CoronaMens en Dier

Kinderarts waarschuwt: als ze de meeste kinderen prikken, betekent dat mogelijk het einde van de mensheid

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!

Een heel leger mensen is aan het ontwaken. De machthebbers beginnen bang te worden en daarom slaan ze zo hard terug, zei de Amerikaanse kinderarts Paul Thomas in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson.

Ze trekken dokterslicenties in, wat Thomas ook is overkomen, ze maken het mensen heel moeilijk om zich uit te spreken over wat er echt aan de hand is. Maar als we ons niet uitspreken, offeren we een generatie kinderen op, waarschuwde de kinderarts. “Dat risico kunnen we niet nemen.”

Verborgen agenda

“Als ze alle of de meeste kinderen de coronaprik geven, betekent dat mogelijk het einde van de mensheid,” zei Thomas. “We weten niet wat de effecten zijn op de vruchtbaarheid, maar het ziet er niet best uit.”

Het spike-eiwit hoopt zich op in geslachtsklieren met als gevolg dat je hoogstwaarschijnlijk onvruchtbaar wordt, aldus de arts. “Je krijgt dan geen kinderen, iets wat onderdeel is van de verborgen agenda van sommige mensen die betrokken zijn bij het World Economic Forum; mensen als Bill Gates, Klaus Schwab.”

Eugenetica

Ze praten openlijk over deze verborgen agenda. Die grijpt terug op het eugenetica-programma: we gaan de voortplanting beperken, want er zijn te veel mensen op de planeet. Dat is niet waar en het is zeer onwenselijk dat de rijkste 1 procent, miljonairs en miljardairs, gaat bepalen of we al dan niet kinderen mogen krijgen, aldus de kinderarts.

4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yelena
Yelena
6 maanden geleden

Ik laat mijn kinderen helemaal niet meer vaccineren. Niet tegen HPV, geen 9-jaars prik meer. Helemaal geen vaccinazies meer. Ik doneer vrijwillig al onze vaccinaties aan de leden van het WEF en de WHO. Zij hebben ze harder nodig, dan mijn gezonde kinderen.

Onheilsprofeet!
Onheilsprofeet!
6 maanden geleden

Dat wisten we al enige tijd. Helaas zullen de schapen, tot muilezels worden. Muilezels kunnen zich niet voortplanten. Tja, schapen zijn niet bijster wakker en niet wakker te krijgen.

Jaco
Jaco
6 maanden geleden

Tja ik zeg het nog maar een keer! Ze hebben het voorzien op je kinderen! Kijk verder dan je eigen grasveldje! Je bent ’n rund als je met een prkkie stunt!

Elsjefiederelsje
Elsjefiederelsje
6 maanden geleden

Ben blij dat geen van mijn kleinkinderen geprikt is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x