Binnenland

Woede om feestvierende Kamerleden terwijl ‘het land in de fik staat’

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!

Fractievoorzitter van JA21 Joost Eerdmans plaatste een filmpje op Twitter van de jaarlijkse personeelsborrel voor medewerkers van de Tweede Kamer, als afsluiting van het parlementaire jaar. Hierbij worden ook Kamerleden uitgenodigd.

Het ging er feestelijk aan toe: Eerdmans zwaait naar de camera terwijl de Spice Girls uit de speakers knallen. Er brak vervolgens een storm van kritiek los.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Heel het land staat in de fik en de Tweede Kamer gaat gezellig op onze kosten een feestje vieren samen met parlementair journalisten. Nee, dit is geen grap. Het neerkijken op de Nederlandse samenleving gevangen in een filmpje,” reageert journalist Annelies Strikkers.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen enkele schaamte

“Het lijkt het eindfeest van groep 8 wel. Kennen jullie nou geen enkele schaamte?” vraagt ze. Voormalig beurscommentator Willem Middelkoop antwoordt: “Ze begrijpen het niet, of het boeit ze niet.”

Theatermaker George van Houts voegt toe: “Deze verslagen kwamen ook uit de kelders in Berlijn in 1945, waar de Duitse SS-officieren zichzelf kapotfeestten in het aangezicht van de naderende nederlaag. Ze hoorden de Russische tanks boven zich door de straten rollen. Berlijn = Den Haag. Tanks = trekkers.”

Naar de mallemoer geholpen

“Walgelijk, ons land compleet de vernieling in helpen en vervolgens nog schaamteloos lekker feesten ook, bah!” schrijft FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. Fractievoorzitter van FVD Almere Brent Hadderingh stelt: “De Tweede Kamer is grotendeels een crèche voor ’s lands allermiddelmatigste strebers.”

Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols twittert: “Weer een jaar lang Nederland naar de mallemoer geholpen. Dat is een feestje waard.”

4.9 161 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

192 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Tijd voor een grote BBQ op het binnenhof.

!!!strijder!!!
!!!strijder!!!
1 jaar geleden

Zolang wij 17 miljoen niks doen en echt gaan strijden..” feesten zij door”

Joop
Joop
1 jaar geleden

Nazi’s vieren feest het gepeupel betaald je weet wat de afloop van dit soort zijn tribunaal.

Underground
Underground
1 jaar geleden

Wat een zootje lapzwansen zijn het ook… KOTS. Het hele land is naar de kloten aan het gaan, en de landverraders vieren een feestje. Het maakt ze allemaal geen reet uit, of je morgen nog wel te eten hebt, of je rekeningen nog wel kan betalen. Deze egotrippers, krijgen iedere maand toch de 10.000 euro wel gestort. Voor het kapot maken van Nederland. Maar het tij gaat keren, en dan weten wij ze ook te vinden… Groetjes van een boze Burger.

Back to top button
192
0
We lezen graag je reactie!x