Homepagina » Gezondheid » Grondlegger van de medische oncologie sterft door routinevaccinatie. Dit deed de prik met zijn lichaam
Grondlegger van de medische oncologie sterft door routinevaccinatie. Dit deed de prik met zijn lichaam
Foto: Fæ Wikimedia Commons

Grondlegger van de medische oncologie sterft door routinevaccinatie. Dit deed de prik met zijn lichaam

Donderdag overleed de gerespecteerde arts Martin Gore vlak nadat hij een vaccin tegen gele koorts had gekregen.

Kort nadat dr. Gore, die als professor was verbonden aan het Institute of Cancer Research in Londen, de prik had gekregen, trad orgaanuitval op, meldt The Times.

Zijn dood legt de nadruk op de verhoogde risico’s die het vaccin met zich meebrengt voor oudere mensen die exotische bestemmingen bezoeken, aldus de krant.

Ernstige bijwerkingen

Iedereen die de sub-Sahara, Zuid- en Midden-Amerika en de Caraïben wil bezoeken krijgt het advies de prik te halen.

De Daily Mail citeert een studie waarin enkele ernstige bijwerkingen van het vaccin zijn gedocumenteerd: ziekenhuisopname, levensbedreigende ziekte, permanent letsel en sterfte.

Tijdens het onderzoek stierven vijf mensen aan de gevolgen van de prik.

Vele fouten

In 2013 leidde dr. Gore, de grondlegger van de medische oncologie, een onderzoek naar medische nalatigheid door oncologen in het Royal Marsden Hospital in Londen.

Een toponcoloog gaf toe dat hij fouten had gemaakt tijdens de behandeling van een kleuter genaamd Alice, die was gestorven nadat artsen een dodelijke hersenaandoening over het hoofd hadden gezien.

Professor Gore, die ook in het Royal Marsden Hospital werkte, concludeerde dat de medische staf vele fouten had gemaakt.

Fraude

Het ziekenhuis waar de oncologen werkten had eerder geprobeerd de carrière van een gerenommeerde oncoloog kapot te maken, die de noodklok had geluid over medische fraude door het ziekenhuispersoneel.

Eerst probeerde het ziekenhuis de arts het zwijgen op te leggen, maar toen dat niet lukte werd hij ontslagen.

[The Times, Daily Mail]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
1 jaar geleden

Ja treurig…..maar gaat er bij iemand een lichtje branden of is dit weer een bedrijfs ongeval, sterven in t harnas……
Waarschijnlijk is hij al vaker gevaccineerd en is al dat gif gaan stapelen…….Het is toch niet voor niets dat bijwerkingen van medicijnen doodsoorzaak nm drie is, al jaren trouwens, en hoogwaarschijnlijk zijn het er veel meer……..
Al die bijwerkingen is gewoon een O D een overdosis zoals dat in het drugsjargon heet….. Maar daar willen de ego’tjes niet aan natuurlijk…..De mens is biologisch net als alles wat leeft, als je het verwaarloosd gaat t dood….
Mooi voorbeeld wat later in het artikel, dat een top oncoloog berispt is voor een fout bij een kleuter, hij had een dodelijke aandoening in de hersenen van een meisje niet opgemerkt …… Dat gebeurt ook veel te veel, het lichaam wordt in stukjes verdeeld en dan ben je gespecialiseerd in dat gebied, hoeveel miskleunen ik daar de laatste jaren van dichtbij heb gehoord is minstens net zo verbijsterend……ik ken iemand die onwel werdt een man 50j…..probleem nm 1, na 16/17 uur, naar de huisartsen post, diagnose Hyperventilatie , kan je i.i.d doodziek van zijn… na een paar dagen hetzelfde problemen, dokter bellen ,ga maar naar de k.n.o arts, Ohh zegt de kno arts ik zie het al….Hyperventilatie ??
Naar huis gestuurd, wordt s ‘nachts weer onwel, met spoed naar het ziekenhuis,, CVA beroerte… het waren dus TIA’S i.p.v Hypo’s……. Opgelost welnee, ja voor die CVA. Nu zou je denken algeheel onderzoek, welnee, dus ik vraag , al cardiologisch onderzocht ?, nee over een paar weken??? Wat blijkt, een enorme aneurysma , weer naar het ziekenhuis en weer een operatie …….. Het treurigste is dat dit niet zomaar een verhaal is….maar dat ik dit soort ervaringen de laatste jaren zo vaak heb gehoord dat je het eigenlijk niet eens meer gelooft als je het zelf niet meemaakt…… Er is iets grondig mis in de medische zienswijze, dat geldt voor alle vaccinatie’s, dat geldt voor diagnose’s….En op dit moment heb ik niet de illusie dat er snel inzicht komt en dan heb ik het nog niet eens over de fouten die er gemaakt worden, waarbij doden vallen en mensen gehandicapt door het leven moeten… En ohhh ironie als er zoveel missers in een auto industrie gemaakt werden, werdt de fabriek gesloten……

