la rie
michel de la rie
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@foppe en @harco: fijn dat je links bent. Ik niet.
Laten we eerlijk zijn. Na Den Uyl is er niets goeds meer vanuit de linkse hoek gekomen. Zijn uitgangspunt was een goed leven voor allen in NL in de tijd dat NL nog NL was en niet één of andere oosterse enclave. Het is nooit zijn bedoeling geweest om grote groepen oosterse criminelen deze kant op te halen en van alle geneugten van het leven op kosten van de belastingbetaler te laten genieten. Het was zijn bedoeling dat iedereen gewoon bleef werken. Iets wat momenteel niet van veel van deze oosterse uitbuiters kan worden gezegd. Kom eens een kijkje nemen samen met je vriendin of vriend (mag ook) in de schilderswijk en ervaar zelf eens de “gastvrijheid” daar.
Daarbij is er door de rechterkant nog steeds geen politieke moord gepleegd.
Ook is het voornamelijk links die alle waarden en normen en tradities van NL afbreekt om daarmee de hele Nederlandse identiteit af te breken. Zoals wetenschappelijk is bewezen werkt het hele multicultigeneuzel voor geen kant.
Ach, links in de gevangenis? Ik denk dat ik als zwarte pieten voorstander door links als racist wordt weggezet en ook in de gevangenis wordt gewenst of om met een links adagium te zeggen; mijn botsplinters in het rond mogen vliegen.
Dus wees een vent en slik opmerkingen die net zo makkelijk uit je eigen koker hadden kunnen komen. Want zaniken en het slachtoffer uithangen is wat links zo typeert.

Frits
Frits
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

Ik ben eruit ! !! Ik vind mensen die zwarte Piet in verband brengen met onze donkerbruine medemens linkse discriminerende geesteszieken en bij de volgende weg blokkade meld ik mij aan om er een paar flink af te rossen dat is de enige taal die ze verstaan die antifa leden.

Shadow1100
Shadow1100
Reactie op  Frits
1 jaar geleden

Het volgende probleem voor deze groep dient zich al aan. Als onze Sinterklaas straks alleen nog maar witte Pieten heeft komen onze donker tot zeer donker getinte medelanders niet meer voor in aanmerking voor deze functie. Pure discriminatie van zwarte mensen. Schandalig. Dusss… (al)weer op de baricades tegen die slechte witte mensen.

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
2 jaren geleden

De oervraag had moeten zijn, welke belang zat erachter om sowieso een zwart kindje als drager van zware zakken vol cadeaus van een gezette bisschop die zichzelf lekker te paard verplaatst en het kindje laat lopen met een zware last, te ronselen? En waarom mag deze onrecht niet recht getrokken worden?
We vinden wel dat kinderen in Bangladesh onze kleding niet mogen maken, maar we vieren een zwart kindje als symbool van oude en moderne slavernij.
Ooit op deze manier gekeken hiernaar?
De huichel Rutte veroordeelt kinderarbeid, tenzij het een zwart kindje is in dienst van een vette bisschop. Ook al is het slechts symbolisch.

Lennart
Lennart
Reactie op  Sneeuwwitje
2 jaren geleden

Sneeuwwitje,
Zwarte Piet Is geen kind, daarbij verleent iemand met roetkleuren gewoon mantelzorg. Hoewel Sinterklaas ieder jaar weer in Nederland ‘aankomt’, is het geen vette bisschop. Next.

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
Reactie op  Lennart
2 jaren geleden

Over welke Sinterklaas en Zwarte Piet heeft u het? Over de oorspronkelijke of over de hedendaagse toneelspelers?
We hadden het toch over traditie dus over de bron?

Nietzoslimdieamis
Nietzoslimdieamis
Reactie op  Sneeuwwitje
2 jaren geleden

Als ik u commentaar lees moet ik al kotsen….
Uw gramatica is al zo slecht dat ik het gevoel heb dat u een russishe troll bent ofzo…
Ga uw zieke linkse propaganda op nu.nl strooien ofzo zeg….

