Binnenland

Lockdown mogelijk ook na half januari nog van kracht: ‘Strijd tegen deze tirannie!’

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als het aantal coronabesmettingen niet sneller daalt dan nu het geval is, ziet het ernaar uit dat de gedeeltelijke lockdown ook na half januari van kracht zal blijven, zei minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid. “Je moet ervan uitgaan dat het echt wel langer gaat duren dan half januari,” zei de minister. “Je kunt nu zeggen dat de remweg gewoon langer is. Op korte termijn zullen we het zelf moeten doen, we zijn er echt nog lang niet.”

Het is zelfs mogelijk dat de maatregelen tijdens de feestdagen worden aangescherpt. Daarnaast ligt er een advies van het OMT om te onderzoeken of de kerstvakantie op alle scholen dit jaar een week langer moet duren. “Alle maatregelen liggen op tafel,” zei De Jonge. Het kabinet zal niet eerder dan 8 december knopen doorhakken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Als we kerst samen willen doorbrengen, zullen we alles op alles moeten zetten,” benadrukte de minister.

Er wordt kritisch gereageerd op de uitspraken van De Jonge over de lockdown. “Het nieuws waarvan je wist dat het ging komen, na januari zal het kabinet ons onze vrijheden níet teruggeven, ook niet na februari, maart of april. Zij proberen ons hierin te houden en dus moet ons volk in opstand komen. Strijd tegen deze tirannie!” twittert Bescherm Onze Natie.

Coronaverslaafd

Programmamaker Flavio Pasquino vat samen: “Zelfdestructie anno nu.” Auteur en spreker Hans van Tellingen zegt: “Open de samenleving, dan resteren er ook minder doden.”

“Dit kabinet is coronaverslaafd en heeft zelfs een coronaminister. Begint op een verkiezingscampagne te lijken. We gaan ons land weer zelf besturen,” zegt partijleider van Vrij en Sociaal Nederland Bas Filippini.

Erwin Hollestelle adviseert: “Wat zitten we in een slechte film. Ik raad iedereen aan de film ‘Covid-19 The System’ te kijken. Kost je een kleine vergoeding, maar je wordt er veel wijzer van.”

4.9 46 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
georg gunther
georg gunther
3 jaren geleden

als de mensen nu niet wakker worden dan worden ze dat nooit

Stay Positive
Stay Positive
3 jaren geleden

Yeah right pipo. Meer vals positieve PCR testen verzamelen om ons eronder te krijgen. En een groot deel van Nederland ziet ’t niet.

Ertje
Ertje
3 jaren geleden
Dirk
Dirk
3 jaren geleden

De opmaat tot meer beperkende maatregelen en onteigening van rechten tot de slavernij en dood er op volgt. De Trias Politica wordt meer en meer uitgehold.

Back to top button
119
0
We lezen graag je reactie!x