Homepagina » Binnenland » RIVM erkent: In Nederland wordt immuniteit opgebouwd tegen corona
rivm
Foto: Ciell CC BY 4.0

RIVM erkent: In Nederland wordt immuniteit opgebouwd tegen corona

Op 16 maart zei premier Rutte tijdens zijn tv-toespraak dat we de verspreiding van het virus kunnen afremmen en gecontroleerd groepsimmuniteit kunnen opbouwen. Met groepsimmuniteit bouw je als het ware een beschermende muur om kwetsbare mensen heen, legde hij uit. Later ontkende Rutte in de Tweede Kamer dat hij een toespraak had gehouden over groepsimmuniteit.

Sindsdien gaat het alleen nog maar over het vaccin. Groepsimmuniteit brengt immers het verdienmodel van de vaccinontwikkelaars in gevaar. En dus is er – nu steeds meer mensen immuniteit hebben opgebouwd – een campagne opgetuigd om te waarschuwen tégen groepsimmuniteit.

Zo zeggen 80 ‘topwetenschappers’ in een opiniestuk in vakblad The Lancet dat groepsimmuniteit géén goede strategie is tegen het coronavirus. Wetenschappers willen die groepsimmuniteit het liefst naar het rijk der fabelen verwijzen, schrijven de media. “Wie daar nog voor pleit, kiest voor heel wat extra doden.”

Afgelopen week zei WHO-baas Tedros dat het ‘simpelweg onethisch is om het gevaarlijke en nog niet volledig begrepen coronavirus’ de vrije loop te laten. Volgens hem is het op deze manier nastreven van groepsimmuniteit in de geschiedenis van de volksgezondheid ‘nog nooit een strategie tegen een virusuitbraak of pandemie geweest’.

RIVM en groepsimmuniteit

Wat staat er op de website van het RIVM over groepsimmuniteit en de Nederlandse aanpak tegen Covid-19? Ten eerste wijst het RIVM erop dat ‘geen enkele maatregel er op dit moment voor kan zorgen dat het virus op korte termijn verdwijnt’.

Ten tweede benadrukt het RIVM dat ‘de meeste mensen die het nieuwe coronavirus hebben gekregen, daarvan herstellen’. Waarom schotelen de media ons nooit cijfers voor over het aantal mensen dat hersteld is?

En nu het belangrijkste punt op de website van het RIVM: “De WHO laat weten dat in ieder geval een maand na herstel nog antistoffen in het bloed terug te vinden zijn. Dat betekent dat er in Nederland immuniteit tegen de ziekte wordt opgebouwd. Dat is geen doel op zich, maar een gevolg van het feit dat het nieuwe coronavirus in Nederland voorkomt.”

Laat maar zitten dat vaccin?

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
GEEN Schaap
GEEN Schaap
4 maanden geleden

Het virus is allang weg. Er is immuniteit opgebouwd en de zwakken zijn gestorven.

JanB
JanB
Reactie op  GEEN Schaap
4 maanden geleden

En die 2.000 ziekenhuisopnames dan?

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  JanB
4 maanden geleden

Kort geleden werd daar een verklaring voor gegeven door een verpleegkundige meen ik.
Helaas heb ik de link niet bewaard.
Maar het kwam erop neer, dat heel veel ‘Corona bedden’ leeg waren, waardoor zelfs mensen met lichte klachten werden opgenomen. Meestal ging het maar om 2/3 dagen. Een ‘bezet’ bed zou n.l. meer opleveren. Maar eigenlijk waren die opnamen helemaal niet nodig.
Daarnaast is er nu vrijwel geen Corona meer (op wat uitzonderingen na). Het is nu vooral het Rhino (verkoudheids) virus dat rondgaat. Binnenkort wordt dat influenza (winter) en daarna weer Corona (wat overigens ook een verkoudheidsvirus is).
Correct me if I’m wrong.

P.M.
P.M.
Reactie op  JanB
4 maanden geleden

Diegene die nu een griepje krijgen , spurten zich naar een ziekenhuis , waarom ANGST.!
Bekijk dit hier maar eens helemaal :
https://www.realclearpolitics.com/video/2020/10/16/corbett_report_your_guide_to_the_great_reset_a_new_global_marketing_campaign.html

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  JanB
4 maanden geleden

Begrijp nou eens dat zowat alle ziekenhuisopnames aan de PCR-test onderhevig zijn en het label corona meekrijgen bij een fout positieve uitslag, dan maakt het niet uit waarvoor je in het ziekenhuis ligt.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  JanB
4 maanden geleden

JanB en die 3 weken influenza normale griep dan? I.p.v. de gemiddeld 13 weken en 6500 oversterfte? En die pcr test dan met zijn tot 90% fout positieve uitslagen? En de cyclussen die tot wel 45 worden opgevoerd om überhaupt een uitslag te krijgen. En het uitblijven van pathologisch onderzoek van overledenen? En en en….en Nee ga maar af op Jinek en een 3e rangs schoenen fetisjist i.p.v. van de 100k serieuze artsen/wetenschappers wereldwijd.