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
Reactie op  Nietzoslimdieamis
2 jaren geleden

Maar daar waar u over had moeten nadenken, n.l. is het voor die ‘kinderfeest’ nodig dat iemand zich verkleedt als een zwarte man, daar heeft u niet over nagedacht. Een veels te ongemakkelijke vraag misschien? Eentje waarvan u in uw hart weet dat het een zwart geboren man of vrouw veel pijn kan doen?

silbereye
silbereye
Reactie op  Sneeuwwitje
2 jaren geleden

“We vinden wel dat kinderen in Bangladesh onze kleding niet mogen maken”

Helemaal gelijk dit zijn realistische hedendaagse misdaden het ergste is nog dat wij dit zo vinden maar wel de kleding blijven kopen, voor mij persoonlijk is er niets anders te koop zou het wel zo zijn dan leert deze samenleving dat daar weer mee gefraudeerd wordt met het vervangen van de logo stripjes in de kleding net als de plofkip perikelen etc.
Onze overheden zouden de winkels moeten gaan sluiten want wij burgers kunnen niet persoonlijk afdoende appeleren op deze criminaliteit.
Het onrecht waar jij het over hebt is verleden tijd focus je onrechtgevoel op de hedendaagse tijd en wees trots op je zelf dat je het onrecht op het verleden kan aanwijzen (zodat het niet vergeten word) in een hedendaags kinderfeest zowel voor zwart en voor de witte mens.

Slavernij wordt niet ontkend in de geschiedenisboeken en scholen, erger nog slavernij bestaat nog ook in Nederland maar dan op een hele geniepige calvinsistische wijze (bijvoorbeeld extreem verschillende loonschalen) dus discriminatie van bevolkingsgroepen wit en zwart.

Je laten leiden en voeten door haat brengt alleen maar meer ellende.

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Sneeuwwitje
2 jaren geleden

Goed verwoord sneeuwwitje, beweren dat zwartepiet niets met slavernij te maken heeft is onzin.
Het Sinterklaas gelovige kind zal het trouwens geen r**t interesseren welke kleur de medewerkers van Klaas hebben, als ze maar voldoende zoete troep in de een of andere hoek strooien en als het wensenlijstje voor pakjesavond maar volledig wordt uitgevoerd.

michel de la rie
michel de la rie
Reactie op  AlbertV
2 jaren geleden

@AbertV. @sneeuwwitje, Precies, het maakt een kind idd geen r**t uit. Dus maakt het hen dus niet uit dat die piet dus zwart is. En ook niet dat sint een Kaukasische man op een bijna wit paard is. Als het maar die zoet troep en cadeaus krijgt, zoals je zo lekker plastisch uitdrukt.

Maar….. hoe zit met al die zwarte kinderen die deze feestdag zelf ook vieren, want het is duidelijk dat er daar ook genoeg van zijn. Zijn dat soms verraders van het zwarte ras?
Zoals eerder werd aangehaald; zwarte pieten zijn volwassen mannen en geen kinderen, dus er nergens sprake van kinderarbeid. Bangladesh? Kinderarbeid? Ach, zullen we het dan maar niet hebben over kinderarbeid in NL zelf. Kinderen van 14 jaar die vakken vullen bij supermarkten, of vanaf 12 jaar kranten lopen etc. Dat zou betekenen dat ook jullie met je linkse gedachtegoed geen kranten zouden moeten kopen of bij supermarkten je voer zouden moeten halen.

En slavenhandel: het waren de zwarten zelf die in Afrika andere stammen verhandelden aan Arabische slavenhandelaren en daarna aan westerse slavenhandelaren. Daarvoor deden volken, zoals de grieken, romeinen, vikingen maar ook japanners en chinezen, enz. aan dit fenomeen. De ottomanen – moslims – konden er ook een handje van. Vele duizenden onschuldige, westerse, witte, christelijke mensen waren toen zwaar de klos. Misschien ook je eigen voorouders. Volgens mij is jullie kennis van geschiedenis blijkbaar heel beperkt. Jammer.

En momenteel zijn er nog miljoenen mensen van alle rassen en volken slaven van hun eigen regeringen en werkgevers; BSN; burgerslavennummer, loonslaaf, enz. Dus spui je ziekelijke onzin over racisme bij mensen, die in linkse sprookjes geloven.

