UFO

Vonden wetenschappers vliegende schotel op de zeebodem?

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De mysterieuze cirkel die op 19 juni jongstleden werd gevonden door negen bemanningsleden van een visserschip is volgens wetenschappers het bewijs dat de Aarde is bezocht door buitenaardsen.

Onderzoekers beweren dat het gaat om een vliegende schotel die op 90 meter diepte op de zeebodem tussen Zweden en Finland terecht kwam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De oceaanverkenners stellen dat de oceaanbodem rond het schip is aangetast wat erop kan duiden dat het object probeerde te bewegen. Onderzoeker Peter Lindberg zei dat het ook zou kunnen gaan om een ‘nieuwe versie van Stonehenge’.

De vondst is inmiddels voorpaginanieuws in Zweden waarbij de kranten de vraag stellen of dit inderdaad het eerste teken is dat de Aarde wordt bezocht door buitenaardsen. De vorm werd op de bodem van de Oostzee gevonden toen de oceaanverkenners op zoek waren naar scheepswrakken met flessen champagne.

Het object is duidelijk zichtbaar op de zeebodem. Lindberg heeft gedurende al zijn jaren als professional nog nooit zoiets gezien. Het object is exact rond van vorm.

Zijn team beschikt echter niet over de benodigde financiën of hulpmiddelen om de mysterieuze cirkel op de zeebodem verder te onderzoeken.

Mysteries op de bodem van de oceaan blijven vaak onopgelost. Zo wordt nog altijd gedebatteerd over de Bimini Road in het Caribisch gebied. De weg of muur bevindt zich zo’n 90 kilometer ten oosten van Miami in de Amerikaanse staat Florida.

Diverse wetenschappers hebben geopperd dat het gaat om restanten van het verloren continent van Atlantis alhoewel geologen zeggen dat het om een natuurlijke formatie gaat.

Bron: Dailymail.co.uk

Verwant artikel: Mysterieuze cirkel op de bodem van de Oostzee

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x