Homepagina » UFO » UFO gespot tijdens lancering krachtigste raket op aarde. Wat is dit vreemde object?
UFO gespot tijdens lancering krachtigste raket op aarde. Wat is dit vreemde object?

UFO gespot tijdens lancering krachtigste raket op aarde. Wat is dit vreemde object?

Tijdens de lancering van de Falcon Heavy-raket van SpaceX is volgens complottheoretici een UFO verschenen. Een zwarte stip achter de Tesla Roadster van Elon Musk is één van een aantal vreemde objecten waarover op internet wordt gediscussieerd.

Het object lijkt met hoge snelheid richting de aarde te bewegen.

Miljoenen mensen waren getuige van de lancering van de raket, die werd gelanceerd vanaf hetzelfde lanceerplatform dat de NASA gebruikte voor de Apollomissies.

Mysterieuze objecten

Tijdens de lancering zagen sommige kijkers een aantal mysterieuze objecten in beeld verschijnen. “Ik zag net een aantal gave UFO’s op de Starman-livestream,” schreef Shawn W op Twitter.

JP-Gaming voegde toe: “Is dit een UFO!?”

Anderen dachten dat het een stuk ruimtepuin was of een door mensen gemaakt object.

Bekijk het filmpje hieronder:

Krachtigste raket ooit

De Falcon Heavy is met de Saturnus-V, die ook de Apollo’s van de NASA de ruimte in bracht, de krachtigste raket ooit. Hij is 70 meter hoog en 1,4 miljoen kilo zwaar.

De raket bestaat uit drie Falcon 9’s die samen beschikken over liefst 27 motoren. De lancering kostte 90 miljoen dollar. Met de Falcon Heavy wil Musk mensen op Mars zetten.

Dit jaar al zou de raket twee ruimtetoeristen naar de maan moeten brengen. Na een baan om de maan keert de Falcon Heavy dan terug naar de aarde.

Foto: Sladen Wikimedia Commons

[Daily Mail, TVNZ]


Vond je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

75 reacties

 1. de Falcon Heavy, een stuwkracht die het mogelijk maakt om 63.800 kilogram aan materiaal in een lage baan om de aarde te brengen. Naar Mars – het uiteindelijke doel – kan 22.800 kilogram aan materiaal gebracht worden met de Heavy.

  In de jaren zeventig de Saturnus V die in gebruik was, Die kon 140.000 kilogram in een baan rond de aarde krijgen. Momenteel komt de Delta IV Heavy niet verder dan een payload van 22.560 kilogram. Bron: https://www.techzine.nl/nieuws/394904/kijken-om-1930-wordt-falcon-heavy-gelanceerd.html

  Ja ze zijn al tijden bezig met het koloniseren in space daar boven en wij maar denken dat het UFO zijn hahaha tuurlijk zijn er UFO´s maar veel die dicht bij de baan aarde staan in space komt gewoon van de aarde af die materialen we worden massaal dom gehouden dat is wat aan gaande is wereldwijd. Plaats jezelf eens in de rol van het duister van het universum (kosmische veroveraar) en bedenk eens hoe jij het zou doen om massa mensen dom te houden met allerlei geavanceerde technologie tot je beschikking. Ik zelf zie het me helemaal voor me, want ik zou dat zo doen namelijk als duister zijnde. Ik weet dit omdat ik mij bewust ben van mezelf wie ik ben in dit universum ik ben letterlijk & figuurlijk alles geweest wat je maar kan zijn in dit universum. In dit leven nu ben ik alles weer aan het integreren in mezelf en op balans aan het brengen in mij zowel goed als kwaad.

  13 likes
 2. En de Flatearthers hebben nu ook hun gedacht elders op het internet geplaatst. Ze zeggen dat het fotoshop is. Net als NASA en ESA en diens ruimtereisjes. Allemaal nep. En dat de mensen die de lancering op afstand bijwoonden meededen aan dat complot.

  Pfff… daar wordt een mens moedeloos van dit soort onzinnig paranoïde geprevel.

  Natuurlijk is deze stunt om een tesla de ruimte in te sturen puur uit commercieel belang en heeft het verder geen nut. Wat heb je aan een auto in de ruimte? Niets dus. In die zin is het geldverspilling. Al is het om zijn “eigen” spaarcentjes die Elon Musk daarvoor gebruikte.