Angela
Angela
Reactie op  Louise
1 jaar geleden

Bijzonder van die man, Louise. Zo ken ik nog iemand die een “verkeerde” diagnose kreeg. Namelijk mijn vriend, die inmiddels is overleden.
Hij had al bijna 2 jaar enorme hoestbuien waarbij een paar keer zelfs het lichtje uit ging en hij op de grond klapte. Huisarts stuurde hem naar huis met een pufje. Diagnose COPD.
Een jaar later kreeg hij enorme last van beide benen. Huisarts stelde de diagnose Restless Leg Syndrome. Maar het ging van kwaad tot erger en op een gegeven moment kon hij niet eens meer halve dagen werken, zo’n enorme last had hij ervan.
Er moest dus het e.e.a. onderzocht worden, want dit kon zo niet langer. Hij zou door de hele malle molen gehaald kunnen worden, echter moest hij dan een half jaar wachten omdat er geen plek vrij was in het ziekenhuis. Gelukkig kon hij bij een ander ziekenhuis wél eerder terecht en die stelde toch wel een héél andere diagnose; longkanker met een uitzaaiing naar de bijnier. Dit veroorzaakte ook de pijn in zijn benen. En het leek er heel sterk op dat de hoestbuien van eerder ook hierdoor kwamen. Helaas koos hij voor chemotherapie en 3 weken na zijn tweede vielen al zijn organen uit. Hij heeft dit overleefd en geen enkele arts weet dit aan de chemo. Ja, zijn immuunsysteem was ernstig beschadigd, maar nee hoor, het lag niet aan de chemo. Ja right…
Helaas is hij 24 augustus 2017 alsnog overleden door de gevolgen van een hersentumor die zo groot was als een golfbal.

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

“It’s time for Flu shots! Hoeray!” It’s so popular! All celebreities take them, except 2/3 actually don’t!

eksegese
eksegese
1 jaar geleden

Volgens @Frans2 zullen de bronnen wel weer niet geheel naar wens zijn, het zijn er inmiddels wel heel erg veel !

danmaarzo
danmaarzo
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

Men kan zich (laten) informeren over de risico’s van deze vaccinatie, zoals bijverschijnselen en leeftijdsrisico. Daarin lees je dus ook dat de kans op bijverschijnselen uiterst klein is, maar stijgen met het ouder worden, zoals 60+. Men moet dus goed de persoonlijke gezondheid afwegen tov de bijverschijnselen, en de kans op het geinfecteerd raken door dit virus en dan nog…

vladi
vladi
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

storm in een glas water.

fff

Frans2
Frans2
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

Bronnen die proberen te suggereren dat hij is omgebracht vanwege zijn klokkeluidersfunctie moeten gewoon met bewijs komen.
Verder bevestigd de BBC gewoon het medische verhaal.
Was je zelf al gaan speuren?

vladi
vladi
Reactie op  Frans2
1 jaar geleden

Bbc is een betrouwbare bron?

