Buitenland

Diepe staat in volle paniekmodus na topontmoeting Trump en Poetin. Waar zijn ze zo bang voor? Is dit het?

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Democraten en de massamedia deden er alles aan om te voorkomen dat president Donald Trump een ontmoeting zou hebben met zijn Russische ambtsgenoot Poetin.

Maar waarom? Je zou zeggen dat zo’n ontmoeting iets goeds is, toch?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“President Trump zou zijn ontmoeting met Vladimir Poetin moeten afzeggen, totdat Rusland kan aantonen dat het toekomstige verkiezingen niet zal proberen te beïnvloeden,” citeerde CNN leider van de Democraten in de Senaat Chuck Schumer.

Crimineel gedrag

Nancy Pelosi, de Democratische minderheidsleider van het Huis van Afgevaardigden, tweette dat ‘Trump zijn ontmoeting met Poetin onmiddellijk moet afzeggen’.

Het linkse Vox noemde de ontmoeting zelfs een ‘geschenk voor Poetin’.

Waarom waren de Democraten, diepe staat en mainstream media zo bang voor de ontmoeting? Ze zijn doodsbang voor het bewijs dat Poetin mogelijk heeft tegen hun leiders rond eerder crimineel gedrag, schrijft The Gateway Pundit.

Ondervragen

Tijdens de persconferentie na de ontmoeting onthulde Poetin al dat zakenman Bill Browder met hulp van Amerikaanse inlichtingendiensten 400 miljoen dollar vanuit Rusland heeft doorgesluisd naar de campagnekas van Hillary Clinton.

“We hebben genoeg reden om aan te nemen dat sommige Amerikaanse inlichtingenofficieren hebben geholpen bij deze transacties en willen hen ondervragen,” zei de Russische leider.

Allerlei lieden van de diepe staat kwamen uit de schaduw om dingen te roepen, omdat ze bang zijn voor de informatie die Trump mogelijk van Poetin heeft gekregen, aldus de website.

Dagen zijn geteld

CIA-baas onder Obama John Brennan, Hillary Clinton, ex-FBI-chef James Comey en Democratische congresleden waren er allemaal als de kippen bij om de president te bekritiseren.

“Ze zijn nu bang omdat ze al enige tijd weten dat zij degenen waren die samenzweerden met Rusland en nu kwetsbaar zijn. Hun dagen zijn geteld en dat weten ze,” klinkt het.

“President Trump weet dingen die hij nog even voor zich houdt. Het gevolg is dat de diepe staat in volle paniekmodus verkeert.”

[The Gateway Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christgalactic
Christgalactic
5 jaren geleden

De diepe staat in paniek??
De echte machtshebbers hebben Trump totaal maar dan ook totaal onder controle!
Wie is Trump? Hij is (was) een zakenman, die onder controle is van “die Deutsche Bank” en “Ladder Capital”.

Wie staat aan de leiding van deze twee banken?
P. Achleitner en Alan Fishman; beiden chazaren. Duidelijk toch?

Namaste

Nehemia
Nehemia
5 jaren geleden

Het is ronduit vermakelijk om te zien hoe de verraderlijke demonen van de Deep State aan alle kanten beginnen te krijsen als het licht op ze valt. Huichelachtige trollen die verstenen in het zonlicht. Hillary Clinton is zonder overdrijven de meest duivelse persoon die ooit op de aardkloot heeft rondgewandeld.

Denk aan het ‘Uranium One’ schandaal waar de Clinton Foundation 140 miljoen heeft gekregen door 20 procent van Amerika’s uranium te verpatsen aan Rusland via bedrijf Russisch/Canadees bedrijf Rosatom. Dat is hoogverraad van de hoogste orde. De ronduit misdadige mainstreammedia negeert het vrijwel volkomen, net zoals alle pedofilie die gaande is in de hoogste kringen.

