Mens en Dier

Hugo de Jonge: Je hebt niets te kiezen qua vaccin

Help mee door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

NPO-baas Shula Rijxman vroeg coronaminister Hugo de Jonge in WNL Op Zondag of we straks mogen kiezen welk coronavaccin we willen. “Nee, de puzzel is al complex genoeg,” antwoordde de minister. “Dus als ik niet Pfizer, maar een ander vaccin wil, dan mag dat niet,” zei Rijxman. “Je krijgt aangeboden wat er beschikbaar is op dat moment voor die doelgroep,” vervolgde De Jonge.

“Hugochenko heeft het nu klip en klaar gezegd op tv: je hebt niets te kiezen qua vaccin! Je moet je maar laten inspuiten met elk spul dat wordt voorgelegd, of het nou stukken minder effectief is of grotere kans op bijwerkingen [heeft]. In strijd met eerdere beloftes,” reageert Elise De Windt op Twitter.

“Je hebt hiermee de vaccinatiebereidheid eigenhandig om zeep geholpen. Door mensen de keuzevrijheid te ontnemen toon je weer prachtig aan hoe je aankijkt tegen de samenleving,” voegt ze toe.

Incident

Terwijl Nederland op 8 januari gaat vaccineren, zijn veel andere EU-landen al begonnen. De Duitse vaccinatiecampagne is gelijk al overschaduwd door een incident: daar kregen 8 medewerkers van een bejaardentehuis een overdosis van het vaccin toegediend.

De zorgmedewerkers uit de stad Stralsund kregen 5 keer de aanbevolen dosis van het Pfizer-vaccin. Vier van hen zijn met corona-achtige klachten opgenomen in het ziekenhuis.

4.6 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
162 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Martin
Martin
1 jaar geleden

Je hebt nog nooit kunnen kiezen. Zei laten je hun optie kiezen zonder dat je het door hebt en nu omdat alle ogen er op gericht zijn zien we het pas

Swappie
Swappie
1 jaar geleden

Heeft Hugo wel eens gehoord van de code van Neurenberg, zou hij eens moeten lezen.

exegese
exegese
1 jaar geleden

Ik heb zeker iets te kiezen ! Voor mij GEEN vaccin en ik sta hier zeker niet alleen in. Heel veel huisartsen hebben zelfs aangegeven niet mee te willen werken aan deze vaccinatiecampagne. Dat zegt toch genoeg beste mensen.Dit kabinet moet zo spoedig mogelijk worden ontbonden en op non actief gesteld. Onze gezondheid en algehele toekomst staat nu op het spel.

Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Nog maar een keer.
Niet vaccineren is de beste bescherming!!!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

162
0
We lezen graag je reactie!x