Homepagina » Buitenland » Diepe staat in volle paniekmodus na topontmoeting Trump en Poetin. Waar zijn ze zo bang voor? Is dit het?
Diepe staat in volle paniekmodus na topontmoeting Trump en Poetin. Waar zijn ze zo bang voor? Is dit het?

Diepe staat in volle paniekmodus na topontmoeting Trump en Poetin. Waar zijn ze zo bang voor? Is dit het?

De Democraten en de massamedia deden er alles aan om te voorkomen dat president Donald Trump een ontmoeting zou hebben met zijn Russische ambtsgenoot Poetin.

Maar waarom? Je zou zeggen dat zo’n ontmoeting iets goeds is, toch?

“President Trump zou zijn ontmoeting met Vladimir Poetin moeten afzeggen, totdat Rusland kan aantonen dat het toekomstige verkiezingen niet zal proberen te beïnvloeden,” citeerde CNN leider van de Democraten in de Senaat Chuck Schumer.

Crimineel gedrag

Nancy Pelosi, de Democratische minderheidsleider van het Huis van Afgevaardigden, tweette dat ‘Trump zijn ontmoeting met Poetin onmiddellijk moet afzeggen’.

Het linkse Vox noemde de ontmoeting zelfs een ‘geschenk voor Poetin’.

Waarom waren de Democraten, diepe staat en mainstream media zo bang voor de ontmoeting? Ze zijn doodsbang voor het bewijs dat Poetin mogelijk heeft tegen hun leiders rond eerder crimineel gedrag, schrijft The Gateway Pundit.

Ondervragen

Tijdens de persconferentie na de ontmoeting onthulde Poetin al dat zakenman Bill Browder met hulp van Amerikaanse inlichtingendiensten 400 miljoen dollar vanuit Rusland heeft doorgesluisd naar de campagnekas van Hillary Clinton.

“We hebben genoeg reden om aan te nemen dat sommige Amerikaanse inlichtingenofficieren hebben geholpen bij deze transacties en willen hen ondervragen,” zei de Russische leider.

Allerlei lieden van de diepe staat kwamen uit de schaduw om dingen te roepen, omdat ze bang zijn voor de informatie die Trump mogelijk van Poetin heeft gekregen, aldus de website.

Dagen zijn geteld

CIA-baas onder Obama John Brennan, Hillary Clinton, ex-FBI-chef James Comey en Democratische congresleden waren er allemaal als de kippen bij om de president te bekritiseren.

“Ze zijn nu bang omdat ze al enige tijd weten dat zij degenen waren die samenzweerden met Rusland en nu kwetsbaar zijn. Hun dagen zijn geteld en dat weten ze,” klinkt het.

“President Trump weet dingen die hij nog even voor zich houdt. Het gevolg is dat de diepe staat in volle paniekmodus verkeert.”

[The Gateway Pundit]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

51 reacties

 1. Het is ronduit vermakelijk om te zien hoe de verraderlijke demonen van de Deep State aan alle kanten beginnen te krijsen als het licht op ze valt. Huichelachtige trollen die verstenen in het zonlicht. Hillary Clinton is zonder overdrijven de meest duivelse persoon die ooit op de aardkloot heeft rondgewandeld.

  Denk aan het ‘Uranium One’ schandaal waar de Clinton Foundation 140 miljoen heeft gekregen door 20 procent van Amerika’s uranium te verpatsen aan Rusland via bedrijf Russisch/Canadees bedrijf Rosatom. Dat is hoogverraad van de hoogste orde. De ronduit misdadige mainstreammedia negeert het vrijwel volkomen, net zoals alle pedofilie die gaande is in de hoogste kringen.

  De – pay for play – Clinton Foundation had miljarden opgehaald voor Haïti na de grote ramp die zich daar voltrok, maar ze hebben bijna alles in hun eigen zakken gestoken en Clinton vertrouwelingen daar allerlei gunstige baantjes en belangen toegeschoven. Een goede docu om te zien is de alom geprezen ‘Clinton Cash’. Dan noem ik nog niet eens de Clinton bodycount – het regent lijken de laatste maanden van mensen die of wilde getuigen tegen de misdaden van de Clintons of wat tweets of interviews gaven die ze niet te positief afschilderde. Al deze doden worden door de gecompromitteerde corrupte politieafdelingen steevast omschreven als zelfmoord. Niks aan de hand mensen. Doorlopen. Over de misdaden van de Cintons maar ook Obama en de Bushes (9-11) kun je bibliotheken volschrijven.