  BTW: dit is de eerste Tesla die meer vervuilende brandstof verbruikte in dat ene “ritje” naar zijn doel dan duizenden auto’s gedurende enkele weken op onze wegen. Dus dat is alvast geen schone geste aan het milieu.

  Hoe dan ook. Ik ben een “true-science-believer”. Ik geloof wel dat hij deze stunt heeft gedaan. Hoe stom het idee ook was om een auto op vier wielen de ruimte in te sturen daar waar geen asfaltwegen zijn. Maar ja het streelt zijn ijdelheid. Maar op Aarde blijkt zijn Tesla-industrie verlieslatend in de afgelopen kwartaal. Dus vast daarom deze stunt.

  En neen. Dat lichtvlekje op de video dat zich verplaatst is zeker geen buitenaards schip. Gewoon wat ruimteafval (een stukje meteoriet bijvoorbeeld) dat over de dampkring stuitert. Zoiets als een platte kei dat over het wateroppervlak kan stuiteren als je het in de juiste hoek gooit.

  6 likes
  • @Maarten V,

   U zegt en ik citeer: “true-science-believer”……

   Gelukkig, een echte echte wetenschap gelover dus……

   Reageer dan svp eens op mijn commentaren, met name dat van 10-02 om 22.56 én dat van 11-02 om 11.32 uur.
   Want u praat veel maar toont niets aan dan geloof in CGI en filmpjes.

   Ik kan het bijna niet geloven, en dat op een site waarvan ik toch mag verwachten dat de meeste mensen echt WAKKER zijn!!!

   Maar u nog niet dus, en ik ben bang nog héél lang niet!!!

   Slaap lekker verder,

   Gladiator

   4 likes
   • Ik slaap lekker! Dank u. 🙂

    Sommigen leven dus in een nachtmerrie waar de hele mensheid een complot is en alles wat de officiële wetenschap en media voor het merendeel fake is en datgene daar waar enkelingen (de complotliefhebbers en de pessimisten) waarheid zien omdat ze “anders” denken dan de algemeen aanvaarde westerse waarheden.

    Vele mensen slapen hier, mij dunkt. U blijkbaar heel diep.
    De realiteit zo reduceren tot iets als een complot of als nep en de speculatie (hoe extremer of pessimistischer hoe liever) als realiteit beschouwen.

    ~ Ach. Alle filmpjes op het internet zijn gefotoshopt. Behalve die van de platte aarde of die waarin geesten of ufo’s te zien zijn of waar de democraten in de vs pedo’s zouden moeten zijn ~
    Flauwekul dus.

    En ja… wat doe ik hier op een website als deze? Als ik niet achter deze theorieën sta?
    Een goede vraag.
    Het antwoord is simpel. Ik vind het eerder intrigerend hoe mensen “verleid” worden door panische theorieën die er meer dan waarschijnlijk het best met een korreltje zout worden genomen. Ik word er gek genoeg sceptischer van.

    Natuurlijk heb ik de “absolute” waarheid niet in pacht. Wie nou wel? We creëren elk onze eigen realiteit, denk ik, veeleer vanuit onze eigen ervaringen al dan niet beïnvloed door derden.

    (sorry. uw eerdere commentaren heb ik niet gelezen dus mijn tekst zal vast niet in de juiste context weergegeven zijn).
    🙂

    8 likes
    • @Maarten V,

     Beste,

     Ik reageer concreet op een commentaar van u en u begint over complotten, gefotoshopte filmpjes en wat dies meer zei.

     Dan sluit u idd af met de opmerking dat u mijn commentaren niet gelezen heeft en er dus ook niet op kunt reageren….

     Welks voor mij simpel betekend dat u er niet op wilt of erger nog niet op kunt reageren.

     En dan zomaar iemand wegzetten als complotter, een kreet door de CIA in het leven geroepen en echt niet zomaar, getuigd niet erg van intelect!!
     Het simpele voorbeeld van de temperatuur daar waar dat zgnd autootje zich bevind alsmede het drukverschil geven meer dan genoeg aan dat DIT ABSOLUUT onmogelijk is!!

