Homepagina » Het Complot » Aanwezigheid Rutte en Pechtold Bilderbergconferentie leidt tot Kamervragen
bilderberg239487349879234324

Aanwezigheid Rutte en Pechtold Bilderbergconferentie leidt tot Kamervragen

Dit weekend zijn koningin Beatrix, premier Rutte en D66-partijleider Pechtold op de Bilderbergconferentie, waar de beveiliging zwaarder is dan ooit.

Er zijn nog meer Nederlanders uitgenodigd, te weten: hoogleraar Paul Scheffer, Unilever-topman Paul Polman en Eurocommissaris met de portefeuille ICT en Telecommunicatie Neelie Kroes.

Voor het Westfield Mariott hotel in Chantilly in de Amerikaanse staat Virginia waar de conferentie wordt gehouden hebben zich honderden betogers van ‘Occupy Bilderberg’ verzameld. Het gebied rond het hotel is hermetisch afgesloten en gasten van het hotel die niet betrokken zijn bij de conferentie moesten hun kamer verlaten.

bilderberg293472349827492348234

Geheimzinnigheid

De Bilderbergconferentie wordt al jaren met geheimzinnigheid omgeven. Wat er precies wordt besproken blijft geheim. In totaal zijn op de bijeenkomst zo’n 136 hooggeplaatste figuren uit de politiek, de financiële wereld, wetenschap en media aanwezig.

Ook aanwezig zijn Google-topman Eric Schmidt, kroonprins Philippe van België, oud-minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten Henry Kissinger en oud-wereldkampioen schaken en tegenwoordig activist Gary Kasparov.

Misleiding

Veel van de gasten komen uit de Duitse, Canadese, Britse, Spaanse, Portugese, Oostenrijkse en Amerikaanse bankenwereld. Zo zijn er een aantal ministers van Financiën aanwezig. Ook Goldman Sachs schuift aan, de Amerikaanse zakenbank die wordt beschuldigd van misleiding van Europese banken en overheden.

De reden van de aanwezigheid van D66-politicus Pechtold is onbekend. Naar verluidt heeft koningin Beatrix een belangrijke invloed op het uitnodigingsbeleid. Haar vader, prins Bernhard, organiseerde in 1954 de eerste Bilderbergconferentie.

Kamervragen

De Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) wil niets zeggen over de aanwezigheid van demissionair premier Mark Rutte. Hij heeft ook geen voorlichter mee.

Teleurgesteld constateert SP-Kamerlid Harry van Bommel op zijn blog dat het vreemd is dat we niet mogen weten wat de premier daar zegt. “Op mijn eerdere Kamervragen over deze conferentie kreeg ik steeds een nietszeggend antwoord. En dat terwijl de reis en het verblijf door de belastingbetaler wordt betaald,” schrijft Van Bommel. Fractieleider Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren heeft Kamervragen gesteld naar aanleiding van de aanwezigheid van premier Rutte.

Bekijk hier welke Bilderbergers inmiddels zijn gefotografeerd bij het hotel.

Verhagen over Bilderberg: ik ga niet over het uitnodigingsbeleid

Bilderberg 2012: Betogers vs Nieuwe Wereldorde

Bronnen: Volkskrant.nl, NOS.nl

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Neurocore schreef:

  Wat een enge vent die Rothchild.

 • mickeymaro schreef:

  Ik vind dat we Pechtoldt hier flink over mogen vragen!!
  Ik vind dat PVV, SP en ook D66 hierover flink wat vragen over mogen stellen. Het wordt tijd dat deze beerput open gaat. Ben benieuwd of we hierover wat in het gewone nieuws te zien krijgen. Maar het MSM kennende zal dat wel niet.

  groeten,

  mickeymaro

 • Joker schreef:

  Het is wel grappig dat de Philippe, de wazige kroonprins van België erbij aanwezig is. De beste man straalt namelijk totaal niets uit en -eerlijk gezegd- begrijpt hij niets van hetgeen er rondom hem gebeurt.

 • Ik schreef:

  Is dat hem nou
  Waar iedereen zich zo druk om maakt!
  Ik vind het wel een aardige vent.
  Hij gaat best ook wel redelijk met de intervieuwer om.
  Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik zijn visie over geld en macht deel.

  Wel supervet zo,n intervieuw op straat.
  en hebm op deze manier confronteren.

  We gaan vooruit!

 • tomaat schreef:

  jep onze Belgiesche prins kan alleen op de kosten van ons geld een boot kopen en die is nog eens duur ook en wie weet wat nog meer hij allemaal doet .en wij maar belastingen betalen en zij maar feesten .

 • hoppa schreef:

  die rothschild wordt volledig stil geluld! haha. ook hij weet dat ze verloren hebben!geweldig!

 • Eric schreef:

  Het wordt inderdaad tijd (september) dat Wilders hier kamervragen over gaat stellen. Hij was toch eerder ook van plan om het koningshuis wat minder belangrijk te maken? Laten we in vredesnaam op de pvv stemmen en Europa (dritte Reich) de kop om draaien. Het is allemaal het gedachtengoed van Bernhard! Laat ze voor het gerecht komen, stelletje gespuis.

 • Sonnie schreef:

  Ze weten van gekkigheid niet meer wie ze moeten uitnodigen om nog hun zin te krijgen. Haha wat een zwakke blunder.

 • tomaat schreef:

  aardige vent? je kijkt tegen een wolf met schaap’s kledij aan laat je niet verassen .

 • S0m30n3 schreef:

  Goed onderwerp, als meer mensen dit nou eens gaan zien dat dit de mensen zijn met alle macht en geld!

  1ste filmpje hem confronteren met o.a de nwo en dan zijn reactie (duidelijk toch haha)..

  2de filmpje vindt ik jammer dattie net niet wat meer verteld, maja een “bad people-bilderbergers”

 • Earth Modus 1# schreef:

  Aapjes kijken bij de BBGC
  Wie zijn nou de apen, zij of het volk?

 • Draconian schreef:

  Het systeem begint compleet af te brokkelen. Dit heeft niets met hun te maken. Ze doen er alles aan om het systeem(=economie) van onderdrukking bestaande te houden maar de mensheid zelf is deze juist aan het afbreken door de verandering van onze denkwijze. Merendeels van de bevolking wilt gelijkheid en ziet in dat dit systeem niet uit liefde is gebouwd maar uit onderdrukking en verdeling. Er gaat een shift plaatsvinden van bewustzijn en de heersers proberen hun laatste middelen in te zetten om onze denkwijze te veranderen. Go with the flow is het.

  Er komt nog veel meer shit en onderdrukking aan en dat is nu net de wijsheid welke hun missen omdat ze niet inzien dat het alleen maar averechts zal werken.

 • magdalena schreef:

  Wat daar besproken is zullen we al gauw merken nog meer de duim schroeven aandraaien zoals dit al heel lang gebeurt.
  Ik denk ook dat ze wel overleg hebben gepleegd wanneer ze hun ondergrondse bunkers gaan gebruiken want ze merken dat het volk zich niet meer laat onderdrukken en al die pedofiele toestanden die boven water komen kunnen ze ook niet meer binnen de deuren houden.
  Wat dacht je van het plan om toch maar snel een derde wereld oolog op touw te zetten dan gaat alle aandacht daar naar toe, en gaan hun weer voor een tijdje vrij uit hoezo soevereine staat ,zo corrupt als de neten.

 • anonymous schreef:

  our freedom is being taken away from us by the people who should be protecting it

  we are the people

  anonymous

 • pacito schreef:

  Ik begrijp totaal niet wat Pechtold daar moet. Hebben ze soms wat kunstjes in de aanbieding?