  Kijk de mainstreammedia eens losgaan op Trump omdat hij de banden wil herstellen met Rusland. De Cabal wil geen vrede. Vrede levert geen geld op. Ze willen oorlog. Depopulatie. Vrede is een ‘no go’.

  De DNC (Democratic National Comittee) wil haar server niet overdragen aan de FBI. Waarom is dat? Omdat die vol met ontluisterende drek zitten en hoogverraad aan alle kanten. Als die data openbaar wordt, zijn de Democraten totaal ontmaskerd. Net als de 650 duizend emails op de laptop van Anthony Weiner (veroordeeld pedofiel) die het gebruikte als zijn levensverzekering mochten ze (de cabal) hem wat aandoen. Die laptop bevat ongehoorde misdaden, corruptie filmpjes van pedofilie, ritueel misbruik waar vele hooggeplaatsten direct bij betrokken zijn.

  Brennan, James Comey, Andrew Mc Cabe, Nanci Pelosi, Maxine Waters, Paul Ryan, John Mc Cain, de Bushes, de Clintons, Obama, pedowood en al die schuimbekkende filmsterren en zangeressen etc etc zijn de belichaming van de Deep State. Ze hadden nooit gedacht dat Trump zou winnen. Onder Hillary konden alle misdaden die elke dag steeds meer aan het licht komen in die duistere gierput van ze blijven.

  Kijk de MSM eens schreeuwen over hoogverraad puur omdat Trump zijn banden met Rusland na zo een lange tijd wil verbeteren. Toen Obama en Hillary precies dezelfde dingen zeiden werden ze geprezen door de mainstreammedia. Zie je hoe corrupt ze zijn en dat ze niks meer zijn dan een werktuig van de Deep State.

  Poetin en Trump zijn tegen de New World Order (lees een totalitaire ‘socialistische’ politiestaat waarin de overheid (centraal geleide wereldregering) alles bepaald, waar winst niet meer is toegestaan en waar het vrije woord totaal verboden is. In de geschiedenis hebben we gezien dat deze communistische marxistische utopieën van het linkse front aan honderden miljoenen het leven gekost hebben. Het is een spiraal naar ongekende armoede, maar degene aan het hoofd van de totempaal komen uiteraard niks te kort. De New Wordl Order wil de hele mensheid gaan chippen – net of we huisdieren zijn. Zo controleren ze ons volkomen en kunnen middels frequenties ons totaal besturen. Ze kunnen het volpompen met zeer geraffineerde nanotechnologie die van elke individueel een soort van zombie maakt. Een braaf schaapje die zonder problemen naar het slachthuis gaat. Denk aan de ingebeitelde inscriptie in de Georgia Guidestones – wereldbevolking terugbrengen naar 500 miljoen. Deze mensen zijn satanisten, ziek tot op het bot en haten de mensheid.

  Nu heeft dat hele foptribunaal van Mueller weer een paar Russische mensen uit het leger beschuldigd van inmenging in de Amerikaanse verkiezingen (uiteraard een paar dagen voor de topontmoeting in Helsinki). Nou, kom maar eens op met die harde bewijzen. Poetin heeft al alle medewerking verleent om dit tot op de bodem uit te zoeken, maar denk maar niet dat Robert Mueller dat wil, omdat het allemaal een grote fake is waar waarschijnlijk Killary weer achter zit – althans die geruchten beginnen al in de alt media binnen te druppelen. Zo was er ook dat totaal gefabriceerde Steele (brits spion) dossier om middels dit fakedossier een onderzoek naar Trump te starten op volstrekt onwettige grond, net zoals de blatante leugens dat Trump zich in Moskou zou hebben laten onderpissen door een paar prostituees. Allemaal fake. Toon bewijzen – laat het zien. We wachten er al zolang op, maar er komt niks, want er is niks.

  Obama is ene paar keer naar Engeland afgereisd om een Brexit te voorkomen. Amerika is hofleverancier geweest in het beïnvloeden van verkiezingen wereldwijd. Nu heeft Lisa Page toegegeven in een besloten zitting dat het China is geweest die de server heeft gehackt. Wat de hele wereld is rondgegaan is de demonische tronie van Peter Strzok – een FBI slang die het gezicht van de Deep State laat zien. Aan alle kanten is die gegrild tijdens het verhoor, maar dit draagt bij aan het publieke ontwaken.

