Homepagina » Buitenaards » Ik bestudeerde buitenaardse schepen in Area 51. Insider verbreekt na 30 jaar stilte over grootste UFO-verhaal aller tijden
Ik bestudeerde buitenaardse schepen in Area 51. Insider verbreekt na 30 jaar stilte over grootste UFO-verhaal aller tijden

Ik bestudeerde buitenaardse schepen in Area 51. Insider verbreekt na 30 jaar stilte over grootste UFO-verhaal aller tijden

Bob Lazar deed in 1989 heel wat stof opwaaien toen zijn interview met journalist George Knapp over zijn werkzaamheden in Area 51 werd uitgezonden.

Lazar vertelde onder meer dat hij werkte in S-4, een onderdeel van de geheimzinnige basis. Na het interview bleef het bijna 30 jaar stil.

Daar zal spoedig verandering in komen, want de afgelopen jaren liet Lazar filmmaker Jeremy Corbell toe in zijn leven. Binnenkort verschijnt er een documentaire over hem.

Enorme gevolgen

“Dit is het grootste UFO-verhaal aller tijden,” vertelde Corbell aan Daily Star Online. “Het zal de eerste keer zijn dat hij zijn hele verhaal doet.”

“Hij trok aan de bel, verbaasde de hele wereld en toen bleef het stil,” vervolgde hij. “In deze film spreekt Bob openlijk over zijn leven. Hij heeft nog nooit eerder zoiets gedaan.”

De filmmaker zei dat de documentaire voor de nodige ophef kan zorgen in Washington. “Als Bob Lazar de waarheid vertelt, dan heeft dat enorme gevolgen.”

Buitenaardse ruimteschepen

“Hij vertelt dat hij een buitenaards aandrijfsysteem bestudeerde in opdracht van het Amerikaanse leger – buitenaardse ruimteschepen,” zei Corbell.

“En dat de overheid dit voor ons geheim heeft gehouden,” vervolgde hij.

Zijn documentaire, Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers, komt uit op 8 december.

Bekijk hieronder alvast een trailer:

[Daily Star]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Marduk's Revenge schreef:

  Antarctica ook hier weet de mens amper iets van of haar linken met Aria51 gelinkt op haar beurt met Hitlers Swabenland, station 211 op Antarctica en Aria122 aldaar.

  Area 122: This secret laboratory in Antarctica hides something very strange (2min)
  https://youtu.be/pLDXLl4CQkU

  This is What Nazi Germany Hide During World War 2! (12min)
  https://youtu.be/z8ZDPa_LWoU?list=PLwT5QTSnMNN4v-QkhHrRwA9Bu35eZKrlB

  Secret Nazi Base in Antarctica (Operation Highjump) (5min)
  https://youtu.be/oDpa2xgL2Iw

  Maria Orsic NAZI UFO architect of Antarctica. full docu 🙂
  https://youtu.be/ZPeVeVZuvv0

  12 likes
 • eksegese schreef:

  @Rocko, helaas bestaan er geen kanalen met alleen waarheid. De duivel zal altijd zorgen dat de boel flink door elkaar gehusseld wordt met aannemelijke leugens, verwarring zaaien is zijn specialiteit en voorwaarde voor bestaansrecht. De kunst is om de waarheid er tussenuit te vissen :-))

  10 likes
 • Pete del Fina schreef:

  Bob Lazar is a fraud.

  5 likes
 • Sander schreef:

  Had Bob’s bankrekening een nieuwe impuls nodig? Ben benieuwd hoeveel ‘nieuws’ hier weer naar voren komt.

  3 likes
  • flardinga schreef:

   @Sander,
   Zou zeker kunnen wat U beweerd want heb diezelfde Bob ook alles een beetje zien minderen en ontkennen,onbetrouwbare informatie,ik kan U aanraden om het boek Eyes only eens te lezen (Engels) van Clifford Stone, via youtube kun je hem ook beluisteren of samen met Robert Dean die pas overleden is,klokkenluiders als het om buitenaards leven gaat en voor mij integere personen,Clifford Stone heeft gezegd te willen spreken voor de Amerikaanse Senaat en de eed daarbij af te leggen en de waarheid te willen zeggen, hij krijgt geen uitnodiging tot nu toe!

   1 likes
 • Coeus schreef:

  “Verbreekt na 30 jaar stilte”? Notabene bij de voorgestelde video’s aan het einde van deze video staat een interview dat hij drie jaar geleden gaf.

  1 likes
 • egetal schreef:

  ik dacht dat hij het hier niet meer over zou hebben?

  1 likes
 • Geheim agent Biff schreef:

  Leuk dat Bob nu openheid van zaken geeft na al die jaren.
  Ik mis in dit artikel een beetje of hij misschien ongeneeslijk ziek is en vraag me af of hij nog vrouw en kinderen (of andere dierbaren) heeft die nog in leven zijn.

  is daar meer over bekend?

  0 likes
 • x

  Check Also

  ufo

  UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

  Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

  ruimtesignaal

  Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

  Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...

  >