 • İce schreef:

  Wilders die vragen hierover moet stellen???
  WİLDERS BEHOORD TOT DE İLLUMİNATİ !!! SUKKELS !!!

 • Marcel schreef:

  [quote name=”Eric”]Het wordt inderdaad tijd (september) dat Wilders hier kamervragen over gaat stellen. Hij was toch eerder ook van plan om het koningshuis wat minder belangrijk te maken? Laten we in vredesnaam op de pvv stemmen en Europa (dritte Reich) de kop om draaien. Het is allemaal het gedachtengoed van Bernhard! Laat ze voor het gerecht komen, stelletje gespuis.[/quote]
  Partij voor de Dieren is van plan hier vragen over te stellen. Van Wilders hoef je niet te verwachten dat hij hier lastig over gaat doen, die heeft zelf geldschieters uit het grootkapitaal.

 • Sister schreef:

  Ik word met de dag misselijker en zieker van de politiek en het leugenachtige gekonkel van het koningshuis tot de kleinste onderdeur in de politiek…

  G’d verhoede ons… De koningin en Pechthold samen…. een grote anti-PVV bijeenkomst…

  G’d bless Geert Wilders and give him the power to survive all this…!

  ER is trouwens een petitie ter ondertekening: Nederland uit EU…

  Voor geïnteresserden.

 • tomaat schreef:

  joker onze Belgische kroonprins is inderdaad een beste man die van ons geld duren jacht’s koopt tis een boer mee duren klompen aan dat hebde goe gezien …dat diene jacht maar gelijk zinkt .

 • tomaat schreef:

  ps daarna ga ik feesten

 • Ron schreef:

  Kijk allemaal even op http://xandernieuws.punt.nl/?home=1
  en zie hier 4 artikelen 2x Bilderberg en 2x over het instorten van de EU. Genoeg leesvoer dus. En voor alsnog kun je er zelf wat aan doen door je vrijheid en soevereiniteit te claimen, maar dan moet je wel opschieten.

 • dymph schreef:

  Geert Wilders heeft hier ooit kamervragen over gesteld aan balkellende en die zei dat dit bijeenkomst prive uitje was van onze Beatrix, Ja ja zal wel.

 • Jan schreef:

  [quote name=”mickeymaro”]Ik vind dat we Pechtoldt hier flink over mogen vragen!!
  Ik vind dat PVV, SP en ook D66 hierover flink wat vragen over mogen stellen. Het wordt tijd dat deze beerput open gaat. Ben benieuwd of we hierover wat in het gewone nieuws te zien krijgen. Maar het MSM kennende zal dat wel niet.

  groeten,

  mickeymaro[/quote]

  PVV hier vragen over stellen??? PVV wordt juist door dergelijke geld schieters in de lucht gehouden. FF beter achtergronden checken.

 • magdalena schreef:

  [quote name=”İce”]Wilders die vragen hierover moet stellen???
  WİLDERS BEHOORD TOT DE İLLUMİNATİ !!! SUKKELS !!![/quote]
  Dat klopt als een bus is gewoon een verkiezings stunt als het niet lukt dan vertrekt hij naar de VS heeft al een aanbod gekregen.

 • Sonnie schreef:

  Ik ken een leuk sprookje: het gaat over een prutshond en de bilderberggeitjes.
  De Prutshond/D66 komt in 2012 ineens goed uit de bus bij de verkiezingen. NIET omdat DE BURGERS ervoor kiezen hoor, maar omdat hij naar voren wordt geschoven door de Bilderberggeitjes. Hè het lijkt ineens niet meer op een leuk sprookje, maar wat wel eens kon gaan gebeuren 😉

 • Fiona schreef:

  De “Ruling Elite” van de nieuwe wereld orde. Wat zou ik graag een vlieg op de muur willen zijn daar en het dan allemaal publiceren. Het wordt hoog tijd dat de volkeren wakker worden en voor onszelf beginnen op te komen!
  Een diplomaat zei eens tegen mij: “Als je zou weten wat zich echt achter de politieke schermen afspeelt, zou je ‘s nachts niet meer slapen.”
  Als ik zie hoe wij momenteel worden bedrogen, afgemaakt en ingelijfd door de zg. Ruling Elite, dan kan ik van pure woede en frustratie niet meer slapen!
  En geloof maar niet dat de een een haar beter is dan de ander, op een enkeling na.
  Ik wou dat Geert Wilders enkele duizenden maken gecloned kon worden…

 • Jahbulon schreef:

  They will go 4d negative, the most of us stay 3d, some will go 4d positive!!

 • Michael schreef:

  Gewoon op de SOPN stemmen. Dan hebben wij soevereine mensen de kracht om dit alles in goede vaarwater te brengen en deze Bilderbergers voor het gerecht te brengen.

 • Wil Nec schreef:

  Het kabinet moet het koningshuis uit de politiek weghalen. Hun macht ontnemen. De partijen die dat zeggen weten meer dan wij.

 • Debb3 schreef:

  [quote name=”Jahbulon”]They will go 4d negative, the most of us stay 3d, some will go 4d positive!![/quote]
  Geen waarheidsgetrouwe uitleg er bestaat geen hel hel is verzonnen om angst in te boezemen zodat mensen als makke lammetjes blijven volgen er bestaat ook geen negatieve 4d. Het gaat van 1d tot 5d en hoger. Snap je die link niet dat ze willen dat je geloofd dat negatieve 4d bestaat zodat je nooit naar een hogere trilling kunt gaan nogmaals de hel bestaat niet. ik kan zeggen ik heb veel duister in mijn leven gezien er bestaan wel duivelse wezens die leven in 1d 2d en ja demonen waarom denk je dat we ze nooit zomaar te zien krijgen ik bedoel vind het allemaal nogal logies en mocht ik vanuit ervaring spreken. Wat ik nu ervaar naar veel verwerking ik ervaar oprechte Liefde en Compassie ook Licht echt prachtig te noemen.. Geloof in licht en liefde is het mooiste wat je kunt hebben. Nogmaals wilerbij zeggen dat mensen bewust hier die text neerzetten over negatieve 4d.

 • Ron schreef:

  @ Fiona Citaat; “Ik wou dat Geert Wilders enkele duizenden maken gecloned kon worden…”.
  Heeft u niet gelezen wat anderen over dhr Wilders zeggen. Wilders wordt gesponsord door een zionistische beweging en is een dikke vriend van politicus Liebermann uit Israël. Realiteit is in dit gegeven ver te zoeken. Ik zou dhr Wilders eerder een Boogeyman noemen, dan een (ge)blonde(eerde) God. Wilders is niet meer en niets minder dan een afleidingsmanoeuvre.

 • Helene schreef:

  Pechtold…dat verbaasd ons niks. Van de week zeiden mijn man en ik nog tegen elkaar(iets in de trant van) ‘die Pechtold lijkt wel gebrainwashed. Hij praat zo anders dan vroeger. Kennelijk behoord hij nu ook bij de club.’
  En zie daar: het is dus bevestigd. Ze gaan er allemaal aan. Ik heb medelijden met zijn kinderen…

 • Jacob Bottema schreef:

  Gelukkig leven we in een tijd waarin alles,
  letterlijk en figuurlijk AAN HET LICHT komt.
  Wat verrot is (zoals de bilderberggroep en het Vaticaan en de secret upperpriests and the Rotchields the Rockefellers and the others. The shadowgovernement!
  The only thing they cant stand is LOVE
  Only fear of the people give them power.
  But that is past allready.
  Jacob

 • Vrillon schreef:

  @Michael, wat mij betreft is er maar een oplossing voor deze wereld… Libertarisme en dat is waarom ik op de libertarische partij stem ( libertarischepartij.nl )

 • Mec schreef:

  Het wordt een keer tijd dat ze massaal met waxinelichtjes gaan gooien als die Bilderbergers voorbij rijden

 • Roeland schreef:

  Dit bevestigd dat er dingen gaan veranderen… Ik denk dat ze van plan zijn de economie te laten crashen.