     Gladiator

     3 likes
     • Tja…

      U voelde zich aangesproken op mijn eerste reactie. En ik antwoordde op jouw tweede reactie dat jij misschien ook een “slaper” bent. En dzju… toch! Heb ik nog steeds niet jouw eerdere commentaren gelezen. Sorry.

      Ik lees voornamelijk alleen het artikel en daar reageer ik op, maar soms durf ik wel eens een reactie van een artikel te lezen dat mij verder doet peinzen op iets…

      Nogmaals. Als ik jou verkeerdelijk beschuldigde van iets. Dan was dat niet mijn onmiddellijke bedoeling. Hoe dan ook. Ik heb nog steeds je eerdere commentaren gelezen dus zal ik best mijn gedacht over het betreffende artikel tot zwijgen brengen.

      4 likes
  • Hoeveel kunststof zit er in een moderne auto wat zou daar van overblijven in de ruimte met hoge temperaturen kan je nog zien dat het ooit een auto was.

   1 likes
 3. Die auto in de ruimte is nep.

  13 likes
  • Patrick , heb je enig idee hoeveel mensen dit geloven als realiteit ?
   Te triest voor woorden , space is fake dat zie je nu wel, dit moet voor als ECHT doorgaan.
   Hoop dat er mensen zijn die het echte probleem zien.

   7 likes
  • @Patrick S.

   BINGO……u mag door naar de volgende ronde…..want…..geef ze brood en spelen!!

   6 likes
  • het ging niet om die auto. maar om hoeveel kilo´s materialen ze konden vervoeren naar space met de zogenoemde Falcon heavy kon men 63.800 kilogram aan materiaal in een lage baan om de aarde te brengen. Naar Mars – het uiteindelijke doel – kan 22.800 kilogram aan materiaal gebracht worden met de Heavy. In de jaren zeventig de Saturnus V die in gebruik was, Die kon al 140.000 kilogram in een baan rond de aarde krijgen. im just saying the are already bulding all kind off city´s above us its a big big secret its full of life everywhere

   2 likes
 4. Temperatuur daar waar dat NEPautootje zich bevindt is tussen de -100 en +300 graden Celsius. Bandjes zitten er nog gewoon op “zo te zien” want je kunt dat DAAR niet zien omdat dit complete FAKE is!

  Weet niet of iemand al eens een autootje gezien heeft welk aan dit soort ongein blootgesteld werd!!!

  En dan idd die achteraf “gecorrigeerde” nepnieuws beelden…..!~!!
  Ook die “raket” die weer terugkeert naar AARDE en weer “netjes op het platform land”!!!
  Never mogelijk, echt niet. Gewoon eens vragen aan iemand die meer verstand heeft van STUWKRACHT en stabiliteit.
  Nooit afgevraagd waarom een Boeing 747 (als voorbeeld) 4 megakrachtige motoren aan zijn vleugeltjes (zijn behoorlijke draagkanonnen overigens en daar ligt de crux!!) heeft hangen. Kijk, en dan wordt het mogelijk om de lucht in én weer uit te komen maar toch zeker niet met zo’n ongelooflijk instabiele potlood die net zo HEAVY (om in Musk termen te blijven…….nou ja liegen dan maar!!) zijn als een 747 in verhouding!

  Eigenlijk geen woorden meer aan vuil maken maar Space……wat en waar is dat!?

  Heeft iemand zich al eens afgevraagd hoe de overgang is van hier (atmosfeer op Aarde) en de LUCHTLEDIGE ruimte, free space genaamd!?
  Zonder membraan of iets van dien aard en kom me nou aub niet aan met een dampkring of iets anders in die geest want dan weet je niet goed de verhoudingen van drukverschillen van niets naar iets!!

  En dan nog een heel klein kleinigheidje………steek me eens iets aan of breng me eens iets tot ontbranding in het LUCHTLEDIGE!!!! Zelf nitrokruit met een laser bewerkt gaat het niet redden en dat is me toch een heftige ontbranding zal ik je zeggen hier op de Blue Marbel….pffffffffffffffffffff
  Word hier echt zo moe van…..

  No way dus…..dit alsmede dat NASA gestuntel uit de jaren 60 is 1 grote SUPERHOAX, en degene die niet weet waar dit om gaat die…………wordt nooit meer wakker helaas!!

