Buitenland

VIDEO: Amerikaanse luchtmachtgeneraal valt flauw tijdens persconferentie in Pentagon

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een generaal-majoor van de Amerikaanse luchtmacht is dinsdag naar het ziekenhuis overgebracht, nadat hij tijdens een persconferentie in het Pentagon was flauwgevallen op het podium.

Het is niet bekend waarom generaal-majoor James Martin jr. in elkaar zakte. Hij werd van het podium gedragen en naar een andere ruimte gebracht. Uit voorzorg werd hij die dag opgenomen in het ziekenhuis.

De persconferentie ging over het budget voor de luchtmacht voor het jaar 2017. De hooggeplaatste Martin was bezig de financiering voor het project rond de dure F-35 door te nemen, toen hij plotseling flauwviel.

Zijn collega Carolyn Gleason nam het van hem over en sloot de persconferentie af. “Dat is wat de F-35 met je doet,” grapte ze nerveus. Woensdag ging Martin gewoon weer aan het werk, meldt de Air Force Times.

[CNN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frans
frans
6 jaren geleden

complotgedachte; ‘ze’ kunnen iemand uitschakelen met de afstandsbediening. DE volgende dag is er gewoon geheugenverlies.

Elise49
Elise49
6 jaren geleden

Wij worden allemaal gestuurd. Al vanaf het begin. Ergens bij de komst van de Nephilim/tijdperken ervoor. Leven we altijd al in een simulator? Als je er goed over nadenkt, dan is dat best creapy. Je gaat dood, als het lot daar is. Het natuurlijk lot of drukt er iemand op een knopje?

Loki
Loki
6 jaren geleden

Gewoon een “Blackout”, niks meer en niks minder. Persoonlijk ook meegemaakt.

Henk
Henk
6 jaren geleden

Jaren geleden reed ik ter hoogte van “Routiers” Nunspeet (A28), ik las nog net Routiers over m’n linker schouder, toen ik weer naar m’n weghelft keek was het zwart voor m’n ogen.
Enkele seconden later (gok ik) kwam ik weer bij doordat m’n auto over een hobbel reed.

Gelukkig reed ik nog precies in het midden van m’n rijstrook, dat was effe schrikken!
Nooit weer gehad, gelukkig maar.
Dit gebeurde toen rond middernacht.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x