De – pay for play – Clinton Foundation had miljarden opgehaald voor Haïti na de grote ramp die zich daar voltrok, maar ze hebben bijna alles in hun eigen zakken gestoken en Clinton vertrouwelingen daar allerlei gunstige baantjes en belangen toegeschoven. Een goede docu om te zien is de alom geprezen ‘Clinton Cash’. Dan noem ik nog niet eens de Clinton bodycount – het regent lijken de laatste maanden van mensen die of wilde getuigen tegen de misdaden van de Clintons of wat tweets of interviews gaven die ze niet te positief afschilderde. Al deze doden worden door de gecompromitteerde corrupte politieafdelingen steevast omschreven als zelfmoord. Niks aan de hand mensen. Doorlopen. Over de misdaden van de Cintons maar ook Obama en de Bushes (9-11) kun je bibliotheken volschrijven.

Kijk de mainstreammedia eens losgaan op Trump omdat hij de banden wil herstellen met Rusland. De Cabal wil geen vrede. Vrede levert geen geld op. Ze willen oorlog. Depopulatie. Vrede is een ‘no go’.

De DNC (Democratic National Comittee) wil haar server niet overdragen aan de FBI. Waarom is dat? Omdat die vol met ontluisterende drek zitten en hoogverraad aan alle kanten. Als die data openbaar wordt, zijn de Democraten totaal ontmaskerd. Net als de 650 duizend emails op de laptop van Anthony Weiner (veroordeeld pedofiel) die het gebruikte als zijn levensverzekering mochten ze (de cabal) hem wat aandoen. Die laptop bevat ongehoorde misdaden, corruptie filmpjes van pedofilie, ritueel misbruik waar vele hooggeplaatsten direct bij betrokken zijn.

Brennan, James Comey, Andrew Mc Cabe, Nanci Pelosi, Maxine Waters, Paul Ryan, John Mc Cain, de Bushes, de Clintons, Obama, pedowood en al die schuimbekkende filmsterren en zangeressen etc etc zijn de belichaming van de Deep State. Ze hadden nooit gedacht dat Trump zou winnen. Onder Hillary konden alle misdaden die elke dag steeds meer aan het licht komen in die duistere gierput van ze blijven.

Kijk de MSM eens schreeuwen over hoogverraad puur omdat Trump zijn banden met Rusland na zo een lange tijd wil verbeteren. Toen Obama en Hillary precies dezelfde dingen zeiden werden ze geprezen door de mainstreammedia. Zie je hoe corrupt ze zijn en dat ze niks meer zijn dan een werktuig van de Deep State.

Poetin en Trump zijn tegen de New World Order (lees een totalitaire ‘socialistische’ politiestaat waarin de overheid (centraal geleide wereldregering) alles bepaald, waar winst niet meer is toegestaan en waar het vrije woord totaal verboden is. In de geschiedenis hebben we gezien dat deze communistische marxistische utopieën van het linkse front aan honderden miljoenen het leven gekost hebben. Het is een spiraal naar ongekende armoede, maar degene aan het hoofd van de totempaal komen uiteraard niks te kort. De New Wordl Order wil de hele mensheid gaan chippen – net of we huisdieren zijn. Zo controleren ze ons volkomen en kunnen middels frequenties ons totaal besturen. Ze kunnen het volpompen met zeer geraffineerde nanotechnologie die van elke individueel een soort van zombie maakt. Een braaf schaapje die zonder problemen naar het slachthuis gaat. Denk aan de ingebeitelde inscriptie in de Georgia Guidestones – wereldbevolking terugbrengen naar 500 miljoen. Deze mensen zijn satanisten, ziek tot op het bot en haten de mensheid.

Nu heeft dat hele foptribunaal van Mueller weer een paar Russische mensen uit het leger beschuldigd van inmenging in de Amerikaanse verkiezingen (uiteraard een paar dagen voor de topontmoeting in Helsinki). Nou, kom maar eens op met die harde bewijzen. Poetin heeft al alle medewerking verleent om dit tot op de bodem uit te zoeken, maar denk maar niet dat Robert Mueller dat wil, omdat het allemaal een grote fake is waar waarschijnlijk Killary weer achter zit – althans die geruchten beginnen al in de alt media binnen te druppelen. Zo was er ook dat totaal gefabriceerde Steele (brits spion) dossier om middels dit fakedossier een onderzoek naar Trump te starten op volstrekt onwettige grond, net zoals de blatante leugens dat Trump zich in Moskou zou hebben laten onderpissen door een paar prostituees. Allemaal fake. Toon bewijzen – laat het zien. We wachten er al zolang op, maar er komt niks, want er is niks.