  Wat opzich misschien juist goed is. Een schonen lei.

 • Joker schreef:

  TOMAAT: Philippe, die belgische droefgeestige hapsnurker, kent hij eigenlijk wel de waarde van het geld?
  Volgens mij beseft hij niet eens dat hij leeft!
  Gelukkig heeft Nederland Willem-Alexander, met zijn joviale vrouw Maxima.
  Het moet gezegd worden, maar vergeleken met het Nederlandse koningshuis bestaat het Belgische koningshuis uit een paar introverte en verlegen zielepieten.
  Het straalt niets levendigs uit en het komt over als een verzameling levende doden.

 • Lida schreef:

  Eigenlijk is het allemaal heel voorspelbaar die hele politiek,we zijn op dit moment in staat zoveel te lezen en ons in allerlei zaken te verdiepen,dat was 20 jaar geleden toch heel anders, weinige werden toen echt wakker, een nadeel het maakt ons niet gelukkiger al die wetenschap,nee eerder ongelukkig, we zien de leugens en het gedraai duidelijk,de verwarring is groter dan ooit, wie weet nou nog op wie je moet stemmen, wie is betrouwbaar?Het is goed al die bewustwording, het openbreken van wat jaren en jaren voor de `gewone man`verborgen is geweest, het maakt ons ook meer paranoia,we weten nu hoe het bij Big Pharma zit, Hoe de politieke figuren als poppetjes aan een draadje 360 kunnen omdraaien, in welke schijnwereld/democratie we leven, hoe weinig waardevol we zijn als we door ziekte of ouderdom niet meer kunnen meespelen, we zijn een `ding`een nummer, alles kets recht in `your face, leef je leven elke dag zo goed je kan met liefde en positiviteit, gedachtenkracht!

 • Lida schreef:

  Alles wat in het geheim is, het verborgene is slecht en kan het licht niet verdragen

 • Shivadna schreef:

  Veel politici zijn klaargestoomd om bepaalde (Elite) belangen te behartigen onder het MOM van iets anders “Vrijheid en Demokratie’, ‘Vrijheid’ sec , “Christelijke Waarden”, “Gr en Links” etc. Binnenkort zullen we weten hoe vaak dat gebeurd is terwijl we niets door hadden!! Over Wilders is bvb. bekend dat hij een Mossad agent is, hij heeft zelf verteld dat hij gemarteld is tijdens z’n training. De PVV wordt ingezet om de TERECHTE kritiek op het NWO-Europa te kanaliseren in de gewenst…NWO richting!! Ook bij GrLinks zitten er een paar als je het mij vraagt. Weet niet door welke dienst die gemanipuleerd worden, maar meedoen aan Kunduz missies en TOCH de boel weer rechtpraten… ach er zijn teveel voorbeelden. Dat hele ‘Groene’ thema is ook zoiets… lees ‘1001 committee’ op argusoog.org . Het ziet er GOED uit,nu het GAME OVER is voor de oude kliek, die zo beeldvullend charmant kunnen zijn en ondertussen de grootste moordpartijen ever plannen onder het mom van ‘Sustainability” etc.

 • Mek schreef:

  de waarschijnlijke antwoorden van Rutte op de kamervragen van Thieme:

  1 Daar doen verschillende verhalen de ronde over op internet, dus ja daar heb ik van gehoord.

  2. Indien Rutte op foto staat: ja, ik heb kort overleg gehad met een aantal collega’s (of i.v.m. de koningin o.i.d.)

  3. Het was een samenkomst van collega’s onder elkaar, niets meer dan een bijeenkomst waar we interessante gesprekken gevoerd hebben die over vakgerelateerde onderwerpen gingen, die inherent zijn aan het bekleden van hoge functies.
  de waarschijnlijke antwoorden van Rutte op de kamervragen van Thieme:

  4. Ik ben niet op de hoogte van een agenda, het betrof niets meer of minder dan een zakelijke bijeenkomst.
  Het overige heb ik u al verteld.

  5. Ik neem aan dat een facilitaire dienst ingehuurd wordt voor de beschikbaarheid van een goede ruimte.

 • Mek schreef:

  6. Zoals ik al verteld heb, beleidsvoering is niet aan de orde geweest laat staan Europese beleidsvoering. We hebben onze ervaringen gedeeld wat betreft het bekleden van de functies. Vakgerelateerde inhoud.
  7. Ja ik ben met u eens dat transparantie gewenst is, maar nogmaals, de bijeenkomst heeft geen betrekking gehad op beleidsvoering.
  8. Openbaarheid van persoonlijke ervaringen in het vakgebied doet niet terzake en heeft geen meerwaarde.
  9. In breder perspectief gaan dergelijke gesprekken over het uitoefenen van functies, en verbeteringen daarin kunnen mogelijk tot standkomen door uitwisseling van ervaringen en ideeën. In die zin is het zeker gelegitimeerd, omdat het wiel dan niet telkens opnieuw hoeft te worden uitgevonden.
  10. Mijn functie is die van MP en mijn ervaring en kennis is de ervaring en kennis die ik als persoon daarin heb opgedaan.
  De kwaliteiten die ik heb zijn de kwaliteiten die ik persoonlijk heb opgebouwd in mijn functie.

 • Bert schreef:

  @JOKER Ja echt een geweldig koningshuis hebben wij hier, wim-lex kent zeker wel de waarde van geld, heeft altijd hard gewerkt. zij behoren zeker weten niet tot de elite die ons al eeuwen onderdrukken…. En Maxima is echt een geweldig joviale vrouw, met haar micro kredieten voor arme mensen in afrika, hebben nu zelfs de armste mensen schulden, thx Maxima…

  Groetjes Bert

  lang leve Oranje Hoesee Hoesee

 • Jahbulon schreef:

  [quote name=”Debb3″][quote name=”Jahbulon”]They will go 4d negative, the most of us stay 3d, some will go 4d positive!![/quote]
  Nogmaals wilerbij zeggen dat mensen bewust hier die text neerzetten over negatieve 4d.[/quote]

  You did not hear me say that hell excists!!They are members of soulgroup Lucifer, they where 8d but went back 3d for a mission! And i can tell you, they are succeeding. I’m not here to make people scared, ‘caus i can not!! You can only scare yourself!

 • Mr. T schreef:

  De heer Pechtold is de man die je geen A O W gunt.Hij is de man voor langer doorwerken. Hij denkt,”dan hebben de werkers genoeg afleiding om niet aan iets anders te denken.” Oh ja, hij wil óók onze vrije feestdagen afpakken. De slaventijd is nog steeds niet voorbij. Als Pechtold de Bilderbergclub bezoekt, dan hangen ons nog meer rampen boven ‘t hoofd.

 • anneka schreef:

  Pechtold krijgt waarschijnlijk een mooie baan toegeschoven, premier van Nederland??? Rutte een mooie baan in Brussel en Trix zal er voor zorgen dat de energie kosten explosief gaan stijgen. Shell gaat meer in de gaswinning en voorspelde dat gas in de komende jaren twee keer zo duur zal worden. Het wordt tijd voor de ontmanteling van deze Bilderbergers.

 • tomaat schreef:

  Joker mee eens het straalt niets uit …maar het zal overal wel het zelfde liedje zijn belasting der rijken ook bij jullie Nederlanders .alleen koopt fhilippe dingen die bij ons de ogen uit steken wat moet nou zo een persoon met een ABIENORMAAL brein nu met zo een jacht en ja het zij toch allemaal zo een uitschot die daar heen gaat .wij zijn alleen goed als wij onze portomonee openen openen dan zijn wij lieverts .en euh zwaar beveilig ook da moeten wij betalen bang om een steen door de ruiten van hun auto zeker ..da moet gratis zijn die beveiliging .

