CoronaMens en Dier

Kinderarts waarschuwt: als ze de meeste kinderen prikken, betekent dat mogelijk het einde van de mensheid

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Een heel leger mensen is aan het ontwaken. De machthebbers beginnen bang te worden en daarom slaan ze zo hard terug, zei de Amerikaanse kinderarts Paul Thomas in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson.

Ze trekken dokterslicenties in, wat Thomas ook is overkomen, ze maken het mensen heel moeilijk om zich uit te spreken over wat er echt aan de hand is. Maar als we ons niet uitspreken, offeren we een generatie kinderen op, waarschuwde de kinderarts. “Dat risico kunnen we niet nemen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Verborgen agenda

“Als ze alle of de meeste kinderen de coronaprik geven, betekent dat mogelijk het einde van de mensheid,” zei Thomas. “We weten niet wat de effecten zijn op de vruchtbaarheid, maar het ziet er niet best uit.”

Het spike-eiwit hoopt zich op in geslachtsklieren met als gevolg dat je hoogstwaarschijnlijk onvruchtbaar wordt, aldus de arts. “Je krijgt dan geen kinderen, iets wat onderdeel is van de verborgen agenda van sommige mensen die betrokken zijn bij het World Economic Forum; mensen als Bill Gates, Klaus Schwab.”

Eugenetica

Ze praten openlijk over deze verborgen agenda. Die grijpt terug op het eugenetica-programma: we gaan de voortplanting beperken, want er zijn te veel mensen op de planeet. Dat is niet waar en het is zeer onwenselijk dat de rijkste 1 procent, miljonairs en miljardairs, gaat bepalen of we al dan niet kinderen mogen krijgen, aldus de kinderarts.

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yelena
Yelena
1 jaar geleden

Ik laat mijn kinderen helemaal niet meer vaccineren. Niet tegen HPV, geen 9-jaars prik meer. Helemaal geen vaccinazies meer. Ik doneer vrijwillig al onze vaccinaties aan de leden van het WEF en de WHO. Zij hebben ze harder nodig, dan mijn gezonde kinderen.

Onheilsprofeet!
Onheilsprofeet!
1 jaar geleden

Dat wisten we al enige tijd. Helaas zullen de schapen, tot muilezels worden. Muilezels kunnen zich niet voortplanten. Tja, schapen zijn niet bijster wakker en niet wakker te krijgen.

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

Tja ik zeg het nog maar een keer! Ze hebben het voorzien op je kinderen! Kijk verder dan je eigen grasveldje! Je bent ’n rund als je met een prkkie stunt!

Elsjefiederelsje
Elsjefiederelsje
1 jaar geleden

Ben blij dat geen van mijn kleinkinderen geprikt is.

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x