  Wat men moet weten is dat zeer velen in Amerika in de hoogste kringen, maar ook in Brussel diep betrokken zijn bij ongelooflijke corruptiepraktijken, mensenhandel, pedofilie en ze zijn doodsbang dat ze ontmaskerd worden. Dat is exact de reden dat ze allemaal zo lopen te krijsen. Ze komen aan de beurt. Dit jaar zal een jaar worden waarbij velen de schellen van de ogen vallen als er in oktober/november massale arrestaties gaan plaatsvinden.

  Ik kan u alvast melden dat de Clintons erbij zitten. Het vergt lange tijd om alle dossiers waterdicht te hebben want de Deep State is zeer geraffineerd en als je ze ook maar een klein beetje ruimte geeft walsen ze over je heen. Velen zijn en begrijpelijk ongeduldig en willen dat al die monsters nu al opgepakt worden, maar dit is ene zeer zorgvuldig proces en bij dat proces hoort ook het publieke ontwaken. De Deep State/Cabal heeft de mainstreammedia volledig in handen en ook de Europese nieuwsvoorziening is diep door de CIA geïnfiltreerd. Dat is de reden dat het publiek via andere wegen wakker geschud moet worden over wat er echt gaande is. Gelukkig hebben we het alternatieve nieuws, maar ook de social media giganten timmeren alles nu aan alle kanten dicht. We zitten in een oorlog. Een oorlog die zal bepalen wat ons lot zal zijn. Als de globalisten de macht grijpen en de Nieuwe Wereld Orde doorgedrukt wordt zijn we allemaal het haasje.

  Mensen die denken dat Trump een puppet is hebben het verkeerd begrepen. Er zijn al meerdere pogingen gedaan om Trump te liquideren. De hele cabal, vrijwel alle media, geheime genootschappen, het Vaticaan, Brussel. Ze willen Trump het liefst zo snel mogelijk eindigen omdat hij een regelrecht gevaar vormt voor de elite. Trump wil ook de Federal Reserve gaan aanpakken. Het hele bancaire systeem dat mensen aan alle kanten financieel gijzelt. Hij wil dat alle kennis vrijkomt over allerlei technologieën die nu alleen voor de elite bestemd zijn, alsmede allerlei geheimenissen zoals echt effectieve geneesmiddelen tegen kanker en andere dodelijke ziektes. De farmamaffia wil dat natuurlijk niet want dan gaat hun biljoenenbedrijf naar de vaantjes. Hun ideale verdienmodel is dat iedereen ziek is en zich blijft vergiftigen met hun chemische meuk.

  115 likes
  • @Nehemia

   Dank voor je wervelende reactie, heb het in één adem gelezen. Top en klinkt zeer overtuigend! Hoop dat je gelijk krijgt, hoewel ik toch denk of bijna vrees dat de voorspellingen in de bijbel m.b.t. de grote verdrukking en het zuiveren van een door corruptie en satanisch bevangen Israël (synoniem voor de zio wereld) eerst zullen plaatsvinden. Hopelijk niet, maar schijnbaar wel.

   16 likes
   • De puzzelstukjes liggen nog overal verspreid, maar Trump en Putin zijn de uitverkorenen om het juiste beeld aan het volk te presenteren, zodat er een nieuwe aarde kan worden gecreeerd.

    13 likes
    • Als je de bijbel mag geloven over de [grote verdrukking] zoals @weg met ons aanhaalt, komt deze uiteindelijke verlossing uit het Oosten. Niet uit het westen. Te minste zo staat het geschreven in het Apocalyps als ik met niet vergis.

     6 likes
   • HEAR HEAR.

    6 likes
  • SUPER GOED VERWOORD NEHEMIA !! KLASSE
   we gaan het zien en beleven, het uur van de waarheid nadert in rap tempo want de zon is nog nooit zo krachtig geweest als de laatste maanden!

   voor de lol nog even dit mensen : wat een rare act van Blokhoofd stef de pette lef ..het lijkt wel of hij trumoie na aapt..
   Trump is in mijn (3e) oog de goast buster aller tijden !! geweldige man, staat kaarsrecht en laat zich niet imponeren, hoop dat hij ECHT is dat weer wel.. zo gaan we maar verder en verder, maar 1 ding is wel zeker in deze achterlijke, belachelijke maar prachtige wereld : deze wereld heeft het nodig zo een man als trumpie en poetiesnoetie

   we gaan het zien..

