Homepagina » UFO » Ze vlogen razendsnel voorbij! Zwerm onbekende objecten vastgelegd boven Amsterdam tijdens maansverduistering
Ze vlogen razendsnel voorbij! Zwerm onbekende objecten vastgelegd boven Amsterdam tijdens maansverduistering

Ze vlogen razendsnel voorbij! Zwerm onbekende objecten vastgelegd boven Amsterdam tijdens maansverduistering

Tijdens de maansverduistering zijn boven Amsterdam een aantal onverklaarbare blauwe lichten in de lucht gezien. Uit verschillende delen van de stad kwamen meldingen binnen.

“Rond half 11 ’s avonds zag ik een grote formatie lichten, soort van sterren, snel door de lucht vliegen,” zei Tim, die op dat moment in Amsterdam-Oost naar de bloedmaan stond te kijken.

“Het was een heel indrukwekkend verschijnsel wat moeilijk te verklaren was,” voegde hij toe.

Te snel

“Het konden geen wensballonnen zijn omdat ze te snel bewogen,” aldus Tim. “Ze veranderden tijdens de vlucht van formatie.”

Op de website van UFO Meldpunt Nederland maakte hij melding van de lichten, waarna hij reacties kreeg van andere Amsterdammers die hetzelfde hadden gezien.

“Ik zag ze ook in Noord,” schreef Zeola. “Ik rende naar binnen om mijn kind te halen en die zag ze ook. Ze vlogen razendsnel!”

Ik dacht dat ik gek werd

“Ook gezien, ik dacht dat ik gek werd,” reageerde Lisa. “Ik heb ook nooit eerder op een site als deze gezeten. Ik was zo gefrustreerd dat ik [hierover] niks las op het internet. Blij dat ik niet de enige ben!”

Sterrenkundige Lucas Ellerbroek dacht dat het satellieten waren, terwijl iemand anders erop wees dat bij een trouwerij ballonnen met lichtjes waren opgelaten.

Voor nu blijven de objecten ongeïdentificeerd.

Bekijk het filmpje hieronder:

[AT5]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coldshot
Coldshot
2 jaren geleden

Hahaha, ja hoor, tuuuurlijk… 50 tot honderd satellieten besluiten gezellig gezamenlijk in formatie te gaan vliegen.. (en veel lager) . Waarom zijn het altijd dit soort “officiele figuren” die zo erg hun best doen om het toch vooral maar snel even te “verklaren”?? (is dat vanwege een soort van schaamte omdat hij het domweg ook niet weet maar toch interessant en geleerd over wil komen of is het simpelweg een “debunk opdracht” van hogerhand?).

Sina
Sina
Reactie op  Coldshot
2 jaren geleden

(is dat vanwege een soort van schaamte omdat hij het domweg ook niet weet maar toch interessant en geleerd over wil komen of is het simpelweg een “debunk opdracht” van hogerhand?)

Nee, dat is geen schaamte maar deze man heeft de opdracht gekregen om leugens te vertellen ipv wat zich daadwerkelijk boven ons afspeelt. Doet hij dat niet, dan zijn de gevolgen voor hem niet te overzien. Vul zelf maar in wat de gevolgen kunnen zijn.

Gelukkig zijn de meeste mensen al wakker en weten wat er gaande is. En er zullen er alleen maar meer worden.

kees kontvlees
kees kontvlees
Reactie op  Sina
2 jaren geleden

denk je dat hem niks gebeurt na zn dood omdat ie de mensheid naait voor zn eigen leven en gezin hij krijgt beide keren straf

zo iemand moet gewoon waarheid spreken en er bij zeggen als ik verdwijn of als er iets gebeurt dan is dat tevens jullie bewijs

in ieder geval dat had ik gedaan en ik heb ook twee schatten van kinderen maar als ik de kans kreeg ergens een beerput open te trekken twijfel ik geen sec greetz gerrit

johan hollebeek
johan hollebeek
Reactie op  Coldshot
2 jaren geleden

DAT WEET IK WEL ZEKER

peter
peter
Reactie op  Coldshot
2 jaren geleden

50 of meer drones in formatie laten vliegen is technisch gezien tegenwoordig peanuts.

Het record staat inmiddels om meer dan 2000 drones tegelijk in formatie laten vliegen.

Teun
Teun
2 jaren geleden

Wat een ongelofelijke A hole, die zogenaamde deskundige met zijn verklaring over satellieten.
Heeft dit figuur hersens? Je zou toch denken van wel, maar blijkbaar zijn die door het warme weer volledig weggesmolten.

salvar
salvar
Reactie op  Teun
2 jaren geleden

erger vond ik dat een weerman van rtl zwarte chemtrails afdoet als zijnde zwarte rook van stoomboten en die leggen een raster in de lucht.
het ergste is dat hij dit vertelde tegen volwassen mensen.

kees kontvlees
kees kontvlees
Reactie op  salvar
2 jaren geleden

Ja dat moet indd wel de meest lachwekkende allertijden zijn en hoe die dat dan ook vol overtuiging probeert te zeggen ik rol al weer bijna over vloer van lachen

Pieter
Pieter
2 jaren geleden

Ik heb het gezien. En gemeld. Het is ver van wat je je voor zou kunnben stellen. Het was gewoon een soort van legervloot lichten dat voorbij trok. Er is sprake van dronea. Deze dingen zaten minimaal op vliegtuighoigte (minimaal). Er is sprake van wensballonnen. Deze dingen gingen zeker 3x sneller dan eem vliegtuig (uitgaande vliegtuighoogte). Ik heb xfiles gekeken, veel films, maar dit was ver van dit. Bizar (en cool)

Ralph
Ralph
Reactie op  Pieter
2 jaren geleden

Wat je hebt gezien is het ISS en een aantal GPS satellieten, door de nog vrij laagstaande zon tijdens de maansverduistering waren ze erg fel te zien… hoop sensatie om niks!