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
Reactie op  michel de la rie
2 jaren geleden

Maar waarom is die zwart geschminkte dan wel ALTIJD de knecht en NOOIT de baas? Dat strookt toch ook niet met de werkelijkheid? Een zwarte Obama die de ‘baas’ van de vrije wereld was? En de blanke Paus die bij hem op audiëntie ging?

Harco
Harco
Reactie op  Sneeuwwitje
2 jaren geleden

Waarom heb jij kinderen ? Puur voor jezelf. Egoïsme. Want die kinderen leven in een rot maatschappij die maar erger wordt. Een kind permanent de wereld in trappen is erger dan 1 dag een feestje te hebben waar niemand last van heeft.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  AlbertV
2 jaren geleden

@AlbertV

Een geschminkt figuur die een knecht/werknemer/personeelslid uitbeelt heeft te maken met slavernij? Nergens wordt er gesproken over een slaaf. Men denkt of gelooft dat zwarte piet een slaaf is, maar in de huidige hoedanigheid is deze Piet in de verste verte geen slaaf (meer).

Frits
Frits
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Mij werd vroeger altijd verteld dat die Piet zo zwart was van de kachel roet omdat hij door de schoorsteen naar binnen kwam s,nachts om de kado,tjes in m,n schoen te leggen…het idee dat het een neger was kwam niet bij mij op ,leek er niet op vond ik …geen mens is trouwens zo zwart als zwarte Piet en zo glimmend zwart ook …rare vergelijking.

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Maar wat zegt de traditie? Daar hadden we het toch over?
Mag Sinterklaas dan ook een Chinees zijn?

Harco
Harco
Reactie op  Sneeuwwitje
2 jaren geleden

Al die roetmoppen hebben al de welvaart aan de blanke man te danken. Na de slavernij wilden ze blijven werken op de plantages.
Dus wat ?

P. V.
P. V.
Reactie op  Sneeuwwitje
2 jaren geleden

@sneeuwwitje Hallo, Sint is een sprookje voor kinderen hoor, Pieten zijn zijn vrienden. Het is een vrolijke bende, totaal niet ongelukkig. De oervraag is waarom laat je je opnaaien door de media. Vier Sint of niet, laat de ander met rust.
Ik ben ook tegen kinderarbeid en slavernij, maakt dat Sneeuwwitje een blanke dwergslavendrijver?
Hylarisch hoor die zeurpieten

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
Reactie op  P. V.
2 jaren geleden

Beste,

Alleen al het begrip Zwarte Piet heeft een negatieve lading.
Als iemand tegen jou zou zeggen ‘jij bent de zwarte piet’, zou je dat als een compliment opvatten?

Frits
Frits
Reactie op  Sneeuwwitje
2 jaren geleden

Sinterklaas komt toch uit Spanje ? waar kwamen die Pieten dan vandaan? want in Spanje waren 50 jaar terug helemaal geen negers ,( die zijn meestal donkerbruin trouwens .)

Paranorma
Paranorma
Reactie op  Frits
2 jaren geleden

Sint kwam uit…… Turkije (Myra om precies te zijn) en wat denk je: jazeker waren er toen donkergekleurde slaven!

Overigens: 50 jaar terug geen negers in Spanje? Waar baseert u dat dan op?

Frits
Frits
Reactie op  Frits
2 jaren geleden

Panorama : zie ginds komt de stoomboot uit SPANJE weer aan hij brengt ons Sint nikolaas ik zie hem al staan.( ik heb het over het feestje niet over de echt Sint en waar die ooit vandaan kwam!!!! in Spanje was ik 50 jaar terug er zijn nu nog relatief weinig donker bruine mensen die wij negers noemen in Spanje omdat ze ook weinig kolonieen hadden zoals de Antillen en Suriname die wij wel hadden….mijn hemel nog an toe .heb je de lagere school wel doorlopen?