  Veel plezier met deze muskusHOAX….

  Gladiator (geef ze brood en spelen……yep and so it will be!!)

  18 likes
  • [ Never mogelijk, echt niet. ]

   Dus onderstaande raketaangedreven installatie kan dan ook niet? Weet je wel hoe een raket werkt?
   Wist je dat elke vuurpijl op 31 december in het luchtledige kan werken, ja zelfs onder water?
   Want de benodigde zuurstof zit al ingebakken in het kruit. Wij gooiden vroeger “gillende keukenmeiden” boven het water, die doken dan het water in en gingen gewoon door of kwamen zelfs het water weer uit schieten.

   “Bij de verbranding ontleedt het kaliumnitraat waarbij *zuurstofgas vrijkomt* dat reageert met de koolstof en zwavel onder ontwikkeling van warmte en een aantal vaste en gasvormige reactieproducten, met name CO, CO2, N2 en SO2 ” Wiki buskruit

   https://www.youtube.com/watch?v=adK5Enl0aVU

   6 likes
  • Gladiator, waar blijven de likes ?
   Is het echt zo triest gesteld dat mensen niet meer weten van de hoed of de rand ?
   Zal er maar verklaring bijgeven , snif snif .
   http://www.woorden.org/spreekwoord.php?woord=van%20de%20hoed%20en%20de%20rand%20weten

   Vraag jezelf af als men echt naar de maan geweest is ?!

   http://www.telegraph.co.uk/news/science/space/6105902/Moon-rock-given-to-Holland-by-Neil-Armstrong-and-Buzz-Aldrin-is-fake.html

   UFO gespot tijdens lancering krachtigste raket op aarde. Wat is dit vreemde object?

   Ben sprakeloos …..

   2 likes
  • De koudste temperatuur die ooit is gemeten in het heelal was -273,15 graden, het heet het absolute nul punt, dat wordt ook wel 0 kelvin genoemd. In de ruimte kan het niet zo koud worden. Iets kan in de ruimte wel extreem afkoelen, de laagste temperatuur die in de ruimte gehaald kan worden is 3 graden celcius, dat is dus ongeveer ook de temperatuur van de ruimte. Er is geen temperatuur als er niks trilt in de lucht, als er wel iets trilt in de lucht kan je pas de temperatuur bepalen, dus eigenlijk bepaald de massa welke temperatuur het is.

   0 likes
 5. Nu kunnen platte aarde gelovers ook direct zien dat de aarde rond is.

  7 likes
  • @Bas2,

   ??????? Hoezo, leg me dat eens uit graag, echter niet met de beelden van Elon Muskusos…..want die zijn faker dan fake!!

   Gladiator
   ps.
   Wie geloofd wordt zalig en……ik zal nooit meer zalig worden!

   6 likes
   • Heeft iemand tijdens de live uitzending op youtube ook gezien dat nadat die roadster in de ruimte was dat een fractie van een seconde er een soort van afgeschermde ruimte met witte strepen op een soort van tent doek was te zien achter de roadster, alsof die helemaal niet in de ruimte was…?

    De beelden zijn nu niet meer terug te vinden?

    4 likes
    • Made in Hollywood.. helaas lag de regie niet bij Woody Allan…

     lulverhaal dit hele ding , moeten imponeren naar china en korea en rusland
     is niet voor niets dat ” ze ” niet meer naar de maan gaan, dus komen ze met een ander spectaculair verhaaltje, die hele muskusrat vertrouw ik niet.. hij is net zo glad als Soros en kornuiten.. uiteindelijke doel is kolonisatie.. dus.. mensen … wegwezen voor deze verhalen !!

     1 likes
 6. Óp het moment dat de rijke der aarde hun geld in dit soort onzinnige projecten steken
  en er is niemand in hun midden die daar krachtig tegen in opstand komt,
  wil dat zeggen dat ze totaal geen feeling hebben met de rest van de wereld bevolking.

  10 likes
 7. Wat zijn we ver afgedwaald om dit als waarheid te zien.
  Een Tesla Auto in space?!
  Robin wil je aub een enquete houden ik en misschien anderen, willen wel eens weten wie dit echt gelooft ?!

