Gezondheid

Zelf hennepolie maken (video)

Help mee door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De hennepplant kan op vele manieren worden gebruikt. Zo kan de plant bijvoorbeeld dienen als medicijn.

De laatste jaren worden steeds meer studies gepubliceerd die de geneeskrachtige werking van cannabis bij de behandeling van kankercellen en angststoornissen aantonen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Vaak wordt gevraagd hoe je nu de juiste hennepolie met de daadwerkelijke geneeskracht krijgt. Daarom wordt een instructievideo gepresenteerd van een Nederlands expert op het gebied van hennepolie, waarin wordt uitgelegd hoe je deze geneeskrachtige olie zelf kunt maken.

Biologische hennepplant

Rick Simpson heeft als pionier op dit gebied al vele mensen geïnformeerd over de geneeskrachtige werking van de olie. Hij legt ook duidelijk uit dat hennepzaadolie op veel plaatsen verkrijgbaar is, maar niet dezelfde geneeskracht bezit als de olie die gemaakt wordt van de toppen van de hennepplant.

Onderstaande video maakt duidelijk hoe je op een veilige manier zelf hennepolie kunt maken van de toppen van een biologische hennepplant. Het is belangrijk om zuivere biologische planten te hebben waar je de olie van maakt, zodat deze vrij is van schadelijke stoffen die vaak worden aangetroffen in doorgefokte hennep uit de Nederlandse coffeeshops.

Met dank aan de mensen die hebben meegewerkt aan deze film, zijn we weer een stapje dichterbij om verborgen kennis terug te krijgen. Kennis waar we recht op hebben en die ons in staat stelt om ons lichaam en onze geest te herstellen wanneer dat nodig is.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Piet
Piet
10 jaren geleden

https://www.youtube.com/watch?v=DO5J4b4K0go Run From The Cure – The Rick Simpson Story (NL ondertitel/Dutch subs – full length) film van Rick Simpson NEDERLANDS ondertiteld

Piet
Piet
10 jaren geleden

DR Tod’s list of chronic diseases treated with Cannabis http://www.letfreedomgrow.com/cmu/DrTodHMikuriya_list.htm

sander
sander
10 jaren geleden

”De laatste jaren worden steeds meer studies gepubliceerd die de geneeskrachtige werking van cannabis bij de behandeling van kankercellen en angststoornissen aantonen.

Het geldt als middel dat helpt tegen de pijn, maar genezing gaat verder dan enkel de pijn bestrijden. In welke vorm is dit genezen?

Paulsater
Paulsater
10 jaren geleden

Deze olie is zeer geneeskrachtig, maar nog beter is het om tinctuur te maken. De basis voor de olie is namelijk bijna tinctuur.
De tinctuur bevat ca. 80% alcohol (in belgië redelijk betaalbaar te kopen, inmaakalcohol 94% voor 14 euro / halve liter ) en 20 % water. Doe de gedroogde toppen van de plant, en het gedroogde zgn. knipafval (stukjes blad waar nog witte hars op zit)in een goed afsluitbare weckpot, giet het alcohol/watermengsel erover heen totdat alles onder de vloeistof staat. Zet de weckpot op een donkere plaats en laat de inhoud 2 – 3 weken staan, schud het om de dag even om. Alle medicinale componenten lossen hierdoor op in de alcohol en het water. Na ca. 3 weken de inhoud van de weckpot zeven, de overgebleven plantresten goed uitknijpen en weggooien. Wat er nu overblijft is de cannabistinctuur. Koop bij de apotheek een 30ml druppelsflesje met pipet(90 eurocent)en begin met het nemen van 5 druppels in een glas water of appelsap. Let op: !! alcohol 94% is licht ontvlambaar, dus bij de bereiding zorgdragen voor een goede ventilatie, en blijf uit de buurt van vonken en open vuur, dus ook niet roken tijdens de bereiding!!
Tweede waarschuwing: !! begin met 5 druppels en wacht een half uur tot 3 kwartier. De tinctuur bevat thc en mensen kunnen er high of stoned van raken! Het beste tijdstip is ’s avonds voor het slapen gaan innemen. Indien men moe wordt na inname dan gewoon lekker gaan slapen. Zelf uiitesten wat de maximale dosis is zonder dat men high of stoned wordt. Indien de dosis dan bekend is dan kan men het innemen overdag in hele lichte dosering zonder dat het de rijvaardigheid beïnvloed of het werken aan gevaarlijke machines.!
De tinctuur bevat wel alle medicinale ingrediënten van de hennepplant, terwijl de hennepolie uit de bovenstaande video een deel van deze ingrediënten (terpentenen) is kwijtgeraakt door de verhitting die toegepast wordt om de alcohol te laten verdampen.
De tinctuur is mits donker bewaard jarenlang houdbaar!

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x