Homepagina » Buitenland » “15 Saoedische ‘kapers’ 9/11 waren CIA-agenten die voor Amerika werkten”
"15 Saoedische 'kapers' 9/11 waren CIA-agenten die voor Amerika werkten"

“15 Saoedische ‘kapers’ 9/11 waren CIA-agenten die voor Amerika werkten”

Vijftien van de 19 ‘kapers’ die de aanslagen op 9/11 hebben uitgevoerd waren CIA-agenten die werkzaam waren voor de Amerikaanse overheid. Die wilde het Midden-Oosten verwoesten en het defensiebudget verdubbelen. Dat stelt dr. Kevin Barrett, een Amerikaanse onderzoeker die de gebeurtenissen rond 11 september 2001 al sinds eind 2003 bestudeert.

Hij reageert op de uitzending van het Amerikaanse tv-programma 60 Minutes over 28 geheime pagina’s van het parlementair rapport na de aanslagen. Die pagina’s werden door de Bush-administratie achter gesloten deuren gehouden, tot grote spijt van een aantal politici.

Het laatste hoofdstuk van het rapport, dat al sinds de publicatie onder George W. Bush in 2002 geheim is gebleven, zou de relaties tussen de VS en Saoedi-Arabië kunnen verstoren. Nabestaanden en politici pleiten nu voor opheffing van de geheimhouding. Volgens insiders zouden de Saoedi’s nadrukkelijk aan bod komen.

Passagierslijst

Familieleden zijn verontwaardigd over de aanpak van de Amerikaanse overheid die, ten koste van mogelijk essentiële informatie voor het onderzoek over 9/11, niet buigt. De 28 bladzijden worden streng bewaakt in het Capitool in Washington.

“Het is onwaarschijnlijk dat 19 mensen, van wie de meesten geen Engels spraken, nog nooit in de VS waren geweest en zelfs niet naar school waren geweest, zo’n complexe taak konden uitvoeren zonder hulp binnen de VS,” zei oud-senator van Florida Bob Graham, de voormalig medevoorzitter van de onderzoekscommissie die rond 11 september 2001 werd opgezet.

Dr. Barrett vervolgt: “We weten dat de 15 kapers uit Saoedi-Arabië, de vermeende kapers, niet aan boord waren van de vliegtuigen. Sterker nog: geen van de kapers bevond zich aan boord van de vier vliegtuigen. Hun namen stonden niet op de passagierslijst.”

Speciaal nummer

“De 15 Saoedi’s, die de schuld kregen van 9/11, waren CIA-agenten,” stelt hij. “Een CIA-bron heeft dat aan mij bevestigd. Als mensen die voor de CIA werken een werkvisum aanvragen, krijgen ze een speciaal nummer.”

“Ze hadden allemaal zo’n speciaal visum,” vervolgde dr. Barrett. “Dat laat zien dat het CIA-agenten waren. Sommigen van hen waren ondergebracht bij medewerkers van de FBI in Californië. Deze 15 Saoedi’s werkten dus niet tegen de Amerikaanse overheid, ze werkten vóór de Amerikaanse overheid.”

“Het doel was om zeker te stellen dat Saoedi-Arabië niet kon ontsnappen uit de invloedssfeer van de VS, iets waar de koning in augustus 2001 mee had gedreigd,” zei hij.

Gecontroleerde explosies

“Maar het belangrijkste doel van 9/11 was het vernietigen van de zeven landen die generaal Wesley Clark noemde, landen die een bedreiging vormden of vijand waren van Israël,” ging hij verder.

Volgens dr. Barrett zijn gebouw 7 en het World Trade Center verwoest als gevolg van gecontroleerde explosies en is er geen greintje bewijs dat de Saoedische kapers aan boord van de vliegtuigen waren.

[PressTV]


Vind je deze info waardevol? Deel het dan met je vrienden op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. ……..en is er geen greintje bewijs dat de Saoedische kapers aan boord van de vliegtuigen waren……….
  Dus de kapers, die lezen noch schrijven konden, hebben de vliegtuigen op afstand bestuurd en tegen de twintowers en Pentagon laten vliegen terwijl gebouw 7 van de weeromstuit ook maar instortte

  5 likes
  • Als je enig zoekwerk verricht, dan weet je dan men in staat is, om vliegtuigen met remote control te besturen….die onbemande shuttle is daar een mooi voorbeeld van.

