Homepagina » UFO » Ze vlogen razendsnel voorbij! Zwerm onbekende objecten vastgelegd boven Amsterdam tijdens maansverduistering
Ze vlogen razendsnel voorbij! Zwerm onbekende objecten vastgelegd boven Amsterdam tijdens maansverduistering

Ze vlogen razendsnel voorbij! Zwerm onbekende objecten vastgelegd boven Amsterdam tijdens maansverduistering

Tijdens de maansverduistering zijn boven Amsterdam een aantal onverklaarbare blauwe lichten in de lucht gezien. Uit verschillende delen van de stad kwamen meldingen binnen.

“Rond half 11 ’s avonds zag ik een grote formatie lichten, soort van sterren, snel door de lucht vliegen,” zei Tim, die op dat moment in Amsterdam-Oost naar de bloedmaan stond te kijken.

“Het was een heel indrukwekkend verschijnsel wat moeilijk te verklaren was,” voegde hij toe.

Te snel

“Het konden geen wensballonnen zijn omdat ze te snel bewogen,” aldus Tim. “Ze veranderden tijdens de vlucht van formatie.”

Op de website van UFO Meldpunt Nederland maakte hij melding van de lichten, waarna hij reacties kreeg van andere Amsterdammers die hetzelfde hadden gezien.

“Ik zag ze ook in Noord,” schreef Zeola. “Ik rende naar binnen om mijn kind te halen en die zag ze ook. Ze vlogen razendsnel!”

Ik dacht dat ik gek werd

“Ook gezien, ik dacht dat ik gek werd,” reageerde Lisa. “Ik heb ook nooit eerder op een site als deze gezeten. Ik was zo gefrustreerd dat ik [hierover] niks las op het internet. Blij dat ik niet de enige ben!”

Sterrenkundige Lucas Ellerbroek dacht dat het satellieten waren, terwijl iemand anders erop wees dat bij een trouwerij ballonnen met lichtjes waren opgelaten.

Voor nu blijven de objecten ongeïdentificeerd.

Bekijk het filmpje hieronder:

[AT5]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Coldshot schreef:

  Hahaha, ja hoor, tuuuurlijk… 50 tot honderd satellieten besluiten gezellig gezamenlijk in formatie te gaan vliegen.. (en veel lager) . Waarom zijn het altijd dit soort “officiele figuren” die zo erg hun best doen om het toch vooral maar snel even te “verklaren”?? (is dat vanwege een soort van schaamte omdat hij het domweg ook niet weet maar toch interessant en geleerd over wil komen of is het simpelweg een “debunk opdracht” van hogerhand?).

  64 likes
  • Sina schreef:

   (is dat vanwege een soort van schaamte omdat hij het domweg ook niet weet maar toch interessant en geleerd over wil komen of is het simpelweg een “debunk opdracht” van hogerhand?)

   Nee, dat is geen schaamte maar deze man heeft de opdracht gekregen om leugens te vertellen ipv wat zich daadwerkelijk boven ons afspeelt. Doet hij dat niet, dan zijn de gevolgen voor hem niet te overzien. Vul zelf maar in wat de gevolgen kunnen zijn.

   Gelukkig zijn de meeste mensen al wakker en weten wat er gaande is. En er zullen er alleen maar meer worden.

   34 likes
   • kees kontvlees schreef:

    denk je dat hem niks gebeurt na zn dood omdat ie de mensheid naait voor zn eigen leven en gezin hij krijgt beide keren straf

    zo iemand moet gewoon waarheid spreken en er bij zeggen als ik verdwijn of als er iets gebeurt dan is dat tevens jullie bewijs

    in ieder geval dat had ik gedaan en ik heb ook twee schatten van kinderen maar als ik de kans kreeg ergens een beerput open te trekken twijfel ik geen sec greetz gerrit

    8 likes
  • johan hollebeek schreef:

   DAT WEET IK WEL ZEKER

   3 likes
  • peter schreef:

   50 of meer drones in formatie laten vliegen is technisch gezien tegenwoordig peanuts.

