Het Complot

Aanwezigheid Rutte en Pechtold Bilderbergconferentie leidt tot Kamervragen

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dit weekend zijn koningin Beatrix, premier Rutte en D66-partijleider Pechtold op de Bilderbergconferentie, waar de beveiliging zwaarder is dan ooit.

Er zijn nog meer Nederlanders uitgenodigd, te weten: hoogleraar Paul Scheffer, Unilever-topman Paul Polman en Eurocommissaris met de portefeuille ICT en Telecommunicatie Neelie Kroes.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Voor het Westfield Mariott hotel in Chantilly in de Amerikaanse staat Virginia waar de conferentie wordt gehouden hebben zich honderden betogers van ‘Occupy Bilderberg’ verzameld. Het gebied rond het hotel is hermetisch afgesloten en gasten van het hotel die niet betrokken zijn bij de conferentie moesten hun kamer verlaten.

bilderberg293472349827492348234

Geheimzinnigheid

De Bilderbergconferentie wordt al jaren met geheimzinnigheid omgeven. Wat er precies wordt besproken blijft geheim. In totaal zijn op de bijeenkomst zo’n 136 hooggeplaatste figuren uit de politiek, de financiële wereld, wetenschap en media aanwezig.

Ook aanwezig zijn Google-topman Eric Schmidt, kroonprins Philippe van België, oud-minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten Henry Kissinger en oud-wereldkampioen schaken en tegenwoordig activist Gary Kasparov.

Misleiding

Veel van de gasten komen uit de Duitse, Canadese, Britse, Spaanse, Portugese, Oostenrijkse en Amerikaanse bankenwereld. Zo zijn er een aantal ministers van Financiën aanwezig. Ook Goldman Sachs schuift aan, de Amerikaanse zakenbank die wordt beschuldigd van misleiding van Europese banken en overheden.

De reden van de aanwezigheid van D66-politicus Pechtold is onbekend. Naar verluidt heeft koningin Beatrix een belangrijke invloed op het uitnodigingsbeleid. Haar vader, prins Bernhard, organiseerde in 1954 de eerste Bilderbergconferentie.

Kamervragen

De Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) wil niets zeggen over de aanwezigheid van demissionair premier Mark Rutte. Hij heeft ook geen voorlichter mee.

Teleurgesteld constateert SP-Kamerlid Harry van Bommel op zijn blog dat het vreemd is dat we niet mogen weten wat de premier daar zegt. “Op mijn eerdere Kamervragen over deze conferentie kreeg ik steeds een nietszeggend antwoord. En dat terwijl de reis en het verblijf door de belastingbetaler wordt betaald,” schrijft Van Bommel. Fractieleider Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren heeft Kamervragen gesteld naar aanleiding van de aanwezigheid van premier Rutte.

Bekijk hier welke Bilderbergers inmiddels zijn gefotografeerd bij het hotel.

Verhagen over Bilderberg: ik ga niet over het uitnodigingsbeleid

Bilderberg 2012: Betogers vs Nieuwe Wereldorde

Bronnen: Volkskrant.nl, NOS.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Neurocore
Neurocore
12 jaren geleden

Wat een enge vent die Rothchild.

mickeymaro
mickeymaro
12 jaren geleden

Ik vind dat we Pechtoldt hier flink over mogen vragen!!
Ik vind dat PVV, SP en ook D66 hierover flink wat vragen over mogen stellen. Het wordt tijd dat deze beerput open gaat. Ben benieuwd of we hierover wat in het gewone nieuws te zien krijgen. Maar het MSM kennende zal dat wel niet.

groeten,

mickeymaro

Joker
Joker
12 jaren geleden

Het is wel grappig dat de Philippe, de wazige kroonprins van België erbij aanwezig is. De beste man straalt namelijk totaal niets uit en -eerlijk gezegd- begrijpt hij niets van hetgeen er rondom hem gebeurt.

Ik
Ik
12 jaren geleden

Is dat hem nou
Waar iedereen zich zo druk om maakt!
Ik vind het wel een aardige vent.
Hij gaat best ook wel redelijk met de intervieuwer om.
Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik zijn visie over geld en macht deel.

Wel supervet zo,n intervieuw op straat.
en hebm op deze manier confronteren.

We gaan vooruit!

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x