   In het Pentagon heeft nooit een Boeing gevlogen, die bewijzen zijn daar veel te groot voor, om aan te nemen dat het wel zo was.
   De twin towers zijn in elkaar gevallen, maar van toren nr 3 (appartement gebouw dat ze zelf (de brandweer) hebben neergehaald) word zelden over gerept.
   Amerika zou het beste luchtafweer geschut ter wereld hebben, toch zijn die zgn gekaapte vliegtuigen niet onderschept of neergehaald.
   Toevallig op die dag word er een simulatie gedaan in verband grootscheepse vliegtuig kapingen, dat zou verklaren waarom geen enkel vliegtuig werd neer gehaald, het luchtafweer geschut niet werkte……laat me niet lachen he.
   Israelis die op voorhand werden opgeroepen om die bewuste dag niet te gaan werken in de torens of de buurt er van….later staan ze wat verder op in de veilige zone te dansen, springen en te zingen.

   Men kreeg het niet verkocht aan de bevolking dat Saddam hoessein zo slecht was dat die massa vernietigingswapens had (atoomwapens)
   De bewijzen (documenten) van onder meer de CIA waren fake/vals, getuigenissen werden door die zelfde CIA betaald.
   Atoom wapens zijn er nooit gevonden, banden met Al Qaeda ook niet, getuigenissen zoals baby moorden, bleken later gewoon Amerikaanse burgers te zijn geweest.

   Nadat de torens in elkaar waren gestort, nog geen twee weken later lag Irak helemaal plat en Saddam vermoord.
   Er werd een Amerikaans gezinde president aangedragen (eentje van de minderheid) met als gevolg een burgeroorlog, die nu anno 2016 nog in alle hevigheid voort woekert
   De olie en gas velden zijn nu in handen van Amerikaanse/Engelse/Nederlandse handen, de wederopbouw was in handen van de westerse landen die mee gedaan hebben aan die oorlog.

   “het doel heiligt de middelen” “zaai haat, tweedracht en heers”
   Twee quotas die met de meeste nuchtere mensen, wel een belletje zal laten rinkelen.

   18 likes
   • [ “het doel heiligt de middelen” “zaai haat, tweedracht en heers” ]

    En dat is precies waar die complotdenkers mee bezig zijn.
    Ondertussen vult zich hun portemonnee door al die lezingen en boeken en websites.
    Daarom staan steeds meer mensen op die denken iets te kunnen bijdragen, vooral als hun pensioen tegenvalt.

    0 likes
 2. Nou breekt mn klomp echt?

  6 likes
 3. Niet alleen waren de ‘kapers’ niet echte kapers, een passagiersvliegtuig breekt voor een deel af als het beton raakt. laat staat als deze een stalen constructie raakt zoals waar de Twin Towers uit bestonden. Zelfs de vleugels sneden 5 cm dik staal en lieten een complete afdruk achter op de gevels.
  Mythbusters is gevraagd om dit te testen maar ze meldden dat zij niet politiek geengageerd zijn. De meest logische conclusie is dat er geen passagiersvliegtuigen bij betrokken waren, dit strookt met Shanksville en het Pentagon waar niets wijst op wrakstukken van Boeings.
  Dit klinkt bizar, maar men moet het bewijs volgen, niet wat mensen die redenen hebben om te liegen ons willen wijs maken.

  7 likes
 4. De VS heeft ook weer in dit geval, opnieuw genocide op haar geweten.

  7 likes
 5. Satan regeert op deze aarde, de anti-Christ leidt de gehele mensheid om de tuin.

  5 likes
 6. De bushclan, huis van saud en mossad staan er in denk ik. Er zijn die dag ook mensen met explosieven opgepakt bij een brug en tunnels in New York. Er stond nog iets veel groter gepland. Ze wouden manhattan afsluiten. Op die manier zou er nauwelijks hulp op gang komen. Of dit 1 of meerdere losse operaties waren weet ik niet. Er is die dag ook aardig wat gestolen en er zijn servers vernietigd. Meer dan 1 partij heeft zijn slag geslagen lijkt het wel. Een geplande aanslag en een roof in de verwarring.

  1 likes
  • Ik verwacht niet dat de clan zo dom is om uberhaupt te melden wie betrokken is, al zijn de pagina’s zwart gemaakt. De partijen die je kunt laten vallen zoals de Saudi’s, zullen er in staan, dit melden ook de mensen die toegang hebben gekregen tot de papieren. Bush en Israel worden niet genoemd, anders hadden deze mensen zoals Bob Graham (of iets dergelijks) het niet gelezen of na het lezen verdwijnen van de aardbodem.
   Het lijkt erop alsof de 28 pagina’s expres erin zijn gezet om te gebruiken als ‘the shit the fan hits’. Bij openbaring zal gezegd worden dat de onderste steen boven is en moslims zullen het nog slechter hebben dan vandaag de dag.