   Het record staat inmiddels om meer dan 2000 drones tegelijk in formatie laten vliegen.

   1 likes
 • Teun schreef:

  Wat een ongelofelijke A hole, die zogenaamde deskundige met zijn verklaring over satellieten.
  Heeft dit figuur hersens? Je zou toch denken van wel, maar blijkbaar zijn die door het warme weer volledig weggesmolten.

  29 likes
  • salvar schreef:

   erger vond ik dat een weerman van rtl zwarte chemtrails afdoet als zijnde zwarte rook van stoomboten en die leggen een raster in de lucht.
   het ergste is dat hij dit vertelde tegen volwassen mensen.

   23 likes
   • kees kontvlees schreef:

    Ja dat moet indd wel de meest lachwekkende allertijden zijn en hoe die dat dan ook vol overtuiging probeert te zeggen ik rol al weer bijna over vloer van lachen

    6 likes
 • Pieter schreef:

  Ik heb het gezien. En gemeld. Het is ver van wat je je voor zou kunnben stellen. Het was gewoon een soort van legervloot lichten dat voorbij trok. Er is sprake van dronea. Deze dingen zaten minimaal op vliegtuighoigte (minimaal). Er is sprake van wensballonnen. Deze dingen gingen zeker 3x sneller dan eem vliegtuig (uitgaande vliegtuighoogte). Ik heb xfiles gekeken, veel films, maar dit was ver van dit. Bizar (en cool)

  12 likes
  • Ralph schreef:

   Wat je hebt gezien is het ISS en een aantal GPS satellieten, door de nog vrij laagstaande zon tijdens de maansverduistering waren ze erg fel te zien… hoop sensatie om niks!

   5 likes
   • Mao schreef:

    Bullsh*t. Diezelfde avond heb ik het ISS ook gezien( vanuit Ede) en die was idd zeer helder vanwege de laagstaande zon , en daarnaast ook nog 2 Iridium satellieten. Allen op grote afstand van elkaar en absoluut niet in formatie van enkele tientallen tegelijk. Als dat echt zo was dan zou dat fenomeen ook hier in Ede te zien zijn geweest. En niet te vergeten elke keer dat er een laagstaande zon is 😛

    10 likes
   • Frits schreef:

    Goh wat knap joh,Ralph een zwerm satellieten .

    3 likes
 • deze schreef:

  ook hier ( randstad ja ) al JAREN dit fenomeen aan de hemel gezien, afgelopen avond ook weer, gister, eergister, verleden maand, en ga door
  het begint er op te lijken dat gelukkig steeds meer mensen naar BOVEN opzien, het moet alleen wat sneller.. voordat ze er weer een verbod op referenda afgeven ( immers zo doen ze dat met de burgers), kortom :
  zelf denk ik dat het n i e t buitenaards is, gezien de onlogische manier van ” navigeren / vliegen “..
  eerder denk ik aan het ruimtestation waar een paar keer per uur over de hele wereld heen wordt gesjeest, met als hulpknecht een aantal mini satelieten die nu IN DE MODE zijn bij n a s a (a) l gevorkte tong

  verleden week was er trouwens 1 tussen die opeens in het niets verdween, kan ook militair werk zijn, wie weet..
  we leven in een hocus (s)pocus landje .. WAT NIET WAAR KAN ZIJN I S WAAR.. WAT DE WAARHEID IS I S EEN LEUGEN.. zo worden we al zo langggggggggggg gefukt en voorgelogen

  10 likes
  • Mao schreef:

   Dat verklaart nog niks, want dat is pas in augustus. Die drones zijn pas te zien op 10, 11 en 12 augustus. Staat verderop in het artikel:

   On August 10, 11 and 12, 2018 Studio Drift’s Franchise Freedom will premiere in Amsterdam. Don’t miss this unique opportunity to experience this perfomance of 300 drones.

