CoronaBuitenland

Begrafenisondernemer laat zien: deze ’troep’ wordt uit de aderen van gevaccineerden gehaald

Help anderen door dit met je vrienden op je social media te delen!

De Britse begrafenisondernemer John O’Looney heeft het nog steeds druk. In een video die is gepubliceerd door de Informed Consent Researchers (ICR) zegt hij dat hij zich de afgelopen drie weken over drie mensen jonger dan 30 jaar heeft ontfermd.

In één geval ging het om een man bij wie obductie was verricht. O’Looney licht toe dat in zo’n geval de organen uit het lichaam worden gehaald en na het onderzoek in een zak worden teruggestopt in het lichaam.

Troep

De balsemer moest vervolgens de zak uit het lichaam halen om zijn werk te kunnen doen. Al meteen zag hij dat er vreemde ‘troep’ uit de aderen van de overleden persoon kwam.

O’Looney heeft enkele stolsels uit het lichaam van de jongeman in een glas met formaldehyde gedaan en laat ze zien in de video. Ze moesten uit de aderen worden gehaald om die te kunnen vullen met vloeistof. Door een conserverende vloeistof in het vaatstelsel van de overledene in te brengen, blijft het vochtgehalte op peil en behoudt het lichaam zijn natuurlijke kleur.

De das omgedaan

Terwijl O’Looney naar een dikke sliert wijst, zegt hij: “Deze kwam uit de aorta.” Die vormt de begrenzing met de linkerkamer van het hart. “Ze nemen de vorm aan van de ader waar ze in groeien en zo vullen ze langzamerhand de aderen.”

“Dat heeft hem de das omgedaan,” benadrukt de begrafenisondernemer.

4.8 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Ja…dat zeg ik al de hele tijd…Bloedklonters….dat is een hele effectieve manier om al die Useless Eaters op een Semi-Natuurlijke wijze te Liquideren…zonder Obductie of Sectie ligt de Dader letterlijk & figuurlijk op het Kerkhof…

Jeff
Jeff
1 maand geleden

Hugo- wormen meneer … u weet wel.

Anne
Anne
1 maand geleden

Ben ik even blij dat dat niet in mij zit, tenminste niet door de spuit…..

Thoughtful
Thoughtful
1 maand geleden

Ongelooflijk hè ? waar die muggen van tegenwoordig toe in staat zijn……ehum.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x