Rob
Rob
Reactie op  MdeFilosoof
4 maanden geleden

90% fout positief…. Wauw, waar haal je die info vandaan???? Dat er een percentage fout positieve uitslagen is, is duidelijk,maar 90%!!?? Als je zoiets zegt neem ik aan dat je dat ook kunt onderbouwen?

Willem
Willem
Reactie op  JanB
4 maanden geleden

Kom nu met een maximale lockdown’: anders kunnen we samen de feestdagen vieren wel vergeten . Want daar dreigt het volgens RIVM-baas Jaap van Dissel op uit te draaien.Eerst het maximale maatrege­len­pak­ket, inclusief het kort sluiten van scholen.Nou Ja ????

JanB
JanB
Reactie op  JanB
4 maanden geleden

Ik snap het toch nog niet helemaal.
Er liggen wel 2.000 mensen in het ziekenhuis en het is drukker dan normaal in deze periode.
En die mensen hebben wel aandoeningen, ze liggen er niet voor de lol, het zijn geen acteurs

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  JanB
4 maanden geleden

Jan heb je ze persoonlijk geteld dan? Hoe weet je dat om covid gaat? Met de pcr test of de bloed test. Vlgs rivm komnt er vanaf de labs al maanden bijna geen positieve uitslag uit de serologische testen. Zoek bij rivm bij documenten viruitslagen27wk. Daarnaast worden de meest met super lichte klachten al verplicht opgenomen nu en kan het net zo goed om het rhinovirus gaan wat juist nu heerst. Dat getal van 2000 wat de media gefabriceerd heeft is op lucht gebaseerd. Vertrouw niet zomaar een cijfer wat ze publiceren, onderzoek zelf.

JanB
JanB
Reactie op  MdeFilosoof
4 maanden geleden

Jazeker doe ik zelf onderzoek. In het Radboud en CWZ ziekenhuis liggen inderdaad circa 30% meer mensen in het ziekenhuis als normaal gesproken in oktober. Deze mensen zijn wel echt ziek, of ze daadwerkelijk Corona hebben, weet ik niet; ze hebben wel een positieve PCR test en symptomen die bij griep of corona horen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  JanB
4 maanden geleden

Beste Jan in vorige jaargangen liepen de ziekenhuizen ook wat voller dan de rest v/h jaar. Het griepseizoen is immers weer begonnen. Misschien verklaart dat het. Als het al voller is dan normaa, dan komt dat niet door covid. zie de bloeduitslagen van de laboratoriums:

https://www.rivm.nl/documenten?search=&document_type=All&onderwerp=46711

Zoek bij rivm.nl bij documenten op ‘recenteviruitslagen27w’ en je krijgt de bloeduitslagen van de laatste 27 weken die door laboratoriums zijn gedaan.

Rob
Rob
Reactie op  MdeFilosoof
4 maanden geleden

Heb je ook gelezen dat covid 19 daar niet in is verwerkt maar apart staat…. Nee dus….

Edward
Edward
Reactie op  JanB
4 maanden geleden

2000 patienten over 300 ziekenhuizen dat zijn 7 bedden per ziekenhuis.

Stay Positive
Stay Positive
Reactie op  JanB
4 maanden geleden

De symptomen van griep en corona zijn gelijk. Tel uit je winst.

Kom op, common sense!!

Rob
Rob
Reactie op  MdeFilosoof
4 maanden geleden

Man, wat een onzin…. Misschien dat je jezelf beter in moet lezen…. Met je 27 wkn virusuitslagen…

Hoe weet je trouwens dat veel mensen met lichte klachten worden opgenomen? Heb je ze getest en geteld?