 • John van Dokkumburg schreef:

  Ik krijg toch de indruk dat ook deze wereld aan het veranderen is, ik zou zo zeggen niet oordelen dus , want das van vroeger , er zouden lieden tussen kunnen zitten die pasgeleden het licht hebben gezien en daarom vele andere bijwonenden tot een goed en heldere overtuiging weten te begeleiden .

 • tomaat schreef:

  ps de steentjes da krijgen zullie wel gratis van ons mensen zo een goed hart hebben wij dan nog .

 • Romany schreef:

  Geen enkele partij kan grote veranderingen maken, alle partijen zitten onderin de piramide van de grootste machthebbers. Alleen als wij als gemeentes, steden en bevolkingen kunnen veranderingen maken door samen te komen en elkaar te ondersteunen, door met ons allen dingen niet meer te accepteren. Maar zo lang wij bijvoorbeeld: eten met E/gifstoffen, antibiotica, hormonen etc. kopen, en altijd maar banken uitkopen. Dan blijft het zo als het altijd is geweest, dan hebben wij het een tijdje goed en dan weer een lange tijd niet. De tijd dat wij het goed hebben is de investering die de opperhoofden maken zodat wanneer ze hun investeringen terug trekken ze met winst van ons leven want wij betalen de rente/schuld. Zolang ze ons kunnen blijven overtuigen van ons verschillen (in bijvoorbeeld geloof, politiek en ras) zullen wij niet samen komen en dus ook geen bedreiging vormen, en blijft het zoals het al heel lang is geweest, ongeacht op wie wij stemmen.

 • Paulussie schreef:

  Nou, dat maakt dingen duidelijk, Rutte en Pechtold bij de Bilderbergers.
  Wilders wordt overigens gefinancierd door dezelfde soort clubs en heeft een extreem-rechtse regering mogelijk gemaakt, dus als je tegen Europese en andere aantasting van soevereiniteit bent, stem dan SP. Je hart zit tenslotte ook links, nietwaar ?

 • De gebroken kolom schreef:

  NIets aan de hand mensen. De Bildenberg is echt niet zo geheimzinnig als jullie denken. HEt is jullie angst voor het onbekende!! Net als de vrijmetselarij, ook daar worden de meest wilde verhalen over vezonnen. Ik ben zelf vrijmetselaar en ik kan jullie uit tweede hand vertellen dat de Bildenberg alleen maar goede bedoelingen heeft.

 • Earthmodus the 1# schreef:

  [quote name=”John van Dokkumburg”]Ik krijg toch de indruk dat ook deze wereld aan het veranderen is, ik zou zo zeggen niet oordelen dus , want das van vroeger , er zouden lieden tussen kunnen zitten die pasgeleden het licht hebben gezien en daarom vele andere bijwonenden tot een goed en heldere overtuiging weten te begeleiden .[/quote]

  Let’s hope!

 • lola schreef:

  Liefde overwint alles.

 • Kahlan schreef:

  Ik schrik eigenlijk een beetje van het “vertrouwen” dat sommige mensen in bijv Geert Wilders hebben. Hij is in het zadel geholpen ( lees gefinancieerd) door de VS die tevens zijn opdrachtgevers zijn. Nog geen 3 dgn nadat het cabinet viel, zat wilders alweer in de VS bij zn “vrienden”. De man is een populist en eigenlijk moet je hem zien als afleidingsmaneuvre.
  Dat mensen uberhaüpt nog vertrouwen hebben in onze regering en/of ons koningshuis, geeft mij een misselijkmakend gevoel!
  Wake up people!

 • tomaat schreef:

  eeejjj eeejjj Anekka hou die Pechtold eens bij die komt toch ook nie in Belgie he wij zitten al mee Fhilippe op gescheept nnneee.zet die dan op een eiland waar hij niemand meer kan lastig vallen .nie sturen he want dan bereiken we er weer niets mee .

 • De gebroken kolom schreef:

  Lieve mensen,

  Maak je nou niet zo druk. HEt is niet goed voor je hart. Wat jullie nu doen is precies wat men wilt van jullie. Denk na!!!! Verdeel en heers zit in de mens. Geld maakt corrupt en hebberig. Jullie zijn degene waardoor alles naar de klote gaat. Men laat jullie dit doen, die dat nou eens in. Waar zijn de grote demonstraties van de jaren 80!!!??? Niemand komt meer op straat alleen nog maar op het internet. En wweet je…alleen medestanders lezen jullie blogs enz… dus……KEN U ZELVE!!

 • roy ter horst schreef:

  ik will heus well demostreren hoor ;p
  Als iemand nou even een groep maak;p
  met ene enkelen 100000 man =0

 • Agnes Jansen schreef:

  Laten wij allen licht en liefde sturen vanuit ons hart naar deze bijeenkomst, veel licht en liefde overwint immers het duister.
  Ter overdenking: Als men niets te verbergen en te vrezen heeft, kan men toch open en transparant zijn over de inhoud van deze bijeenkomst?

 • Debb3 schreef:

  [quote name=”Jahbulon”][quote name=”Debb3″][quote name=”Jahbulon”]They will go 4d negative, the most of us stay 3d, some will go 4d positive!![/quote]
  Nogmaals wilerbij zeggen dat mensen bewust hier die text neerzetten over negatieve 4d.[/quote]

  You did not hear me say that hell excists!!They are members of soulgroup Lucifer, they where 8d but went back 3d for a mission! And i can tell you, they are succeeding. I’m not here to make people scared, ‘caus i can not!! You can only scare yourself![/quote]

  Nee maar ik snap heel goed waar je na toe wilt met je angst verhalen. Net het zelfde een vriend van mij speelt de hele dag computerspellen zolang het moord en doodslag is doet hij mee. Als ik het met hem hier over heb nou dan gooit hij al die spellen in 1 verhaal en het word elke dag spannender. Zeg niet dat jij er ook 1 bent maar wat je zegt klopt echt niet daar ben ik mij erg bewust van. Fijne dag nog met die super zon 😎

 • Ik schreef:

  Ik ben eigenlijk wel voor een school die je moet hebben doorlopen voor dat je in een machts positie komt.
  En hoe groter de machtspositie hoe hoger de eisen die aan je gesteld worden.
  Dus niet allen kwa IQ maar ook EQ en hoe sterk ben je, als je eigen belang in druist tegen het belang van de gemeenschap.

  Een opleiding en test, in emotionele en spirituele ontwikkeling waar bij de nadruk ligt op, hoe ga je om met macht.

  Aan het hooft van de examen commissie:
  Moeders, kinderen helderzienden, goede paragnosten, en zaken mensen die in het verleden bewezen hebben goed met macht om te kunnen gaan. ezv

  En dan zo snel mogelijk wettelijk regelen dat iedereen in een machts positie deze school met goed gevolg moet hebben doorlopen.

 • Jahbulon schreef:

  @Debb3

  As i already told you, i’m not here to scare you! Not one of you. Non of you here will go 4d negative, unless you are part of their group. They have to go there to cleans their soul. They have chosen to do that. The harvester, Nibiru, is coming. It is not a planet, it’s a comet!! And it’s big, real big! They have to do evil, to go there(4d neg.)! That’s the ascension, all of us will be decarnated. Evolution can only take place after that. Sorry to tell, but that’s the way it goes!!! Don’t be sad, the reward will be big!

  With all my love, Jahbulon.