   15 likes
  • Barrack Obama heeft in het verleden voor de CIA gewerkt en is gerekruteerd door John Brennan .

   Hij heeft zelf in Indonesië gewoond waar hij op een christelijke en moslim school zat . John brennan is in diezelfde tijd dat Obama daar woonden op een post gezeten in de tijd van soharto.

   Vervolgens is de moeder van Obama voor een lange tijd naar Pakistan vertrokken waar ook Obama naartoe reisde op een Indisch paspoort.

   Hij heeft zelfs de ambitie gehad om president van Indonesië te worden onder zijn Indonesische naam.

   Zo heeft onder drie namen geleeft ..

   Brennan is zelfs een keer bekeert tot moslim en is ook een katoliek Jesuit oftewel zwarte paus.

   De Jesuit zijn de oprichters van de NWO en de CIA word ook wel Cristians In Action genoemd binnen het Vaticaan wederom de CIA is grotendeels bestuurd door de Jesuit orde .

   Zou zeggen zoek en gij zult vinden…

   8 likes
  • Ik citeer: ‘Er zijn al meerdere pogingen gedaan om Trump te liquideren.’. Wat kan je hier meer over vertellen? Liefst met bronnen

   5 likes
  • En zo is President Kennedy ook vermoord, precies om de zelfde redenen. ik probeerde hier in de plaatselijke krant ook een voorzichtige ingezonden brief te schrijven, over de heksen jacht op Trump en Poetin, maar natuurlijk niet geplaatst.

   2 likes
  • Dankjewel voor je uitgebreide inzichtgevende reactie; zelf volg ik het ook allemaal “op de voet”. Wat ik mij verder afvraag is dit: komt Nederland met zijn aanschurkende corruptelingen ook aan de beurt?

   0 likes
  • Leuk verhaal, lekker kort.

   Helaas voor jou is dit een verhaal zonder bewijzen. Steeds hoor je “nu gaan ze vallen, die mensen van de deep state, de kinderverkrachters en handelaren. Ook Obama zit erbij ,vandaar dat ze zo zitten te krijsen etc”. Maar we wachten nog steeds.
   We moeten het hebben van de feiten en die feiten liegen niet. Obama heeft misschien dingen gedaan die niet netjes zijn, maar Trump is veel erger. Hij is echt een narcist, Obama was een charismatisch leider.
   Het is niet voor niks dat Trump fans perse een deep state fabriceren om zodoende Trump toch nog iets positiefs te laten zijn, namelijk een leider die tegen de deep state en new world order is.

   Je bent ook positief over Putin, weer een van de pot gerukt idee. O Putin is tegen de NWO, joechei.. Heb je wel door wat de feiten over Putin zijn? De feiten spreken boekdelen, hij is iemand die zijn mensen onderdrukt, die in feite een dictator is. Hij is dan wel democratisch gekozen in het begin, maar de laatste verkiezingen zijn gewoon door hem gekocht door uit eigen kring mensen te kiezen die zogenaamd ook mensen waren waar de Russen op konden stemmen. Hitler was ook democratisch gekozen en een dictator.

   Tevens lees ik van veel Trump fans dat Trump geen oorlogen gestart is, en de rest van de presidenten wel. Maar goed, hij stuurt wel meer troepen naar Afghanistan, dat is jullie misschien ontgaan? Als Trump inderdaad een goede leider was die geen oorlog wilde had hij zijn troepen daar wel weggehaald.

   Voor de rest liegt Trump dat het gedrukt staat. Bij de G-7 of G-8 bijvoorbeeld, maar ook bij Putin waar hij eerst A zegt en vervolgens B. Kranten die zijn woorden letterlijk citeren krijgen predicaat “fake news”. Neen dames, er zijn maar heel weinig mensen voorstander van Trump en juist die mensen krijsen. Namelijk dat er een deep state is, dat veel presidenten er lid van waren en Trump is de good guy, dat iedereen tegen Trump is omdat hij goed is etc. Begint erg zielig te worden op deze manier.

   0 likes
 2. De diepe staat in paniek??
  De echte machtshebbers hebben Trump totaal maar dan ook totaal onder controle!
  Wie is Trump? Hij is (was) een zakenman, die onder controle is van “die Deutsche Bank” en “Ladder Capital”.

