Binnenland

1115 staatsontvoeringen slechts topje van de ijsberg: ‘In Nederland vindt kinderhandel al meer dan 80 jaar plaats’

Help door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

In het kinderopvangtoeslagschandaal werden 1115 kinderen uit huis geplaatst, vaak gehaald of getrokken. Cabaretier Peter Pannekoek noemde het staatsontvoeringen. Uit antwoorden op Kamervragen van Pieter Omtzigt is gebleken dat geen van de kinderen in het halve jaar nadat dit duidelijk werd naar de ouders is teruggebracht. Deze 1115 staatsontvoeringen zijn slechts het topje van de ijsberg.

Voormalig advocaat en burgerrechtenactivist Henriëtte Nakad wees er recentelijk in een lange brief op dat kinderhandel in Nederland al meer dan 80 jaar plaatsvindt, en georganiseerd en gefinancierd wordt door de Nederlandse Staat.

“Dit gebeurt onder de noemers ‘Jeugdzorg’, ‘Jeugdbescherming’ en ‘Jeugdhulp’ in een stelsel van publiek-private samenwerking. Met deze handel verdient men vooral geld naarmate de kinderen meer beschadigd raken c.q. er meer problemen kunnen worden gedetecteerd, gefabriceerd of verzonnen,” schrijft Nakad.

Mishandeld en misbruikt

“Men verdient niet of nauwelijks, althans minder geld, als het welzijn van kinderen wordt bevorderd en eventuele daadwerkelijke problemen of hulpvragen snel en passend worden opgelost. Deze aanpak is de basis van een miljardenindustrie op kosten van de belastingbetaler,” aldus de ex-advocaat.

Ze merkt op dat op dit moment ongeveer 450.000 kinderen onder staatstoezicht staan en 50.000 kinderen uit huis zijn geplaatst. Volgens de regering zijn het er zelfs 95.000. “Dat is bijna een verdubbeling sinds de decentralisatie van 2015, maar de ambities reiken nog verder.”

Nakad schrijft verder dat de kinderen vaak worden mishandeld en misbruikt. “Passende hulp blijft uit. Veel kinderen worden geparkeerd en vastgehouden voor financieel gewin.” Ze spreekt van moderne slavernij.

Eigen landelijke geheime politie

“Een wereld waar de private-equityfondsen, veroordeelde zedendelinquenten en frauduleuze zorgaanbieders hun intrede hebben gedaan, aan wie geen strobreed in de weg wordt gelegd. Een wereld die mensen aantrekt met persoonlijkheidsstoornissen zoals narcisme, psychopathie en sociopathie wat een klim op de carrièreladder niet verhindert. Integendeel. Een wereld waarin klokkenluiders genadeloos worden aangepakt en opgejaagd, zelfs buiten de landsgrenzen, net zoals ouders die Nederland proberen te ontvluchten om hun kinderen te beschermen, worden aangepakt en opgejaagd,” zegt Nakad.

Ze kwam er bovendien achter dat Jeugdzorg beschikt over een eigen landelijke geheime politie met medewerking van de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

4.7 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kundalini
Kundalini
11 maanden geleden

En dan maar te zwijgen over pedofilie en adrenochoom en offerrituelen. De kwetsbaarste worden geslacht en wij laten het toe. We moeten ons schamen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Nederland staat Bovenaan het Lijstje van de Pedo-Ring….hier worden massaal kinderen verhandeld, misbruikt, gefilmd & geofferd….Führer Rüttler is zelfs op zijn positie geplaatst om de Affaire-Demmink in de Doofpot te stoppen & daar te houden…Ik meen dat er vorig jaar zo’n 2500 Minderjarige Asielzoekers zijn verdwenen…Het lijkt verdomme de Clinton-Foundation wel….Haïti & Laura Silsby liggen nog Vers in het geheugen…Ook Epstein, Marc Dutroux, Prince Andrew, Hunter Biden & alle overige Leden van dat Demonische Cabal doen een flinke duit in het zakje…

https://www.youtube.com/watch?v=8qQazyJ99OE

Underground
Underground
11 maanden geleden

Welke instanties in nog wel te vertrouwen in Nederland (Europa).?
Het is toch 1 Grote. Smeerlapperij. Gore Bende. Om van te kotsen, als je niet van kinderen, of de zwakkeren onder ons kan af blijven. Weg met al dat gespuis……!!

Audrey
Audrey
11 maanden geleden

Wat een verrotte wereld is het geworden. Kinderen zijn nergens veilig voor pedo’s en ander gespuis.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

101
0
We lezen graag je reactie!x