 • joshua schreef:

  als jullie echt de waarheid willen leren kennen over de laatste 100.000 jaren,dan moet je het boek eens lezen van kryon over ons dna en natuurlijk magdelena manuscript,gechannelt door tom kenyon
  and so it is

 • hrish schreef:

  Wie niet steelt of erft! Moet werken tot hij sterft! Vrede is gratis!! Peace!

 • Marcel schreef:

  [quote name=”Agnes Jansen”]Laten wij allen licht en liefde sturen vanuit ons hart naar deze bijeenkomst, veel licht en liefde overwint immers het duister.
  Ter overdenking: Als men niets te verbergen en te vrezen heeft, kan men toch open en transparant zijn over de inhoud van deze bijeenkomst?[/quote]

  Doe niet zo naief !! Dit is zo’n zweverig gelul bah bah !!

 • Marcel schreef:

  Hadden ze die Jacob de Rothschild niet even vast kunnen houden en een belastingaanslag van 35 miljoen dollar per aardbewoner kunnen opleggen !? Dan houdt de familie altijd nog de helft over van dat reusachtige vermogen van 490.000.000.000.000.000 (490 biljard). Dan hoeven ze nog steeds niet op een houtje te bijten hahahaha.

 • tomaat schreef:

  kwaad zijn we niet wij vinden dit brutaal en laag van hun om weer in het geheim de agenda open te slaan en weer iets te bekokstoven waar door er weer maar eens een kerfstok gaat ontstaat. ik begrijp dat de mensen het liefs nu willen optreden , wij betalen hier door geen belasting van geheim houding wij mensen hebben net zo goed het recht om te weten wat zij doen …en het is goed dat mensen zich uiten anders worden er veel mensen bommen die op den duur gaan uitbarsten ,en daarom kan het hier door zijn dat wij het lang uit kunnen houden wij moeten reaties geven dan kom je te weten wat een mens zich voelt en denkt ook hier mag men vrij in zijn toch ???

 • Hulle schreef:

  [quote name=”De gebroken kolom”]NIets aan de hand mensen. De Bildenberg is echt niet zo geheimzinnig als jullie denken. HEt is jullie angst voor het onbekende!! Net als de vrijmetselarij, ook daar worden de meest wilde verhalen over vezonnen. Ik ben zelf vrijmetselaar en ik kan jullie uit tweede hand vertellen dat de Bildenberg alleen maar goede bedoelingen heeft.[/quote]

  Als de Bilderberg alleen maar goede bedoelingen heeft dan is er geen noodzaak om telkens achter gesloten deuren bijeen te komen. Zolang er geen transparantie is lijkt het me reeel om aan te nemen dat er zaken verborgen worden gehouden voor de massa, of we worden niet voor vol aan gezien en dat is minstens net zo erg!

 • Daan te Dorsthorst schreef:

  Dit lijkt me HET moment voor de integere politici om op te staan. Na het weekend Rutte, Pechtold en Bea sommeren en live voor de camera’s onderwerpen aan een uitgebreid verhoor. En dan bedoel ik gerichte vraagstelling, tot je een compleet en fatsoenlijk antwoord hebt; geen in-de-ruimte-gel*l zoals Verhagen weer eens liet zien.

  Een off-the-record conferentie tussen invloedrijke personen is per definitie ondemocratisch, dus daar moet geen enkele ruimte voor zijn wat betreft Nederland.

  De wet is sowieso overtreden daar in de V.S., want de Logan-act stelt dat Amerikaanse politici niet met buitenlandse vertegenwoordigers mogen overleggen zonder toestemming van het congres.

  Het lijkt me daarom goed dat wij als Nederlanders iig onze taak doen en deze onrechtmatige conferentie en zijn deelnemers blootstellen aan dat waar ze duidelijk een hekel aan hebben. AANDACHT EN HEEL VEEL VRAGEN.

 • jeseah schreef:

  [quote name=”lola”]Liefde overwint alles.[/quote]

  Als iets overwonnen dient te worden bestaan er ook verliezers.
  Liefde is alles, deze ervaringen leren ons juist meer over de inhoud en kracht van liefde, die onvoorwaardelijk en in alles is.
  Daar liefde onvoorwaardelijk is manifesteerd het zich in alles waar het op gericht wordt.
  De kern van wat hier gebeurd is de hoeveelheid liefde (energie) die er aan occult wordt gegeven.
  Occult betekend: geheim/versluierd.
  Het antwoord zal komen van liefde die gericht wordt op openheid (apocalyps betekend: openbaring, ontsluiering)
  Dit begint in eerste instantie in het zelf, door open te zijn over eigen gedachten en gevoelens naar de directe omgeving.
  Hierbij is een vraag om je zelf te stellen: doe ik iets uit liefde of uit angst.

 • Ankh schreef:

  Er is wel eens een journalist van de trouw op een bilderberg bijeenkomst geweest,als mensen met goede intenties met elkaar een privé vergadering houden dan is dat alleen maar goed.Maar als we de soms zeer fanatieke betogers zien dan is dat niet gezond voor de persoon zelf en is de vraag of het wat positiefs bijdraagt aan het collectief.Door alleen maar bezig te zijn met de illuminatie bijvoorbeeld, om daar al je energie in steken is niet de manier om de bewustzijnstrilling te verhogen. Alles in het leven met mate. Ascentie werkt voor ons maar dus ook voor die in de hogere posities.Bijvoorbeeld sommige presidenten van Amerika mogen misschien in de skull en bones club zitten, het gaat om hun persoonlijke intenties. Een verlicht persoon kan op elke positie zitten. En we moeten ook niet vergeten dat de mens, als deze wil altijd kan veranderen!We leren allemaal!.Is het niet bewust dan wel onbewust.

 • Roger schreef:

  Nu dit zooitje topcriminelen bij elkaar zit moet het makkelijker zijn om ze te arresteren cq. huisarrest geven op hun locatie en daarna berecht te worden voor al hun misdaden tegen de menselijkheid en de planeet aarde.

 • John schreef:

  [quote name=”Marcel”][quote name=”Agnes Jansen”]Laten wij allen licht en liefde sturen vanuit ons hart naar deze bijeenkomst, veel licht en liefde overwint immers het duister.
  quote]

  Doe niet zo naief !! Dit is zo’n zweverig gelul bah bah !![/quote]

  Helemaal mee eens, dat is precies wat ze willen..mensen in een passieve situatie zetten..*liefde en licht..bloem in je haar en de kumbaya dansen*.
  Net als die Salusie channelings, ingaan op ontwikkelingen en er een roze strikje om binden.. *jullie gaan naar 5d-ascensie, binnenkort komen we jullie helpen, binnenkort geeft de cabal zich over*.. bla bla.. Alice in wonderland priet praat.
  En veel mensen staan nog steeds met vlaggetjes *lang leve de koninging hiep hiep hoera*, waarom is zij meer belangerijk als een ieder ander met haar miljoenen en paleizen..mensen wordt wakker!
  Ze moeten, ja MOETEN verantwoording afleggen wat ze daar bespreken, zeker als het over onze toekomst gaat.

 • tomaat schreef:

  roger mee eens nu zitten zij bi elkaar dus oppakken die zaak .

 • De gebroken kolom schreef:

  In 1777 werd Weishaupt lid van de vrijmetselaars. Hij probeerde de uitgangspunten van de Illuminati in te voeren bij de vrijmetselaars. Hij stierf in 1830 in Gotha, een district in Thüringen, nadat hij uit Beieren was gevlucht. Sommige bronnen nemen aan dat hij al in 1811 is gestorven.

  Een eeuw na zijn dood werden zijn ideeën opgepikt door occultisten. Sommigen beweren dat 1 mei, de oprichtingsdatum van de Illuminati, later door de communisten is overgenomen als hun feestdag (Dag van de Arbeid).