  Er wordt gewoon nadien in een Life video opnames veranderd omdat het niet met de waarheid overeenkomt.
  Terecht wordt er afgevraagd, wie is Elon Musk om dit te veranderen en wie staat die verandering toe?!
  Het is toch geen LIFE VIDEO meer als er belangrijke zaken veranderd mogen worden, en Wat dat er veranderd is !

  FakeX SpaceX Rewrites History Changes Original Upload To Mask Fraud – GAMECHANGER

  https://www.youtube.com/watch?v=tauDPtdrAKw&t=279s

  7 likes
  • @Sceptic,
   Beste,……..laat maar.

   Degene die dit sprookje nog gaat geloven of zelfs geloofd die is reddeloos verloren, en ik bedoel REDDELOOS!!!
   Geen woorden meer aan vuil maken dus!

   Gladiator.

   5 likes
 8. Tip voor diegene die nog steeds geloven dat de Aarde plat is: GA NAAR EEN PSYCHIATER!!!

  4 likes
  • @Aart,

   Beste,

   Daar u zo snel bent om mensen door te verwijzen naar een psychiater het navolgende, en ik geef geen enkele mening voor wat betreft de vorm van de aarde en ik geef uitsluitend cijfers welke DIRECT afkomstig zijn van de heilige geest…..eh…..ik bedoel natuurlijk NASA!!!

   DE aarde,…….een bol…..(natuurlijk ook volgens u) welke met 1000 mijl ph (mph) bij de evenaar gemeten om zijn as draait……..maarrrrrr…..

   Deze zelfde aarde draait inclusief zijn maan met 67.000 mph rond de zon….wat dit dan ook moge zijn….(maar absoluut géén bol!!!)…….maarrrrr…..

   Dit geheel, dus inclusief de zgnd zon draait mee in de rand van het melkwegstelsel met een snelheid van (ongeveer, dit geldt voor alle opgegeven snelheden overigens!!!) 500.000 mph…….ennnnnnnn…..dan de klapper van de week, oh nee, bedoel van de NASA……..dit geheel beweegt zich voort met een ongelooflijke snelheid van pak ‘m beet 670.000.000 mph door het “universum”……..toch, tja, kan het ook niet mooier óf gekker maken want….NASA oké!!!!!

   En dan ziet men op de Blue Marvel…….dit plaatje….

   https://indebuurt.nl/bergenopzoom/bergenaren/genieten-van-bergenopzoom/zo-mooi-is-bergen-op-zoom-s-ochtends-vroeg~7215/

   Zo, wie moet er nu naar de psychiater?

   Veel plezier met uw geloof in …….I don’t know….

   Gladiator

   7 likes
   • scherp geanalyseerd Galddy!!
    de meeste vergeten dat alles DRAAIT rondOm een spil die de tand des tijds is
    plat of rond, vierkant of driehoek.. elke vorm draait ergens om ( heen ) en dan kun je 2 kanten op in de kwestie

    voor mij is de aarde plat waar ik over loop, maar door de afhankelijkheid van de zwaartekracht voelt het rond.. neem de proef op de som met een emmer water die je heel snel ronddraait om je heen en je zal zien dat er g e e n druppel uitvliegt.. kortom : de cirkel is rond !

    rekenen was mijn laagste cijfer op school

    0 likes
 9. Ik ben geen aanhanger van de platte aarde, maar ik heb wel twijfels over de echtheid van de beelden. Ik heb niets gelezen of gehoord over het prepareren van de Tesla, zoals hierboven al vermeld hadden de banden bol moeten staan of geklapt zijn. En wat is met de gasflesjes van de airbags, die krijgen ook een gigantische overdruk te verwerken en hadden ook moeten klappen.
  Ook de afstand tussen de aarde en de Tesla laat mij twijfelen over de echtheid van de beelden. Hoe hebben ze hem daar zo snel gekregen en lijkt hij nog steeds in een omloopbaan rond de aarde te zijn? Normaal laten ze een raket op snelheid komen door een aantal keren rond de aarde te laten gaan om hem vervolgens de ruimte in te “katapulteren”.