   2 likes
   • Oh ik geloof wel dat de aanslag zelf uit de islam hoek komt. Denk alleen dat er veel meer mensen van wisten en dit voor eigen doel hebben gebruikt. Dit speelde al ver voor 9/11.
    Wtc 7 en pentagon is wel duidelijk de cia/defensie geweest. Dat waren serverruimtes met informatie over een enorm gat in de defensie begroting(pentagon) en een harde backup van de hele beurs/economie(wtc 7) En het niet ingrijpen van NORAD en alle zogenaamde “trainingen” Bush/cheney. De torens werden bedreigt en men wist dat het ging gebeuren(mossad). Dat de zioclub dit zag aankomen lijkt me meer dan duidelijk. Ze hebben de boel eerst nog even goed verzekerd.

    1 likes
    • Ferri, ik volg je totaal niet. Je eerste zin strookt niet met de rest van je verhaal en is ook nog polariserend: uiit de Islam hoek? Je bedoelt de Saudi’s? Als er geen bewijs voor Boeings is en dus geen kapers waren, dat betekent dat de Twin Towers geraakt zijn door een drone of raket en de 3 gebouwen zijn opgeblazen dmv explosieven. Zelfde voor Shanksville en Pentagon, drone’s of raketten. Ik sluit zelfs niet uit dat er in Manhattan en het Pentagon helemaal geen inslagen waren, maar projecties, wie weet welke technologie er al voorhanden is. Maar dat is niet relevant.
     Belangrijk is dat er geen bewijs whatsoever is dat de ‘aanslagen’ geen onderdeel waren van de trainingen op die dag die je zelf al noemde. Waarom zou je iets aan het toeval overlaten als je de volledige planning kunt doen? En wie heeft er baat gehad bij het vermoorden van zoveel onschuldige burgers? De Islam is de grote verliezer sinds deze false flag, de ‘aanslagen’ sindsdien door radicale Islamieten zijn nu ook naar Europa over komen waaien en het lijdend voorwerp zijn de moslims. Zie je de agenda niet? WAR ON TERROR noemde Bush het, je kunt het lezen als WAR ON ISLAM. Wilders, Trump en andere gekkies komen weg met uitspraken als Islam verbieden en grenzen sluiten voor moslims. Dit zijn prachtige kansen voor de EU en de VS om de diepgaande surveillance in de wet vast te timmeren onder het mom van veiligheid.

     PS. Ben je vergeten dat Bush 6 maanden na 9/11 al niet meer bezig was met Bin Laden maar met de War on Terror? Dat Bin Laden pas 10 jaar na dato zogenaamd is gepakt, vermoord en in zee gegooid? Dat Al Qaeda geen rol meer speelt maar de nieuwe ‘dreiging’ IS als 3 jaar het nieuws domineert? Heb je je nooit afgevraagd waarom de wereld het handjevol extremisten van IS al jaren niet kan neutraliseren en dit IS brutaal elke aanslag claimt? Sterker nog, ze hebben een eigen tijdschrift en mediakanaal. Als het een film was geweest, had je hard gelachen om deze hele farce.

     0 likes
     • Je vergeet even voor het gemak dat er eerdere aanslagen zijn geweest, ook op de torens. Ik ben niet van de alex jones koolaid. Ik geloof dat er een stroming is binnen de islam die bommen legt en moord. Niet alles is een valse vlag. Word dit probleem misbruikt, vast en zeker. Ik denk dat er veel te moeilijk over gedacht word.

      1 likes
     • Het initiatief komt uit de islam hoek, vervolgens hebben geheime diensten daarop ingehaakt om een groter budget en meer invloed te krijgen. Win win voor iedereen zeg maar.