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

Rob noem het maar onzin wat de RIVM en de laboratoriums schrijven en publiceren. Maar misschien moet je eerst het toch eens zelf goed begrijpend gaan proberen te lezen alvorens je verbaal agressief gaat worden. Hier nog een paar sites waar je een zelfde conclusie kan trekken. De pcr is volledig onbetrouwbaar voor het doel waar het nu gebruikt wordt.

https://www.ninefornews.nl/coronatest-geeft-in-91-procent-van-de-gevallen-een-fout-positieve-uitslag/
https://www.zerohedge.com/geopolitical/several-florida-labs-report-positivity-rates-100
https://www.xandernieuws.net/algemeen/universiteit-oxford-bevestigt-grote-onbetrouwbaarheid-en-daardoor-zinloze-corona-testen/
https://twitter.com/JuliaHB1/status/1306916494773755910
https://www.hpdetijd.nl/2020-09-27/drie-wetenschappers-de-coronatest-is-onbetrouwbaar-en-het-testbeleid-faalt/

Tony
Tony
Reactie op  JanB
4 maanden geleden

Dat zijn denk ik de mensen die vanwege de uitgestelde behandelingen nu wel behandeld worden en waarschijnlijk ook als corona patiënten betiteld worden. Je moet toch wat verzinnen om op de ingeslagen weg door te gaan.

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  Tony
4 maanden geleden

En meer zieken krijg je door het dragen van een mondkap, het lichaam raakt erdoor verzuurt en het immuunsysteem wordt aangetast, en niet te vergeten het angstvirus wat verspreid wordt door media en politiek, je trilling komt hierdoor in een lage versnelling, waardoor je immuunsysteem vatbaarder wordt.

Stay Positive
Stay Positive
Reactie op  Tony
4 maanden geleden

En dan gaan ze volgens het WHO protocol aan de beademing. Wat dus eigenlijk niet moet en hoort. He, daar komen de blijvende klachten vandaan.

Zo creëeren ze dus ook sterfte.

Rick
Rick
Reactie op  JanB
4 maanden geleden

Gaan die dood?

Lia Noteboom
Lia Noteboom
4 maanden geleden

Ja we weten alang wat hun eind doel is . Vaccinatie.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Een kat in het nauw maakt rare sprongen !!

Covid-19 is een political wapen voor hun agenda.. De agenda is mislukt, maar ze gaan door met “rare sprongen”. CoronaWet/Spoedwet is een illigale opzet omdat er is geen sprake is van een pandemie. Het is FRAUDE/CRIMINALITEIT, een GROTE misdaad tegen de mensheid.

Deze Covid-19 virus als het echt bestaat is minder erg dan een verkoudheid. Een virus kan NIET leven in het buitenlucht !! VIOLA !!

Dirk
Dirk
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Hoezo mislukt? Volgend jaar zijn wij gevaccineerd?? Besef dat wel!

Stay Positive
Stay Positive
Reactie op  Dirk
4 maanden geleden

Nou, aan mijn lijf geen polonaise.

https://www.denederlandsegrondwet.nl/9353000/1/j9vvkl1oucfq6v2/vgrnblu821m2

Buiten dat, het is een experiment op de mens. Dat is in strijd met de Neurenberg code.

https://5gisnietoke.nl/feiten/Neurenberg-code.html

jan doornbos
jan doornbos
4 maanden geleden

Een betere tekst zou zijn: ‘Ook in Nederland is er op grote schaal sprake van misdaden tegen de mensheid. Basis daarvoor is de PCR test. Eigenlijk is het een PCR test pandemie, omdat de test helemaal niet bewijst, respectievelijk kan bewijzen, dat iemand ziek is. Laat staan dat de niet aantoonbare ziekte besmettelijk zou zijn. Wat WEL aantoonbaar is, is de enorme gezondheidsschade die het dragen van bijvoorbeeld maskers met zich brengt. Ontelbare kinderen worden voor hun leven getraumatiseerd. Immers, hen wordt wijsgemaakt dat een bezoekje aan opa en of oma de dood van hun grootouders zal betekenen. Het is ons als Nederlandse Overheid bekend uiteindelijk te worden vervolgd wegens misdaden tegen de mensheid, als vastgelegd in sectie 7 van het Internationaal Strafrecht. Wij weten dat de door de Tweede Kamer aangenomen en zogenaamd tijdelijke machtigingswet geen werkelijke juridische basis heeft. Echter, we zijn er geheel volgens plan op een zodanige wijze in geslaagd enorme angst te creëren dat de onnozele burgers dat volledig zal ontgaan. Wij weten en houden dat voor ons, dat zolang het ‘test’ met PCR doorgaat, het verzonnen virus nimmer zal verdwijnen. Dat is noodzakelijk omdat het gehele sprookje lang geleden is verzonnen als dekmantel. Ook ten aanzien van de mensen die nog wel hun verstandelijke vermogens gebruiken en daardoor weten wat er in werkelijkheid aan de hand is, ook voor hen hebben wij een zeer sufficiënte oplossing verzonnen. We roepen gewoon van de daken dat deze groep als ‘Anders denkenden’ dient te worden gekwalificeerd en als zodanig een bedreiging. De rest gaat volstrekt automatisch. De ene burger lapt zonder een spoor van normen en waarden in voorkomend geval de andere burger er bij. Gelukkig werken de mechanismen van 80 jaar geleden nog altijd werkelijk voortreffelijk. Tegen de tijd dat het gros van de bevolking ons door heeft, hebben wij ons doel bereikt. Voorlopig gaan we dan ook nog lekker even door met zaken waartoe wij helemaal het recht niet hebben. Namelijk, misdaden tegen de mensheid plegen’. De tijd gaat snel. Laten we hopen geachte lezer dat de criminelen snel zullen worden opgepakt en berecht. Een lullig machtigingswetje zal de leeghoofden in Den Haag echt niet helpen. Ik kan me ook niet voorstellen dat men dat serieus denkt. Voila.