  Wie staat aan de leiding van deze twee banken?
  P. Achleitner en Alan Fishman; beiden chazaren. Duidelijk toch?

  Namaste

  15 likes
  • Stop ‘s met het afdraaien van die oude retoriek Christalactic, en ga ‘s goed kijken naar wat Trump in eigen land en daarbuiten FEITELIJK nu allemaal aan het doen is. Is dat het werk van een deep state puppet?
   De lading sh*t die hij en zijn familie over zich heen hebben gekregen sinds zijn nominatie, wat zegt dat?
   Natuurlijk kun je zoiets ensceneren, om het vertrouwen van de mensen te winnen die wat verder doordenken, maar je ensceneert niet je eigen feitelijke ondergang, lijkt me nogal “counterproductive”.

   De hele Trump-bashindustrie staat of valt bij de mate waarin mensen de moeite willen nemen om direct ZELF te onderzoeken wat Trump aan het doen is, en de feiten te checken. Iedereen die te lui is om dat te doen komt met de oude retoriek, of erger nog, het totaal verstoken blijken te zijn van iedere realiteitszin.

   Laten we de NOS trouwens ‘s met z’n allen mailen en vragen waarom de meest onbenullige zeik”nieuwtjes” over Trump het nieuws halen, en we niks horen over de 400 miljoen aan Hillary waar Putin het over had. Waarom horen we niks over de hoorzittingen, over Strzok, Page, al dat tuig? Waarom de media blackout?
   Rhetorische vraag, maar ik zou het antwoord wel ‘s willen horen.

   23 likes
   • Ik hoop voor jou de je gelijk hebt, Marce!, maar deze man heeft wel schulden dat is zeker bij twee grote geldschieters (miljoenen dollars)! En daarbij weten we dat alles om het geld gaat in dit systeem!
    Bovendien schreeuwt de man dat hij van Israel houdt en uitkraamt dat Saoedi-Arabië achter de aanslagen van 9/11 zit.
    We weten allen dat Israël een creatie is van de Rothschilds.

    4 likes
    • Dat is een heel dun betoog Christgalactic. Laat maar zien, namen, feiten..
     En wat zouden de objectieven van deze geldschieters dan zijn geweest? De politiestaat? Schiet niet op dan.
     We zullen uiteindelijk moeten kijken naar wat er feitelijk gebeurt, wat iemand’s daden zijn, wat voor soort mensen hij om zich heen verzamelt, wie zijn tegenstanders zijn.

     Israël – wacht maar af..
     Saudi Arabië – was een van de pilaren,de financiering kwam er vandaan. Vandaar de arrestatie een aantal maanden geleden van die 11 of 13 Saudische prinsen en aanverwanten.

     2 likes
    • Schulden , de hele wereld heeft schulden bij de machtigste van de wereld, die zoveel druk uitoefenen op de wereld handel en politiek dat hun vruchten afwerpt in hun voordeel zich te distantiëren en lachend toezien hoe landen en culturen zichzelf vernietigen door oorlogen in het kader om nog meer handel en geld te verdienen over de lijken van de burgers.

     Niet te min kinderen exploiteren en misbruiken voor hun luciferische gedachten en schoonheids salons om er beter uit te zien als ze rijk oud en verlept zijn.

     Trump ziet eindelijk met de hulp van Qanon om een beweging op gang te zetten die uiteindelijk en hopelijk de hele wereld misschien gaan inzien zodat er hopelijk koppen gaan rollen en de dreiging en angst zaaierij van deze top eens een keer ten val brengt.

     Of dat gaat lukken is nog maar de vraag, maar als men bereid is kan het volk de omslag zijn en zal moeten worden bereikt door bewustwording en met zo min mogelijk geweld afgedwongen moeten worden.

     Maar dat zal nog een lange weg zijn. En mensen die nu in hun fijne geldbubbel rond wanen zullen daar niet om staan te springen dat Trump dit voor elkaar gaat krijgen.

     2 likes
    • @christgalactic: blijft overeind staan de msm cq de NOS totaal niet rept over wat er werkelijk gaande is, zowel in Europa als in de VS, maar inderdaad allerlei lulligheden en verdraaid- en leugennieuws brengt. Daarom kijk ik geen TV of lees nauwelijks kranten meer want dat is werkelijk een gevecht tegen het zuur; het bekomt me niet goed.