fff

Rob
Rob
1 jaar geleden

Vertrouw niet altijd medicijnen of injecties, het is heel naïef, wees wantrouwend tegen alles wat men inneemt of toedient, het zijn stoffen die averechts kunnen werken, men neemt iets, maar er zijn altijd bijwerkingen, ook al merkt men deze niet altijd het lichaam registreert alles, ook in het subtiele niveau doet het zijn werk, elk medicijn is eigenlijk een aanslag op het lichaam ook al zal het helpen dan nog word het geregistreerd in al deze cellen en moleculen waaruit het lichaam is opgebouwd, al deze cellen registreren alles ,net zoals mensen alles registeren en opslaat in computers zo doet een lichaam dat ook,een cel word eerder afgebroken dan opgebouwd door medicijn of injecties, al zal men het niet zomaar zien gebeuren in de cel is de aanslag al gepleegd op het subtiele niveau, door mensen word alles geregistreerd als niet of wel werkend in het lichaam ,zo houd men bij met het opslaan van gegevens van een patiënt controle over wat er met een patiënt gebeurt en reageert ,veelal gaat het goed en veelal gaat het niet goed, als het goed gaat dat hoort men dat, [als het niet goed gaat word het vaak onder de tafel geveegd of in de doofpot en elk doofpot is er een te veel] het heeft niet aangeslagen maar intussen is het wel aangeslagen op het subtiele niveau van cellen en moleculen, die nu al die troep moeten zien te verwerken, men verwacht verbetering maar nu is het een verslechtering waarmee het lichaam nu ook deze stoffen nog eens te verwerken krijgen..maar aangezien de meest mensen naïef zijn en het vertrouwen in medicijnen/injecties en artsen en dokters als iets heilzaamst en als wonderdokters zien en deze als een soort voorkomen van een ziekte of bestrijden van een ziekte erop gaan vertrouwen in deze heilzame wondermensen ,maar het zijn ook maar mensen met heel veel fouten dat is een vertrouwen die zomaar ineens in kan storten, wat heel veel voorkomt kan men maar beter eens goed te raden gaan bij je zelf of het wel echt noodzakelijk is om iets te voorkomen, dan kan men maar beter het vermijden naar warmen landen te gaan om bepaalde ziektes te voorkomen, het is nu eenmaal zo dat een lichaam [vooral ouderen]die altijd op een plek is geweest en is opgebouwd word altijd op cel niveau aan deze plek gewend en zich heeft ingekapseld ,en waarmee het lichaam zich mee identificeert, komt het op een ander plek dan kan men veel gouw er een ziekte oplopen, omdat het lichaam op die of deze plek zich niet heeft opgebouwd tegen op deze plek voorkomende ziektes, en dan raden ze aan een injectie te nemen ,ja dat kan nu natuurlijk geheel verkeert worden opgenomen met gevolgen dus voor het lichaam..mensen kunnen overlijden aan griep maar met een griepprik kunnen ze ook overlijden,met een griepprik wil men voorkomen dat het geen epidemie word want dat geeft economische schade, men ken beter gewoon een griep uitzieken dat bouwt het lichaam veel meer weerstand op dan door het voorkomen ervan door een griepprik te nemen ..want deze moet weer verwerkt worden tegen een griep die er niet eens aanwezig is en dat geeft of kan gevolgen hebben.. pas op met medicijnen/injecties ze bereiken niet altijd het doel waarvoor het is bestemt ..

Louise
Louise
1 jaar geleden

@ Rob , je hebt helemaal gelijk , maar de meeste mensen durven ook geen kritiek te uiten…..
Dat vind ik zo wonderlijk het gaat om je lichaam je leven notabene …… Zelfs de fam van de man uit mijn reaktie hierboven hebben niks durven zeggen , terwijl ik wat mogelijkheden had aangedragen ,….
Frusterend dat mensen klagen en klagen en niks doen…….gelukkig komt er af en toe een artikel van mensen die het zat zijn, maar er gebeurt niks, het is net een glazen muur…….
Aan de andere kant vind ik biologie van de mens,zo belangrijk , jong je lichaam en geest leren kennen,, op school….Het is toch belachelijk dat de mens een lichaam heeft maar niet weet hoe het werkt , maar wel bij de Gamma siliconen gaat halen om het te verfraaien , bij wijze van spreken dan…….

Roeland
Roeland
1 jaar geleden

Te goedkope ‘vaccins’ maken en er te grof geld mee willen verdienen?

frans
frans
1 jaar geleden

Zat er nou enkel het verzwakte gele koorts virus in ? Of ook een aantal hulpstoffen. Zware metalen dus.
Hulpstoffen bij doding?

x

Check Also

gommers

Diederik Gommers: ‘Nee, IC-capaciteit niet drastisch vergroten’

De Haagse politiek zegt diep geschokt te ...

professor

Belgische professor richt zich tot overheid: ‘Stop met liegen’

In 2000 waren er in België genoeg ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x