Mens en Dier

Zweedse tandarts vertelt ongemakkelijke waarheid over migrantenkinderen. Zo maakten de autoriteiten hem daarna kapot

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Zweedse tandarts is ontslagen en beboet, enkel en alleen omdat hij heeft gezegd dat 80 procent van de migrantenkinderen die hij als patiënt heeft, volwassen is.

Bernt Herlitz uit Gotland hield mensen een ongemakkelijke waarheid voor. Toen de vluchtelingencrisis in 2016 zijn piek bereikte, analyseerde hij het gebit van ‘minderjarige migranten’ die in hun eentje naar het Scandinavische land kwamen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het bleek dat de ‘kinderen’ in 80 procent van de gevallen al volwassen waren.

Kapot te maken

“Als je een röntgenscanner hebt, zie je gemakkelijk of iemand jonger of ouder dan 18 jaar is,” zei hij tegen RT. “In ongeveer 80 procent van de gevallen ging het om volwassenen.”

Herlitz bracht een immigratieofficier op de hoogte van zijn bevindingen, waarna hij werd ontslagen.

“Ik werd ontslagen omdat ik de instructies van het immigratiekantoor heb opgevolgd,” zei hij. “Ik heb een e-mail naar het immigratiekantoor gestuurd waarin ik schreef dat ik kon aantonen dat die mensen ouder dan 18 waren.”

De tandarts klaagde vervolgens zijn werkgevers aan en won. Hierna gingen de autoriteiten in beroep en huurde de overheid een Zweedse topadvocaat in ‘om hem kapot te maken’.

Genadeloos afgestraft

Hij verloor de zaak en kreeg een boete van omgerekend 46.000 euro.

Bernt onthulde dat de migranten logen over hun leeftijd en werd genadeloos afgestraft door de omvolkingsbrigade.

Sommige migranten liegen over hun leeftijd om zo meer geld te kunnen innen in Europese landen.

Lagere straf

Anderen claimen ‘kinderen’ te zijn in een poging als minderjarige terecht te staan wegens misdrijven en zodoende een lagere straf te krijgen.

De Afghaanse immigrant Hussein Khavari, die ervan wordt beschuldigd een 19-jarige Duitse vrouw te hebben verkracht en vermoord, zei tijdens zijn arrestatie dat hij 17 jaar oud was.

Na analyse van zijn tanden blijkt dat hij waarschijnlijk 30 jaar oud is.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[RT]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koloth
koloth
5 jaren geleden

Ik heb het vertrouwen in onze rechtelijke macht al lang verloren. Als je problemen hebt kan je ze beter zelf oplossen i.p.v. naar de rechter te gaan.

H.J.
H.J.
5 jaren geleden

Inderdaad de zelfde omvolking brigade die zich nu op Minister Blok stort.
Die gewoon de waarheid durft te vertellen.
Hij benoemt het simpel, er bestaat geen vreedzame multiculturele samenleving,
Suriname is een mislukte staat.
Dus deze Hr Blok snapt het, nu de MP, Mark Rutte nog, maar die snapt niet veel, dus weinig tot geen vertrouwen in.

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

In Nederland zal het niet anders zijn. In Nederland krijgen buitenlanders die onder de noemer asielzoeker of vluchteling overal naar toe kunnen (zijn opgehaald met vliegtuig?) en die geen paspoort hebben en niet kunnen of willen aangeven wanneer ze zijn geboren standaard 1 januari vermeld in een spiksplinternieuw NL paspoort. En heb meegemaakt dat men met passen komt met foto’s daarin die totaal niet overeekomen met de persoon.

En verder zal het mij niet verbazen als buitenlanders zelfs over verschillende passen beschikken en dubbele uitkeringen krijgen.

Ook krijgen ze huizen toegewezen met de nodige vergoedingen en blijken maanden later te zijn vertrokken met de noorderzon. Of hebben oninbare schulden en energierekeningen die vervolgens worden betaald door de gemeente (gemeenschap).

En dit is nog maar het topje van de ijsberg, van de idioterie van het zio nazi omvolkingsprogramma. Dit is nog het ‘normale’, in het abnormale hebben ze een misdadig verleden of opgebouwd NL justitieel dossier, waar Willem Holleeder een puntje aan kan zuigen en daarbij vergeleken een braaf schoothondje is.

En dat alles dankzij de Bilderberg politici die zijn gekozen door het volk en zo het mandaat hebben gekragen of iedere keer weer de kans hebben om NL/EU over te dragen aan mensen die graag meehelpen landen af te maken.

RayOfLight
RayOfLight
5 jaren geleden

Was mij al langer bekent stond al in 2015 op bepaalde YT channels (oa tommy robinson). Die zijn inmiddels door YT monddood gemaakt.

In principe blijkt het keer op keer dat politie politiek en media verraders van het volk. Dat dit nu naar buiten komt is heel goed.
Natuurlijk zal de media er een andere draai aangeven. Zeg je de waarheid over de ‘heilige’ asielzoekers dan wordt je natuurlijk rechts-radicaal bestempelt.

Doordat die gasten 2 passen hebben hebben ze mogelijkheden waar nederlanders maar van kunnen dromen. Feit is het dat een relatief hoog percentage crimineel is en dat moet gezegt worden. De nederlandse scheit media doet dat niet en dat zorgt ervoor dat de situatie steeds erger wordt.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x