Rob
Rob
4 maanden geleden

En zo zijn ze met alles elke keer tegengesteld bezig. En dat die 80 verloren top wetenschappers groepsimmuniteit geen goede strategie vinden zegt ook alles. Waarom worden dit soort mongolen überhaupt nog wetenschappers genoemd?

Stay Positive
Stay Positive
4 maanden geleden

Daaaaag vaccin 😂

Was het toch wel, daar niet van.

Off topic : Mijn youtube kanaal is even buitenspel gezet. Ik mag niks plaatsen over de artsen voor de waarheid. Ze zijn zo bang. Mensen, verspreid massaal over het internet. Maak ze gek 💪

Tigron
Tigron
Reactie op  Stay Positive
4 maanden geleden

Beste Stay Positive,

Veel mensen weten inmiddels dat Youtube veel content verwijdert waarvan ze vinden dat het niet in lijn is met de doelstellingen van de krachten achter de schermen.
Ik weet dat Youtube bovenaan staat in de alternatieve media waardoor het lijkt alsof er geen andere mogelijkheden bestaan.
Nu Youtube meer en meer censuur toepast heeft het ook weinig zin om te blijven proberen content te plaatsen waarbij men op de klompen kan aanvoelen dat het in no time weer verwijderd wordt.
Daarover je beklag te doen heeft geen zin.
Attendeer mensen op andere kanalen om de waarheid onder de mensen te krijgen zoals:
Bitchute.com of of brandnewtube.com
Bovenstaande is niet persoonlijk bedoeld als aanval of zo, maar voor ieder die minder fijne ervaringen heeft met Youtube.
Verspreid DIT over het internet.

Stay Positive
Stay Positive
Reactie op  Tigron
4 maanden geleden

Ja helaas, en weet hoe het werkt. 50% van wat ik plaats wordt verwijderd. Neemt nu wel heel erg toe. De andere ken ik maar die zijn nog niet groot genoeg. Op YouTube is het bereik groter. Ze kunnen doen wat ze willen maar het plaatsen gaat door. En duizenden met mij. Laat dat het virus zijn!

Als ik iets plaatst kunnen andere het weer downloaden en verder verspreiden. Via waar dan ook, het maakt niet uit.

Don’t give up the fight!

Stay Positive

wakker
wakker
4 maanden geleden

Het is simpelweg een staatsgreep!

Marcel
Marcel
4 maanden geleden

VICTORY OF THE LIGHT☺

salvar
salvar
4 maanden geleden

elke keer verzinnen ze weer iets nieuws.
japan: het virus blijf 9 uur leven op je huid?????
bangmakerij : 435 bekeuringen uitgedeeld omdat naar de zin van de gestapo je niet houd aan een onzinnige regel.
maar ja de hersenloze schapen nemen dit voor zoete koek.

Margie
Margie
Reactie op  salvar
4 maanden geleden

Je kan er nu ook diabetes van krijgen 😂😁😂

Rick
Rick
4 maanden geleden

Trump🙏🏻👊

x

Check Also

baudet

Baudet maakt gehakt van 10 jaar Rutte: ‘Dit is nou precies wat het vertrouwen in de overheid ondermijnt’

Wat gebeurt er als minister Grapperhaus op ...

vaccin

Er woedt een (des)informatieoorlog over het coronavaccin

Goed nieuws, mensen! Ze hebben een wondervaccin ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x