   2 likes
 • Ralph schreef:

  Wat jullie hebben gezien is het ISS (komt elke 90 min over als een fel snel bewegend lichtpunt) en o.a. GPS satellieten, door de laagstaande zon tijdens de maansverduistering waren deze nog erg goed te zien.

  4 likes
  • Mao schreef:

   En die GPS satellieten veranderen zeker ook constant van formatie? Hahaha, leg dat maar eens uit dan 😀

   2 likes
  • ronald dekker schreef:

   Beste Ralph heb jij de ISS wel eens gezien ? koe mooi dus die vliegt rond de aarde in formatie met satellieten ? en die mensen die dit hebben waargenomen zijn dus gek ? Je hebt wel een punt de wetenschappers hebben het niet gezien dus het kan niet verklaart alles !

   2 likes
 • Coldshot schreef:

  Light from Venus reflecting of swampgas.. Simpel toch? En wat grappig is (en tegelijk super triest) ..hoe vergezocht de “officiele” verklaringen ook zijn.. Mensen willen ALLES wel geloven als het maar GEEN ufo’s zijn… Er is ongelofelijk veel bewijs voor ufo’s (en aliens) nu en in het (verre) verleden.. Het is niet de afwezigheid van bewijs maar het bewijs dat belangrijke informatie (bewijs) achtergehouden en onderdrukt wordt.

  7 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Dat de eerste en tweede kamer vol buitenaardsen zit, daar hoor je niemand over !

  6 likes
 • PREDATOR schreef:

  Nee het waren weer trouwballonnen….ha ha ha
  Je hebt er domme blinde mensen bij he..
  Als het maar geen ufo was,dan is het goed..ha ha sattelieten formatie,trouwballonnen…Mooi he..

  6 likes
 • ronald dekker schreef:

  Alle respect voor Lucas Ellebroek de man heeft een verklaring maar heeft zelf niets “waargenomen” dus een verzinsel van de bovenste plank. Zeg maar een geloofsovertuiging een beeld ergens van hebben en dan gissen zonder een onderzoek te doen mooi man hier hebben wij dus mee te maken. De wetenschappers die “denken” een verklaring te hebben over dit soort zaken ! Ik hoop voor hem dat zo een bol voor zijn raam komt te hangen gaan wij hem allemaal uitlachen als hij met een verklaring komt dat er andere dimensies zijn waar fijnstoffelijke entiteiten zich manifesteren ! Satelieten die in formatie vliegen het moet echt niet gekker worden met deze man ! Hij heeft zich niet in de materie verdiept en heeft er de ballen verstand van ! De mens moet echt gaan accepteren dat er meer is dan het stoffelijk wij geloven wel in een god maar accepteren geen andere levensvormen ongelofelijk !

  5 likes
 • Menkai schreef:

  Ik dacht al, Sky Radio viel voortdurend weg, hoe toepasselijk.
  Nu weet ik waarom, de satellieten waren op de loop;-)))))
  Kan ook een reclamestunt zijn geweest, vast!
  Hou is op Thierry!
  In elk geval geen buitenaardse wezens.
  Want het is wetenschappelijk bewezen dat die niet bestaan.
  Las ik laatst…. Eeeeehhh ja, echt waar!

  3 likes
 • Bats schreef:

  Een kwart van Nederland staat met statief en dikke camera’s met megalens naar de ruimte te turen om een kiekje van de bloedmaan te maken, en AT5 komt met waardeloze telefooncamerabeelden als bewijs. Pak snel de alu hoedjes erbij!

  0 likes
  • ronald dekker schreef:

   Omdat er geen onderzoek wordt gedaan beste Bats daarom ! Waarschijnlijk te ingewikkeld als de “wetenschappers” nou eens samen zouden werken met mensen die ufo, s in het veld zien zou het een andere zaak worden !

   2 likes
 • Randolph schreef:

  Tegenwoordig ziet men ze vliegen. Steeds meer.