  6 likes
  • [ hadden de banden bol moeten staan of geklapt zijn ]
   Op aarde heerst een druk van 1 bar ongeveer. Een autoband vul je tot 2 bar en die heeft dus 1 bar tegendruk van buitenaf. Een autoband van een tweewielige aanhanger die 800kg mag dragen vul je tot 4 bar. Die banden gaan echt niet bol staan of knappen, daar zijn ze veel te sterk voor.

   Normale fietsbanden kun je tot 4 bar oppompen en de dunste racefietsbandjes tot 8 bar, no problem.

   [ Normaal laten ze een raket op snelheid komen door ]
   Door rond de aarde te zweven krijg je echt niet meer snelheid, dat kan alleen door stuwraketten in werking te stellen. Je kunt wel dicht langs planeten e.d. zweven en een zwieper van die zwaartekracht krijgen.

   4 likes
 10. Het zonlicht zou veel feller in (nog niet gezien) en op de auto moeten schijnen. De camera’s zelf verblind. Hoe koud het ook in de (ruimte) mag wezen daar.
  Er is toch geen atmosfeer in de ruimte?
  Stel je eens de Sahara voor in het volle daglicht, en dat vele malen sterker.

  3 likes
  • Zoek eerst eens uit hoeveel zonlicht er door onze atmosfeer wordt tegengehouden voordat je zulke veronderstellingen maakt.

   1 likes
  • [ De camera’s zelf verblind. ]
   Waarom? Als jij fel licht tegenkomt dan worden je pupillen automatisch kleiner en eventueel knijp je ook nog je oogleden dicht.
   Een camera kan dat ook doen, of zelfs de gevoeligheid van de electronische “ogen” naar beneden bijstellen.

   1 likes
   • Goed punt. Iets om na te zoeken.
    Maar geloof ik niets van, als ik mij materieel verdiep in een cameralens/sluiter en daarmee één probeer te worden.
    Het beeld is niet zo klein alsof er door een kleine pupil wordt gekeken.
    Alle hoeken en donkere ruimtes van de auto zouden overschaduwd moeten zijn van gigantisch fel zonlicht. Dat in de ruimte zo fel is dat ook zwarte oppervlakken licht enigszins weerkaatsen. Zwarte carbonplastic helemaal. Alle contourlijnen zijn veel te strak.

    1 likes
    • [ Het beeld is niet zo klein alsof er door een kleine pupil wordt gekeken. ]
     Beeld wordt niet kleiner als je pupil vernauwt of het diafragma van de camera verkleint, het wordt donkerder en scherper.

     [ Alle hoeken en donkere ruimtes van de auto zouden overschaduwd moeten zijn van gigantisch fel zonlicht.]
     Echt onzin, waar haal je dat vandaan?
     En ook op aarde weerkaatst het zwartste zwart altijd nog een beetje licht.
     Alleen uit een “zwart gat” komt geen licht.

     0 likes
 11. Amerikanen worden steeds doorzichter met hun Waltdisney & David Copperfield theater. Wat een idioten!

  7 likes
 12. Ufo’s monitoren alles, dus ook deze space raket.

  6 likes
 13. Nog iets vreemds “de Aarde is plat en staat verticaal”.

  4 likes
 14. Wel toevallig dat echt alle satellieten net aan de andere kant van de aarde zijn.

  6 likes
 15. UFO?? Was het geen Audi? 😉

  4 likes
 16. Ja Rob ik hou het liever simpeler, voorlopig gaat de wereld van de veronderstelling uit dat er een Tesla rond de aarde gaat en worden de mensen steeds verder van zichzelf en van de waarheid afgebracht.
  Chemtrails worden als normaal gezien en de mensheid wordt langzaam de vernieling in geholpen.
  O ja de vijand in het midden oosten, Slurptax , absurde belastingen in Nederland om vooral de nr 3 van de wereld slimste mensen van de wereld bezig te houden en vooral niet na te laten denken.
  Vrije energie is er al lang dat zou genoeg moeten zeggen over de dag van vandaag.
  Denk maar gerust dat het beter wordt en kijk dan maar eens goed om je heen.

  Dit is waar we naar toe gaan en men mag denken dat het een film is maar het is een documentaire., let goed op in het begin..
  Idiocracy (Full Intro)
  https://www.youtube.com/watch?v=CXSz0bA9CiE

  Ja deze vrouw moet naar een psychiater volgens sommige die hier zeer goed uitlegt in wat voor verziekte wereld we echt leven.