      0 likes
 7. De NWO wordt door inside jobs gecreëerd. Inmiddels staat er een nieuw gebouw. De freedom Tower. Wordt nu The One World Trade center genoemd. Te samen met de wereldbank en een wereld rechtbank heb je een trias die ervoor zorgt dat de macht bijeen blijft. Een wereld trias politica. Ons staat systeem werkt ook zo.
  Wat wil die NWO nu eigenlijk? Wat is hun doel/agenda(20/30)?
  Dan moet je terug naar mythologie/geloven/geschiedenis om het te begrijpen. Daarnaast moet je wetenschap/technologie /het nu samenbrengen met de oudheid. Waar het op neer komt is dat men via alle kennis/codering van natuurwetten al het levende overneemt en een nieuw tijdperk van/voor de mens wil creëren. Incl. DNA.(het nymphen verhaal)
  De oorlogen(bewuste) dienen meerdere zaken. Het vernietigen van de oudheid/kennis/objecten, want het machtcentrum van het begin van kennis wordt nu verlegd naar de VS. Zie Niburu.co Schokkende onthulling.
  Even terug naar die mysterieuze stenen bollen. Via de bollen(googlen) kwam ik bij de bol van Pomodoro terecht. Deze bronzen bol in bol stelt voor: Een wereld in een wereld. Het binnenste van een bol wordt enigma genoemd. Enigma betekent raadsel, maar is ook een codeermachine. Dan denk ik aan de pc. Die codeert alles. DNA is ook een code.
  Volgens mythes/sages is een bol van kristal(de stenen ballen bestaan uit silica(wit kristal) of brons een symbool van alchemisten/tovenaars en mentalisten. Pomodoro(de maker van de bol) betekent de god vd vrucht. Of te wel het zaadje vd natuur, dus ook van een mens.
  Deze bronzen bol heet sfera con sfera. Sfeer binnen een gebied. Volgens wiki verwijst het naar het s’wereld doorbreken vd. Ptolemaeische mening van de hemel en verwijst het naar Copernicus en Galileo.(beide ook astronomen) Zij ontdekten dat de aarde niet het middelpunt was, maar de zon. De bol eert dus de zon/aarde en wetenschap(uitgebeeld door de radars in bronzen bol/verbindingen van alle elementen)
  Waar staan die bronzen bollen? Vaticaanstad Rome(als eerste)/Washington DC/New York(VN gebouw)/ Trinity Dublin/Tel Aviv/Teheran(Iran) en Indiapolis.
  De bol stelt ook het christendom voor. Pomodoro(de maker) ziet de innerlijke bol als de planeet Aarde en de uiterste bol als het christendom. Het binnenste van de bol kreeg opzettelijk een ingewikkelde technische look om de complexiteit van onze planeet te benadrukken.
  Dus de vraag is: waarom staat dat ding ook in Iran of Tel Aviv? Misschien omdat Jezus familie is van Mohammed? Iran is sjiitisch. Hangen het geloof aan op de 1ste geborene. Zie verschil tussen sjiiet en soenniet. Zien Jezus als profeet en de soennieten niet. Jezus was een jood, dus Tel Aviv is logisch.
  Algemeen zie ik dan zo: Het christendom(het westen) gaat het nieuwe tijdperk creëren incl. een nieuw mens(DNA). Vandaar het witte paard(van de vier ruiters) zowel Jezus als satan voorstelt. Deze paarden staan op de vele bogen(zie uitleg niburu.co)/belangrijke gebouwen.
  Het natuurlijk systeem, zowel het systeem waarin we leven wordt omgekeerd. Inside out. Dat stelt die bol ook voor. We zitten dus wel degelijk in een eindtijd. Dit keer door het westen/christendom.(zie vorige tijdperken veranderingen Maya’s/Shiva enz.). Dit proces is niet te verbreken(zij bezitten alle kennis/macht), maar je kunt in je eigen omgeving de boodschap van Jezus wel toepassen als je goed wil blijven slapen/gezond wil blijven. Geniet van elke dag die nog in rust verloopt. In je achterhoofd: de media is nep/een grote leugen. Instrument om de NWO/agenda te sturen. Alternatief nieuws is vaak al achterhaald nieuws. Helaas. Dus de grote peak/verandering/samensmelting/niburu komt er toch vanzelf, omdat alles in verbinding staat en de natuurwetten dezelfde uitkomst heeft. Of het nu plus of min is.(6/5, 33/32 berekening) Of te wel de gulden snede. Bij mensensturing. Probleem-chaos-solution. Hegeliaanse dialectiek. Trias politica. Heeft altijd dezelfde uitkomt.
  Het leven duurt te kort om hier je druk over te maken. Je hebt er sowieso toch geen vat op.(het grotere plaatje) Je kunt de kennis wel gebruiken om je eigen leven te sturen in kwaliteit(zonder materialisme)
  Vrede zij met u. Daar word je gelukkig van.

  4 likes
 8. Elkekeerdateindedatmaarnietkomt

  Wij weten niets…

  3 likes
 9. Er zijn 19 namen gepresenteerd, maar er is geen bewijs dat er 19 kapers waren.
  De beelden van de 9/11 incheck balies liggen naast de radarbeelden van de MH17, maar m’n armpjes zijn zo kort en ik kan er net niet bij, aldus Obama.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...