     0 likes
  • @Christgalactic

   Ondanks vele hoopvolle reacties, denk ik dat je gelijk hebt. Persoonlijk kan ik mij niet voorstellen dat er in de VS opeens een onafhankelijk poppetje opstaat die zich tegen de pseudo joden en zionisten verzet en het zou lukken de hele maffia boel om te buigen naar een betere wereld. Kan mij dat beeld werkelijk niet voorstellen, anders was Trump allang afgemaakt. De beste presidenten waren achteraf degene die niet lang in het zadel blev…mochten zitten.

   5 likes
 3. @ weg met ons
  Thanks. Probleem met Israël in mijn optiek is dat de Rothschild dynastie diep geïnfiltreerd is in dat land. De Khazaren hebben daar grote invloed (niet te verwarren met de echte joden). Netanyahu – persoonlijk vertrouw ik dit heerschap niet. Die man is – wat ik er allemaal over lees niet echt okselfris en heeft zeker een dubbele agenda.

  In Israël is net als in Amerika ook een Deep State actief en dat geldt ook voor Iran. Diezelfde Deep State heeft ook vele decennia lang in Noord Korea gezeten. Die Deep State is daar nu verwijderd door de white hats (lees de goede jongens van de inlichtingendiensten en de militaire top van Amerika. Het klinkt ongelooflijk, maar dat hele Noord Korea was feitelijk een grote frontorganisatie van de Deep State (black hats CIA). Alle nucleaire technologie hebben ze destijds van de Clintons cadeau gekregen. Daardoor hadden ze (de CIA) onder andere een ‘excuus’ om de hele regio rond Noord Korea vol te bouwen met Amerikaanse militaire bases en bij een nucleaire valse vlag dei de wereld in brand zou steken konden ze uiteraard geholpen door de corrupte mainstreammedia Noord Korea de schuld geven. Het is nu afwachten of Kim Jong Un verder gaat met met het decimeren van zijn nucleaire arsenaal. Het zou mooi zijn als de de financiële sancties nu eindelijk ophouden en de bevolking van Noord Korea niet langer hoeft te creperen.

  Israël zal in het brandpunt komen te staan van alle geopolitieke schommelingen. Arabische naties zullen dit land willen verdelgen en al het leven wat daarin is. Dat hebben ze al eerder in 1967 en in 1973 geprobeerd. Een grote Midden Oosten oorlog is niet ondenkbaar. Ik denk dat Erdogan (of zijn opvolger) zal trachten om de Arabische naties te vergaderen als de tijd rijp is om op te trekken en om oorlog te voeren. In ieder geval – we leven in fascinerende tijden.

  14 likes
  • Nehamia, volgens mij ben je diep geïnfiltreerd in deep state en inlichtingendiensten. Anders zou ik el een willen weten waar je al je kennis vandaan hebt ?. Mvg Louis.

   2 likes
   • Iedereen die de Amerikaanse alternatieve media volgt weet waar Nehemia het over heeft.
    Dat hier voornamelijk mensen reageren die alleen de vernauwde msm visie volgen is op z’n zachtst gezegd raar.
    Je zou haast denken dat die mensen deep state en inlichtingendiensten-mensen zijn. Msm medewerkers die nogal wat te verliezen hebben.
    Die hier, valt ook onder hun werkzaamheden, dus betaald, de vernauwde blik in stand moeten zien te houden.
    Ze proberen al jaren wanhopig om ook alt.media volgers in hun vernauwde msm bewustzijn te krijgen, wat uiteraard nooit gaat lukken.
    Ja hoor, de aarde is plat, net zo plat als de zon en de maan….

    Trump heeft de DNC server, hij heeft Wikileaks, hij heeft het originele I.G. rapport {waar niet in geschrapt is} plus 160 T/B data vol met belastend materiaal van Rusland gekregen.
    Alles staat gereed om de deep state voor eens en voor altijd de grote mond te snoeren.

    Faya.

    9 likes
   • sommige mensen komen verder dan 94news…..

    sjonge sjonge ik lees veel onzin,maar dit soort reacties verklaard voor mij waarom de wereld in brand staat.
    en ga nu aub geen brandblusser zoeken.

    fff

    0 likes
  • Wat bedoelt u met: “Khazaren” ? De afstammelingen van de 10 stammen? De Joden zijn de afstammelingen van de overige 2 stammen Juda en Benjamin

   0 likes
   • Dat zijn waarschijnlijk de nakomelingen van Esau. Want zij hebben nu de macht in de laatste dagen. Daarna komen de nakomelingen van Jacob(Isreal) aan de macht. En dat is het witte paard. De Heiligen of 12 stammen en iedereen die het Evangelie heeft aangenomen. En zij gebruiken de rots die zonder handen uit de berg is gehouwen om het systeem af te breken.