  De illuminatie was bedoeld voor het volk en niet voor de machthebbers de Kerk!!! Wij van de vrijmetselarij weten dit, nu

 • De gebroken kolom schreef:

  De vrijmetselarij of maçonnerie is een internationaal verbreide en regionaal gestructureerde broederschap van mensen die streven naar geestelijke en morele verheffing, onderlinge waardering en wederzijdse hulp.[1] De leden worden vrijmetselaren, vrijmetselaars of (franc-)maçons genoemd.[2] Het is het grootste geheim genootschap en is wereldwijd verspreid.

 • p r schreef:

  tomaat heeft toch veel gelijk het is brutaal om weer in 2012 deze bij een komt .en ja nu kunnen zei hun arresteren als dit gebeurt geloof ik wel in een mooie toekomst.

 • Marcel schreef:

  [quote name=”De gebroken kolom”]Lieve mensen,

  Maak je nou niet zo druk. HEt is niet goed voor je hart. Wat jullie nu doen is precies wat men wilt van jullie. Denk na!!!! Verdeel en heers zit in de mens. Geld maakt corrupt en hebberig. Jullie zijn degene waardoor alles naar de klote gaat. Men laat jullie dit doen, die dat nou eens in. Waar zijn de grote demonstraties van de jaren 80!!!??? Niemand komt meer op straat alleen nog maar op het internet. En wweet je…alleen medestanders lezen jullie blogs enz… dus……KEN U ZELVE!![/quote]

  Ga lekker een muurtje metselen !!

 • Koekeloerder schreef:

  [quote name=”Earthmodus the 1#”][quote name=”John van Dokkumburg”]Ik krijg toch de indruk dat ook deze wereld aan het veranderen is, ik zou zo zeggen niet oordelen dus , want das van vroeger , er zouden lieden tussen kunnen zitten die pasgeleden het licht hebben gezien en daarom vele andere bijwonenden tot een goed en heldere overtuiging weten te begeleiden .[/quote]

  Let’s hope![/quote]
  Weer zo’n dromer !!

 • Koekeloerder schreef:

  [quote name=”Agnes Jansen”]Laten wij allen licht en liefde sturen vanuit ons hart naar deze bijeenkomst, veel licht en liefde overwint immers het duister.
  Ter overdenking: Als men niets te verbergen en te vrezen heeft, kan men toch open en transparant zijn over de inhoud van deze bijeenkomst?[/quote]

  Blijf lekker dromen !!! Hou op met zo vreselijk kinderlijk naief te zijn !! Welkom in de echte harde wereld

 • Agnes Jansen schreef:

  [quote name=”Marcel”][quote name=”Agnes Jansen”]Laten wij allen licht en liefde sturen vanuit ons hart naar deze bijeenkomst, veel licht en liefde overwint immers het duister.
  Ter overdenking: Als men niets te verbergen en te vrezen heeft, kan men toch open en transparant zijn over de inhoud van deze bijeenkomst?[/quote]

  Doe niet zo naief !! Dit is zo’n zweverig gelul bah bah !![/quote]

  Beste Marcel, je moest eens weten hoeveel positieve invloed het sturen van licht en liefde heef voor ons allemaal of wie dan ook! Maar voor jou is deze boodschap dus duidelijk niet bedoeld om je dit (nog) niet kunt begrijpen. Ik hoop dat anderen die dit lezen en het belang van deze boodschap er wel mee aan de slag gaan. Hartegroet, Agnes.

 • Agnes Jansen schreef:

  Beste koekeloerder, het heeft geen zin om te reageren met boosheid, woede of rancune en/of angst. Daar hebben wij alleen onszelf en onze medemensen mee. Alleen door werkelijk te leven vanuit een liefdevol hart en te leren luisteren en handelen naar je intuitie kunnen wij samen ervoor zorgen dat de trilling op aarde collectief wordt verhoogd. Wij zijn allen een. Michael Jackson wist dit allang, zie Kijk de video in de link in de tekst van Michael Jackson:>>>”There comes a time when we head a certain call, when the world must come together as one”>>>

 • Koekeloerder schreef:

  [quote name=”Agnes Jansen”]Beste koekeloerder, het heeft geen zin om te reageren met boosheid, woede of rancune en/of angst. Daar hebben wij alleen onszelf en onze medemensen mee. Alleen door werkelijk te leven vanuit een liefdevol hart en te leren luisteren en handelen naar je intuitie kunnen wij samen ervoor zorgen dat de trilling op aarde collectief wordt verhoogd. Wij zijn allen een. Michael Jackson wist dit allang, zie Kijk de video in de link in de tekst van Michael Jackson:>>>”There comes a time when we head a certain call, when the world must come together as one”>>>[/quote]

  Ik reageer niet uit bovenstaand maar wel echt en niet nep. Mensen willen dingen ogal eensuit het verband trekken. Ik ben niet bang van de Bilderberggroep maar stuur ze geen nepperige liefde.

 • Marcel schreef:

  [quote name=”Agnes Jansen”][quote name=”Marcel”][quote name=”Agnes Jansen”]Laten wij allen licht en liefde sturen vanuit ons hart naar deze bijeenkomst, veel licht en liefde overwint immers het duister.
  Ter overdenking: Als men niets te verbergen en te vrezen heeft, kan men toch open en transparant zijn over de inhoud van deze bijeenkomst?[/quote]

  Doe niet zo naief !! Dit is zo’n zweverig gelul bah bah !![/quote]

  Beste Marcel, je moest eens weten hoeveel positieve invloed het sturen van licht en liefde heef voor ons allemaal of wie dan ook! Maar voor jou is deze boodschap dus duidelijk niet bedoeld om je dit (nog) niet kunt begrijpen. Ik hoop dat anderen die dit lezen en het belang van deze boodschap er wel mee aan de slag gaan. Hartegroet, Agnes.[/quote]

  Het heeft iets ongelooflijks nepperigs dat liefde toesturen vanuit het hart. Erg geforceerd. Zo van kijk mij eens goed zijn ! Bah bah. Men spreekt ook wel eens van schijnascentie.

 • Marcel schreef:

  Ik veeg de vloer aan met de licht en liefde religie. Het is zo afschuwelijk nep beuh beuh !! Deze nepperds vallen hard door de mand.

  En nee ik haat die Bilderbergclub ook niet want zwart/witdenkers maken er dan weer dat van. Stumperige machtswellustelingen dat zijn het. Ga vissen sukkels van de Bilderbergroep !

 • cr schreef:

  wij zijn er bijna allemaal mee eens dat bilderberg moet stoppen met deze bijeen komsten en inderdaad zijn we sterker , door geen belastingen meer te betalen geen boetes ,geen ziekenfondsen ook willen wij allemaal gezond eten op ons boord en vrijheid als wij hier nu eens mee gaan beginnen met maar 5 a 10 % belasting te betalen maar wij moeten wel zo veel mogelijk mensen hier om mee krijgen ook de werkende mens hun loon niet mee op de bank te laten storten ook weer macht verlies als je teminste een goede baas heeft of eist dit via de vakbond wij kunnen toch wel langzaam wat gaan doen om hun uit hun macht te halen .dit zijn maar wat voorbeelden tuurlijk zijn er beteren opties wij moeten eens goed na denken .

 • Earthmodus the 1# schreef:

  [quote name=”Koekeloerder”][quote name=”Earthmodus the 1#”][quote name=”John van Dokkumburg”]Ik krijg toch de indruk dat ook deze wereld aan het veranderen is, ik zou zo zeggen niet oordelen dus , want das van vroeger , er zouden lieden tussen kunnen zitten die pasgeleden het licht hebben gezien en daarom vele andere bijwonenden tot een goed en heldere overtuiging weten te begeleiden .[/quote]

  Let’s hope![/quote]
  Weer zo’n dromer !![/quote]

  Dank voor uw reactie, ik laat u in uw waarde!

