Homepagina » Buitenland » “15 Saoedische ‘kapers’ 9/11 waren CIA-agenten die voor Amerika werkten”
"15 Saoedische 'kapers' 9/11 waren CIA-agenten die voor Amerika werkten"

“15 Saoedische ‘kapers’ 9/11 waren CIA-agenten die voor Amerika werkten”

Vijftien van de 19 ‘kapers’ die de aanslagen op 9/11 hebben uitgevoerd waren CIA-agenten die werkzaam waren voor de Amerikaanse overheid. Die wilde het Midden-Oosten verwoesten en het defensiebudget verdubbelen. Dat stelt dr. Kevin Barrett, een Amerikaanse onderzoeker die de gebeurtenissen rond 11 september 2001 al sinds eind 2003 bestudeert.

Hij reageert op de uitzending van het Amerikaanse tv-programma 60 Minutes over 28 geheime pagina’s van het parlementair rapport na de aanslagen. Die pagina’s werden door de Bush-administratie achter gesloten deuren gehouden, tot grote spijt van een aantal politici.

Het laatste hoofdstuk van het rapport, dat al sinds de publicatie onder George W. Bush in 2002 geheim is gebleven, zou de relaties tussen de VS en Saoedi-Arabië kunnen verstoren. Nabestaanden en politici pleiten nu voor opheffing van de geheimhouding. Volgens insiders zouden de Saoedi’s nadrukkelijk aan bod komen.

Passagierslijst

Familieleden zijn verontwaardigd over de aanpak van de Amerikaanse overheid die, ten koste van mogelijk essentiële informatie voor het onderzoek over 9/11, niet buigt. De 28 bladzijden worden streng bewaakt in het Capitool in Washington.

“Het is onwaarschijnlijk dat 19 mensen, van wie de meesten geen Engels spraken, nog nooit in de VS waren geweest en zelfs niet naar school waren geweest, zo’n complexe taak konden uitvoeren zonder hulp binnen de VS,” zei oud-senator van Florida Bob Graham, de voormalig medevoorzitter van de onderzoekscommissie die rond 11 september 2001 werd opgezet.

Dr. Barrett vervolgt: “We weten dat de 15 kapers uit Saoedi-Arabië, de vermeende kapers, niet aan boord waren van de vliegtuigen. Sterker nog: geen van de kapers bevond zich aan boord van de vier vliegtuigen. Hun namen stonden niet op de passagierslijst.”

Speciaal nummer

“De 15 Saoedi’s, die de schuld kregen van 9/11, waren CIA-agenten,” stelt hij. “Een CIA-bron heeft dat aan mij bevestigd. Als mensen die voor de CIA werken een werkvisum aanvragen, krijgen ze een speciaal nummer.”

“Ze hadden allemaal zo’n speciaal visum,” vervolgde dr. Barrett. “Dat laat zien dat het CIA-agenten waren. Sommigen van hen waren ondergebracht bij medewerkers van de FBI in Californië. Deze 15 Saoedi’s werkten dus niet tegen de Amerikaanse overheid, ze werkten vóór de Amerikaanse overheid.”

“Het doel was om zeker te stellen dat Saoedi-Arabië niet kon ontsnappen uit de invloedssfeer van de VS, iets waar de koning in augustus 2001 mee had gedreigd,” zei hij.

Gecontroleerde explosies

“Maar het belangrijkste doel van 9/11 was het vernietigen van de zeven landen die generaal Wesley Clark noemde, landen die een bedreiging vormden of vijand waren van Israël,” ging hij verder.

Volgens dr. Barrett zijn gebouw 7 en het World Trade Center verwoest als gevolg van gecontroleerde explosies en is er geen greintje bewijs dat de Saoedische kapers aan boord van de vliegtuigen waren.

[PressTV]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dimmer
dimmer
5 jaren geleden

Nou breekt mn klomp echt?

Eelke Pier
Eelke Pier
5 jaren geleden

……..en is er geen greintje bewijs dat de Saoedische kapers aan boord van de vliegtuigen waren……….
Dus de kapers, die lezen noch schrijven konden, hebben de vliegtuigen op afstand bestuurd en tegen de twintowers en Pentagon laten vliegen terwijl gebouw 7 van de weeromstuit ook maar instortte

Zamunda
Zamunda
5 jaren geleden

Niet alleen waren de ‘kapers’ niet echte kapers, een passagiersvliegtuig breekt voor een deel af als het beton raakt. laat staat als deze een stalen constructie raakt zoals waar de Twin Towers uit bestonden. Zelfs de vleugels sneden 5 cm dik staal en lieten een complete afdruk achter op de gevels.
Mythbusters is gevraagd om dit te testen maar ze meldden dat zij niet politiek geengageerd zijn. De meest logische conclusie is dat er geen passagiersvliegtuigen bij betrokken waren, dit strookt met Shanksville en het Pentagon waar niets wijst op wrakstukken van Boeings.
Dit klinkt bizar, maar men moet het bewijs volgen, niet wat mensen die redenen hebben om te liegen ons willen wijs maken.

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

De VS heeft ook weer in dit geval, opnieuw genocide op haar geweten.

x

Check Also

9/11

20 jaar na 9/11: Brandweerman Rudy Dent zag WTC7 instorten, dit is zijn verhaal

Gisteren herdacht de wereld de aanslagen van ...

john

Vrouw John McAfee claimt dat zijn dood in ‘doofpot’ wordt gestopt: ‘Ze hebben iets te verbergen’

De vrouw van John McAfee claimt dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x