    0 likes
    • Caesar Lion Cachet

     LS…

     Laat al die dwaallichten nu eens werkelijk lezen wie die Ashkenazi Khazaren zijn. Dan zijn we meteen verlost van ieder religieus geleuter uit oude boeken die er niet meer toe doen.

     3 likes
     • Hou het simpel want verwarring is hun geheim, de Ashke-nazi Khazaren van nu en hoe het gespuis zich verder ook noemt om de verwarring groot te houden, is de Bush-Obama-Hillary-aanhang wereldwijd, Bapometh aanbiders/vrijmetselaars 33e graads, die allen vet betaald werden, want het is over en uit, uit de Soros-Clinton foundation pot.
      Om van de wereld een grote hungergame en vervolgens slachtveld te maken, de planeet moest en zou in brand.
      En eenieder die hier openlijk over sprak speelde met zijn leven.
      Zij, de dominanten die bereid waren dit uit te voeren, zouden boven de ”kleine” man staan is ze beloofd en een geweldig leven hebben, zij waren de uitverkorenen is ze wijsgemaakt.
      En ze geloofden het, lekker bijdehand.

      3 likes
   • HET JOODSE VOLK bestaat niet, er is geen Joods ras! Je hebt wel een Joods geloof.

    1 likes
  • Dat staat ook in de openbaringen van Johannes, dat staten op zouden rukken naar Israël

   0 likes
 4. Kentering

  De werkelijkheid is anders dan hoe die gebracht wordt,
  voel en zie dit want een mensenleven is best kort!
  Mensen gaan anno nu in rap tempo heel veel leren,
  nog even doorzetten en het tij kan eindelijk keren.

  Veel mensenkinderen haken daar meer en meer op in,
  hun leven op deze planeet heeft dus heel veel zin,
  Want zij weten waarom het zo donker werd op aarde,
  en wie de bewoners losmaakte van hun eigenwaarde.

  De tijd die nu aanbreekt staat in het teken van groei,
  het leven wordt lichter en het komt volledig tot bloei,
  want zodra wij eindelijk gaan inzien hoe groots wij zijn,
  verdwijnen in een oogwenk ongemakken en pijn.

  Als het bundelen van kracht ons de juiste weg wijst,
  ontstaat er een kentering, waardoor in rap temp de nieuwe aarde verrijst!

  16 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Veel lichamelijke en geestelijke ongemakken verdwijnen ook als sneeuw voor de zon na een drastische schoonmaak van je darmen. Als je zou beseffen wat daarin allemaal opgeslagen is…

   Wat voor mij ongelofelijk heeft gewerkt: Glas warme melk met wonderolie. Zandzakken voor de deur en een halve dag op de pot ! Wel blijven doortrekken en daarna lekker in de zon gaan zitten of naar je bedje…

   Doen !

   6 likes
 5. Natuurlijk weet Putin meer en China trouuwens ook…Dat de Amerikanen nou alles slikken evenals de hypocriete trouwe volgelingen Europa……..
  In het huidige Rusland waren dit soort lieden al lang opgepakt ….
  In China waren ze al lang verdwenen ,….Amerika moet het zelf maar oplossen… en ach Europa kan z’n eigen problemen niet eens oplossen…

  17 likes
 6. Alsof Trump zoveel goed doet…

  * Alle maar ook alle natuurgebieden die lucratief zijn, zijn opengesteld (geld dus)
  * Schone kolen (LOLZ, als het maar geld oplevert)
  * Muur bouwen in Mexico.. Dat kan niet anders? (levert dit ook geld op? vast wel, op een of andere manier)
  * Nederland moet weer braaf betalen aan de NAVO.. Trump vindt NAVO weer een goede organisatie..
  Waarom? Omdat het orders oplevert voor wapenindustrie (weer geld).

  Alles draait om knikkers…

  En dan moeten we hier geloven dat hier iemand aan de macht is dat de diepe staat omver werpt?
  Trump is makkelijk te volgen.. als het maar geld oplevert.