Frits
Frits
Reactie op  Sneeuwwitje
2 jaren geleden

Overigens een Hollandse naam Piet, wel aardig dat ze die donkere Piet meteen een hollandse naam gaven vroeger,hij hoorde er direct bij.

infootje
infootje
Reactie op  Sneeuwwitje
2 jaren geleden

@ “Sneeuwwitje”, uw betoog laat mij bedenken dat u zich rekent tot die groep die in elk stukje folklore of traditie wel een element van racisme meent te moeten ontdekken.
Toen ik nog de leeftijd had dat ik geloofde in dat feestje was het nooit bij mij opgekomen dat dat “zwart kindje” zich in een onderdrukkende slavernij positie bevond en dat het slechts zo zwart was omdat het bij regelmaat door de schoorsteen gleed om pakjes af te geven bij kinderen.
En wat die “gezette bisschop” betreft; die zat op een schimmel, (u weet wel, zo’n wit paard met zwarte vlekjes, waar u waarschijnlijk ook wel iets racistisch in weet te ontdekken, al was het maar dat het witte overheersend is t.o.v. het zwarte) omdat de man gewoonweg te oud was om die lange afstanden lopend af te leggen tijdens de optochten.
(Uw “ gezette bisschop die zichzelf lekker te paard verplaatst “ vooral dat “lekker” is veelzeggend)
Uw betoog geeft mij de indruk dat u zich wel kunt bevinden onder die groep met een “progressief “ Marxistische inslag, u weet wel, die mensen die alles gelijk willen trekken en waarbij het individuele denken ondergeschikt wordt gemaakt aan het groepsdenken.
Die mensen, die iets hebben tegen het blanke ras, of om, zo u wilt, die krankzinnig “politiek correcte” term te gebruiken “het witte ras” en druk bezig zijn cultureel zelfmoord te plegen.
Mogelijk jammer voor u dat de Sovjet Unie niet meer bestaat, maar met een beetje pech (voor de weldenkende mens dan) schijnt er voor u nog licht aan de horizon als de EU zich zal ontpoppen tot een door u mogelijk gewenste Marxistische superstaat met in Brussel de opperste sovjet , u weet wel zo’n staat waar iedereen GEMAAKT gelukkig moet zijn met de grijze kleurloze omstandigheden waarin ze leven.
Waarin een ieder die afwijkende gedachten ventileert, verbannen wordt naar een EU Goulag archipel.
Al was het maar omdat ze een Sinterklaasfeestje willen vieren.
En als ik u was zou ik uw nickname maar wijzigen.
Wat dacht u van “Koolzwartje” , want dat “Sneeuwwitje” kan natuurlijk niet, behoort tot het onderdrukkende ras nietwaar, товарищ ?
Maar ik zou zeggen; droom maar verder “Sneeuwwitje”.

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
Reactie op  infootje
2 jaren geleden

Beste Infootje,

Als u komt met een voorbeeld van een niet-blanke volk dat een blanke kind als knecht gebruikt en misbruikt, zal ik u ook steunen in uw protest daartegen. Ik ben tegen misbruik van wie dan ook door wie dan ook.
Jammer dat u dat niet door had. Bij deze dan.

infootje
infootje
Reactie op  Sneeuwwitje
2 jaren geleden

Beste Sneeuwwitje,

Hierbij een stukje geschiedenis waar u op school waarschijnlijk nooit over verteld is:
https://www.youtube.com/watch?v=N6ZeONdXddM
En ze hebben het nog steeds niet afgeleerd:
https://www.youtube.com/watch?v=SPGz1jaWvn0
En als we niet oppassen halen we met onze open grenzen opnieuw de ellende over ons heen.

infootje
infootje
Reactie op  infootje
2 jaren geleden

Verder zou ik u , Sneeuwwitje, willen adviseren op Youtube de toespraken en interviews van Dr Jordan Peterson te bekijken, een persoon die ik zeer waardeer, vooral waar het betreft de onderwerpen: Marxisme en post modernisme.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

In dit Nederland anno 2018, is de goedwillende belasting betalende Nederlander, het slachtoffer van de onmacht van de laatste ca 6 regeringen.
Bedankt, Balkenende en Rutte.
Bedankt EU.

salvar
salvar
2 jaren geleden

goed verwoord louise.
ze zijn zelf nergens toe instaat maar vreten ook nog uit de ruif die wij vullen.
ze hebben in nijmegen geen kans gekregen werden bedreigt en toen hebben ze het afgezegd de demonstratie de lafaards.

