Buitenland

Piloot krijgt beroerte tijdens vlucht en sterft: is er een link met de prik?

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Piloten krijgen het advies om na het coronavaccin twee tot drie etmalen niet te vliegen. Dit om te voorkomen dat ze op grote hoogte last krijgen van bijwerkingen, aldus het Europese agentschap voor luchtvaartveiligheid (EASA).

Er doen zich steeds vaker incidenten voor. Op 27 augustus werd piloot Nawshad Quaiyum van Biman Bangladesh Airlines ziek tijdens een vlucht van Masqat in Oman naar Dhaka. Het toestel moest een noodlanding maken. Hij kreeg een beroerte, raakte in coma en overleed in het ziekenhuis.

Zorgwekkend

Het is niet duidelijk of hij gevaccineerd was, maar deze 45-jarige piloot verkeerde naar verluidt in goede gezondheid. Quaiyum zakte in de cockpit in elkaar, waarna de copiloot een noodlanding inzette.

Recentelijk overleden ook vier piloten van British Airways, drie piloten van Delta Airlines en een piloot van Air India. “Dit begint zorgwekkend te worden,” zei dr. Jane Ruby in de Stew Peters Show.

Schandalig

Daarnaast schreef een vrouw op social media dat haar vader, een piloot van Air Canada, drie dagen na de Pfizer-prik na een vlucht van Montreal naar Vancouver in het ziekenhuis belandde omdat enkele bloedvaten in zijn arm waren gesprongen.

“Nu weigert Air Canada zijn salaris uit te betalen. En dat alles vanwege dit verdomde vaccin,” aldus de vrouw.

“Dit is schandalig,” reageerde dr. Ruby.

4.8 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dingerydooo
Dingerydooo
11 maanden geleden

Nou ik was al niet zo’n vliegvakantie type. Als dat al mogelijk was zonder qrcode die ik niet heb en niet ga halen, dan zou ik om deze reden niet vliegen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Fijn hè Gevaccineerden dat jullie allemaal weer in het Vliegtuig mogen met je QR-VacciNazi-Paspoortjes….

VLIEGREIZEN & TROMBOSE

Als u een Vliegreis gaat maken zit u vaak lang stil in het vliegtuig. Daarom neemt het risico op trombose toe.

Risicofactoren Vliegreizen

* Bij lang stilzitten is uw bloedstroom trager en kan worden belemmerd door het zitten in een bepaalde houding. Dit geeft meer kans op een verhoogde stolbaarheid van het bloed en dus op trombose. Als u lange tijd stil zit (dat kan ook tijdens bijvoorbeeld de studie zijn), kan een trombose ontstaan. Dit kan ook gebeuren bij jonge en sportieve mensen.

* Een lange vliegreis, langer dan 5 uur, kan extra risico geven op een trombose, doordat het zuurstofgehalte van de lucht lager is. Dat heeft invloed op de samenstelling van het bloed, en kan ertoe leiden dat het bloed sneller stolt. Zeker in combinatie met langdurig zitten in een vliegtuigstoel neemt het risico op een trombose dan toe. Het risico op trombose door vliegen is ongeveer 3 keer groter dan op de grond. Dit is gelukkig nog steeds een klein risico: trombose treft normaal gesproken per jaar 2 op de 1000 mensen.

Maar nadat je die Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazi hebt laten injecteren neemt de Kans op Bloedklonters EXPONENTIEEL TOE….

Jans
Jans
11 maanden geleden

Waarom wordt het salaris van die piloot van Air Canada niet door betaald? (laatste alinea)

Engelbracht
Engelbracht
11 maanden geleden

Wat zijn die vliegtuig maatschappijen,een crimineel zooitje,niet alleen de (piloten maar ook de inzittende van z’n toestel,maar ja mh17 mensen levens,zijn onbelangrijk,het hoe gaat het als regering(leiijders)of het z,g,n.koninglijkhuis in een toesten stappen met gevaccineerde piloten!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

44
0
We lezen graag je reactie!x