 • Ik schreef:

  Hoe het ook zit,
  als er tijdens de bij eenkomst dingen worden besproken met/door onze politici.
  hebben wij het recht te vraagen wat dit.

  Zoveel machtshebbers bij elkaar heeft alleschijn van invloed uitoefenen.
  en van een overkoepelend machts-orgaan.

  De door ons democraties gekozenregering dient het overkoepelend oorgaan te zijn.

  Wij dienen onze regering op het matje te roepen voor bevredigende antwoorden en maatregelingen.

  Indien maatregelingen niet kunnen omdat er te veel geld (macht) bij deze groep zit, dient hier iets aan gedaan te worden, door wetgeving.

  Laat al zweverige en iriele verhalen maar even los. Voor deze klus hebben we mensen nodig die met beide benen op de grond staan,
  en die een taal spreken die door iedereen begrepen kan worden.

 • Nico schreef:

  Het is als je illusionist, hij zwaait met zijn ene hand midden in je gezicht en met zijn andere hand haalt ie de knip uit je zak, zo zie ik dit onderonsje van deze mensen ook.

  Zelfde als het E.K 2012 iedereen lekker onbezorgd aan de voetbal, terwijl er nog dagelijks mensen en vooral kinderen! omkomen door honger of tyfus geweld.

  Voor de wel of niet echt discussie van benden, David Icke een aanrader

  Peace and Love

 • tomaat schreef:

  ami bert is da zo bij jullie ?? ziede over het zelfde liedje ..hoe lang ze nog kunnen zingen weet ik nie hopelijk morgen gedaan

 • andersom schreef:

  de geheime bilderberggroep powerclub van vsa-euroelite zet zogezegd voor enkele dagen de deuren op een kier, en de rest 4 van de 365 dagen van een jaar. In slaap gevallen. De profilatie van deze geheime ultraconservatieve organisatie, een pluralistisch ideeënforum, de deelnemers spreken als privépersoon niet met hun officieel petje,die comedievertoning..Op het agenda de evolutie over de Eurozoene, groeistratiegie, klimaatverandering, cyberveiligheid…..en over buitenaardse ruimtetuigen die geen privé-eigendom zijn van deze Aardse geldelite Rockefellers en Rothschilds en veel gezien gespot boven de franse azurenkust,
  kan de Aarde wel ontvolkt worden wat valt er niet in de smaak gesloten neen open kaarten op de tafel

 • Hulle schreef:

  [quote name=”Marcel”]Ik veeg de vloer aan met de licht en liefde religie. Het is zo afschuwelijk nep beuh beuh !! Deze nepperds vallen hard door de mand.

  En nee ik haat die Bilderbergclub ook niet want zwart/witdenkers maken er dan weer dat van. Stumperige machtswellustelingen dat zijn het. Ga vissen sukkels van de Bilderbergroep ![/quote]
  Ik denk dat het erom gaat dat je andere mensen behandelt zoals je zelf ook behandelt zou willen worden en dat je iemand niet neersabelt omdat deze een andere mening heeft of andere keuzes maakt dan jij. Dat is volgens mij niet zweverig maar dekt wel dezelfde lading als bedoeld wordt met ‘liefde en licht’
  Heel erg down-to-earth dus…

 • Agnes Jansen schreef:

  Het sturen van licht en liefde en healing is alles behalve nep!!! Ik heb veel ervaring hiermee en b.v. dieren reageren hier heel goed op in geval ziekte en om hun situatie te verbeteren. enz. Dieren zijn niet nep en reageren gewoon omdat hun mind er niet tussen zit. En zeker als je het gezamenlijk kan doen, werkt het heel krachtig. Zodoende kan iedereen vanuit elke plek op aarde met een positieve intentie invloed uitoefenen op een situatie waar je ook bent!!Wij zijn niet machteloos!!

 • Marcel schreef:

  [quote name=”Agnes Jansen”]Het sturen van licht en liefde en healing is alles behalve nep!!! Ik heb veel ervaring hiermee en b.v. dieren reageren hier heel goed op in geval ziekte en om hun situatie te verbeteren. enz. Dieren zijn niet nep en reageren gewoon omdat hun mind er niet tussen zit. En zeker als je het gezamenlijk kan doen, werkt het heel krachtig. Zodoende kan iedereen vanuit elke plek op aarde met een positieve intentie invloed uitoefenen op een situatie waar je ook bent!!Wij zijn niet machteloos!![/quote]

  Dieren zijn het zeker waard om lief te hebben. Maar een beetje liefde gaan sturen naar ietwat psychopatische machtswellustelingen. Nee dank je laat die maar in hun sopje gaarkoken. Laat ze maar een deel van dat vermogen besteden om de biodiversiteit te bevorderen en de allerarmsten een fatsoenlijke maaltijd te verschaffen.

 • Marcel schreef:

  Deze diknekken die ongeveer 70 miljoen per aardbewoner bezitten kunnen makkelijk 1 promille van dat vermogen besteden om ervoor te zorgen dat de Sahara weer groener wordt en dat men door afkoop van arme kettingzaagsloebers het regenwoud in Brazilie en waar dan ook met rust laat. Dat geeft iedereen meer lucht. Laat ze de boel eens omdraaien ipv punderen van deze prachtige planeet. Heeft iedereen wat aan en ook de biodiversiteit.

 • Marcel schreef:

  [quote name=”Hulle”][quote name=”Marcel”]Ik veeg de vloer aan met de licht en liefde religie. Het is zo afschuwelijk nep beuh beuh !! Deze nepperds vallen hard door de mand.

  En nee ik haat die Bilderbergclub ook niet want zwart/witdenkers maken er dan weer dat van. Stumperige machtswellustelingen dat zijn het. Ga vissen sukkels van de Bilderbergroep ![/quote]
  Ik denk dat het erom gaat dat je andere mensen behandelt zoals je zelf ook behandelt zou willen worden en dat je iemand niet neersabelt omdat deze een andere mening heeft of andere keuzes maakt dan jij. Dat is volgens mij niet zweverig maar dekt wel dezelfde lading als bedoeld wordt met ‘liefde en licht’
  Heel erg down-to-earth dus…[/quote]

  Ze mogen wat mij betreft als “werkstraf” een deel van dat reusachtige vermogen besteden aan het planten van noten en fruitbomen. Is dat geen goed idee ?? Ik ben dol op bomen en dol erop ze te planten.

 • Yge Visser schreef:

  Een gunstig voorteken is het dat Kasparov er nu bij is (een verklaard tegenstander van de machtspolitiek van Putin)

  De laatste randvoorwaarden voor de ontmanteling van het financiele systeem dat in Nederland de apartheid enerzijds had opgedrongen en anderzijds de 1-wording van het financiele systeem in 1 en dezelfde hand kreeg.

  De schuldenberg en het EMS (Mes) in het jaar van Het Zwaard van Damokles ….

  Het lijkt net een sp(r)ookje !

  Op 12-9-12 daalt de vlieg neer op aarde om de balans te herstellen 🙂

  Laat u niet langer kisten; uw aandacht (trekken) is alles waar het om ging ! Chaos helpt goed om daarin een kritische massa (Nederland / Nederlanders was/waren traag van begrip immers) in beweging te krijgen !