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
Reactie op  salvar
2 jaren geleden

Blijkbaar wel in staat om door schoorstenen te klimmen en te zakken?
Alsof dat een niet-geschminkte man niet zou lukken!

Godwint
Godwint
2 jaren geleden

Mooi artikel

Wil
Wil
2 jaren geleden

Nou Sneeuwwitje overdrijven is ook een vak hoor. Zwarte pieten zijn geen kleine zwarte kindjes (ik ken er een van 1.92 en 95 kilo die uiteraard onder de smienk gewoon blank is). En in de zakken zitten alleen wat snoepjes.
Het is niets meer dan een toneelstukje. Straks gaan we de Sint nog vergelijken met pedofiele priesters krijgen we dat ook nog.
In zuid Afrika worden momenteel blanke boeren vermoord dus zo vriendelijk zijn mensen die een wat donkere huidskleur hebben nou ook weer niet. En er valt nog veel meer leed op te noemen maar volgens mij heeft dat niet iets met een kinderfeest te maken.
Ik ben blank en van de generatie die alleen zwarte pieten heeft meegemaakt en een van mijn vriendinnen is Surinaams. Overigens mogen de pieten wat mij betreft alle kleuren hebben.
Laten we ons druk maken over zaken

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
Reactie op  Wil
2 jaren geleden

Dus mag Sinterklaas ook zwart zijn, right? Want tegenwoordig heb je ook zwarte bisschoppen.

Frits
Frits
Reactie op  Sneeuwwitje
2 jaren geleden

Waarom niet? … alleen ziet een zwarte (=bruine) sinterklaas er te vriendelijk uit lijkt mij,ik was vroeger best bang voor die ouwe en dat was de bedoeling geloof ik ,braaf zijn want anders… met de roe ! en voelde ik al aan dat die verklede sinterklaas iets te dol op kinderen was ,….. je voelde een onduidelijke afkeer !!

JanB
JanB
2 jaren geleden

Ach, dat handjevol psychoten is gemakkelijk op te ruimen hoor, gewoon een goed georganiseerde knokploeg doet wonderen tegen diit smerige tuig.

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
Reactie op  JanB
2 jaren geleden

Ook de andere partij zou knokploegen kunnen optrommelen hoor. Als je escalatie wil dan ben je verkeerd bezig.

Defixiones
Defixiones
2 jaren geleden

Ik ben van SILG (Sint Is Licht Getint) en vind het discriminerend dat Sinterklaas als een blanke man wordt neergezet. Sint komt namelijk uit Myra en dat ligt in wat nu Turkije heet. Daarom moet Sint voortaan licht getint worden geschminkt. (en zo niet dan ga ik janken, schreeuwen, dreigen, protesteren, vechten en mezelf voor joker zetten, net zo lang dat tot ik mijn zin krijg..)

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Defixiones
2 jaren geleden

LS…

De Christusfiguur wordt meestal geportretteerd als een blanke homo van het type waar de katholieke kerk dol op is… Hoor je niemand over !

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
Reactie op  Defixiones
2 jaren geleden

Zou het een blanke lukken een niet-blanke te aanbidden? De niet-blanke Jezus wordt overal voorgeschoteld als een Europeaan, terwijl hij een kleine ietwat lelijke maar allerliefste man (denk bijv. aan Mahatma Gandhi) met een lange neus was.
Soms lijkt het er verdacht veel op dat Europeanen graag in leugens willen geloven. Door geloof in leugens door Europeanen (bevolking) zijn ook de laatste twee wereldoorlogen ontstaan.

x

Check Also

soros

Peruaanse rechtbank: Soros en Bill Gates zitten achter het coronavirus

Een Peruaanse rechtbank heeft beweerd dat ‘de ...

antifa

‘Antifa infiltreerde Trump-betogers die Capitool bestormden’

Trump-aanhangers zeggen dat leden van Antifa zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

93
0
We lezen graag je reactie!x