  0 likes
 • leon*** schreef:

  misschien een waarschuwing dat de duivel in aantocht is,er zijn wel meer dingen die wij niet zien.

  data heeft volgens mij een dubbele betekenis dat begint al in de bijbel
  het is een getal van een mens 666=3×6=18=1+8=9
  dus de 9 en 6 hebben een bijzondere betekenis.
  dan zouden er ook niet menselijke getallen zijn.

  maar we zien ook dubbele getallen steeds terug komen ,de ene keer zien
  we ze en de andere keer niet.
  maar als je voor iedere nul een vijf gebruikt en het gaat afronden bijv losse getallen ,10=1+5=6
  of 28=2+8=10=1+5=6

  30-04-2009=18=9 , FZ-VL-03=24=6

  35-54-2559=38=11 , FZ-VL-53=29=11 38 jarige=11 of

  11-09-2001=14 , 11-59-2551=29=11 of

  22-05-2017=19=1+9=10=1+5=6 of 22-55-2517=29=11 , 22 jarige dader.

  maar waar staan die dubbele getallen dan voor ,ik denk voor een voltooing van iets
  of positief of negatief

  waarom heeft een voetbal team 11 spelers en als ze tegen elkaar spelen 22
  waarom is de 11 proef bij de bank , het is een voltooing .
  en waarom moeten bankbiljetten deelbaar zijn door 9.

  waarom hangt dit in het torentje
  https://pineut.wordpress.com/2011/08/21/demon-baphomet-cadeau-van-balkenende-aan-rutte/

  draaien we het een kwart slag dan zie je een 3

  en dan staat er in openbaring 13 bij de 11,En ik zag een ander beest uit de aarde opkomen
  , en het had twee hoornen, des Lams hoornen gelijk, en het sprak als de draak.
  en bij 12 staat En het oefent al de macht van het eerste beest, in tegenwoordigheid van hetzelve,
  en de macht van drie is 9

  en bij 1 staat,En ik zag uit de zee een beest opkomen, hebbende 7 hoofden en 10 hoornen; en op zijn
  hoornen waren 10 koninklijke hoeden, en op zijn hoofden was een naam van gods lastering.
  7+10+10=27=9 maar al ik het los lees kan er staan 7+6+6=19=1+9=10=1+5=6

  waarom is gokken van de duivel, waarom staan plaatjes uit het kaartspel voor 10
  bijv punto banco alle 10 tallen vervallen en 9 is het hoogst.
  blackjack =21=3 waarom telt een aas ook voor 11

  en als die blauwe lichtjes gespot werden op 27-07-2018=27=9 0f 27-57-2518=37=10=1+5=6

  0 likes
 • Bert schreef:

  Ik weet het zeker. Het waren Tesla’s. Je bent toch echt een wonderkind als je met obsolete techniek en niets dan astronomische verliezen maakt het tot miljardair kan schoppen.Musk schiet zijn onverkoopbare batterijdozen gewoon in de ruimte. Geef mij maar een pedovrije BMW op naft.

  0 likes
 • Marieke schreef:

  Hahaha… Ze hebben iedereen goed te pakken gehad!!
  Het waren gewoon ballonnen met een wit lichtje eraan. Mooi met de windrichting mee vanuit IJburg over A’dam Noord richting het Noordwesten. ongeveer 50-60 stuks.
  Heb ze zelf goed gezien. Ze zaten ook niet zo hoog.
  Btw, t was wél een spectaculair gezicht!

  Even later kwam er nog een blauwe ‘orb’ aan. Iemand had het voor elkaar gekregen om het lichtje in de ballon te frutselen. Ook een leuk gezicht.

  0 likes
 • x

  Check Also

  jurist

  Jurist: ‘De ziekenhuizen zijn leeg, er gebeurt niets. Er is geen ramp’

  Sinds kort is in onder andere Amsterdam ...

  amsterdam

  Daar heb je het al: Amsterdam hangt sensoren op die afstand tussen mensen meten

  De gemeente Amsterdam heeft ‘vanwege corona’ als ...

  >