Gezondheid

112 bellen voor ouderen mag niet meer: ‘Men wil duidelijk van mensen af, depopulatie is in volle gang’

Help door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Annemarie, werkzaam als verzorgende IG (individuele gezondheidszorg) in de thuiszorg, kreeg van een oudere dame die in een woonzorgcomplex verblijft te horen dat het verplegend personeel geen 112 meer mag bellen.

“Hoe bedoelt u?” vroeg Annemarie verbaasd. De oudere vrouw zei dat het personeel van het woonzorgcomplex altijd eerst de huisarts moet bellen, ongeacht wat voor calamiteit zich voordoet.

Ik was flabbergasted

De oudere dame had dat enkele maanden geleden zelf aan den lijve ondervonden. Bij een valpartij was haar heup uit de kom geschoten. Voor behandeling van een dergelijk voorval moet je naar het ziekenhuis. Terwijl ze op de grond lag te creperen van de pijn werd eerst de huisarts erbij gehaald. Er ging een spuit met pijnstilling in voordat de ambulance werd gebeld, schrijft Annemarie in een ervaringsverhaal dat is gepubliceerd door Zorgmedewerkers Verenigd.

Ook bij een hartstilstand moet eerst de huisarts worden gebeld. “Ik was flabbergasted!” aldus de zorgmedewerker. Iemand die een hartstilstand krijgt, is dus per definitie ten dode opgeschreven.

Het is absurd

“Wat hier gebeurt, is wat deze tijd typeert. Men wil duidelijk van (oudere) mensen af. Een gevoel dat veel ouderen die ik spreek zelf ook ervaren. Door dit soort taferelen valt het bijna niet meer te ontkennen. De depopulatie is (nog altijd) in volle gang,” benadrukt Annemarie.

“Dat de gezondheidszorg er niet voor onze gezondheid is, was mij allang duidelijk,” verzucht de zorgwerker, die de ‘godganse dag’ ambulances voorbij hoort komen. “Het is absurd.”

4.8 174 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
231 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
4 maanden geleden

Gewoon 112 bellen!

Exegese
Exegese
4 maanden geleden

Het plan is duidelijk. Nu is het aan de massa om wakker te worden anders hoeft het niet meer.

Peter
Peter
4 maanden geleden

Mensen boven de 60 doodspuiten zodat ze de 1800 miljard in de pensioen fondsen leeg kunnen roven

Wanneer worden deze criminelen levenslang opgesloten en volggespoten met het vaccine

Piet Wit
Piet Wit
4 maanden geleden

Wow !!! Hoe DURVEN ze ons zo te behandelen! Onvoorstelbaar, en dat allemaal door zonnekoningkje ruttler 🤢🤢

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

231
0
We lezen graag je reactie!x