  My Path to the Flat Earth
  https://www.youtube.com/watch?v=_0JwIF94XNU&t=1222s

  ja natuurlijk is dit onmogelijk om te zien met een kromming van de aarde van 8 inch maal de afstand in het kwadraat.

  https://beyondhorizons.eu/2016/08/03/pic-de-finestrelles-pic-gaspard-ecrins-443-km/

  Ja een Tesla in Space en wat is dat vreemde object?

  TRUTH is only visible to those who able to question everything that they have taught to BELIEVE.

  4 likes
 17. Maarten V zeg even dat jij dit gelooft met eigen woorden en beantwoord dan ook even de vragen .

  Car in space real or hoax ???
  https://www.youtube.com/watch?v=b19Y1Ot1chk

  1 likes
  • Yep. Dat is dus een hoax volgens die kerel. Nu ja. Wat heb je ook aan een auto in space. Pfff… laten we de hele mensheid en hun officiële uitvindingen en ontdekkingen in twijfel brengen.

   Bewijzen kan ik natuurlijk niet omdat ikzelf niet in space ben geweest om die Tesla te spotten. Maar dat betekend niet dat het onmogelijk is. Volgens de youtuber zou je veel ruimtepuin moeten zien en sterren zien en dat zie je dus niet. Ruimtepuin of satellieten zijn klein en staan veel verder weg. De camera heeft maar een beperkte lichtgevoeligheid en resolutie en de auto met camera tolt snel om zijn as waardoor details in de verte minder zichtbaar zijn. Oh ja… er is in het beging geen landmassa te zien. Tja. De oceaan is nu eenmaal veel groter dan de landmassa. en… voor de rest heb ik het filmpje niet uitgekeken, omdat ik nu even iets anders wil doen. Er zijn belangrijkere dingen om mij heen dan dat hangen voor mijn computer om daar elke vierkante web- en youtube-ruimte te bestuderen of het nu real of unreal is.

   Het is hoe dan ook een geslaagde commerciële stunt van Elon Musk of het nu echt is of niet. De wereld zal het later wel te weten komen. Hoe dan ook het is dan echt wel weggegooid geld als het zou blijken dat het nep is. En Elon Musk zal dan zwaar gezichtsverlies lijden. En dat lijkt mij niet zijn bedoeling te zijn. Hij is een dromer dat wel, maar hij verwezenlijkt ze wel. Al lijkt mij reizen naar Mars een verre utopie dat niet hij in zijn eentje kan oplossen.

   Laat staan dat Nasa die stap zou zetten. De risico’s zijn te groot en veel te duur. We zouden beter onze planeet moeten redden van onze vuile bezigheden. Dat lijkt mij veel zinvoller al vrees ik een beetje pessimist hierover te zijn.

   Ach… wat die banden betreft en die airbags betreft Elon Musk zal daar wel rekening mee gehouden hebben he. Om dit laatste uit te schakelen. Hij heeft toch een resem wetenschappers achter zich die hem daarmee hebben geholpen. Ik wil graag geloven dat hij in zijn stunt is geslaagd. De maanlanding is naar mijn weten ook echt gebeurd. Tuurlijk zijn zijn er mensen die alles weer in twijfel trekken en met “bewijzen” af komen die geloofwaardig klinken. Ik ben dus een dromer zoals hier ene gast zei.

   5 likes
 18. Kon die Musk zichzelf maaar verheffen. Die reis wil hij niet aangaan.

  4 likes
 19. Die ufo ging kijken wat voor primitieve technologie wij nog gebruiken.
  😛

  4 likes
 20. Hoe zit het dan met al die sterrenvolken, Nibiru, Annunaki, UFO’s , sterren op zich, Aliens…
  Als ‘space’ dan zo’n hoax is, bestaat dat toch ook allemaal niet?
  Oh ja ‘Live video’ is met een ‘V’, niet met een ‘F’.
  Komt een beetje dom over zo.

  2 likes
 21. Ja duidelijk nep
  Dat je hier intrapt!
  IT looks fake but its real?

