BinnenlandCorona

RIVM erkent: In Nederland wordt immuniteit opgebouwd tegen corona

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 16 maart zei premier Rutte tijdens zijn tv-toespraak dat we de verspreiding van het virus kunnen afremmen en gecontroleerd groepsimmuniteit kunnen opbouwen. Met groepsimmuniteit bouw je als het ware een beschermende muur om kwetsbare mensen heen, legde hij uit. Later ontkende Rutte in de Tweede Kamer dat hij een toespraak had gehouden over groepsimmuniteit.

Sindsdien gaat het alleen nog maar over het vaccin. Groepsimmuniteit brengt immers het verdienmodel van de vaccinontwikkelaars in gevaar. En dus is er – nu steeds meer mensen immuniteit hebben opgebouwd – een campagne opgetuigd om te waarschuwen tégen groepsimmuniteit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Zo zeggen 80 ‘topwetenschappers’ in een opiniestuk in vakblad The Lancet dat groepsimmuniteit géén goede strategie is tegen het coronavirus. Wetenschappers willen die groepsimmuniteit het liefst naar het rijk der fabelen verwijzen, schrijven de media. “Wie daar nog voor pleit, kiest voor heel wat extra doden.”

Afgelopen week zei WHO-baas Tedros dat het ‘simpelweg onethisch is om het gevaarlijke en nog niet volledig begrepen coronavirus’ de vrije loop te laten. Volgens hem is het op deze manier nastreven van groepsimmuniteit in de geschiedenis van de volksgezondheid ‘nog nooit een strategie tegen een virusuitbraak of pandemie geweest’.

RIVM en groepsimmuniteit

Wat staat er op de website van het RIVM over groepsimmuniteit en de Nederlandse aanpak tegen Covid-19? Ten eerste wijst het RIVM erop dat ‘geen enkele maatregel er op dit moment voor kan zorgen dat het virus op korte termijn verdwijnt’.

Ten tweede benadrukt het RIVM dat ‘de meeste mensen die het nieuwe coronavirus hebben gekregen, daarvan herstellen’. Waarom schotelen de media ons nooit cijfers voor over het aantal mensen dat hersteld is?

En nu het belangrijkste punt op de website van het RIVM: “De WHO laat weten dat in ieder geval een maand na herstel nog antistoffen in het bloed terug te vinden zijn. Dat betekent dat er in Nederland immuniteit tegen de ziekte wordt opgebouwd. Dat is geen doel op zich, maar een gevolg van het feit dat het nieuwe coronavirus in Nederland voorkomt.”

Laat maar zitten dat vaccin?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
GEEN Schaap
GEEN Schaap
3 jaren geleden

Het virus is allang weg. Er is immuniteit opgebouwd en de zwakken zijn gestorven.

Lia Noteboom
Lia Noteboom
3 jaren geleden

Ja we weten alang wat hun eind doel is . Vaccinatie.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Een kat in het nauw maakt rare sprongen !!

Covid-19 is een political wapen voor hun agenda.. De agenda is mislukt, maar ze gaan door met “rare sprongen”. CoronaWet/Spoedwet is een illigale opzet omdat er is geen sprake is van een pandemie. Het is FRAUDE/CRIMINALITEIT, een GROTE misdaad tegen de mensheid.

Deze Covid-19 virus als het echt bestaat is minder erg dan een verkoudheid. Een virus kan NIET leven in het buitenlucht !! VIOLA !!

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Een betere tekst zou zijn: ‘Ook in Nederland is er op grote schaal sprake van misdaden tegen de mensheid. Basis daarvoor is de PCR test. Eigenlijk is het een PCR test pandemie, omdat de test helemaal niet bewijst, respectievelijk kan bewijzen, dat iemand ziek is. Laat staan dat de niet aantoonbare ziekte besmettelijk zou zijn. Wat WEL aantoonbaar is, is de enorme gezondheidsschade die het dragen van bijvoorbeeld maskers met zich brengt. Ontelbare kinderen worden voor hun leven getraumatiseerd. Immers, hen wordt wijsgemaakt dat een bezoekje aan opa en of oma de dood van hun grootouders zal betekenen. Het is ons als Nederlandse Overheid bekend uiteindelijk te worden vervolgd wegens misdaden tegen de mensheid, als vastgelegd in sectie 7 van het Internationaal Strafrecht. Wij weten dat de door de Tweede Kamer aangenomen en zogenaamd tijdelijke machtigingswet geen werkelijke juridische basis heeft. Echter, we zijn er geheel volgens plan op een zodanige wijze in geslaagd enorme angst te creëren dat de onnozele burgers dat volledig zal ontgaan. Wij weten en houden dat voor ons, dat zolang het ‘test’ met PCR doorgaat, het verzonnen virus nimmer zal verdwijnen. Dat is noodzakelijk omdat het gehele sprookje lang geleden is verzonnen als dekmantel. Ook ten aanzien van de mensen die nog wel hun verstandelijke vermogens gebruiken en daardoor weten wat er in werkelijkheid aan de hand is, ook voor hen hebben wij een zeer sufficiënte oplossing verzonnen. We roepen gewoon van de daken dat deze groep als ‘Anders denkenden’ dient te worden gekwalificeerd en als zodanig een bedreiging. De rest gaat volstrekt automatisch. De ene burger lapt zonder een spoor van normen en waarden in voorkomend geval de andere burger er bij. Gelukkig werken de mechanismen van 80 jaar geleden nog altijd werkelijk voortreffelijk. Tegen de tijd dat het gros van de bevolking ons door heeft, hebben wij ons doel bereikt. Voorlopig gaan we dan ook nog lekker even door met zaken waartoe wij helemaal het recht niet hebben. Namelijk, misdaden tegen de mensheid plegen’. De tijd gaat snel. Laten we hopen geachte lezer dat de criminelen snel zullen worden opgepakt en berecht. Een lullig machtigingswetje zal de leeghoofden in Den Haag echt niet helpen. Ik kan me ook niet voorstellen dat men dat serieus denkt. Voila.

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x