CoronaMens en Dier

Jurist haalt hard uit naar Marion Koopmans: ‘Door jouw terreur sterven duizenden mensen’

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Viroloog en OMT-lid Marion Koopmans liet zaterdag weten dat ze aan het reizen was. “Grens over: mondmaskers (alle leeftijden), vaccinatiebewijs met booster, 1,5 meter. Vandaag overleg met een kleine adviesgroep ter voorbereiding op de G7 over de toekomst van pandemic preparedness. Het verschil tussen landen zou mijns inziens goed geëvalueerd moeten worden,” schreef Koopmans op Twitter.

Een groep internationale ‘experts’, die zich verzamelden onder de naam ‘pandemic preparedness partnership’, onderzocht wat regeringen kunnen doen om snel te reageren op nieuwe uitbraken.

De G7-leiders hebben afspraken gemaakt over de snellere productie en goedkeuring van vaccins en de hervorming en versterking van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Professionele hulp

Er hebben al bijna 1000 mensen op de tweet van Koopmans gereageerd. Het zijn overwegend kritische reacties. “Totaal onverantwoord om middenin een dodelijke pandemie internationaal te reizen,” schrijft Sander van Dam sarcastisch.

Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols haalt hard uit: “Door jouw terreur sterven duizenden mensen. In het kort geding tegen de vaccinaties had je geen enkel verweer. Wordt het niet tijd om professionele hulp te zoeken?”

Opleven

Volgens Koopmans zijn we nog niet van corona af. Het virus kan later dit jaar weer opleven en blijft vermoedelijk voor altijd bij ons, zei het OMT-lid. “Het beeld is ontstaan dat covid nu al een verkoudheidje is, maar dat klopt niet,” beweerde Koopmans. “Dat de situatie op dit moment beheersbaar is, is te danken aan de hoge vaccinatiegraad bij de mensen die het meeste risico lopen op ernstige ziekte door covid.”

4.8 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annievanhettassie
Annievanhettassie
3 maanden geleden

Koopmans met haar hoge vaccinatiegraad!
Besmettelijke boosters!
Schandalig!
Ze ziet teveel dollartekens voor haar ogen🙈

Marie
Marie
3 maanden geleden

Oh mijn God kan deze omhooggevallen diereninseminatrice niet eens berecht worden voor de misdaden die ze heeft begaan?!

Serpent.

Rienus
Rienus
3 maanden geleden

Dat de situatie straks finaal uit de hand gaat lopen is te wijten aan de hoge vaccinatiegraad.
https://www.youtube.com/watch?v=4xsUDtBDaYI

!!!strijder!!!
!!!strijder!!!
3 maanden geleden

🐛👀🐛☠️schuldig!!!!!!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

110
0
We lezen graag je reactie!x