  4 likes
 22. Leuk de (discussies) met Maarten V,.
  Wees allert op wat er in de wereld gebeurt, waar het om gaat is dat er geen Tesla in orbit is rond de aarde.
  Gladiator bedankt, we moeten iets meer druk op de waarheid uitoefenen, wat in ieders belang is die het hart op de juste plaats heeft.

  4 likes
 23. SpaceX – “live” Tesla Roadster in Earth Mars orbit…✞
  https://www.youtube.com/watch?v=h6XfGyzZPCU&t=8s

  3 likes
 24. Er wordt gewoon nadien in een Life video opnames veranderd omdat het niet met de waarheid overeenkomt.
  Terecht wordt er afgevraagd, wie is Elon Musk om dit te veranderen en wie staat die verandering toe?!
  Het is toch geen LIFE VIDEO meer als er belangrijke zaken veranderd mogen worden, en Wat dat er veranderd is !

  FakeX SpaceX Rewrites History Changes Original Upload To Mask Fraud – GAMECHANGER

  https://www.youtube.com/watch?v=tauDPtdrAKw&t=279s

  3 likes
 25. Ik heb een uur gekeken naar de livestream van Starman en zag een tijdelijke typische Windows XP sterren-screensaver op de achtergrond, die weer weg was bij de volgende rotatie van de auto. Ook een flard of stuk stof die langs de raketmotor schoot met andere snelheid. (denk aan veer en bowlingbal experiment in vacuum).

  3 likes
 26. http://www.thevintagenews.com/2017/06/13/in-1952-a-german-scientist-predicted-the-name-elon-would-be-associated-with-the-colonization-of-mars/

  Everything wrong with SpaceX “Car in Space” ✞
  https://www.youtube.com/watch?v=CSt-W_DudFo

  Ze worden met onmogelijkheden die ze ons als waarheid over space hebben verteld letterlijk om hun oren geslagen.

  3 likes
 27. Gewoon een satelliet

  2 likes
 28. Gladiator schreef ” En dan idd die achteraf “gecorrigeerde” nepnieuws beelden…..!~!!
  Ook die “raket” die weer terugkeert naar AARDE en weer “netjes op het platform land”!!!”

  Ik zag het gelijk dat het allemaal nep was, en ja vooral toen die raketten terug op het platform landen, zag ook echt nep uit, en dat NEP rook, echt SLECHT gevideoshopt! 😀

  2 likes
 29. Frans2
  12 februari 2018 15:17 at 15:17
  [ hadden de banden bol moeten staan of geklapt zijn ]
  Op aarde heerst een druk van 1 bar ongeveer. Een autoband vul je tot 2 bar en die heeft dus 1 bar tegendruk van buitenaf. Een autoband van een tweewielige aanhanger die 800kg mag dragen vul je tot 4 bar. Die banden gaan echt niet bol staan of knappen, daar zijn ze veel te sterk voor.

  Normale fietsbanden kun je tot 4 bar oppompen en de dunste racefietsbandjes tot 8 bar, no problem.

  [ Normaal laten ze een raket op snelheid komen door ]
  Door rond de aarde te zweven krijg je echt niet meer snelheid, dat kan alleen door stuwraketten in werking te stellen. Je kunt wel dicht langs planeten e.d. zweven en een zwieper van die zwaartekracht krijgen.

  PFFFFF PFFFFF

  WHAT DOES NOT GO UP, MUSK COMES DOWN.

  Eyewitness #2 – Fal(con) 9 Rocket Exploded, SpaceX Lies to the World
  https://www.youtube.com/watch?v=j9xfS9Aam6g&t=332s

  Rockets Do Not Go To Space – Audio of Eyewitness Account
  https://www.youtube.com/watch?v=ks0ezrHBhzI&t=73s

  2 likes
 30. Zolang de duidelijkheid van een film of foto ontbreekt blijft het een mysterieus object ,en daar worden dan woorden aangekoppeld, die net zo mysterieus zijn als het object zelf..en word het ingevuld met vreemde woorden ..

  1 likes
 31. Heeft niemand anders dat in de buurt gefilmpt?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

wetenschappers

Wetenschappers ontdekken gigantische onbekende structuren diep in de aarde

De aarde blijft verrassen. Wetenschappers hebben mysterieuze ...