Obama is ene paar keer naar Engeland afgereisd om een Brexit te voorkomen. Amerika is hofleverancier geweest in het beïnvloeden van verkiezingen wereldwijd. Nu heeft Lisa Page toegegeven in een besloten zitting dat het China is geweest die de server heeft gehackt. Wat de hele wereld is rondgegaan is de demonische tronie van Peter Strzok – een FBI slang die het gezicht van de Deep State laat zien. Aan alle kanten is die gegrild tijdens het verhoor, maar dit draagt bij aan het publieke ontwaken.

Wat men moet weten is dat zeer velen in Amerika in de hoogste kringen, maar ook in Brussel diep betrokken zijn bij ongelooflijke corruptiepraktijken, mensenhandel, pedofilie en ze zijn doodsbang dat ze ontmaskerd worden. Dat is exact de reden dat ze allemaal zo lopen te krijsen. Ze komen aan de beurt. Dit jaar zal een jaar worden waarbij velen de schellen van de ogen vallen als er in oktober/november massale arrestaties gaan plaatsvinden.

Ik kan u alvast melden dat de Clintons erbij zitten. Het vergt lange tijd om alle dossiers waterdicht te hebben want de Deep State is zeer geraffineerd en als je ze ook maar een klein beetje ruimte geeft walsen ze over je heen. Velen zijn en begrijpelijk ongeduldig en willen dat al die monsters nu al opgepakt worden, maar dit is ene zeer zorgvuldig proces en bij dat proces hoort ook het publieke ontwaken. De Deep State/Cabal heeft de mainstreammedia volledig in handen en ook de Europese nieuwsvoorziening is diep door de CIA geïnfiltreerd. Dat is de reden dat het publiek via andere wegen wakker geschud moet worden over wat er echt gaande is. Gelukkig hebben we het alternatieve nieuws, maar ook de social media giganten timmeren alles nu aan alle kanten dicht. We zitten in een oorlog. Een oorlog die zal bepalen wat ons lot zal zijn. Als de globalisten de macht grijpen en de Nieuwe Wereld Orde doorgedrukt wordt zijn we allemaal het haasje.

Mensen die denken dat Trump een puppet is hebben het verkeerd begrepen. Er zijn al meerdere pogingen gedaan om Trump te liquideren. De hele cabal, vrijwel alle media, geheime genootschappen, het Vaticaan, Brussel. Ze willen Trump het liefst zo snel mogelijk eindigen omdat hij een regelrecht gevaar vormt voor de elite. Trump wil ook de Federal Reserve gaan aanpakken. Het hele bancaire systeem dat mensen aan alle kanten financieel gijzelt. Hij wil dat alle kennis vrijkomt over allerlei technologieën die nu alleen voor de elite bestemd zijn, alsmede allerlei geheimenissen zoals echt effectieve geneesmiddelen tegen kanker en andere dodelijke ziektes. De farmamaffia wil dat natuurlijk niet want dan gaat hun biljoenenbedrijf naar de vaantjes. Hun ideale verdienmodel is dat iedereen ziek is en zich blijft vergiftigen met hun chemische meuk.

Johm
Johm
5 jaren geleden

Einde der tijden is in aantocht

Piet
Piet
5 jaren geleden

Alsof Trump zoveel goed doet…

* Alle maar ook alle natuurgebieden die lucratief zijn, zijn opengesteld (geld dus)
* Schone kolen (LOLZ, als het maar geld oplevert)
* Muur bouwen in Mexico.. Dat kan niet anders? (levert dit ook geld op? vast wel, op een of andere manier)
* Nederland moet weer braaf betalen aan de NAVO.. Trump vindt NAVO weer een goede organisatie..
Waarom? Omdat het orders oplevert voor wapenindustrie (weer geld).

Alles draait om knikkers…

En dan moeten we hier geloven dat hier iemand aan de macht is dat de diepe staat omver werpt?
Trump is makkelijk te volgen.. als het maar geld oplevert.

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x