Frits
Frits
Reactie op  Ralph
2 jaren geleden

Goh wat knap joh,Ralph een zwerm satellieten .

Mao
Mao
Reactie op  Ralph
2 jaren geleden

Bullsh*t. Diezelfde avond heb ik het ISS ook gezien( vanuit Ede) en die was idd zeer helder vanwege de laagstaande zon , en daarnaast ook nog 2 Iridium satellieten. Allen op grote afstand van elkaar en absoluut niet in formatie van enkele tientallen tegelijk. Als dat echt zo was dan zou dat fenomeen ook hier in Ede te zien zijn geweest. En niet te vergeten elke keer dat er een laagstaande zon is 😛

Menkai
Menkai
2 jaren geleden

Ik dacht al, Sky Radio viel voortdurend weg, hoe toepasselijk.
Nu weet ik waarom, de satellieten waren op de loop;-)))))
Kan ook een reclamestunt zijn geweest, vast!
Hou is op Thierry!
In elk geval geen buitenaardse wezens.
Want het is wetenschappelijk bewezen dat die niet bestaan.
Las ik laatst…. Eeeeehhh ja, echt waar!

deze
deze
2 jaren geleden

ook hier ( randstad ja ) al JAREN dit fenomeen aan de hemel gezien, afgelopen avond ook weer, gister, eergister, verleden maand, en ga door
het begint er op te lijken dat gelukkig steeds meer mensen naar BOVEN opzien, het moet alleen wat sneller.. voordat ze er weer een verbod op referenda afgeven ( immers zo doen ze dat met de burgers), kortom :
zelf denk ik dat het n i e t buitenaards is, gezien de onlogische manier van ” navigeren / vliegen “..
eerder denk ik aan het ruimtestation waar een paar keer per uur over de hele wereld heen wordt gesjeest, met als hulpknecht een aantal mini satelieten die nu IN DE MODE zijn bij n a s a (a) l gevorkte tong

verleden week was er trouwens 1 tussen die opeens in het niets verdween, kan ook militair werk zijn, wie weet..
we leven in een hocus (s)pocus landje .. WAT NIET WAAR KAN ZIJN I S WAAR.. WAT DE WAARHEID IS I S EEN LEUGEN.. zo worden we al zo langggggggggggg gefukt en voorgelogen

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Dat de eerste en tweede kamer vol buitenaardsen zit, daar hoor je niemand over !

frans
frans
2 jaren geleden
Mao
Mao
Reactie op  frans
2 jaren geleden

Dat verklaart nog niks, want dat is pas in augustus. Die drones zijn pas te zien op 10, 11 en 12 augustus. Staat verderop in het artikel:

On August 10, 11 and 12, 2018 Studio Drift’s Franchise Freedom will premiere in Amsterdam. Don’t miss this unique opportunity to experience this perfomance of 300 drones.

PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

Nee het waren weer trouwballonnen….ha ha ha
Je hebt er domme blinde mensen bij he..
Als het maar geen ufo was,dan is het goed..ha ha sattelieten formatie,trouwballonnen…Mooi he..

Coldshot
Coldshot
2 jaren geleden

Light from Venus reflecting of swampgas.. Simpel toch? En wat grappig is (en tegelijk super triest) ..hoe vergezocht de “officiele” verklaringen ook zijn.. Mensen willen ALLES wel geloven als het maar GEEN ufo’s zijn… Er is ongelofelijk veel bewijs voor ufo’s (en aliens) nu en in het (verre) verleden.. Het is niet de afwezigheid van bewijs maar het bewijs dat belangrijke informatie (bewijs) achtergehouden en onderdrukt wordt.

Ralph
Ralph
2 jaren geleden

Wat jullie hebben gezien is het ISS (komt elke 90 min over als een fel snel bewegend lichtpunt) en o.a. GPS satellieten, door de laagstaande zon tijdens de maansverduistering waren deze nog erg goed te zien.

Mao
Mao
Reactie op  Ralph
2 jaren geleden

En die GPS satellieten veranderen zeker ook constant van formatie? Hahaha, leg dat maar eens uit dan 😀

ronald dekker
ronald dekker
Reactie op  Ralph
2 jaren geleden

Beste Ralph heb jij de ISS wel eens gezien ? koe mooi dus die vliegt rond de aarde in formatie met satellieten ? en die mensen die dit hebben waargenomen zijn dus gek ? Je hebt wel een punt de wetenschappers hebben het niet gezien dus het kan niet verklaart alles !

x

Check Also

museumplein

‘Wat er op het Museumplein gebeurd is gaat alle proporties te buiten’

Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam prees het ...

politie

Neergeknuppelde man (71): Politie gooide zelf met bakstenen op Museumplein

De demonstratie tegen de coronamaatregelen afgelopen zondag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x