  11 likes
 7. Dat genamaste wordt iedereen spuug niet goed van, nu maar hopen of u daadwerkelijk begrijpt wat dat genamaste in de oorspronkelijke betekenis is. Sterkte met u diepgaand onderzoek wat nu toch wel even wenselijk zou zijn.

  3 likes
 8. Hun dagen zijn geteld. De elite is in totale paniek. Als je naar de THI shows luistert van Thomas Williams dan zegt hij al dat het meeste van de elite aan het einde van dit jaar nog wordt uitgespeeld. Ze zijn de totale macht verloren. Ook al mogen velen van jullie mij niet geloven wat ik zeg hier, maar dat is wat het probleem is, het zoeken naar het externe, terwijl de antwoorden en de veranderingen in onszelf plaatsvinden.

  Het lijkt dat het slechter wordt, maar dat is slechts gezichtsbedrog, maar achter de schermen gaat het heftig aan toe.

  5 likes
 9. De angst van de zgn. elite is VREDE !!! Vrede is wat haast alle mensen willen ! Maar hoe moet dat dan met de wapen en fharma industrie jaja dat gaat achteruit in draf dus……VREDE ik hoop het maar !

  5 likes
 10. Einde der tijden is in aantocht

  3 likes
  • @John

   Einde der tijden komende in een climax van 7 jaar verdrukking? Pas daarna, voor wat er rest, een andere, hopelijk, betere nieuwe start en wereld??

   0 likes
 11. Hebben jullie er is niet is bij na gedacht dat er een oorlog gaande kan zijn onder de
  fracties van de deep state illuminati oftewel de vrijmetselarij? En dat ze mekaar na het leven
  staan om de macht etc.Als dit zo is kan het nog wel is behoorlijk heet worden voor
  ons gewone volk.Hier kan echt iets heel gevaarlijks uit voort komen. Denk maar aan
  het immigratie probleem bijvoorbeeld.het simpele volk word hier voor gebruikt [Orde out of chaos]
  En vergeet niet Erdoan is een pure vrijmetselaar.
  En zouden de arabieren werkelijk weer onder de knoet van de Ottomanen willen
  leven nee ik denk van niet.

  3 likes
 12. zag op youtube dat er nieuw bewijs is gevonden over mh17

  filmpje is van 2 dagen geleden

  https://www.youtube.com/watch?v=N4piuRv61pI

  wat vinden jullie hiervan ?

  2 likes
 13. Op een wereldkaart valt mij op dat de grenzen van Rusland – laat het Siberië zijn – dicht bij Noord Korea liggen en dat China ook maar op een zijstraat afstand ligt . Deze laatsten zijn geen vrienden van Rusland en evenmin van de USA … Als we nu eens veronderstellen dat Poetin (een de éne zijde) en Trump (aan de àndere zijde – zij het in opdracht van zijn bazen, want hij is tenslotte maar een spreekbuis) de handen in mekaar slaan … ziet men wat ik bedoel op termijn ?

  2 likes
 14. Ik vind het nogal psychopatisch.
  Maar als je weet dat de freemasons, vrijmetselaars, die de wereld runden als ze hogerop wilden komen door de grootmeester aangeraden werden dat ze vooral veel moesten gaan lezen, lees: laten hersenspoelen, want die lectuur zal zorgvuldig voor ze uitgekozen zijn, zoals ze in het onderwijs ook alles zorgvuldig uitkiezen, is het zo vreemd niet.
  Naar mijn bescheiden mening zitten er dan ook niet echt intelligente mensen bij die club.

  2 likes
 15. “Je kunt nooit aantonen dat je iets niet zal doen?” (beinvloeden), “En heb je iets wel gedaan, dan kun je aantonen dat je het niet hebt gedaan met met het tonen van het bewijs dat je nooit iets zou doen”.
  3e alinea/zin.
  Je kunt iets wat je niet hebt gedaan niet aantonen. Toch?

  0 likes
 16. Welnee, ze zijn niet “doodsbang voor het bewijs dat Poetin mogelijk heeft tegen hun leiders rond eerder crimineel gedrag”. Daar denken die mensen helemaal niet over na. Ze zijn Pavloviaans hysterisch anti-Trump.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nos

NOS manipuleert weer eens beelden. Deze keer moet China het ontgelden

In september 2014 zond het NOS Journaal ...

europese commissie

Europese Commissie komt met doodeng document. We mogen niet meer zelf denken

De Europese Commissie heeft net een doodeng ...