 • 365Y schreef:

  Gelukkig is er democratie , dat deze samenkomsten ook mogen .. want wat te denken over jongens , hier en elders die ons met vrees en angst , leugens en geweld , diefstal, afpersing en discriminatie de mensen elke dag wensen op te zadelen . Volgens mij weet niemand waarover ze het hebben wanneer zij over deze en meerdere zaken praten . Ik reageer dus niet graag op speculatie, aannames en vooringenomen stellingen in discutabele bijdragen , dus verknoei mijn tijd liever aan wat anders , de blah blah blahjes , groetjes ,

 • gallicflower schreef:

  Zou er in heel EuroEuropazone echt iemand zijn die de recidivisten van de haute finance de duimschroeven durft aan te draaien? Zich meester te maken van de Europeaan met de pet, de voorgestelde Verenigde Staten van Europaproject dat de hemel op de Aarde beloofde, van enkel kommer en kwel. Het Europa van eigen stommiteiten om orde op zaken te stellen vraagt hoeveel tijd. Reus op lemen voeten. Parlement zonder regering. Commissievoorzitter en president, goedbetaalde stromannen die totaal tegenstrijdige nationale standpunten vertalen, pleidooien voor solidariteit, financiële en politieke integratie, een druppel op een hete plaat zonder gepaste resultaten.

 • Robijn schreef:

  Ik heb die Pechtold, Rutten en Sap nooit vetrouwd. Bij mij gaat nu een belletje rinkelen waarom die Pechtold, Rutten en Sap het Kunduz-akkoord door onze (en hun eigen) strot hebben geduwd….

 • İce schreef:

  Wat moet die Van telecomunicatie daar??? ZİJ vererlermiş al maanden ONS netwerk. Ze geven haarp toegang tot ONZE telefoonlijnen. İk heb vrij recent uit onderzoek ondekt Dat wanneer een mobiel netwerk storingen geeft het het meest gevaarlijke voor ONZE gezondheid is!!!!

 • reinhard schreef:

  haha ze denken dat ze de wereld in handen heben totdat er iemand opstaat vanuit zn uitkering met een ander idee

 • tomaat schreef:

  nee nee ze zijn geen baas over ons wij zijn waker en ik bedank hier de mensen die al jaren mensen hebben gewaarschuwd en dat zijn er toch best wel veel als men naar project camelot en anderen kijkt weet je inderdaad wat hier zonder ons weten af speelt ik ben benieuwt wat wij nog te weten komen, maar is dit jaar voor en het zal tot 2015/2016 tijd nodig hebben dat geloof ik wel maar zeg het eerlijk spannend is het wel tip als men graag wild weten wie bij illuminatie’s zijn kijk dan naar hun gebaren dan weet je genoeg en hand druk dit is hun codes …let op mensen

 • corne schreef:

  Voor een ieder op deze planeet,trek uw conclusie en laat je eigen niet meer gek maken door deze groepering.

  Het zijn een stel bandieten,ze proberen je zo te manipuleren,in een hokje te plaatsen dat je het zelf gaat geloven.

  Ik durf bijna men handen voor in het vuur te steken dat hun er destijds voor hebben gezorgd dat jfk,martin luther king en pim fortuyn vermoord werden,ook de aanslag op de twin towers zal hun werk ook wel zijn geweest.

  Als je alle feiten op een rijtje zet,dan is het allemaal wel toeval geweest dat mensen die de wereld wilden verbeteren vermoord worden.

  Ze praten al jaren over een new world order,maar ja zolang dat je de mensheid daarin wilt laten geloven door haat,dood en verderf te zaaien zal men dit vanzelf wel gaan geloven.

 • tomaat schreef:

  ja Corne ze geloven dat wij zzzoooo lomp zijn dat iedere keer en toch zeker nu dat wij hun maar blijven geloven en VERTROUWEN .wie is er nu de lompe ????? wij of zij ze zij gewoon ontzettend BRUTAAL …maar da komt van apen hheeuuummm rinkel belletje

 • A.Tolenaars schreef:

  De Bilderberg groep deugt gewoon niet.Het zijn de mensen met Geld.En Geld is macht,macht is dus onderdrukking en onderdrukking is armoede voor de gewone burger.MAAR EENS komen ze zich zelf tegen,en oordelen ze zich zelf na hun aardse dood.
  Dan hebben ze spijt en kunnen niets meer terug draaien.En God is onze getuigen.

 • 365Y schreef:

  Er zitten hier meer dan zat die zich beter voelen dan hen die daar vergaderden maar let maar op, we zijn allemaal wel van een type “”bilderberger”” als het over het eigenbelang gaat , uiteindelijk wanneer het puntje in de verte bij het paaltje voor je neus komt, ze infeite allebei even groot zijn. Ga niet bleren want bleren veranderd de situatie niet maar durf deze tijd nu positief te bekijken, zij zijn ook niet achterlijk door te denken dat zij alleen het verlossings antwoord hebben , integendeel voelen zij ook dat er iets in de lucht hangt , maar er zijn er die vinden dat hun spel snel arfgelopen is dus jammer, maar velen denken daar ook anders over maar zitten ook bij een lastig en slecht veranderbare organisatie of cultureel zo ontstane situatie van adel , koningshuizen, baron, hertogen en diplomatiek, en zo ook het merendeel van jullie het “antwoord” niet willen horen, – doe jullie leven zelf – en wil zelf ook maar eens wakker worden !

 • Ed schreef:

  [quote name=”A.Tolenaars”]De Bilderberg groep deugt gewoon niet.Het zijn de mensen met Geld.En Geld is macht,macht is dus onderdrukking en onderdrukking is armoede voor de gewone burger.MAAR EENS komen ze zich zelf tegen,en oordelen ze zich zelf na hun aardse dood.
  Dan hebben ze spijt en kunnen niets meer terug draaien.En God is onze getuigen.[/quote]

  Euh, God bestaat niet…

 • Tumalu schreef:

  [quote name=”Ed”]
  Euh, God bestaat niet…[/quote]

  Ah leuk, weer zo’n “iemand” met geen onderbouwing. Zeggen dat God niet bestaat is net zo onnozel als zeggen dat auto’s niet bestaan.

  Het is overigens maar net hoe je het wilt benoemen. God is voor mij het “Al”, de schepper van ons bewustzijn,

 • marcel schreef:

  In plaats van te klagen over wat er fout is, ga eens bedenken hoe we dit kunnen veranderen.
  ik heb een oplossing die je eerst ff moet laten bezinken en heel logisch nadenken.
  Hetgeen wat het lastig maakt is dat we het met zn allen moeten doen.zo niet, zal het vanzelf gaan gebeuren omdat het geldsysteem met rente niet deugt, wie moet uiteindelijk die rente betalen? die groep word steeds groter en uiteindelijk blijven je zelf met het geld zitten.
  Ach ja dan drukken ze toch gewoon weer wat bij…

 • marcel schreef:

  Als we allemaal stoppen met geld vragen voor de diensten die wij doen (werken) dan zullen de grote banken (machthebbers) hun macht verliezen (we moeten niet stoppen met werken), wij zullen wel een stuk minder dagen hoeven werken omdat er op deze manier geen werkloosheid (te weinig werk aanbod) zal zijn,
  Om nog meer pluspunten op te noemen zal er geen criminaliteit (armoede) zijn, hebzucht veranderd in trots en iemand zal datgeen kunnen bereiken wat hij altijd al wou, puur omdat er geen kosten aan verbonden zijn. we hoeven geen regering, we staan allemaal met elkaar in contact!!!

 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  ab osterhaus

  ‘Ab Osterhaus verspreidt doemscenario’s terwijl hij forse belangen heeft in vaccinbedrijven’

  Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is kritisch ...

  artsen

  Rutte, maak je borst maar nat! 45 artsen slepen Nederlandse overheid voor de rechter

  Zo’n 45 artsen zijn van plan om ...

  >