Gezondheid

Diabetes in de praktijk: hoe Chris ervan genas

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ongeveer 6 jaar geleden, begin november 2012, downloadde Chris de sessie tegen diabetes. Aangezien ons contact alleen digitaal is geweest, heb ik eerlijk gezegd geen idee of Chris een man of een vrouw was, maar ik heb altijd een man in gedachten gehad. Voor het gemak schrijf ik dan ook over ‘hij’ en ‘hem’. (Chris, mocht je dit lezen en je bent tóch een vrouw… sorry!)

Goed, Chris zat aan de medicijnen en voelde zich ziek. Uiteraard had hij van de artsen gehoord dat diabetes nooit overgaat. Als je het hebt, dan zit je helaas voor de rest van je leven aan de medicijnen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Lekker vooruitzicht… NOT! Maar ja, wat doe je dan?

En dus zat Chris, net als honderdduizenden anderen, braaf aan de medicijnen.

Andere aanpak

Nadat hij de sessie tegen diabetes begin november 2012 gedownload had, begon hij ernaar te luisteren. Gedurende twee weken luisterde hij elke dag twee keer naar de sessie. En al tijdens deze twee weken begon hij zich steeds beter te voelen. Zo veel beter, dat hij uit eigen wil voorzichtig uitgetest had wat het met hem deed als hij met zijn medicijnen zou gaan minderen. Dat ging goed.

Op zaterdag 24 november 2012, zo vertelde hij, stopte hij helemaal met het gebruik van zijn medicijnen. Gewoon om te testen hoe dat ging. En tot zijn verbazing merkte hij geen verslechtering, maar ging hij zich nóg beter voelen.

En dus vroeg hij zich af of hij nog verder moest gaan met de sessie, omdat hij zich helemaal niet meer ziek voelde. Hij vermoedde dat hij er al helemaal vanaf was.

Wat een geweldig resultaat was dat!

Onderzoek bewijst: genezen van diabetes kan wél

Toch waren er ook veel mensen die dachten dat dit onmogelijk was. Zij geloofden wat er gezegd werd door de artsen. “Diabetes is ongeneeslijk”. Dat waren de woorden waar zij heilig in geloofden.

Het bewijs liet echter wat anders zien. Het toonde keihard aan dat je wel degelijk van diabetes kon genezen. Er waren zelfs mensen die dit gingen verifiëren bij hun huisarts. Je kunt denk ik wel raden wat de antwoorden waren.

En nu heeft professor Hanno Pijl onlangs verklaard dat diabetes inderdaad te genezen is! Het is dus géén ongeneeslijke ziekte.

En professor Pijl kan het weten. Hij is namelijk gespecialiseerd in diabetes en doet er al jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

De conclusie van Chris eind 2012 was dan ook terecht. Vier weken nadat hij begon met de sessie (waarvan hij drie weken geluisterd heeft) zei hij:

“Je zou haast kunnen zeggen dat men onterecht zegt dat bepaalde kwalen nooit meer overgaan.”

Als je wilt weten wat Chris nog meer vertelde, kun je hier kijken voor zijn complete reacties. Op die pagina kun je deze deze sessie tegen diabetes downloaden. Nu van 29,99 voor slechts 17 euro.

Let op, dit is een tijdelijke aanbieding! Na de actie gaat de prijs van deze sessie omhoog naar € 49,99. Download hem dus nu door hier te klikken!

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
5 jaren geleden

In ayurveda zijn er dokters die het in 2 a 3 weken genezen.

Arie
Arie
5 jaren geleden

U vergeet te melden dat er twee type’s diabetes zijn, 1 en 2.
Type 2 , de zgn. ouderdomsdiabetes, is bij de juiste levenswijze zeer goed te behandeln en te genezen.
Type 1 is nog nooit iemand van genezen, en als iemand zegt dat dat wel zo is, hoor ik het graag.

onbekend
onbekend
5 jaren geleden

Diabetes begint in de persoonlijkheid. Diabetes patiënten zijn de financiële legkippen.

Peter Koeken
Peter Koeken
5 jaren geleden

Ik neem deel aan het programma van Hanno Pijl ‘Keer diabetes2om’, ik heb last van complicaties door het dieet. Ik heb iets extras nodig om mijn medicijnen verder af te bouwen. wil je uitleggen wat je voor mij te bieden hebt?

Back to top button